Sari la conținut

De ce gigolo si nu un barbat oarecare?

cassy

Postări Recomandate

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Si eu care credeam c-ai spus-o la misto !

am empresia ca te vrea cu bothu pi labe

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

am empresia ca te vrea cu bothu pi labe

Pi labele cui ?

Postat

N-am niciun interes, parol!

Interes nu , dar placere ?  :laugh2

Postat

N-am niciun interes, parol!

ori nu e jenu tau?

Postat

ori nu e jenu tau?

Repede si tu , ma dai de gol !  :laugh2

Postat

Repede si tu , ma dai de gol !  :laugh2

nu te dau de gol, poate te vrea gol :)))

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Romania
Postat

:hug1

o-ntrebare : daca suspiciunile tale vizau "doar" un masaj erotic , era la fel situatia?

• Oras:Bucuresti
Postat

o-ntrebare : daca suspiciunile tale vizau "doar" un masaj erotic , era la fel situatia?

Supărarea mea nu a venit din futai, a venit din minciună. Putea fi doar un sărut și atât, pentru mine era același lucru. Faptul că nu ne putem împărtăși unul altuia fanteziile mă deranjează, nu sexul în sine.

Pe de altă parte, de când tot bântui pe forumul ăsta am văzut niște fete superbe, că încep să nu-mi mai judec așa tare bărbatul.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Supărarea mea nu a venit din futai, a venit din minciună. Putea fi doar un sărut și atât, pentru mine era același lucru. Faptul că nu ne putem împărtăși unul altuia fanteziile mă deranjează, nu sexul în sine.

Pe de altă parte, de când tot bântui pe forumul ăsta am văzut niște fete superbe, că încep să nu-mi mai judec așa tare bărbatul.

:) am inteles

• Oras:Ucea
Postat

Control freak...!!!

Postat

O curiozitate : cate kg ( reale) ai?

Postat

Supărarea mea nu a venit din futai, a venit din minciună. Putea fi doar un sărut și atât, pentru mine era același lucru. Faptul că nu ne putem împărtăși unul altuia fanteziile mă deranjează, nu sexul în sine. tare bărbatul.

Deci tu teoretic majora, nu intelegi naturaletea minciunii? Ok, stii ce blestem ti s-ar potrivi? Sa ti se spuna MEREU adevarul. Mai ales la intrebari gen:

- Ciorba e proaspata?

- O fi ajuns in Rai?

- Cum arat in dimineata asta?

- Ma iubesti?

- Ai incredere in mine?

- Par grasa in rochia asta?

etc...

Aha, deci te-ar fi suparat doar daca erau nashpete? Daca-s superbe, e de inteles? Faci misto? Sau esti tripolara?
Postat

Deci tu teoretic majora, nu intelegi naturaletea minciunii? Ok, stii ce blestem ti s-ar potrivi? Sa ti se spuna MEREU adevarul. Mai ales la intrebari gen:

- Ciorba e proaspata?

- O fi ajuns in Rai?

- Cum arat in dimineata asta?

- Ma iubesti?

- Ai incredere in mine?

- Par grasa in rochia asta?

etc...

Aha, deci te-ar fi suparat doar daca erau nashpete? Daca-s superbe, e de inteles? Faci misto? Sau esti tripolara?

De unde până unde ai înțeles că mă supăram doar dacă erau nașpete? Ce am vrut să spun e că e de înțeles pe undeva că, având în vedere că o tipă superbă e la un click și 200 de lei distanță, omul poate dori să experimenteze. 

Înțeleg minciunile albe, mici, dar pe alea mari care-mi jignesc bruma de intelect nu le suport. Și da, apreciez un om care-mi spune că am făcut o friptură de câcat, că rochia îmi face fundul cât casa sau că nemachiată și nedormită arăt a bolnav în stadiul final. Așa-s eu, alergică la lingușeli de doi bani. 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu văd scopul, dar na... Am 51.

În viu? 

De unde până unde ai înțeles că mă supăram doar dacă erau nașpete? Ce am vrut să spun e că e de înțeles pe undeva că, având în vedere că o tipă superbă e la un click și 200 de lei distanță, omul poate dori să experimenteze. 

Înțeleg minciunile albe, mici, dar pe alea mari care-mi jignesc bruma de intelect nu le suport. Și da, apreciez un om care-mi spune că am făcut o friptură de câcat, că rochia îmi face fundul cât casa sau că nemachiată și nedormită arăt a bolnav în stadiul final. Așa-s eu, alergică la lingușeli de doi bani. 

E bine dacă nu te supără adevărul.  :laugh2

Postat

În viu? 

E bine dacă nu te supără adevărul.  :laugh2

Niciodată nu mă supără adevărul. Mai degrabă mă deranjează să mi se spună că-s superbitatea lumii, cu băluțe la gură și urdori la ochi.

Postat

Crecă la vârstă se referea...

Ești un scump, mânca-ți-aș cucu', dar te înșeli. Ce interes aș avea să mint aici, unde nu mă cunoaște nimeni și nu știe cum arat? N-am personalități multiple.

Postat

Niciodată nu mă supără adevărul. Mai degrabă mă deranjează să mi se spună că-s superbitatea lumii, cu băluțe la gură și urdori la ochi.

Mișto descriere! 

Postat

Esti superbitatea lumii !!   :laugh2

Peseu 

Mi-am luat batista sa ma sterg la gura !

Postat

Ești un scump, mânca-ți-aș cucu', dar te înșeli. Ce interes aș avea să mint aici, unde nu mă cunoaște nimeni și nu știe cum arat? N-am personalități multiple.

Unde ne vedem? Pentru cuc, zic...

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...