Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 ai dreaq nemți 5 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 scarba nesimțita ce ești tot ai treaba cu mine în morții tai. crezi ca ma supăr dacă îmi spui sa îți sug pula de sau ceva de genu nu draga asta îmi e meseria asa ca inventează altceva. Și chiar dacă ar fii asa ma dar tu nici nu ai pulă ma limbricule Ce ești. din cauza asta ești asa frustrat și te iei de toată lumea. Și băiatul de care te iei are 23 în pulă dacă tot te interesează. Dobitocule hai sictir la ma taAsa asa mahalagioaico da-ți arama pe fața şi injura penalo ce eşti ca altceva nu şti! 1 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Luaț dupe cum aveț nevoie .............. 3 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Îmi pare rău dragapentru greșelile de ortografie dar tastatura nu ma lasă să scriu anumite cuvinte și mi le schimba.... In fine o sa înțeleagă el ce am vrut sa spun și mai mult de atât eu nu am sa ii mai răspund domnului Cucurel sunt sigura ca o sa aivă argumente. Dar eu am învățat sa îmi stăpânesc nervi când vine vorba de oameni care săraci în asa mediu au crescut de cearta. Nu asta este și motivul pentru care Ciucurel intervine și el în orice scandal. Pentru ca asa a fost crescut. Îmi pare rău dar la vârsta ta nu mai putem schimba nimic. Te înțelegem asa cum ești Da, e greu cu tastaturile astea smart. P.S.: un prieten spunea "la un pahar de vorba" ceva de genu' (citez): <Am citit ca sunt caini mai destepti decat stapanii lor. Noah, si io am asa caine!> (am inchis citatul).P.P.S.: oare se aplica chestia de mai sus si la tastaturi?P.P.P.S.: Meda a.k.a. Medea daca vrei legenda pentru codul culorilor folosite mai sus poti sa-mi trimiti un P.M. Link spre comentariu
george cristian Reputație: 136 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Eu n-am fost pina acum la Medea, dar dupa comportamentul de aici mi-am format o imagine care ma face sa nici nu ma duc. 2 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Eu n-am fost pina acum la Medea, dar dupa comportamentul de aici mi-am format o imagine care ma face sa nici nu ma duc. Culmea e ca in budoar are un comportament cu cinci clase peste ceea ce se scurge din gura, scuze, din tastatura ei, aici pe forum.Acuma ce-i drept nici in budoar comportamentul nu e chiar de top, doar prestatia. Prestatia care chiar e de exceptie. Dar doar prestatia, adica actul sexual in sine.Asa incat, daca poti trece peste unele "mici amanunte" nu renunta a priori la a-i calca pragul. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Da, e greu cu tastaturile astea smart. P.S.: un prieten spunea "la un pahar de vorba" ceva de genu' (citez): <Am citit ca sunt caini mai destepti decat stapanii lor. Noah, si io am asa caine!> (am inchis citatul).P.P.S.: oare se aplica chestia de mai sus si la tastaturi?P.P.P.S.: Meda a.k.a. Medea daca vrei legenda pentru codul culorilor folosite mai sus poti sa-mi trimiti un P.M.Legenda legenda.Ce legenda?La legendele Olimpului o sa se gandeasca sarmana Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Luaț dupe cum aveț nevoie ..............Mareane,m-ai fentat...am verificat sugativa da e cam plina de "cerneala". 2 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Legenda legenda.Ce legenda?La legendele Olimpului o sa se gandeasca sarmana Maestre, crezi tu asa ceva? Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Maestre, crezi tu asa ceva?Zici c-o foloseste sub oala sa nu arda masa? Link spre comentariu
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Eu n-am fost pina acum la Medea, dar dupa comportamentul de aici mi-am format o imagine care ma face sa nici nu ma duc.mi se rupe sincer ca nu vi tu . 1 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Zici c-o foloseste sub oala sa nu arda masa? Nu, ca nu gateste. Mananca de la catering.Dar cred ca o pune pe podea, in hol, cand se ambitioneaza sa reseteze sigurantele automate. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Nu, ca nu gateste. Mananca de la catering.Dar cred ca o pune pe podea, in hol, cand se ambitioneaza sa reseteze sigurantele automate.Maestre ce complicat vorbesti. Explica usor.Cand se ia curentu' Fata sta'n porumb.Numa la weceu sunt carti acolo 4 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Hai vino în București, să nu vin eu după tine la Cluj, să te învăț gramatica, ortografia și ortoepia, te-n gât de ANAL-fabet! Păi ce plm vrei bă distrusule, te-am jignit eu cu ceva înainte de a o face tu? Dacă nu ții la miștouri și nu ești atât de isteț să răspunzi la fel, spânzură-te, cretinule. Ești ciuca miștourilor, toți se pișă pe tine!Da la 'naltime picoane... Cu bolta 4 Link spre comentariu
tomtom1 Reputație: 124 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Nu vreau sa fac pe nazi grammar pe aici ,dar prea...ca la tara-n pula mea...(ca tot e vb de puli aici.) Propun ca , copii sa se scrie de exemplu cu atatia i in functie de cati copii sunt )) si asa scapam de iiiiiiiiiiurile astea nenorocite. 3 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Sa nu zica lumea ca sunt al dreaq ........... un mic cadou ..... se stiu ei http://91.216.156.246/images/mari/gramatica-de-baza-a-limbii-romane.jpg http://s4emagst.akamaized.net/products/502/501587/images/res_4d5440a55f3f55ecd0d4d3dcbd975362_full.jpg Ei au cumparat Dex-ul la oferta speciala. 8 13 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Nu vreau sa fac pe nazi grammar pe aici ,dar prea...ca la tara-n pula mea...(ca tot e vb de puli aici.) Propun ca , copii sa se scrie de exemplu cu atatia i in functie de cati copii sunt )) si asa scapam de iiiiiiiiiiurile astea nenorocite. Pule 1 2 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Nu vreau sa fac pe nazi grammar pe aici ,dar prea...ca la tara-n pula mea...(ca tot e vb de puli aici.) Propun ca , copii sa se scrie de exemplu cu atatia i in functie de cati copii sunt )) si asa scapam de iiiiiiiiiiurile astea nenorocite.Ideea e absolut geniala SI cei care n-au copii? Link spre comentariu
tomtom1 Reputație: 124 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Ideea e absolut geniala SI cei care n-au copii?Pai..rectific,in functie de cati copii e vorba in fraza/propozitie. Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Te doare pula. Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Sa nu zica lumea ca sunt al dreaq ........... un mic cadou ..... se stiu ei http://91.216.156.246/images/mari/gramatica-de-baza-a-limbii-romane.jpg http://s4emagst.akamaized.net/products/502/501587/images/res_4d5440a55f3f55ecd0d4d3dcbd975362_full.jpgSugi pula gramatical ma.Si asta este o arta sa sti retard. 1 5 Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 ai dreaq nemți se pisha si ei pe tine ma destept ce esti. 1 4 Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Asa asa mahalagioaico da-ți arama pe fața şi injura penalo ce eşti ca altceva nu şti!ma urofilule veziti de cari si taci drec ca esti cantitate neglijabila ....Fututzi prostiile din cap sa tziiiiiile fut. Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 te-a silit , este ? edit : sa-mi traduci si mie postarea de deasupra , te roooooog TRADUCEREA ESTE SIMPLA :Sugi pula !!!! 1 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum