Sari la conținut

De ce gigolo si nu un barbat oarecare?

cassy

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

picon spune asa,nu noi... :)

Poti sa ii trimiti lu' marean no1 pe pm(mesaj privat :) ) some,nu?.. :)...si la cine mai vrea,bineinteles! :)

Las' că vă veți convinge în ceva timp că nu trollez, răbdare și tutun s-aveți.

Poze cu mine nu trimit nimănui, am văzut cum la cel mai mic scandal apar în toată splendoarea. Nu, mersi!

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:danpulea
Postat

?ec ed, se cam joaca cu mintea ta, nu? Te-a starnit si ai vrea sa stii cu cine stai de vorba? E diferit un nud sau un sfarc de virgina fata de un nud sau un sfarc al unei femei cu sau fara copil, maritata sau nu? Incearca sa patrunzi in mintea femeii inainte de a patrunde fizic. De nulte ori, jocul seductiei, jocul mintii e mai incitant decat o poza cu un cur sau cu o "pezda". Zic doar. :-)

• Like 2
  • Oras:aer
Postat

Poze cu mine nu trimit nimănui, am văzut cum la cel mai mic scandal apar în toată splendoarea. Nu, mersi!

marean no1 e un baiat tare serios...!

• Oras:Pe langa pat
Postat

Pentru astia nefumatori si fara radare ce oferte sunt?
Postat

?ec ed, se cam joaca cu mintea ta, nu? Te-a starnit si ai vrea sa stii cu cine stai de vorba? E diferit un nud sau un sfarc de virgina fata de un nud sau un sfarc al unei femei cu sau fara copil, maritata sau nu? Incearca sa patrunzi in mintea femeii inainte de a patrunde fizic. De nulte ori, jocul seductiei, jocul mintii e mai incitant decat o poza cu un cur sau cu o "pezda". Zic doar. :-)

:)

post-120339-0-36105400-1458811831_thumb.jpeg

Postat

Nici țigări, nici nevastă. Mi-e milă de tine. N-ai nimic, în viața ta, care să-ți distrugă sănătatea și tinerețea și să-ți toace nervii :)))

• Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

N-am pus, că risc să afle "radarul", cum spuneți voi. Sau cum naiba s-o spune la bărbați... 

Cred ca "militian" s-ar potrivi :)

• Like 1
Postat

Zici "bogdaproste" ca ai scapat de radar. Poti sa incerci cu alcool, cu "iarba", poti sa incepi sa colectionezi timbre ş.a.m.d

Postat

Nici țigări, nici nevastă. Mi-e milă de tine. N-ai nimic, în viața ta, care să-ți distrugă sănătatea și tinerețea și să-ți toace nervii :)))

Suma viciilor tre sa fie constanta asa ca ma limitez la fofo si cereale fermentate

Cat despre tinerete, bunicamea spunea:"vraghia'i pui da dracu stii cati ani are"

Postat

Fofo e o placere, nu un viciu. Aduce a viciu daca-ţi place sa te f*ţi prin hambare. ;-)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Păi cineva care intră pe un forum specializat și nu are nicio treabă cu ... fenomenul, cam ce este? Întreb și eu, ca opinia publică!

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Păi cineva care intră pe un forum specializat și nu are nicio treabă cu ... fenomenul, cam ce este? Întreb și eu, ca opinia publică!

Pai are treaba bre! Prin alianta! Sotul in mod direct si nemijlocit , sotia pt a verifica pe unde haladuieste sotu' 

Ca in plus fata de treaba asta se mai alege cu un pic de amuzament .. ie bonus! In plus , un pic de mister nu-i strica nici-unei femei.

• Like 1
  • Minus 11
Postat

Raffa, zici ca vanessa e uMpic curioasa pe unde-si baga soţu' moţu?

Despre amuzament, cu care suntem de acord, daca "ne radem si ne simtem" bine impreuna atunci e "da" bine. Daca vanessa rade de noi, atunci asta e. Bravo ei, chapeau!

Postat

Despre amuzament, cu care suntem de acord, daca "ne radem si ne simtem" bine impreuna atunci e "da" bine. Daca vanessa rade de noi, atunci asta e. Bravo ei, chapeau!

Asa a declarat p-aci ! Chestii casnice , obisnuite. Unu' o ia pe aratura , iar altu' ii verifica urmele ..

E bine de stiut pt toti ( aia insurati ) , sa avem grija cum ne pazim spatele !   :laugh2

Postat

Ala o ia pe aratura ca s-o bage-n crapatura. "Dom'soara", citind-o pe aici, cred ca e in dubiu, sa mai alerge sau sau sa se impiedice. ;-)

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Chiar nu căutam se te excit, mai facem și noi caterincă. În plus, sinceră să fiu, nici nu prea mă interesează să facem click, poc, trosc sau ce mai vrei.

P.S.- cu o tipă inteligentă ai ce discuta și în timpul futaiului, crede-mă. Doar că nu fizică nucleară ;)

Mda... Eventual o rețetă de tocăniță, între accesele de frenezie...

Trebuie încercat!

• Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

Se pare ca vanessa a cam aprins imaginatia multora ... plus curiozitatea ca de ce sta ea pe un forum de futaci ... plus altele ...  :laugh2

Postat

Se pare ca vanessa a cam aprins imaginatia multora ... plus curiozitatea ca de ce sta ea pe un forum de futaci ... plus altele ...  :laugh2

Ie normal bre! Fructu' interzis :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu e prima nici ultima. Stii ce zic. :D

• Like 10
  • Minus 1
Postat

Nu râd, monșer! De curioasă, e firesc să fiu. Voi n-ați fi, dacă iubitele/soțiile ar căuta armăsari pe net?

Postat

vanessa, dar o "cafeaua" putem sorbi impreuna ?ca cu futaiul am inteles .

Dacă ai înțeles cu futaiul, ce-i cu ghilimelele alea de pe lângă cafea? :))

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...