Sari la conținut

De ce gigolo si nu un barbat oarecare?

cassy

Postări Recomandate

• Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Insa astea sunt bancuri. Sa stai langa o asemenea femeie nu e nici o placere. Toti vrem femei independente, puternice, bine educate, etc. Adica fix alea intolerante la curvasareala, prin educatie. Iar cand se prind de curvasareala, vrem sa fie intelegatoare ca niste vasluience batute regulat, care-si aduc singure parul.

Dacă aș avea amantă la care sa țin cât de cât, s-ar prinde radarul în secunda doi și ar fi n'ache pas! De-aia zic că n-are legătură înșelatul cu mersul la curve.

Putea să zică și traminer că l-a uitat un prieten în mașină, na! Eu am apreciat sinceritatea omului.

Ce să caute prietenii cu ambalaje desfăcute de prezervative în mașină la mine?:) Puteam eventual s-o întreb cu tupeu dacă e al ei :laugh2

Orice minciună mi s-ar fi părut penibilă, totuși.

• Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decat sotia.

Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba:

- Cine e fufa asta? - la care sotul raspunde calm:

- E amanta mea!

Sotia riposteaza pe un ton ucigas:

- Divortez! Ma mut inapoi la mama!

Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde:

- Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale.

Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata:

- Cine-i tipa care a intrat cu Mitica?

Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii:

- Este Fifi, amanta lui.

Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand:

- A noastra-i mai frumoasa!

Insa astea sunt bancuri. Sa stai langa o asemenea femeie nu e nici o placere. Toti vrem femei independente, puternice, bine educate, etc. Adica fix alea intolerante la curvasareala, prin educatie. Iar cand se prind de curvasareala, vrem sa fie intelegatoare ca niste vasluience batute regulat, care-si aduc singure parul.

Tinere, unele bancuri sint inspirate din realitate.Eram intr-o seara cu o feblete :blushing2  .Ma suna nevasta care evident ca stia unde sint si cu cine."Ce faci,ati ajuns bine?Care fete mai sint pe acolo?" Ii spun cine mai e la care ea imi da replica din banc!!!

Est un tinar foarte inteligent dar mai ai nevoie de multa experienta.Si nu din cea din carti sau de la tv de la jagardele gen Bahmu.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pă dincolo e revelionu' sau tot priveghi???

sanatoriu

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cea mai bună minciună e adevărul. Eram la Xenia ( țucu-i pizda ei de frumoasă). acum vreo 3 ani și mă sună radaru.

- Ce faci? Unde ești iubire?

- La curve... îi răspund

- Bine-bine... să nu bei prea mult și mănâncă ceva.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 14
  • Oras:unde vrea pula mea
Postat

Dacă aș avea amantă la care sa țin cât de cât, s-ar prinde radarul în secunda doi și ar fi n'ache pas! De-aia zic că n-are legătură înșelatul cu mersul la curve.

Ce să caute prietenii cu ambalaje desfăcute de prezervative în mașină la mine? :) Puteam eventual s-o întreb cu tupeu dacă e al ei :laugh2

Orice minciună mi s-ar fi părut penibilă, totuși.

plm,n-am vrut sa-ti spun direct,dar ma silesti.din ce povestesti tu referitor la sotia ta,in lovcul tau ad discuta cu ea orice,absolut orice.Problema e la tine

• Oras:Bucuresti
Postat

Cea mai bună minciună e adevărul. Eram la Xenia ( țucu-i pizda ei de frumoasă). acum vreo 3 ani și mă sună radaru.

- Ce faci? Unde ești iubire?

- La curve... îi răspund

- Bine-bine... să nu bei prea mult și mănâncă ceva.  :laugh2

Și eu i-am zis soțului, când m-a sunat într-o zi, că stau pe net și caut gigălăi. A râs și mi-a zis că dacă găsesc ceva, să-l anunț :)

Postat

Și eu i-am zis soțului, când m-a sunat într-o zi, că stau pe net și caut gigălăi. A râs și mi-a zis că dacă găsesc ceva, să-l anunț :)

io ma mir ca a pus botu,in plm,daca erai cu mine in secunda doi aveai cablu cu supraveghere wi-fi

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Poate si el cauta tot baietei si tu te-ai inselat crezand ca se duce la femei !   :slap2

Postat

Poate si el cauta tot baietei si tu te-ai inselat crezand ca se duce la femei !   :slap2

Nuuu, știu sigur că fete căuta. Oricum, tot aia e până la urmă. Minciuna-i minciună.

Postat

io ma mir ca a pus botu,in plm,daca erai cu mine in secunda doi aveai cablu cu supraveghere wi-fi

Și eu tind să cred că a râs, dar nu era râsul lui.

• Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Deci pana la urma nu l-ai prins cu dansa'ntransa, numa ai gasit ca a cautat fete pe net???

Pai pe aici is o gramada care vorbesc, ma rog scriu, si nu au dat macar un bip la vo fata... sau poate crezi ca laba=inselat???

Postat

Deci pana la urma nu l-ai prins cu dansa'ntransa, numa ai gasit ca a cautat fete pe net???

Pai pe aici is o gramada care vorbesc, ma rog scriu, si nu au dat macar un bip la vo fata... sau poate crezi ca laba=inselat???

Ar fi culmea să zic că laba=înșelat, că doar o fac și eu.

E mult mai mult de-atât, dar nu detaliez, că mă dau de gol. E posibil să mai bântuie pe-aici. 

Postat

Ar fi culmea să zic că laba=înșelat, că doar o fac și eu.

E mult mai mult de-atât, dar nu detaliez, că mă dau de gol. E posibil să mai bântuie pe-aici. 

tu n-ai invatat de cand te-ai logat ca aici suntem o familie?

Postat

Zici? Când a fost vorba de pizdă gratis (vezi topicul Ginei) n-ați mai fost.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

aia erau mosii forumului,te rog nu ma jigni ca pula ceai si intalnire

• Oras:Back home
Postat

mah, fata asta cam are cuvintele la ea ... si e cam atotstiutoare dupe cate vaz io cu jeana umeda ! Ne cam da la cap si ne-a cam cetit pe unii.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

mah, fata asta cam are cuvintele la ea ... si e cam atotstiutoare dupe cate vaz io cu jeana umeda ! Ne cam da la cap si ne-a cam cetit pe unii.

Nene ghindare , io am zis ca nu-i lucru curat cu dansa ! 

Pana nu vaz io ca-i fomeie , inca ma incearca un gand ca-i vr-un mascul pus pa glume ! 

Postat

Hai , sa-mi bag ! Nu stiam ca-mi fut familia  ! 

Postat

nene Raffa +1 virtual, ca gatai punctilii ... futu-le Hector !!!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Hai , sa-mi bag ! Nu stiam ca-mi fut familia  ! 

ai postat degeaba pana acum

Postat

zici tu? ce sa mai zicem de Deanna atunci?

Postat

ai postat degeaba pana acum

La tine a fost cu folos ?   :laugh2

Postat

La tine a fost cu folos ?   :laugh2

am mai dat si eu kix,dar pe ansamblu a fost bine.

Prietenele stiu de ce

Postat

am mai dat si eu kix,dar pe ansamblu a fost bine.

Prietenele stiu de ce

Parca ziceai ca ti-s surori ! 

Postat

Parca ziceai ca ti-s surori ! 

unde plm am zis io asta?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...