Sari la conținut

CINE IMI DA ULTIMA M*** PE ANUL ASTA ?!?

Postări Recomandate

• Oras:Mihai Bravu (Prosper)
Postat

Astazi  sunt  la  birou  pentru  cateva  ore  si  imi  doresc  sa  am  parte  de  cea   mai  tare   M***  din  2015 !!!  Si  cand  spun M***  ma  refer  la   facefuck   in    adevaratul  sens  al   cuvantului  !!! Se  simte  cineva  in  stare  sa  fie   castigatorul  ???

0737.204.401

250 ron ora

post-100870-0-55097600-1451565199_thumb.jpg

post-100870-0-00670800-1451565210_thumb.jpg

post-100870-0-98155600-1451565217_thumb.jpg

post-100870-0-15119100-1451565229_thumb.jpg

post-100870-0-00090200-1451565247_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Scie in profilul ei: Locatie:Mihai Bravu (Prosper)

Corect ! :) Dar stii ce este interesant, ca stimata doamna da acolo un numar de telefon, de ce oare, nu pentru a fi folosit, ma intreb si eu asa ! Pai dom'le, daca tot e dat un numar de telefon, daca vrei sa mergi la stimata doamna, nu dai un telefon pentru a afla toate detaliile ? :slap2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
Postat

Multumesc!  :-)

Postat

Corect ! :) Dar stii ce este interesant, ca stimata doamna da acolo un numar de telefon, de ce oare, nu pentru a fi folosit, ma intreb si eu asa ! Pai dom'le, daca tot e dat un numar de telefon, daca vrei sa mergi la stimata doamna, nu dai un telefon pentru a afla toate detaliile ? :slap2 :laugh2 :laugh2

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOVE  YOU  !!!

Vizitator
Postat

Câştigătorul ce primeşte? Suna a concurs cu premii.

Vizitator
Postat

pana la ce ora este valabila oferta? :)

pana la anu  :laugh2

• Minus 1
Postat

Dar si mai bine ar fi ca initial omu' sa se informeze, sa se uite pe thread-ul fetei, sa vada daca are ceva informatii la profil, nu s-o deranjeze asa pentru orice fleac ...... deh, bunul simt chiar e un defect  :laugh2

Postat

Astazi  sunt  la  birou  pentru  cateva  ore  si  imi  doresc  sa  am  parte  de  cea   mai  tare   M***  din  2015 !!!  

In loc sa-ti dea una lunga si de neuitat  ... astia se vor intrece pe d'alea de 5 min sa capete oarece premiu pentru ultimu' din an, las ca vezi tu, ca am dreptate  :laugh2

Vizitator
Postat

Astazi  sunt  la  birou  pentru  cateva  ore  si  imi  doresc  sa  am  parte  de  cea   mai  tare   M***  din  2015 !!!  Si  cand  spun M***  ma  refer  la   facefuck   in    adevaratul  sens  al   cuvantului  !!! Se  simte  cineva  in  stare  sa  fie   castigatorul  ???

0737.204.401

250 ron ora

daca n-a venit nimeni inseamna ca muia a ramas la tine , asa ca be happy  :rax2

Postat

0737.204.401

250 ron ora

daca n-a venit nimeni inseamna ca muia a ramas la tine , asa ca be happy  :rax2

Everybody fucks for money, fuck yourself and save your money .... s-a descurcat ea nu-mi fac griji  :laugh2

Vizitator
Postat

Mooooorrrr!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:pope  :pope  :pope moare picon si din pula bani de flori...flori ca flori ca ii dau o creaca,dar de unde bani de groapa?!! :laugh2

• Like 4
Postat

Câştigătorul ce primeşte? Suna a concurs cu premii.

Lol

Nu  am  intentionat  sa  sune  asa.... dar acum ca ai mentionat asta e evident ce castiga....CEA MAI TARE  M***

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

:pope  :pope  :pope moare picon si din pula bani de flori...flori ca flori ca ii dau o creaca,dar de unde bani de groapa?!! :laugh2

Da ce fey, tu lucrezi pe capace de bere? 

Vizitator
Postat

Da ce fey, tu lucrezi pe capace de bere? 

:laugh2  :laugh2 nu meriti!

Postat

Esti fantasticaaaaa!!!!!

Vizitator
Postat

Esti fantasticaaaaa!!!!!

picon este muza mea!  :blushing2 (fara suparare)

• Oras:...
  • Oras:...
Postat

Nu stiu ca Picon sa aiba veleitati de "muz(a)" dar oricum nu cred ca ar fi de acord.

Postat

Mooooorrrr!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Nu muri pana nu mi-o dai la M***!!! :-)

• Like 2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca iti pui ochelarii vin eu si iti dau o m... Cum nu ai mai primit...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...