Sari la conținut

De ce gigolo si nu un barbat oarecare?

cassy

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Apreciez o pulă bună în gură, are ceva din frumusețea unui răsărit de soare.........

:eek   Ce poetic !!! Deja imi vine sa-mi dau palme ca-s la munca !  :wacko:

Postat

Coane tu vinu il bei cu mine ... nu spusesi ca vanessa nu te place ?

Bre , beau si cu tine si cu doamna , la o sueta merge un pahar de vin. 

Ce-are placutul cu degustatul de licori ! 

• Oras:Bucuresti
Postat

Coane tu vinu il bei cu mine ... nu spusesi ca vanessa nu te place ?

Cum să nu-l plac, ba chiar mi-e drag. Doar că nu-l fut :D

Și dacă-i de ales, Fetească Neagră să fie.

Postat

Pare neobişnuit că îţi place vinul sec

Proveniența de pe plaiuri viticole e de vină.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Proveniența de pe plaiuri viticole e de vină.

zici ca esti de la fleoscani sau murtaflar??? :)

Postat

zici ca esti de la fleoscani sau murtaflar??? :)

Mai mult nu zic, înțelegeți voi de ce :)

Postat

Mai mult nu zic, înțelegeți voi de ce :)

Muica , daca esti olteanca intarcata cu zaibar .. nu ma mai bag cu tine la bautura !  :laugh2

• Like 1
  • Minus 11
  • Oras:Back home
Postat

Cum să nu-l plac, ba chiar mi-e drag. Doar că nu-l fut :D

Și dacă-i de ales, Fetească Neagră să fie.

ar fi si culmea sa-l futi tu pe el ...  :laugh2

P.S. Cam are cuvintele pa la el mereu ... vezi ca-l plac mai multe ! Sa nu-l scapi ...  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Pare a fi vrânceancă Vanessa noastră...de la cotul Carpaţilor

N-ai nimerit :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

ar fi si culmea sa-l futi tu pe el ...  :laugh2

P.S. Cam are cuvintele pa la el mereu ... vezi ca-l plac mai multe ! Sa nu-l scapi ...  :laugh2

Îmi place să stau deasupra; poți să mă condamni? :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Absolut deloc vanessa, dar macar ii lasi si lui iluzia de a conduce ... la o caprita macar.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Apreciez o pulă bună în gură, are ceva din frumusețea unui răsărit de soare. În schimb, muie cu forța dau numai ăia cu caracter de Vaslui.

Păi da, am boală pe închipuite ca tine. Și nu ți-a dat nimeni muie-rica cu forța,ți-ai cerut-o!

Dacă am greșit cu pensia, rogu-te iertare! O fi pe caz de boală, că aia se dă mai devreme. Îți doresc cât mai multe răsăritului de soare@

Postat

Păi da, am boală pe închipuite ca tine. Și nu ți-a dat nimeni muie-rica cu forța,ți-ai cerut-o!

Îți doresc cât mai multe răsăritului de soare@

Cred că suferi de teoria conspirației. Nu toți userii sunt clone sau trolli, ba chiar aș prefera să fiu închipuită, drept s-o zic.

Cum nu-mi plac scandalurile și nici țățismele, să fie primită și muia, moșule! Dacă pe tine te face mai vesel, dă-i bătaie! N-am de ce să duc lupte internautice în zadar, să mă cert ca la piață cu oameni pe care nu-i cunosc.

Mai bine o pastramă și-o Fetească să-mpărțim. Cine-o vrea bine, cine nu, nu.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Cre' ca e mai indicat !  :laugh2  Tu esti jumatatea mea !! ( la nr. de kilograme !) 

• Like 2
  • Minus 11
Postat

Cre' ca e mai indicat !  :laugh2  Tu esti jumatatea mea !! ( la nr. de kilograme !) 

Mah nene. stii si cate kilograme are vaz ... auzi, zi-mi la oreche soptit, ce mai cunosti ? ...  :laugh2

P.S. vanessa sa nu intelegi gresit, io nu fac parte dintre cei care vor sa te futa, mie imi plac capreoarele teen, slim, tall and brunette !  :innocent

... uitai ... si obligatoriu cu tzatze mici si ascutzite !!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Mah nene. stii si cate kilograme are vaz ... auzi, zi-mi la oreche soptit, ce mai cunosti ? ...  :laugh2

P.S. vanessa sa nu intelegi gresit, io nu fac parte dintre cei care vor sa te futa, mie imi plac capreoarele teen, slim, tall and brunette !  :innocent

... uitai ... si obligatoriu cu tzatze mici si ascutzite !!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pai a spus p-aci pa undeva ca are 51 de kile !  Amu.. nu stiu la ce inaltime-s raportate , daca se incadreaza in tiparul tau . Celelalte amanunte .. ( mai ales ultimele ) .. n-am de unde sa le stiu . 

• Like 1
  • Minus 11
Postat

Mda, deci nu facem click. Eu sunt blondă, mai mică de înălțime și cu țâțe mari. Și nici teen nu mai sunt de ceva vreme :)))

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Pai a spus p-aci pa undeva ca are 51 de kile !  Amu.. nu stiu la ce inaltime-s raportate , daca se incadreaza in tiparul tau . Celelalte amanunte .. ( mai ales ultimele ) .. n-am de unde sa le stiu . 

Nu-s gigoloi deci pica faza, plus ca probabil depaseste limita de varsta cautata de mine (no offence vanessa).

Raffa nu mai sunt curios de fete curioase, mi-a ajuns blondy de la TM ...  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Mda, deci nu facem click. Eu sunt blondă, mai mică de înălțime și cu țâțe mari. Și nici teen nu mai sunt de ceva vreme :)))

E clar atunci, no click ! ... o pastrama si un vin putem bea cu Raffa, apoi voi 2 daca va placetzi ... get a room, acolo stabilitzi regulile, cine si cum conduce tu pe el, el pe tine, sau amandoi pe peretele din hol ...  :laugh2 ... imaginatie sa avetzi, ca peretzi is destui !

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu-s gigoloi deci pica faza, plus ca probabil depaseste limita de varsta cautata de mine (no offence vanessa).

Raffa nu mai sunt curios de fete curioase, mi-a ajuns blondy de la TM ...  :laugh2

Nene , cred ca ma injura Blondy... N-am mai sunat-o de mult sa vaz ce face ! 

Postat

Sa nu exageram ! 

• Like 1
  • Minus 11
Postat

Cred că suferi de teoria conspirației. Nu toți userii sunt clone sau trolli, ba chiar aș prefera să fiu închipuită, drept s-o zic.

Să fie primită! De muie,zic. Spune bogdaproste și baftă în continuare!

Cum nu-mi plac scandalurile și nici țățismele, să fie primită și muia, moșule! Dacă pe tine te face mai vesel, dă-i bătaie! N-am de ce să duc lupte internautice în zadar, să mă cert ca la piață cu oameni pe care nu-i cunosc.

Mai bine o pastramă și-o Fetească să-mpărțim. Cine-o vrea bine, cine nu, nu.

Postat

Sa nu exageram ! 

O bagi la categoria semi-milf ...spor nene !

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...