cine Reputație: -598 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 28, 2016 Ete pula ! Fi si tu original ! Fii mai atent la ora de gramatica...
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 28, 2016 Fii mai atent la ora de gramatica... Tiristii n-au nevoie !
cine Reputație: -598 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 28, 2016 Tiristii n-au nevoie ! Din contra, d-aia ai ajuns tir-ist.
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 28, 2016 Din contra, d-aia ai ajuns tir-ist.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2016 Si .. dupa ce-ai futut-o nu te-a usturat curu' ? N-am de ce sa insist , ii las pe altii mai capabili sa o satisfaca ! Ce mișto sună "Cine m-a futut" )) 1 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 30, 2016 Ce mișto sună "Cine m-a futut" ))Scuze Vanessa, n-am reprodus exact exprimarea armasarului tau. El a spus ca "ti-a tras-o" nu "te-a futut" .Aveti si voi dreptate , prin "a trage" se pot intelege multe , fututul" este o exprimare marlaneasca , dar pana la urma cam asta se intampla .
cine Reputație: -598 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 30, 2016 Scuze Vanessa, n-am reprodus exact exprimarea armasarului tau. El a spus ca "ti-a tras-o" nu "te-a futut" . Aveti si voi dreptate , prin "a trage" se pot intelege multe , fututul" este o exprimare marlaneasca , dar pana la urma cam asta se intampla .Omule, pierzi timpul, mergi la venale, vanessa31 e mult peste clasa ta.
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 30, 2016 Omule, pierzi timpul, mergi la venale, vanessa31 e mult peste clasa ta.Chiar vrei sa demonstrezi cat esti de tampit ?
geo_x36 Reputație: -663 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Ianuarie 30, 2016 Cam multe pagini de citit ... unde mai pui ca mai citesti si basinile unora care comenteaza aiurea. Mah nene Raffa, fa si mie un rezumat ase ... in 2-3 fraze. Vanesa este un fel de Gina Poenaru, Andrada22 ... etc, le cam uitai, ca fusera multe p-acilisa ?
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 30, 2016 Cam multe pagini de citit ... unde mai pui ca mai citesti si basinile unora care comenteaza aiurea. Mah nene Raffa, fa si mie un rezumat ase ... in 2-3 fraze. Vanesa este un fel de Gina Poenaru, Andrada22 ... etc, le cam uitai, ca fusera multe p-acilisa ?Aproximativ. Este o sotie care isi banuieste sotul de infidelitate. Este tentata sa se razbune , insa nu oricum. Asta e varianta scurta. Mai sunt si detalii interesante , insa au fost sugrumate de unele filozofii. 1 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Ianuarie 30, 2016 Aproximativ.Este o sotie care isi banuieste sotul de infidelitate. Este tentata sa se razbune , insa nu oricum.Asta e varianta scurta. Mai sunt si detalii interesante , insa au fost sugrumate de unele filozofii. Adica e razbunatoare doamna ? Nu oricum ? ... way de mine ... dar cum ar vrea doamna sa fie razbunarea asta ?Detalii interesante ? ... cebine suna ... nene Raffa ... sint numa
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 30, 2016 Adica e razbunatoare doamna ? Nu oricum ? ... way de mine ... dar cum ar vrea doamna sa fie razbunarea asta ?Detalii interesante ? ... cebine suna ... nene Raffa ... sint numa Ghindare , Vanessa a anuntat ca isi doreste un gigoloi ca razbunare. Baga banu' , gigoloiu presteaza , iar ea are senzatia ca s-a razbunat. Nu vrea complicatii ( cel putin asa a anuntat) cu masculii de pe forum.I s-au oferit diverse sfaturi , mai mult sau mai putin interesante , ori in zona ei de interes.In momentul de fata este mai retrasa. Din punctul meu de vedere sunt doua situatii:Ori este o problema reala si in acest caz merita sprijinita ( cu sfaturi , pareri , discutii ) Ori este un user pus pe provocari si discutii "incendiare" 2 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Ianuarie 30, 2016 Ghindare , Vanessa a anuntat ca isi doreste un gigoloi ca razbunare. Baga banu' , gigoloiu presteaza , iar ea are senzatia ca s-a razbunat.Nu vrea complicatii ( cel putin asa a anuntat) cu masculii de pe forum.I s-au oferit diverse sfaturi , mai mult sau mai putin interesante , ori in zona ei de interes.In momentul de fata este mai retrasa. Din punctul meu de vedere sunt doua situatii:Ori este o problema reala si in acest caz merita sprijinita ( cu sfaturi , pareri , discutii )Ori este un user pus pe provocari si discutii "incendiare" Da matale ce crezi nene Raffa ? In care situatie se incadreaza ?
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 30, 2016 Da matale ce crezi nene Raffa ? In care situatie se incadreaza ?Orice este posibil ! 1 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2016 Orice este posibil ! Raffa n-are încredere în mine Coaiele mele sunt doar metaforice, mă jur!
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 30, 2016 Raffa n-are încredere în mine Coaiele mele sunt doar metaforice, mă jur!Tu n-ai incredere in omul cu care ai facut copii. Sunt eu de condamnat ? 1 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2016 Tu n-ai incredere in omul cu care ai facut copii. Sunt eu de condamnat ? Touche! Și-acum spune-mi; soția ta are încredere în tine?
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 30, 2016 Touche! Și-acum spune-mi; soția ta are încredere în tine?Nu ! 1 1
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 30, 2016 (...)Ori este un user pus pe provocari si discutii "incendiare" ... caz in care, sa recunoastem, ii cam lipseste inspiratia. Din 22 decembrie si pana acum, nu s-a ajuns nici macar la 30 de pagini. Un "talent" autentic ar fi generat content-ul asta in mai putin de-o zi, nicidecum mai mult de-o luna... 4
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 30, 2016 Dirept grăit-ai Thacat-ule!
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 30, 2016 ... caz in care, sa recunoastem, ii cam lipseste inspiratia. Din 22 decembrie si pana acum, nu s-a ajuns nici macar la 30 de pagini. Un "talent" autentic ar fi generat content-ul asta in mai putin de-o zi, nicidecum mai mult de-o luna...Discutabil..
vanessa31 Reputație: -447 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2016 ... caz in care, sa recunoastem, ii cam lipseste inspiratia. Din 22 decembrie si pana acum, nu s-a ajuns nici macar la 30 de pagini. Un "talent" autentic ar fi generat content-ul asta in mai putin de-o zi, nicidecum mai mult de-o luna... Abia acum am văzut postarea asta. Dacă voiam vâlvă aș fi creat singură topicul, dar l-a făcut cassy, user cu vechime pe-aici. Case closed!
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Autor Postat Februarie 16, 2016 Da, era loc mai potrivit fata de unde s-a inceput discutia... si s-a si generat un numar frumos de postari care au si ceva vlaore, suprinzator nu a fost exagerat de mare offtopicul Si inca se mai atinge subiectul macar in treacat 1
cine Reputație: -598 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 17, 2016 Daca as primi cate un leu de fiecare data cand am auzit o femeie 30+ cu astfel de intrebari, eventual care o mai ia si "razna" si-si paraseste barbatul, pana acum repopulam Africa cu lei. Frecvent, nici macar nu e inselata sau nu suspecteaza ca e inselata, sau e inselata si nu-i pasa... ci apar probleme financiare, restante la credite, falimente, somaj, reprosuri, fiecare se inchide in el, comunicarea se rupe, totul de duce dracu, desi aveau 1-2 copii si relatii de 15-20 de ani impreuna... Iar femeile astea, muuuulte, macar nu stiu unele de altele, au senzatia ca ce au patit ele e unic, ca suferinta lor e total vina barbatului, ca barbatul nu sufera deloc cum sufera ele, etc. Face parte din conditia umana, iar societatea de azi nu face nimic sa stopeze fenomenul, ba din contra.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2016 Daca as primi cate un leu de fiecare data cand am auzit o femeie 30+ cu astfel de intrebari, eventual care o mai ia si "razna" si-si paraseste barbatul, pana acum repopulam Africa cu lei. Frecvent, nici macar nu e inselata sau nu suspecteaza ca e inselata, sau e inselata si nu-i pasa... ci apar probleme financiare, restante la credite, falimente, somaj, reprosuri, fiecare se inchide in el, comunicarea se rupe, totul de duce dracu, desi aveau 1-2 copii si relatii de 15-20 de ani impreuna... Iar femeile astea, muuuulte, macar nu stiu unele de altele, au senzatia ca ce au patit ele e unic, ca suferinta lor e total vina barbatului, ca barbatul nu sufera deloc cum sufera ele, etc. Face parte din conditia umana, iar societatea de azi nu face nimic sa stopeze fenomenul, ba din contra. Nimeni nu are impresia că e unic; forumul ăsta e cea mai mare dovadă că tare mulți bărbați înșeală. De asemenea, cunosc multe femei care înșeală și ele. Tristețea mea e că putea fi altfel și n-a fost. Că ai putea fi fericit și împlinit, dar ai ales greșit și te costă. Suferă și băbatul, dar mai mult pentru c-a fost prins cu mâța în sac, nu că a greșit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum