Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Pupa-o-ai icoaiele,ca nu ai argumente.Cre(s)tinu' naibii.... Noapte bunaSper ca vei muri in curand.Zic nu tu.Ceea ce simbolizezi. Hai ca glumesc...Inca nu dorm. Dom'le toate ca toate dar hater-ismul 24 H/24 H impotriva Domnului Picon suna oarecum a oarecare... invidie ? Nu ca as fi eu detinatorul adevarului absolut (probably not) dar bagatu pwuli non-stop si interventia la "punct ochit, punt lovit" imediat dupa ce posteaza el denota un fel de "mama ce ma'nerveaza asta ca nu pot sa-l soct din pepeni !" Nu mai bine trying to be polite, parca parfumul ar fi altul, eh ? Zic si eu... Noapte frumoasa ! 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 2, 2016 Ma astept sa primesti cel putin 5 like-uri pentru aceasta postare.Care sunt frustrarile tale ? Ce probleme adevarate ai in viata reala ? 5 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 2, 2016 Lopixe, omul e defect rău! Invocă familiile ( și nu sunt singurul caz), deși a fost rugat să se potolească. O dă pe aia cu virtualul, de parcă în spatele userului nu ar fi o persoană reală. Pai să nu îl fut în gură și-n direct și-n reluare? 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Lopixe, omul e defect rău! Invocă familiile ( și nu sunt singurul caz), deși a fost rugat să se potolească. O dă pe aia cu virtualul, de parcă în spatele userului nu ar fi o persoană reală. Pai să nu îl fut în gură și-n direct și-n reluare? Pai nu ai ce sa-i faci, e logic ! Numai ca nu prea inteleg ce tot il macina in viata... Ma rog, acum nu's eu in masura sa fac eu acum cercetari asupra realizarilor si esecurilor domnului like to be unul din eroii celebrului autor rus cu Demonii sai... :habarnam :habarnam 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 2, 2016 Da frate, dar Stavroghin ăla ( personajul) avea o oarecare charismă, așa demonic cum era, ăsta nu are decât nesimțire. 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Care sunt frustrarile tale ? Ce probleme adevarate ai in viata reala ?multe
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Să ne băgăm toate pulilii în sincretismul lu' mata! Du-te bă și te culcă, băga-mi-aș pula-n creșterea ta!Aprob afirmativ 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 2, 2016 2 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 2, 2016 Aprob afirmativCu budhismu' le-a zis bine, dă-l în poola mea 😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Cu budhismu' le-a zis bine, dă-l în poola mea o fi zis.... da' NU citesc ......doar ne stim , nuu ? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 2, 2016 o fi zis.... da' NU citesc ......doar ne stim , nuu ? ieram pă closet, dă forÅ£ă majoră cum ar veni 😂 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 ieram pă closet, dă forţă majoră cum ar veni cand il citesti , iese mai repede ...... cum ar veni 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 2, 2016 cand il citesti , iese mai repede ...... cum ar veni Cu explozie 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Cu explozie sa fie la mi skin acolosha https://www.youtube.com/watch?v=RHsoCCHo9zI 2
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 3, 2016 Postat Ianuarie 3, 2016 Hahahahahaha...HohohohoLopixe,nu ca m-ar interesa in mod special, dar remarcile "domnului" picoaie la adresa mea,la care nu am raspuns,nu le-ai contabilizat....Am mai citit forumul...si eu Acuma is sincer....si serios...si zic si adevarul..imi vine sa regurcitez orezul,cand vad pupincuristi....No offence No,in fine.
estrogen Reputație: 1694 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 3, 2016 Exagerezi oleaca.Atitudinea si conceptia ta despre viata par sa fie putin atinse de sincretism. Sa gandesti "altfel" decât ce a mai fost este o iluzie.Cu totii suntem prizonierii unor anumite cutume si conceptii filosofice.Probabil scopul final este acelasi. Si,nu uita,ca nu este nimic nou sub soare. Sa nu uit.Am afirmat ca esti pe barba ta in budism,in sensul ca budismul este,la o adica,o forma de agnosticism,lipsand un Tata Suprem.Stiu ca tu ai inteles asta si mie nu-mi place sa ma justific(spre deosebire de unii pe aici,care nu pot ignora light,ergo pupa icoane)Sa gandesti altfel este intr-adevar o iluzie. Dar daca incetezi sa gandesti? Ce zici atunci? Te-ai gandit si la posibilitatea asta? Atunci te excluzi din orice varianta de gandire , toate acele chestii terminate cu ism: comunism, crestinism, budism, sincretism etc etc si s-ar putea ivi ceva cu totul nou. Nu sub soare, pt ca sub soare intr-adevar nimic nu e nou. Dar cui ii pasa de ce-i sub soare. Poti trai sub soare dar sa fii intr-un fel in spatele lui. Beyond space and time. Desigur de gandire ai intotdeauna nevoie, dar intr-un mod limitat.Sa mergi la serviciu sa castigi un ban, dar cam atat. Gandirea nu poate descrie stari fundamentale aflate mult in spatele ei cum ar fi Dumnezeu, Universul etc.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 3, 2016 Măi nenilor, dacă v-ați muta voi pe alt forum, ce ar fi? Zic și eu ...
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 3, 2016 Postat Ianuarie 3, 2016 Măi nenilor, dacă v-ați muta voi pe alt forum, ce ar fi? Zic și eu ... Hai ca iar intru in cocina in care te zbengui tu, pentru a cata oara,numai Gautama stie ''Domnule'' Picon...omul asta,Estrogen a avut ceva de zis, pana cand ai aparut tu cu remarcile tale, iar de acolo s-a dus la vale discutia, adica in jos, spre marasmul existential(de care nu esti constient,biensur ) si galetile alea de rahat pe care tu, intr-o parodie sisifica,le torni peste ceea ce inseamna senectute.Si am sa-ti dau din nou prilejul de a iesi in strada cu pancarta sus si cu bretelele in aer, cerand dreptate, te caci, zi de zi, pe epitaful parintilor tai.Asta nu este o insulta la adresa lor, Doamne Fereste, este un adevar trist pe care-l scrii tu, daily Adica se poate posta orice si oriunde, atunci cand cineva iti cere sa nu te mai besesti peste tot, insa tu inviti pe altii sa plece, atunci cand nu iti mai convine,adica esti afon in domeniu, deci nema sanse sa iti faci rolul de bufon erudit...mi-e pur si simplu jena sa scriu erudit alaturi de picon Ce ar fi ca tu sa nu te mai bagi peste tot?Poate s-or trezi alti indivizi,din categoria celor care te-au citit asa cum esti, si nu o sa mai poti respecta media aia de 6-7 flatulente intelectuale pe zi. Omule,esti un bufon.Un prostan, norocos ce-i drept, ca anul asta mai castigi o zi Bine. Ma duc la baccarat. Si,va rog frumos,nu mai ganditi atat. Detasati-va, faceti putin pe budistii, cand isi bate cineva joc de voi.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 3, 2016 Hai ca iar intru in cocina in care te zbengui tu, pentru a cata oara,numai Gautama stie ''Domnule'' Picon...omul asta,Estrogen a avut ceva de zis, pana cand ai aparut tu cu remarcile tale, iar de acolo s-a dus la vale discutia, adica in jos, spre marasmul existential(de care nu esti constient,biensur ) si galetile alea de rahat pe care tu, intr-o parodie sisifica,le torni peste ceea ce inseamna senectute.Si am sa-ti dau din nou prilejul de a iesi in strada cu pancarta sus si cu bretelele in aer, cerand dreptate, te caci, zi de zi, pe epitaful parintilor tai.Asta nu este o insulta la adresa lor, Doamne Fereste, este un adevar trist pe care-l scrii tu, daily Adica se poate posta orice si oriunde, atunci cand cineva iti cere sa nu te mai besesti peste tot, insa tu inviti pe altii sa plece, atunci cand nu iti mai convine,adica esti afon in domeniu, deci nema sanse sa iti faci rolul de bufon erudit...mi-e pur si simplu jena sa scriu erudit alaturi de picon Ce ar fi ca tu sa nu te mai bagi peste tot?Poate s-or trezi alti indivizi,din categoria celor care te-au citit asa cum esti, si nu o sa mai poti respecta media aia de 6-7 flatulente intelectuale pe zi. Omule,esti un bufon.Un prostan, norocos ce-i drept, ca anul asta mai castigi o zi Bine. Ma duc la baccarat. Si,va rog frumos,nu mai ganditi atat. Detasati-va, faceti putin pe budistii, cand isi bate cineva joc de voi. Băi puță, ăsta e un forum de curvăsăreală! Evident că se poate discuta și serios, dar trebuie un minim de inteligență pentru a-ți da seama când depășești o anumită limită. De altfel, nici tu nu își dai seama când depășești limitele bunului simț, dar la tine e vorba de lipsă de educație, în primul rând. La tine sunt și alte chestii, alte frustrări și complexe pe care le borăști pe aici, făcând-o pe cultu-n cap, cosmopolitul și inteligentul. Nu ești decât un ratat și un rahat.Zât! P.S. Nenea estrogene, nu am nimic cu matale, dar când 90% din postările tale, pe un site de curvăsăreală, repet, sunt filosofeală ( destul de ieftină, crede-mă), nu îți dai seama că e prea mult? Știi vorba aia: mai răruț că-i mai drăguț!Baftă! 4 2
estrogen Reputație: 1694 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 3, 2016 Băi puță, ăsta e un forum de curvăsăreală! Evident că se poate discuta și serios, dar trebuie un minim de inteligență pentru a-ți da seama când depășești o anumită limită. De altfel, nici tu nu își dai seama când depășești limitele bunului simț, dar la tine e vorba de lipsă de educație, în primul rând. La tine sunt și alte chestii, alte frustrări și complexe pe care le borăști pe aici, făcând-o pe cultu-n cap, cosmopolitul și inteligentul. Nu ești decât un ratat și un rahat.Zât! P.S. Nenea estrogene, nu am nimic cu matale, dar când 90% din postările tale, pe un site de curvăsăreală, repet, sunt filosofeală ( destul de ieftină, crede-mă), nu îți dai seama că e prea mult? Știi vorba aia: mai răruț că-i mai drăguț!Baftă!Nu inteleg de ce stai tu sa citesti ceva ce nu-ti convine. Da mai departe, sari peste postarile mele si gata.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 3, 2016 Așa cum spuneam, trebuie un minim de inteligență pentru a-ți da seama când devii sau riști să devii penibil. Tu nu-ți dai seama. Păcat!Repet, problemele tale existențiale nu prea interesează pe nimeni pe acest forum frivol. Mîșkin doar încearcă să epateze prin așa-zisa lui cultură generală, nu-ți face iluzii că ți-ai găsit un companion. Cât serios și cât mișto e în ce postează el ...
estrogen Reputație: 1694 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 3, 2016 Așa cum spuneam, trebuie un minim de inteligență pentru a-ți da seama când devii sau riști să devii penibil. Tu nu-ți dai seama. Păcat!Repet, problemele tale existențiale nu prea interesează pe nimeni pe acest forum frivol. Mîșkin doar încearcă să epateze prin așa-zisa lui cultură generală, nu-ți face iluzii că ți-ai găsit un companion. Cât serios și cât mișto e în ce postează el ...Nu cautam companion. Doamne fereste.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Ce-i aici, băi nene? Futăreală sau fan clubul lui Kierkegaard? 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 6, 2016 Nu e fan-club Kirkegaard, doar o dau unii de gard.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum