dangabriel Reputație: 55 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Postez scriam dp telefon Link spre comentariu
dangabriel Reputație: 55 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Mai bine taci,e mai bine?pt tine Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Mai bine taci,e mai bine?pt tineNu stiu daca e mai bine.Spune tu.Ce filmulet e vorba?Ti-am dat eu acceptul sa postezi ceva despre mine si nu stiu?Nu accept amenintari nici voalate nici pe fata.Ai ceva de zis spune. 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Mai bine taci,e mai bine?pt tineCeai mă ? 1 Link spre comentariu
dangabriel Reputație: 55 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Nu forta nota de plata,e sf anului lasa sa treaca ,si apoi mai vorbim.bine 1 Link spre comentariu
dangabriel Reputație: 55 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Da tu ce ai ,vb frumos 1 Link spre comentariu
dangabriel Reputație: 55 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Colegu mai usorusor,nu te ambala 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Filmul e artistic sau serial ? :blushing2 Daca e vreun episod care-mi lipseste de pe HDD, mai stii !? :blushing2 5 Link spre comentariu
dangabriel Reputație: 55 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Nu mai e un filmulet cu distinsa Domnita.nui serial.n am facut rau la nimeni si nici nu vreau sa fac,dar daca cine se crede mai presus decat este,si ms ataca o sa ies pe contratac,si o sa si inscriu.nu vorbesc asa numai sa ma aflu in treaba. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Filmul e artistic sau serial ? :blushing2 Daca e vreun episod care-mi lipseste de pe HDD, mai stii !? :blushing2Lopixe , cu cine pula mea se ceartă nebunu' ăsta ? 2 Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Sunt total de acord, clientii mei pot confirma faptul ca am o parere foarte buna despre Amalia. Ideea era sa fac o gluma referitor la relatia ta de prietenie cu Diva Anita Pupici, Sunt FAN anita )O seara faina .Si un big kiss 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Şi prost şi agramat , cum e mai rău 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Lopixe , cu cine pula mea se ceartă nebunu' ăsta ? No ideea ! O fi regizor in lipsa de scenaristi... 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Decembrie 30, 2015 dar daca cine se crede mai presus decat este,si ms ataca o sa ies pe contratac,si o sa si inscriu. Din pura curiozitate (si la modul cel mai respectuos, ca am observat cu totii ca esti sensibil) - poti sa ne zici si noua unde si in ce fel te-a atacat d-ra? 7 Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Nu mai e un filmulet cu distinsa Domnita.nui serial.n am facut rau la nimeni si nici nu vreau sa fac,dar daca cine se crede mai presus decat este,si ms ataca o sa ies pe contratac,si o sa si inscriu.nu vorbesc asa numai sa ma aflu in treaba.Da unde crezi tu ca as fi eu mai exact?Ca sa stiu sa nu fiu mai presus decat este.Iar pe tine cine te-a atacat?Tu nu vezi c-ai inceput sa ma ameninti ca postezi ceva filmulet despre mine ?Ultima oara iti spun :daca ai ceva de spus:spune .daca nu La multi ani si tie si lasa-ma'n pace.Ti-am spus nu accept amenintari.Acuzatii aiurea.Pentru de astia ca tine imi moderez topicul. 4 Link spre comentariu
dangabriel Reputație: 55 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Domnu N1,ai fost la Ana ,sau vb numai asa,nu te am facut prost,crezi ca daca faci pe desteptul si esti destept? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Eu nu sunt dăştept , da' tu sigur eşti prost 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Şi vorbesc cum vrea pula mea , daa ? 3 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Ana mai bine ai tacea,caci daca pistez eu un filmulet cu tine nu iesi bine ,taci si stai in banca ta ,e mai bine pt tine. Mars ma in pulile noastre de oligofren cu filmele din capul tau sec. 5 13 Link spre comentariu
dangabriel Reputație: 55 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Sa vedem apoi cine i mai prost sai iese mai bine, Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Sa vedem apoi cine i mai prost sai iese mai bine,http://prietenas.ro/wp-content/uploads/2012/10/poze-haioase-schimb-dacia-cu-tuica.jpg Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 He's gone ! 1 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Ti-a mancat pisica limba? 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Se pare ca pisic ne priveste,ascuns! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Ceai făcut mă ?Teai corentat ? 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum