raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 22, 2016 Apreciez o pulă bună în gură, are ceva din frumusețea unui răsărit de soare......... Ce poetic !!! Deja imi vine sa-mi dau palme ca-s la munca ! :
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 22, 2016 Coane tu vinu il bei cu mine ... nu spusesi ca vanessa nu te place ? Bre , beau si cu tine si cu doamna , la o sueta merge un pahar de vin. Ce-are placutul cu degustatul de licori !
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2016 Coane tu vinu il bei cu mine ... nu spusesi ca vanessa nu te place ? Cum să nu-l plac, ba chiar mi-e drag. Doar că nu-l fut Și dacă-i de ales, Fetească Neagră să fie.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2016 Pare neobişnuit că îţi place vinul sec Proveniența de pe plaiuri viticole e de vină.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Proveniența de pe plaiuri viticole e de vină. zici ca esti de la fleoscani sau murtaflar???
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 22, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 22, 2016 Proveniența de pe plaiuri viticole e de vină. Atunci
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2016 zici ca esti de la fleoscani sau murtaflar??? Mai mult nu zic, înțelegeți voi de ce
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 22, 2016 Mai mult nu zic, înțelegeți voi de ce Muica , daca esti olteanca intarcata cu zaibar .. nu ma mai bag cu tine la bautura ! 1 11
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 22, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 22, 2016 Cum să nu-l plac, ba chiar mi-e drag. Doar că nu-l fut Și dacă-i de ales, Fetească Neagră să fie. ar fi si culmea sa-l futi tu pe el ... P.S. Cam are cuvintele pa la el mereu ... vezi ca-l plac mai multe ! Sa nu-l scapi ... 1 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 22, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 22, 2016 Pare a fi vrânceancă Vanessa noastră...de la cotul Carpaţilor
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2016 Pare a fi vrânceancă Vanessa noastră...de la cotul Carpaţilor N-ai nimerit 1 3
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2016 ar fi si culmea sa-l futi tu pe el ... P.S. Cam are cuvintele pa la el mereu ... vezi ca-l plac mai multe ! Sa nu-l scapi ... Îmi place să stau deasupra; poți să mă condamni? 1 3
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 22, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 22, 2016 Îmi place să stau deasupra; poți să mă condamni? Absolut deloc vanessa, dar macar ii lasi si lui iluzia de a conduce ... la o caprita macar. 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Apreciez o pulă bună în gură, are ceva din frumusețea unui răsărit de soare. În schimb, muie cu forța dau numai ăia cu caracter de Vaslui. Păi da, am boală pe închipuite ca tine. Și nu ți-a dat nimeni muie-rica cu forța,ți-ai cerut-o! Dacă am greșit cu pensia, rogu-te iertare! O fi pe caz de boală, că aia se dă mai devreme. Îți doresc cât mai multe răsăritului de soare@
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2016 Păi da, am boală pe închipuite ca tine. Și nu ți-a dat nimeni muie-rica cu forța,ți-ai cerut-o! Îți doresc cât mai multe răsăritului de soare@ Cred că suferi de teoria conspirației. Nu toți userii sunt clone sau trolli, ba chiar aș prefera să fiu închipuită, drept s-o zic. Cum nu-mi plac scandalurile și nici țățismele, să fie primită și muia, moșule! Dacă pe tine te face mai vesel, dă-i bătaie! N-am de ce să duc lupte internautice în zadar, să mă cert ca la piață cu oameni pe care nu-i cunosc. Mai bine o pastramă și-o Fetească să-mpărțim. Cine-o vrea bine, cine nu, nu. 2 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 22, 2016 Îmi place să stau deasupra; poți să mă condamni? Cre' ca e mai indicat ! Tu esti jumatatea mea !! ( la nr. de kilograme !) 2 11
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 22, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 22, 2016 Cre' ca e mai indicat ! Tu esti jumatatea mea !! ( la nr. de kilograme !) Mah nene. stii si cate kilograme are vaz ... auzi, zi-mi la oreche soptit, ce mai cunosti ? ... P.S. vanessa sa nu intelegi gresit, io nu fac parte dintre cei care vor sa te futa, mie imi plac capreoarele teen, slim, tall and brunette ! ... uitai ... si obligatoriu cu tzatze mici si ascutzite !!! 2 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 22, 2016 Mah nene. stii si cate kilograme are vaz ... auzi, zi-mi la oreche soptit, ce mai cunosti ? ... P.S. vanessa sa nu intelegi gresit, io nu fac parte dintre cei care vor sa te futa, mie imi plac capreoarele teen, slim, tall and brunette ! ... uitai ... si obligatoriu cu tzatze mici si ascutzite !!! Pai a spus p-aci pa undeva ca are 51 de kile ! Amu.. nu stiu la ce inaltime-s raportate , daca se incadreaza in tiparul tau . Celelalte amanunte .. ( mai ales ultimele ) .. n-am de unde sa le stiu . 1 11
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2016 Mah nene. stii si cate kilograme are vaz ... auzi, zi-mi la oreche soptit, ce mai cunosti ? ... P.S. vanessa sa nu intelegi gresit, io nu fac parte dintre cei care vor sa te futa, mie imi plac capreoarele teen, slim, tall and brunette ! ... uitai ... si obligatoriu cu tzatze mici si ascutzite !!! Mda, deci nu facem click. Eu sunt blondă, mai mică de înălțime și cu țâțe mari. Și nici teen nu mai sunt de ceva vreme )) 3 3
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 22, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 22, 2016 Pai a spus p-aci pa undeva ca are 51 de kile ! Amu.. nu stiu la ce inaltime-s raportate , daca se incadreaza in tiparul tau . Celelalte amanunte .. ( mai ales ultimele ) .. n-am de unde sa le stiu . Nu-s gigoloi deci pica faza, plus ca probabil depaseste limita de varsta cautata de mine (no offence vanessa).Raffa nu mai sunt curios de fete curioase, mi-a ajuns blondy de la TM ... 1 3
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 22, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 22, 2016 Mda, deci nu facem click. Eu sunt blondă, mai mică de înălțime și cu țâțe mari. Și nici teen nu mai sunt de ceva vreme )) E clar atunci, no click ! ... o pastrama si un vin putem bea cu Raffa, apoi voi 2 daca va placetzi ... get a room, acolo stabilitzi regulile, cine si cum conduce tu pe el, el pe tine, sau amandoi pe peretele din hol ... ... imaginatie sa avetzi, ca peretzi is destui ! 1 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 22, 2016 Nu-s gigoloi deci pica faza, plus ca probabil depaseste limita de varsta cautata de mine (no offence vanessa).Raffa nu mai sunt curios de fete curioase, mi-a ajuns blondy de la TM ... Nene , cred ca ma injura Blondy... N-am mai sunat-o de mult sa vaz ce face !
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 22, 2016 Mda, deci nu facem click. Eu sunt blondă, mai mică de înălțime și cu țâțe mari. Și nici teen nu mai sunt de ceva vreme )) Sa nu exageram ! 1 11
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Cred că suferi de teoria conspirației. Nu toți userii sunt clone sau trolli, ba chiar aș prefera să fiu închipuită, drept s-o zic.Să fie primită! De muie,zic. Spune bogdaproste și baftă în continuare! Cum nu-mi plac scandalurile și nici țățismele, să fie primită și muia, moșule! Dacă pe tine te face mai vesel, dă-i bătaie! N-am de ce să duc lupte internautice în zadar, să mă cert ca la piață cu oameni pe care nu-i cunosc. Mai bine o pastramă și-o Fetească să-mpărțim. Cine-o vrea bine, cine nu, nu.
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 22, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 22, 2016 Sa nu exageram ! O bagi la categoria semi-milf ...spor nene ! 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum