picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 1, 2016 Te silit să fii dură, este?
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 /....Dar in acelasi timp acest ,,pseudobarbat'' care este moderator al acestui site ...te poate ferici cu un reject binemeritat!!!!De aceea Draga pisicuts am sa te rog cu deosebita placere sa scoti aceasta prostituata de aici deoarece consider ca isi merita rejectul in urma activitatii pe care o are in ultima vreme.(Ma refer la toate depunctarile pe care mi le a facut) Aici vorbim de aproape o suta de puncte de reputatie pe care le am obtinut in urma activitatii mele pe acest site!Site care este pus la dispozitia noastra pentru informare si nimic mai mult!!!Cu riscul de a ma repeta... SOLICIT REJECTAREA ACESTEI PROSTITUATE DE JOASA SPETA DATORITA ACTIVITATII CONTRARE REGULAMENTULUI PE ACEST SITE! Sunt tare curios ,sa observ, daca va interveni vre un moderator in cazul asta!!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Dar in acelasi timp acest ,,pseudobarbat'' care este moderator al acestui site ...te poate ferici cu un reject binemeritat!!!!De aceea Draga pisicuts am sa te rog cu deosebita placere sa scoti aceasta prostituata de aici deoarece consider ca isi merita rejectul in urma activitatii pe care o are in ultima vreme.(Ma refer la toate depunctarile pe care mi le a facut) Aici vorbim de aproape o suta de puncte de reputatie pe care le am obtinut in urma activitatii mele pe acest site!Site care este pus la dispozitia noastra pentru informare si nimic mai mult!!!Cu riscul de a ma repeta... SOLICIT REJECTAREA ACESTEI PROSTITUATE DE JOASA SPETA DATORITA ACTIVITATII CONTRARE REGULAMENTULUI PE ACEST SITE! Sunt tare curios ,sa observ, daca va interveni vre un moderator in cazul asta!!!!
limbiinpasa Reputație: 1 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Cotroceni,Bucuresti Oras:Cotroceni,Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 disponibila?si pe mess?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 disponibila?si pe mess? ma poti suna si discutam...
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Am sa te rog sa ma astepti!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Am sa te rog sa ma astepti!!!te astept...
limbiinpasa Reputație: 1 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Cotroceni,Bucuresti Oras:Cotroceni,Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 pai nu raspunzi.. si pare ca esti intr-un clash interesant aci dar daca ai chef sa faci sex sunt dispus sa platesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 pai nu raspunzi.. si pare ca esti intr-un clash interesant aci dar daca ai chef sa faci sex sunt dispus sa platesc acum ma poti suna!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Am sa te rog sa ma astepti!!!suna-ma sa vorbim 2 minute!
limbiinpasa Reputație: 1 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Cotroceni,Bucuresti Oras:Cotroceni,Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 Sun dar pare ca nu am succes..asta e.vorbim cand ai timp...pare ca esti ocupata
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Sun dar pare ca nu am succes..asta e.vorbim cand ai timp...pare ca esti ocupata
limbiinpasa Reputație: 1 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Cotroceni,Bucuresti Oras:Cotroceni,Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 sunt on pe mess vb acolo daca il folosesti..
limbiinpasa Reputație: 1 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Cotroceni,Bucuresti Oras:Cotroceni,Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 merci pentru discutie, esti o dragutao zi buna
marian_26 Reputație: 3 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 wooooooaaaaaaauuuu ce vad ochii mei.......................
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 wooooooaaaaaaauuuu ce vad ochii mei.......................
exxtassyy Reputație: 339 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 Waleo. Cine te-a legat ? Vin repede sa te leg si de picioare ? ))
exxtassyy Reputație: 339 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 nu ! daca ma vezi cum dau din picioare.... Esti cam neastamparata asa-i ? )
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 prefer de banane... https://www.youtube.com/watch?v=qMkD1GhMS2o
exxtassyy Reputație: 339 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 sunt tare a dracu... Am sa vin sa te astampar putin.
Postări Recomandate