Sari la conținut

Non stop pentru tine !!! 0730840182

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

draga domnisoara, cu scuzele de rigoare pentru ca te hartuiesc, te rog frumos sa imi spui si mie daca la ora asta te-ai trezit deja, sau inca nu te-ai culcat. 

multumesc frumos!  :kiss3

• Oras:Constanta
Postat

draga domnisoara, cu scuzele de rigoare pentru ca te hartuiesc, te rog frumos sa imi spui si mie daca la ora asta te-ai trezit deja, sau inca nu te-ai culcat. 

multumesc frumos!  :kiss3

Doar ce ma-m trezit .. :*

Postat

doar ce te-ai trezit....... cand ? ca ai raspuns la 19.23 unei intrebari puse la 7.53.

sincer? incepi sa imi placi din ce in ce mai mult (nu e o gluma) pentru pseudoinocenta pe care o afisezi. dupa cum spuneai si tu pe paginile precedente: tu incerci sa lamuresti anumite aspecte. adevarul este ca iti reuseste de minune, NOT.

te pupic in pasaric

Postat

doar ce te-ai trezit....... cand ? ca ai raspuns la 19.23 unei intrebari puse la 7.53.

sincer? incepi sa imi placi din ce in ce mai mult (nu e o gluma) pentru pseudoinocenta pe care o afisezi. dupa cum spuneai si tu pe paginile precedente: tu incerci sa lamuresti anumite aspecte. adevarul este ca iti reuseste de minune, NOT.

te pupic in pasaric

Pai am raspuns la ora aia pentru ca atunci am intrat pe forum :) .. Si da incerc sa lamuresc pentru ca nu vreau neintelegeri ... si sa se vorbeasca de mine aiurea :* .. Te puup :* :* :*

• Oras:Bucuresti
Postat

ca ai raspuns la 19.23 unei intrebari puse la 7.53.

tot 7 era

:))))))

• Telefon: v_king_67
  • Telefon: v_king_67
Postat

Ma si doar ce i-am spus sa dezactiveze autocorectu' :))

Codule ,poate fata face bine cu gura ,cu limba ,nu cu degetul pe tastatura  :laugh2  :slap2 .Si poate nu are tel.de la Guess :laugh2 .

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

Ma si doar ce i-am spus sa dezactiveze autocorectu' :))

L-a dezactivat dar este smartphonu' prost (made in china)!
Postat

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/8929800__main.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/8929800__efaf98db2eac3a61946c.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/8929800__792069df363c9e9a3737.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/8929800__efc7da8df082905ed775.jpg

poza 2.... buci pauza, eu in locul tau nu o puneam....

• Like 1
Postat

ce sa facem, bine. uite, de exemplu, mrhappiness si bursukul cred ca vor sa le faci vreun discount, sau pur si simplu sunt virusati de facebook

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Auzi-ti cum fac sa imi aflu si eu parola de pe forum??   :)))) .. Am uitat parola ma scuzatii de intrebare daca vreti sa imi spuneti sa pot intra pe contu meuu va multumesc din tot sufletu :( !!! Sunt cam uituca :((

Postat

cum imi aflu parola ?

verifica adresa de e-mail

la crearea unui cont de utilizator pe un site primesti un mail cu user name-ul si parola alese

asta in cazul in care nu ai uitat si adresa de e-mail

:)))

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Auzi-ti cum fac sa imi aflu si eu parola de pe forum??   :)))) .. Am uitat parola ma scuzatii de intrebare daca vreti sa imi spuneti sa pot intra pe contu meuu va multumesc din tot sufletu :( !!! Sunt cam uituca :((

Nu stiu daca In mail-ul de inregistrare apare parola,cu siguranta functioneaza "am uitat parola" . Pe pagina unde scrii user si password,cand te loghezi,dai click pe "am uitat parola" si urmezi pasii. Te va redirectiona catre mail,unde vei primi toate instructiunile si... gata! Succes!

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Fa cum spune Larisa. 

Procdura este relativ similara cu cea de la email. Va trebui sa iti stabilesti o noua parola.

Noteaz-o undeva, dar nu o nota pe spatele tastaturii. E previzibil....  :slap2

Postat

Buna imi cer mii de scuze ca nam mai aparut online pe forum deoarece mi.am uitat parola si a trebuit sa imi fac alt cont daca se poate voi vorbi de pe acest cont doar daca se poate ca doar ce mi.lam facut .. Va puup si o dimineata placuta va doresc :* !!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...