Sari la conținut

De ce gigolo si nu un barbat oarecare?

cassy

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vorbești la oglindă, este?  :laugh2

• Like 6
  • Minus 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Gata eu am terminat cu topicu asta. Cu un om cu aroganta cat China si cu IQ emotional cat o gaina n-are rost sa discuti ca oricum nu pricepe nimic.

Vanessa , vezi ce ai facu ? Omu' e sensibilicoios , si tu nu apreciezi !   :laugh2

post-70730-0-53842200-1452871348_thumb.jpg

Postat

Vorbești la oglindă, este?  :laugh2

post-70730-0-69389300-1452871392_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Romania
Postat

Bah, d'aia imi place mie p'aici. E oricum, numai plictisitor nu. :laugh2

Sorry Liberace, I love curvari!  :wub

Postat

De ce nu?

Atunci, spor să ai! 

• Oras:friends
Postat

Bai bosorogilor,  :laugh2 , nu va mai luati ma de copiii astia !!! Tinereii, usurel cu hormoneii si vorbiti frumos cu doamna, da?Sa-i spuneti "tanti" cand i va adresati!

• Like 2
Postat

Gata , nu mai fac mistouri !! 

Vanessa, am gasit un e-mail de la nevasta-mea . Mi-a trimis cica o scrisorica sa ma amuz :

Dragul meu sotior,

Inainte sa te intorci din deplasare, vreau sa-ti povestesc despre micul accident pe care l-am avut cu pickup-ul la intrarea in garaj,
Din fericire, nu e nimic strasnic, eu sunt bine asa ca te rog sa nu iti faci griji pentru mine.
Ma intorceam azi din magazin si la intrarea in garaj, din greseala, in loc de frana, am apasat pe acceleratie.
Poarta garajului e putin stricata, iar masina mea s-a oprit cand s-a ciocnit putin de masina ta.
Mie imi pare foarte rau de cele intamplate, dar stiindu-te bun la inima, sunt sigura ca ma vei ierta.
Stii cat de tare te iubesc si cat de mult imi lipsesti, iubitule!
Iti trimit fotografia garajului.
De-abia astept sa te strang in brate!

Sotioara ta iubita!

P.S. Te-a sunat amanta..

post-70730-0-34752900-1452872655_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Bai bosorogilor,  :laugh2 , nu va mai luati ma de copiii astia !!! Tinereii, usurel cu hormoneii si vorbiti frumos cu doamna, da?Sa-i spuneti "tanti" cand i va adresati!

Ce bosorog nene ! Io-s mai tanar ca Picon ! Parol ! 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

P.S. Te-a sunat amanta..[/center]

Si daca era "greseala"?

La resedinta suna telefonul...trrrrrrrrrr...John ridica receptorul.

-John!

-Yes, Sir.

-Unde-i doamna, John ?

-Doamna este în dormitor, Sir, în pat cu domnul.

-John ia pusca si împusca-i pe amândoi.

-Yes, Sir.

Se aud cateva împuscaturi si tipete dupa care John revine la telefon..

-Sir ?

-Yes, John, e gata treaba ?

-Yes, Sir, pe doamna am împuscat-o dar pe domn numai l-am ranit, dar sarind pe geam a cazut în piscina si s-a înecat.

-John, dar noi nu avem piscina!!!

-Alo, ce numar ati format ???

Postat

Noroc ca n-am servitor ! 

Postat

Confirm. 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Confirm.

Ce sare mai sus decat casa? Orice, casa nu sare.
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Frate, toata lumea e mai tanara decat Picon!!!

Da` are nebunu` un succes la gagici !!! :laugh2

Postat

Da` are nebunu` un succes la gagici !!! :laugh2

La varsta lui, e invers, gajicile au succes la el.

"Ufff, am reusit sa-l termin si pe asta!  :bad "

Postat

Dragă Hormonel, nu-mi amintesc să fi scris pe undeva că-s deșteaptă sau să am aere de ființă superioară. Sunt o femeie normală, care caută să-și curme suferința cu o pulă pe bani. Că am găsit p-aci oameni tare faini cu care să schimb și-o vorbă, e altă treabă.

Nu putem trece cu toții peste probleme doar făcând o labă sau dând o muie, asemeni ție.

Eu te-am inteles perfect.Dar nu iti curma sugerinta cu ceva iremediabil care poate sa distruga totul, tot ceea ce inca iubesti (conform unuia din posturile tale anterioare), cu ceva ce nu-i tipic pentru o femeie, cu ceva ce s-ar putea chiar sa nu-ti placa.Nu vei curma suferinta, te vei razbuna (crezi tu).Si s-ar putea ca la final tot tu sa suferi mai mult.Daca tu nu suferi neaparat pt. ca el si-a tras-o cu alta ci mai mult pt. te minte, sint mari sanse ca el sa fie distrus ca altul te-a futut, muit, limbit si altele.Si exista si varianta in care tu l-ai mai inselat si alta data iar el nu a aflat.Daca da atunci discutiile astea nu mai au nicio valoare si atunci spor la cautat, stii exact ce iti trebuie si posibil chiar sa te ajute.Ceva imi spune insa ca nu e cazul.

• Like 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Ba chiar e foarte tipic femeilor sa insele din razbunare. Stiu ele unde doare cel mai tare

• Like 1
Postat

Ba chiar e foarte tipic femeilor sa insele din razbunare. Stiu ele unde doare cel mai tare

E foarte tipic si barbatilor. Majoritatea o fac dupa ce sunt "respinsi" acasa. Si nu ma refer la banalul "ma doare capul" sau "io nu fac d'astea", ci cand barbatul simte ca nu mai e iubit, sau mai rau, cand i se spune "oricum n-ai merge la curve".

Aparitia copiilor e mereu o rupere intre parinti, chiar daca au fost "suflete pereche". Nu-ti spune nimeni asta, ca s-ar duce dracu natalitatea, care oricum e negativa. Si nu, nu tine doar cateva luni cum se sugereaza, poate tine cativa ani, timp suficient ca cei doi fosti iubiti sa se indeparteze foarte mult. Motive complexe, iar ma face hodorogu haotic. Insa prin ultimul post arata ca nici el nu e chiar cioban cum injura.

Absolut toate casniciile "de piatra", batranei care au ramas impreuna, daca discuti cu ei afli ca au avut totusi niste probleme groaznice, dar au reusit sa treaca peste ele. Ori prin ignoranta (is a bliss), ori prin putere fenomenala de iertare. Trait fericiti pana la adanci batraneti e doar in basme.

E adevarat, ca erau si alte vremuri, greu de divortat, prostitutia interzisa, lui ii era mai greu sa insele, etc. Si uite cum rasare iar haosul.

Deci @vanessa31, pe scurt: 

1) Ce nu stii, nu te poate rani.

2) Ce stii, daca nu intelegi, te va rani si speria.

3) Daca reusesti sa intelegi, teama se risipeste.

Se aplica la inselat, la boli, la interviuri de angajare, la multe.

Cateva norocoase bine dresate (prin mediul rural in principal) asculta de vorba satului si lasa barbatul in ale lui.

Tu esti acum in faza 2. Si vrei sa stii si mai multe, fara sa intelegi ce ai aflat deja. Majoritatea se blocheaza aici si reactioneaza irational. Daca esti "majoritara", nu te putem ajuta cu nimic.

Foarte putine ajung in stadiul 3. Si uneori prea tarziu.

Hodorogu are partial dreptate. Prin inselare n-o sa te simti mai bine, ba probabil chiar mai rau, dar o sa realizezi si tu ca "it's just a fuck" si ca tot acasa o sa vrei, ca si el, sa te intorci. Nu zic sa inseli, ci zic ca prin inselare nu obtii ce te astepti insa risti sa pierzi altele.

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

In continuare am senzatia ca va legati prea mult de actul sexual in sine si prea putin de relatie - desi a zis si vanessa - increderea pierduta este cea mai mare problema.

Sunt de acord ca sexul cu alt barbat, facut doar din razbunare, ar fi o greseala. Parerea mea e ca vanessa trebuie sa faca in asa fel incat sa aiba o discutie serioasa cu sotul ei. Cum? asta doar ea poate sa descopere... nu stim mai nimic despre relatia lor, chiar mai putin despre sotul ei.

Si ce se va intampla dupa discutia respectiva? Tot la vanessa este decizia.

O femeie nu este puternica sau slaba pentru ca alege sa isi creasca copii singura - indiferent de cat de mult sau de putin se chinuie. Conditiile in care face aceasta alegere sunt cele care o fac puternica sau slaba. Decizia ar trebui facut in deplina cunostinta de cauza. Si prima intrebare la care trebuie sa raspunda este: mai poate fi fericita, intr-o oarecare masura, traindu-si viata alaturi de partenerul respectiv? E normal sa faci sacrificii pentru copii, dar la ce nivel de renuntare la sine esti dispus sa ajungi? Si ai mai fi un bun exemplu pentru copii? E bine sa-i inveti sa se lase distrusi (sau sa-si distruga partenerul) ca fiinta individuala?

Parererea mea: oricat am vorbit noi aici, in final tot nu cunoastem toate datele problemei. Si pe forum nici nu vom ajunge sa le cunoastem cu adevarat. Pana si terapeutii care fac sedinte online nu fac decat pentru situatii de urgenta, nu pretind ca pot rezolva in scris probleme pe termen lung. Noi care nu suntem experti nu facem decat sa ne dam cu parerea, mai mult sau mai putin blazata, mai mult sau mai putin misogina.

• Like 2
Postat

Problemele despre care se vorbeste aici, doar cei direct implicati in ele pot sa le rezolve noi putem doar sa dam sfaturi bune, mai putin bune sau rele, in functi de bagajul nostru intelectual si de experienta de viata. In afara de niste alternative, pe care tot cei direct implicati sa le cantareasca, nu putem sa oferim.

Eu intotdeauna zic - copii risca sa fie mai nefericiti intr-o familie disfunctionala, decat intr-una monoparentala. La fel respectul de sine al femii scade in momentul in care accepta compromisul de a ramane alaturi de un sot infidel, dintr-un motiv sau altul, asa zice lumea, eu sunt de parere ca ar putea incerca si ea cateva aventuri  :laugh2

Recunosc, eu detin o constiinta selectiva si conform acesteia consider ca ce face fiecare viata cu viata lui, este strict problema lui, daca in familie exista respect, intelegere, sustinere si motivatie reciproca si daca viata fiecarui partener nu intervine in bunul mers al familiei si al proiectelor comune.... pot fi si contract killer daca vin acasa, imi respect familia, petrecem timp impreuna, vacante, afectivitate, tot tacamul, eu consider ca n-am nicio problema ... si sotia poate sa fie si ea contract killer, cu ce ma deranjeaza pe mine chestia asta ?  :) ..

• Like 2
Postat

Consider ca gelozia este cea mai mare prostie, nimeni nu este de neinlocuit, toti suntem diferiti si toti avem ceva frumos si ceva urat in noi si-n plus cum zice nenea Marley - Nu trai sa-ti fie simtita prezenta, Traieste sa-ti fie simtita absenta.

• Like 1
Postat

Problemele despre care se vorbeste aici, doar cei direct implicati in ele pot sa le rezolve noi putem doar sa dam sfaturi bune, mai putin bune sau rele, in functi de bagajul nostru intelectual si de experienta de viata. In afara de niste alternative, pe care tot cei direct implicati sa le cantareasca, nu putem sa oferim.

Eu intotdeauna zic - copii risca sa fie mai nefericiti intr-o familie disfunctionala, decat intr-una monoparentala. La fel respectul de sine al femii scade in momentul in care accepta compromisul de a ramane alaturi de un sot infidel, dintr-un motiv sau altul, asa zice lumea, eu sunt de parere ca ar putea incerca si ea cateva aventuri  :laugh2

Recunosc, eu detin o constiinta selectiva si conform acesteia consider ca ce face fiecare viata cu viata lui, este strict problema lui, daca in familie exista respect, intelegere, sustinere si motivatie reciproca si daca viata fiecarui partener nu intervine in bunul mers al familiei si al proiectelor comune.... pot fi si contract killer daca vin acasa, imi respect familia, petrecem timp impreuna, vacante, afectivitate, tot tacamul, eu consider ca n-am nicio problema ... si sotia poate sa fie si ea contract killer, cu ce ma deranjeaza pe mine chestia asta ?  :) ..

Nu stiam ca esti insurat si cu copii ...

Postat

Consider ca gelozia este cea mai mare prostie, nimeni nu este de neinlocuit, toti suntem diferiti si toti avem ceva frumos si ceva urat in noi si-n plus cum zice nenea Marley - Nu trai sa-ti fie simtita prezenta, Traieste sa-ti fie simtita absenta.

Oare cum ar fi sa nu te mai primeasca Sexoasa deloc ?! :)

Postat

Urla frustrarea in tine, asa-i ? Desi nu stiu de ce, atatea fete vizitabile in Bucuresti si imprejurimi ..... si tu tot acilea peste Carpati arunci privirea :)

Trecand intr-un registru serios, este intotdeauna decizia ei daca ma primeste sau nu.

Postat

Nu stiam ca esti insurat si cu copii ...

Nu sunt insurat si nu am copii, dar presupun ca este voie sa-mi spun parerea, nu-i asa ?

Ce te face sa crezi ca un om insurat si cu copii ar avea o parere mai pertinenta, decat unul care vorbeste din experientele de viata din jurul sau.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...