pasha_man Reputație: 451 Postat Martie 14, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Martie 14, 2016 Si eu care credeam c-ai spus-o la misto !am empresia ca te vrea cu bothu pi labe
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 14, 2016 am empresia ca te vrea cu bothu pi labe Pi labele cui ?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2016 am empresia ca te vrea cu bothu pi labe N-am niciun interes, parol!
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 15, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 15, 2016 N-am niciun interes, parol! Interes nu , dar placere ?
pasha_man Reputație: 451 Postat Martie 15, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Martie 15, 2016 N-am niciun interes, parol!ori nu e jenu tau?
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 15, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 15, 2016 ori nu e jenu tau? Repede si tu , ma dai de gol !
pasha_man Reputație: 451 Postat Martie 15, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Martie 15, 2016 Repede si tu , ma dai de gol ! nu te dau de gol, poate te vrea gol )) 1 3
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2016 Interes nu , dar placere ?
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 16, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 16, 2016
danoneboy Reputație: 149 Postat Martie 16, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 16, 2016 o-ntrebare : daca suspiciunile tale vizau "doar" un masaj erotic , era la fel situatia?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2016 o-ntrebare : daca suspiciunile tale vizau "doar" un masaj erotic , era la fel situatia? Supărarea mea nu a venit din futai, a venit din minciună. Putea fi doar un sărut și atât, pentru mine era același lucru. Faptul că nu ne putem împărtăși unul altuia fanteziile mă deranjează, nu sexul în sine. Pe de altă parte, de când tot bântui pe forumul ăsta am văzut niște fete superbe, că încep să nu-mi mai judec așa tare bărbatul. 1 3
danoneboy Reputație: 149 Postat Martie 16, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 16, 2016 Supărarea mea nu a venit din futai, a venit din minciună. Putea fi doar un sărut și atât, pentru mine era același lucru. Faptul că nu ne putem împărtăși unul altuia fanteziile mă deranjează, nu sexul în sine. Pe de altă parte, de când tot bântui pe forumul ăsta am văzut niște fete superbe, că încep să nu-mi mai judec așa tare bărbatul. am inteles
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 16, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 16, 2016 Supărarea mea nu a venit din futai, a venit din minciună. Putea fi doar un sărut și atât, pentru mine era același lucru. Faptul că nu ne putem împărtăși unul altuia fanteziile mă deranjează, nu sexul în sine. Pe de altă parte, de când tot bântui pe forumul ăsta am văzut niște fete superbe, că încep să nu-mi mai judec așa tare bărbatul.Control freak...!!!
danoneboy Reputație: 149 Postat Martie 16, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 16, 2016 Supărarea mea nu a venit din futai, a venit din minciună. Putea fi doar un sărut și atât, pentru mine era același lucru. Faptul că nu ne putem împărtăși unul altuia fanteziile mă deranjează, nu sexul în sine. Pe de altă parte, de când tot bântui pe forumul ăsta am văzut niște fete superbe, că încep să nu-mi mai judec așa tare bărbatul.O curiozitate : cate kg ( reale) ai?
cine Reputație: -598 Postat Martie 16, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 16, 2016 Supărarea mea nu a venit din futai, a venit din minciună. Putea fi doar un sărut și atât, pentru mine era același lucru. Faptul că nu ne putem împărtăși unul altuia fanteziile mă deranjează, nu sexul în sine. tare bărbatul.Deci tu teoretic majora, nu intelegi naturaletea minciunii? Ok, stii ce blestem ti s-ar potrivi? Sa ti se spuna MEREU adevarul. Mai ales la intrebari gen: - Ciorba e proaspata? - O fi ajuns in Rai? - Cum arat in dimineata asta? - Ma iubesti? - Ai incredere in mine? - Par grasa in rochia asta? etc... Pe de altă parte, de când tot bântui pe forumul ăsta am văzut niște fete superbe, că încep să nu-mi mai judec așa tare bărbatul.Aha, deci te-ar fi suparat doar daca erau nashpete? Daca-s superbe, e de inteles? Faci misto? Sau esti tripolara?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2016 O curiozitate : cate kg ( reale) ai? Nu văd scopul, dar na... Am 51.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2016 Deci tu teoretic majora, nu intelegi naturaletea minciunii? Ok, stii ce blestem ti s-ar potrivi? Sa ti se spuna MEREU adevarul. Mai ales la intrebari gen:- Ciorba e proaspata?- O fi ajuns in Rai?- Cum arat in dimineata asta?- Ma iubesti?- Ai incredere in mine?- Par grasa in rochia asta?etc... Aha, deci te-ar fi suparat doar daca erau nashpete? Daca-s superbe, e de inteles? Faci misto? Sau esti tripolara? De unde până unde ai înțeles că mă supăram doar dacă erau nașpete? Ce am vrut să spun e că e de înțeles pe undeva că, având în vedere că o tipă superbă e la un click și 200 de lei distanță, omul poate dori să experimenteze. Înțeleg minciunile albe, mici, dar pe alea mari care-mi jignesc bruma de intelect nu le suport. Și da, apreciez un om care-mi spune că am făcut o friptură de câcat, că rochia îmi face fundul cât casa sau că nemachiată și nedormită arăt a bolnav în stadiul final. Așa-s eu, alergică la lingușeli de doi bani. 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Martie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 17, 2016 Nu văd scopul, dar na... Am 51.În viu? De unde până unde ai înțeles că mă supăram doar dacă erau nașpete? Ce am vrut să spun e că e de înțeles pe undeva că, având în vedere că o tipă superbă e la un click și 200 de lei distanță, omul poate dori să experimenteze. Înțeleg minciunile albe, mici, dar pe alea mari care-mi jignesc bruma de intelect nu le suport. Și da, apreciez un om care-mi spune că am făcut o friptură de câcat, că rochia îmi face fundul cât casa sau că nemachiată și nedormită arăt a bolnav în stadiul final. Așa-s eu, alergică la lingușeli de doi bani. E bine dacă nu te supără adevărul.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 17, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 17, 2016 În viu? E bine dacă nu te supără adevărul. Crecă la vârstă se referea...
picon Reputație: 1046 Postat Martie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 17, 2016 Posibil.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2016 În viu? E bine dacă nu te supără adevărul. Niciodată nu mă supără adevărul. Mai degrabă mă deranjează să mi se spună că-s superbitatea lumii, cu băluțe la gură și urdori la ochi.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2016 Crecă la vârstă se referea... Ești un scump, mânca-ți-aș cucu', dar te înșeli. Ce interes aș avea să mint aici, unde nu mă cunoaște nimeni și nu știe cum arat? N-am personalități multiple.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 17, 2016 Niciodată nu mă supără adevărul. Mai degrabă mă deranjează să mi se spună că-s superbitatea lumii, cu băluțe la gură și urdori la ochi.Mișto descriere!
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 17, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 17, 2016 Niciodată nu mă supără adevărul. Mai degrabă mă deranjează să mi se spună că-s superbitatea lumii, cu băluțe la gură și urdori la ochi. Esti superbitatea lumii !! Peseu Mi-am luat batista sa ma sterg la gura !
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 17, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 17, 2016 Ești un scump, mânca-ți-aș cucu', dar te înșeli. Ce interes aș avea să mint aici, unde nu mă cunoaște nimeni și nu știe cum arat? N-am personalități multiple.Unde ne vedem? Pentru cuc, zic... 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum