picon Reputație: 1046 Postat Martie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 25, 2016 Nu a vrut să spună "țigara" pentru că ... verboten! De țigara de după, zic.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 Nu a vrut să spună "țigara" pentru că ... verboten! De țigara de după, zic. Aha! În concluzie, dacă futaiul cu el e exclus, s-o fi referit la țigara de după futaiul cu altul )))
picon Reputație: 1046 Postat Martie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 25, 2016 Cu altul????
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 Cu altul???? Dacă e exclus cu el și totuși avem de fumat țigara de după...
picon Reputație: 1046 Postat Martie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 25, 2016 Aha ... deci tot vrei să încerci ...
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 Aha ... deci tot vrei să încerci ... Rămâne în wishlist Am citit despre un băiat tare talentat, doar că-i din Sibiu.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 25, 2016 Draga mea, eu zic să nu-l ratezi pe nea Raffa! E bărbat bine, un desăvârșit gentelman, curvar cu multă experiență ...
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 25, 2016 Draga mea, eu zic să nu-l ratezi pe nea Raffa! E bărbat bine, un desăvârșit gentelman, curvar cu multă experiență ... Nea Picoane , daca ma mai lauzi mult vor spune astia ca a fost ceva-ntre noi !
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 25, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 25, 2016 Nea Picoane , daca ma mai lauzi mult vor spune astia ca a fost ceva-ntre noi ! Ce sa spuna mah nene Raffa ... io nu iti facui reclama ? Si ce, intre noi fuse ceva ? P.S. Picoane, vanessa nici nu stie ce pierde ... pacat, da poate pe precinu din sertar il cheama Raffaelo, cine stie ? 2 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 25, 2016 Ce sa spuna mah nene Raffa ... io nu iti facui reclama ? Si ce, intre noi fuse ceva ? Intre noi ieste , bre! Amicitie curata ! 1 11
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 25, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 25, 2016 Intre noi ieste , bre! Amicitie curata ! Si ramane forever nene !
picon Reputație: 1046 Postat Martie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 25, 2016 Nea Picoane , daca ma mai lauzi mult vor spune astia ca a fost ceva-ntre noi ! Nu a fost bre, este! Prietenie, crez io.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 Draga mea, eu zic să nu-l ratezi pe nea Raffa! E bărbat bine, un desăvârșit gentelman, curvar cu multă experiență ... Nici n-are nevoie de recomandări de la pretini. Se descurcă singur 2 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 25, 2016 Nu a fost bre, este! Prietenie, crez io. Da bre , da ie unii mai carcotasi si ne putem auzi vorbe d-alea nasoale ! Si .. sa mor daca esti pa gustu' meu ! Dar , asa .. la o beuta si-o carcoteala .. te accept ! 1 11
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 25, 2016 Nici n-are nevoie de recomandări de la pretini. Se descurcă singur Sar-na !
danoneboy Reputație: 149 Postat Martie 25, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25, 2016 Dacă ai înțeles cu futaiul, ce-i cu ghilimelele alea de pe lângă cafea? )pai am pus ghilimele ca se zice" la cafea" nu "la cafeauă"....ce atatea conspiratii?iar de fumat, nu fumez, chiar urasc viciul asta ..insa cadem de acord cu vinul , care musai sa fie sec/demisec si preferabil rosu deci , ramane cafeaua ? La Brasov? sa fie asa intre Sibiu si Bucuresti..nici acasa ,nici in deplasare ,teren neutru..
daddario Reputație: 960 Postat Martie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 25, 2016 Aha! În concluzie, dacă futaiul cu el e exclus, s-o fi referit la țigara de după futaiul cu altul )))Daca mai spui ca si coniacul de dinainte e cu un alt "altul"... Deja cifra 3 aduce a gang .bang
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 pai am pus ghilimele ca se zice" la cafea" nu "la cafeauă"....ce atatea conspiratii? iar de fumat, nu fumez, chiar urasc viciul asta ..insa cadem de acord cu vinul , care musai sa fie sec/demisec si preferabil rosu deci , ramane cafeaua ? La Brasov? sa fie asa intre Sibiu si Bucuresti..nici acasa ,nici in deplasare ,teren neutru.. La mine e mai greu cu deplasările și le fac doar împreună cu familia, deci nu prea avem șanse să ne vedem. Îmi pare rău. Spor la agățat în continuare, preferabil femei fără obligații. App de chestiile astea, mereu mi s-a părut că oamenii au o oareșce atracție pentru femeile/bărbații căsătoriți. Cred că e vorba de verighetă, care o fi văzută drept un soi de certificat de calitate, la modul: "unu' a luat-o pe-asta de nevastă, o fi ea bună de ceva. Dacă n-are păsărica fierbinte, măcar face sarmalele bune" 1 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 25, 2016 La mine e mai greu cu deplasările și le fac doar împreună cu familia, deci nu prea avem șanse să ne vedem. Îmi pare rău. Spor la agățat în continuare, preferabil femei fără obligații. App de chestiile astea, mereu mi s-a părut că oamenii au o oareșce atracție pentru femeile/bărbații căsătoriți. Cred că e vorba de verighetă, care o fi văzută drept un soi de certificat de calitate, la modul: "unu' a luat-o pe-asta de nevastă, o fi ea bună de ceva. Dacă n-are păsărica fierbinte, măcar face sarmalele bune" Ei , vezi !!! Incepi sa intelegi de ce iti recomandam eu barbatii insurati . Sunt mai siguri . Dar tu ..nu si nu , Batman - Batman !
daddario Reputație: 960 Postat Martie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 25, 2016 Poate ii place cu palpitatii :-D
daddario Reputație: 960 Postat Martie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 25, 2016 Stie, mah, Raffa cu limba! ;-)
danoneboy Reputație: 149 Postat Martie 25, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25, 2016 La mine e mai greu cu deplasările și le fac doar împreună cu familia, deci nu prea avem șanse să ne vedem. Îmi pare rău. Spor la agățat în continuare, preferabil femei fără obligații. App de chestiile astea, mereu mi s-a părut că oamenii au o oareșce atracție pentru femeile/bărbații căsătoriți. Cred că e vorba de verighetă, care o fi văzută drept un soi de certificat de calitate, la modul: "unu' a luat-o pe-asta de nevastă, o fi ea bună de ceva. Dacă n-are păsărica fierbinte, măcar face sarmalele bune" imi era mai usor asa ..adica obligatii vs obligatii....nu vreau sa agat , pur si simplu mi-ai parut interesanta ,atata tot ...as fi baut o cafea cu tine ,asa sa te cunosc si live , si n-o sa fiu ipocrit sa spun ca daca ne-am fi placut si tu ai fi vrut sa ne-o si tragem ,te-as fi refuzat :)dar nu asta era punctul de plecare .
picon Reputație: 1046 Postat Martie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 25, 2016 pai am pus ghilimele ca se zice" la cafea" nu "la cafeauă"....ce atatea conspiratii? iar de fumat, nu fumez, chiar urasc viciul asta ..insa cadem de acord cu vinul , care musai sa fie sec/demisec si preferabil rosu deci , ramane cafeaua ? La Brasov? sa fie asa intre Sibiu si Bucuresti..nici acasa ,nici in deplasare ,teren neutru.. imi era mai usor asa ..adica obligatii vs obligatii....nu vreau sa agat , pur si simplu mi-ai parut interesanta ,atata tot ...as fi baut o cafea cu tine ,asa sa te cunosc si live , si n-o sa fiu ipocrit sa spun ca daca ne-am fi placut si tu ai fi vrut sa ne-o si tragem ,te-as fi refuzat :)dar nu asta era punctul de plecare .Nu vezi frate că nu o interesezi? E o femeie rea.
daddario Reputație: 960 Postat Martie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 25, 2016 Nu a fost bre, este! Prietenie, crez io. Mah, sa nu spuneti ca v-ati cerut pritenia pe facebook? :-D Raffa, daca se gineste miskinu' se ia de tine. :$
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum