Sari la conținut

De ce gigolo si nu un barbat oarecare?

cassy

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu a vrut să spună "țigara" pentru că ... verboten! De țigara de după, zic. :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu a vrut să spună "țigara" pentru că ... verboten! De țigara de după, zic. :laugh2

Aha!

În concluzie, dacă futaiul cu el e exclus, s-o fi referit la țigara de după futaiul cu altul :))))

Postat

Cu altul????

Dacă e exclus cu el și totuși avem de fumat țigara de după... 

Postat

Aha ... deci tot vrei să încerci ...

Postat

Aha ... deci tot vrei să încerci ...

Rămâne în wishlist :) Am citit despre un băiat tare talentat, doar că-i din Sibiu.

Postat

Draga mea, eu zic să nu-l ratezi pe nea Raffa! E bărbat bine, un desăvârșit gentelman, curvar cu multă experiență ... 

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Draga mea, eu zic să nu-l ratezi pe nea Raffa! E bărbat bine, un desăvârșit gentelman, curvar cu multă experiență ... 

Nea Picoane , daca ma mai lauzi mult vor spune astia ca a fost ceva-ntre noi !  :laugh2

• Oras:Back home
Postat

Nea Picoane , daca ma mai lauzi mult vor spune astia ca a fost ceva-ntre noi !  :laugh2

Ce sa spuna mah nene Raffa ... io nu iti facui reclama ? Si ce, intre noi fuse ceva ?

P.S. Picoane, vanessa nici nu stie ce pierde ... pacat, da poate pe precinu din sertar il cheama Raffaelo, cine stie ?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ce sa spuna mah nene Raffa ... io nu iti facui reclama ? Si ce, intre noi fuse ceva ?

Intre noi ieste , bre! Amicitie curata !  :discuss_gathering:

• Like 1
  • Minus 11
Postat

Intre noi ieste , bre! Amicitie curata !  :discuss_gathering:

Si ramane forever nene !

:hihat

Postat

Nu a fost bre, este! Prietenie, crez io. 

Postat

Nici n-are nevoie de recomandări de la pretini. Se descurcă singur :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Da bre , da ie unii mai carcotasi si ne putem auzi vorbe d-alea nasoale ! Si .. sa mor daca esti pa gustu' meu !  :laugh2

Dar , asa .. la o beuta si-o carcoteala .. te accept !   :laugh2

• Like 1
  • Minus 11
Postat

Nici n-are nevoie de recomandări de la pretini. Se descurcă singur :)

Sar-na !   :flowers2

• Oras:Romania
Postat

Dacă ai înțeles cu futaiul, ce-i cu ghilimelele alea de pe lângă cafea? :))

pai am pus ghilimele ca se zice" la cafea" nu "la cafeauă"....ce atatea conspiratii?:)

iar de fumat, nu fumez, chiar urasc viciul asta ..insa cadem de acord cu vinul , care musai sa fie sec/demisec si preferabil rosu :)

deci , ramane cafeaua ? La Brasov? sa fie asa intre Sibiu si Bucuresti..nici acasa ,nici in deplasare ,teren neutru..

• Oras:danpulea
Postat

Aha!

În concluzie, dacă futaiul cu el e exclus, s-o fi referit la țigara de după futaiul cu altul :))))

Daca mai spui ca si coniacul de dinainte e cu un alt "altul"... Deja cifra 3 aduce a gang .bang

Postat

pai am pus ghilimele ca se zice" la cafea" nu "la cafeauă"....ce atatea conspiratii? :)

iar de fumat, nu fumez, chiar urasc viciul asta ..insa cadem de acord cu vinul , care musai sa fie sec/demisec si preferabil rosu :)

deci , ramane cafeaua ? La Brasov? sa fie asa intre Sibiu si Bucuresti..nici acasa ,nici in deplasare ,teren neutru..

La mine e mai greu cu deplasările și le fac doar împreună cu familia, deci nu prea avem șanse să ne vedem. Îmi pare rău. Spor la agățat în continuare, preferabil femei fără obligații.

App de chestiile astea, mereu mi s-a părut că oamenii au o oareșce atracție pentru femeile/bărbații căsătoriți. Cred că e vorba de verighetă, care o fi văzută drept un soi de certificat de calitate, la modul: "unu' a luat-o pe-asta de nevastă, o fi ea bună de ceva. Dacă n-are păsărica fierbinte, măcar face sarmalele bune" 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

La mine e mai greu cu deplasările și le fac doar împreună cu familia, deci nu prea avem șanse să ne vedem. Îmi pare rău. Spor la agățat în continuare, preferabil femei fără obligații.

App de chestiile astea, mereu mi s-a părut că oamenii au o oareșce atracție pentru femeile/bărbații căsătoriți. Cred că e vorba de verighetă, care o fi văzută drept un soi de certificat de calitate, la modul: "unu' a luat-o pe-asta de nevastă, o fi ea bună de ceva. Dacă n-are păsărica fierbinte, măcar face sarmalele bune" 

Ei , vezi !!! Incepi sa intelegi de ce iti recomandam eu barbatii insurati . Sunt mai siguri . Dar tu ..nu si nu , Batman - Batman !  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Raffa, mare crai mai esti. ;)

Postat

imi era mai usor asa :) ..adica obligatii vs obligatii....

nu vreau sa agat , pur si simplu mi-ai parut interesanta ,atata tot ...as fi baut o cafea cu tine ,asa sa te cunosc si live , si n-o sa fiu ipocrit sa spun ca daca ne-am fi placut si tu ai fi vrut  sa ne-o si tragem ,te-as fi refuzat :)dar nu asta era punctul de plecare .

Postat

pai am pus ghilimele ca se zice" la cafea" nu "la cafeauă"....ce atatea conspiratii? :)

imi era mai usor asa :) ..adica obligatii vs obligatii....

nu vreau sa agat , pur si simplu mi-ai parut interesanta ,atata tot ...as fi baut o cafea cu tine ,asa sa te cunosc si live , si n-o sa fiu ipocrit sa spun ca daca ne-am fi placut si tu ai fi vrut  sa ne-o si tragem ,te-as fi refuzat :)dar nu asta era punctul de plecare .

Nu vezi frate că nu o interesezi? E o femeie rea.  :laugh2

Postat

Mah, sa nu spuneti ca v-ati cerut pritenia pe facebook? :-D

Raffa, daca se gineste miskinu' se ia de tine. :$

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...