vladymyr Reputație: 41 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Din lipsa de timp pt. actiune doar urmaresc de ceva timp evenimentele de aici. Intr-un cuvint: criza. La top: Gabriela zisa Juslove cu aceeasi camasa de braconier, spera ca-si schimba lenjeria; pe strada cam aceeasi garderoba. Alte "celebritati" locale au intrat intr-un con de umbra permanent: Adelina. Andreea, etc. Cele cateva care au mai incercat sa iasa din rand au recenzii putine si aprecieri la limita de "evitat". Se vede ca un oras de proletari cum suntem noi nu poate concura cu Cluj sau Timisoara.Sper sa nu ajunga fetele noastre la o criza de identitate cu cele din Arad unde numai dracu mai stie ce sa creada ca pula a ramas nauca. 3 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Din lipsa de timp pt. actiune doar urmaresc de ceva timp evenimentele de aici. Intr-un cuvint: criza. La top: Gabriela zisa Juslove cu aceeasi camasa de braconier, spera ca-si schimba lenjeria; pe strada cam aceeasi garderoba. Alte "celebritati" locale au intrat intr-un con de umbra permanent: Adelina. Andreea, etc. Cele cateva care au mai incercat sa iasa din rand au recenzii putine si aprecieri la limita de "evitat". Se vede ca un oras de proletari cum suntem noi nu poate concura cu Cluj sau Timisoara.Sper sa nu ajunga fetele noastre la o criza de identitate cu cele din Arad unde numai dracu mai stie ce sa creada ca pula a ramas nauca.no serios? manca.i.ai pula ”braconierului” da cum plm ai vrea sa ma vezi imbracata pe strada, in lenjerie sexi? camasa de ”braconier” am luat.o pe mn doar pt cateva poze pe strada port blugi, haine obisnuite 3 Link spre comentariu
vladymyr Reputație: 41 Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Nu am spus ca pe strada porti aceeasi camasa. De lenjerie intima nu comentez pt. ca normal ca pe strada n-am cu sa ti-o vad. Vorbeam de hainele de strada. Nu-i cazul sa devii vulgara in replici. Aici se discuta. 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Nu am spus ca pe strada porti aceeasi camasa. De lenjerie intima nu comentez pt. ca normal ca pe strada n-am cu sa ti-o vad. Vorbeam de hainele de strada. Nu-i cazul sa devii vulgara in replici. Aici se discuta.cum nu aia ai vrut sa spui? mai citeste daca ai uitat.te plictisesti? Link spre comentariu
vladymyr Reputație: 41 Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Ma refeream la tinuta de strada si nu la cea din poze. Nu-ti dai seama de cate ori trecem unul pe linga celalat. Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Ma refeream la tinuta de strada si nu la cea din poze. Nu-ti dai seama de cate ori trecem unul pe linga celalat.si m.ai vazut tu ” ; pe strada cam aceeasi garderoba.” cu camasa aia sau ce vrei sa spui? pe strada port haine normale, vara nu port nimic sub rochie. ..altceva mai ai sa,mi ”reprosezi/spui”? este pe o mana cu http://images.protv.md/articles/2014/09/01/679781/img_1376191_thumbs_600x400_1407251.jpg Link spre comentariu
vladymyr Reputație: 41 Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Daca reusesti urmareste cu atentie conversatia: garderoba de strada este-nu hainele din poza, nici macar celebrele camasa si basca de braconier. Dupa ce trece temperatura de 25 grade am sa mai uit mai atent la tine pt. a-mi da seama daca porti tinuta intima. In vara asta purtai de cateva ori la peste 30 grade. Se vedea conturul, dar iti statea bine. P.S.: Nu am nimic sa-ti reprosez, cu atat prestatiile avute in trecut. Meriti sa fii i topul local. Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Daca reusesti urmareste cu atentie conversatia: garderoba de strada este-nu hainele din poza, nici macar celebrele camasa si basca de braconier. Dupa ce trece temperatura de 25 grade am sa mai uit mai atent la tine pt. a-mi da seama daca porti tinuta intima. In vara asta purtai de cateva ori la peste 30 grade. Se vedea conturul, dar iti statea bine.P.S.: Nu am nimic sa-ti reprosez, cu atat prestatiile avute in trecut. Meriti sa fii i topul local.iti spun io ca nu purtam , la vara daca te uiti mai insistent risti niste ”dumnezăi”sau o geanta in cap P.S. cine esti plm vreun vecin? 3 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Omu' asta are criza genitala, nu generala 1 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Justlove, mie imi place foarte mult cum arati in camasa de braconier! 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Daca reusesti urmareste cu atentie conversatia: garderoba de strada este-nu hainele din poza, nici macar celebrele camasa si basca de braconier. Dupa ce trece temperatura de 25 grade am sa mai uit mai atent la tine pt. a-mi da seama daca porti tinuta intima. In vara asta purtai de cateva ori la peste 30 grade. Se vedea conturul, dar iti statea bine.P.S.: Nu am nimic sa-ti reprosez, cu atat prestatiile avute in trecut. Meriti sa fii i topul local.P.S.: Nu am nimic sa-ti reprosez, cu atat prestatiile avute in trecut. Meriti sa fii i topul local.ms da mai bine faceai o recenzie nu sa te ”binoclezi” după mine 3 Link spre comentariu
vladymyr Reputație: 41 Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 azareth-ule, nu te erija in "avocatul poporului" ca nu te reprezinta. Esti tu membru VIP, dar asta nu-ti da dreptul la mai mult de a posta niste recenzii legate de experintele traite alaturi de curve. Chris73: n-am sustinut ca Gabrielei ii sta rau in echipament de braconier, ci am scris ca respectivul echipament e prezent cam mult, o fi criza de tzoale.Gabriela: nu vreau sa-ti postez numele real, nu sintem vecini, dar cv.-ul sa nu-i spunem cazier il stiu. Ajunge atat cu schimbul de replici. Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 azareth-ule, nu te erija in "avocatul poporului" ca nu te reprezinta. Esti tu membru VIP, dar asta nu-ti da dreptul la mai mult de a posta niste recenzii legate de experintele traite alaturi de curve.Chris73: n-am sustinut ca Gabrielei ii sta rau in echipament de braconier, ci am scris ca respectivul echipament e prezent cam mult, o fi criza de tzoale.Gabriela: nu vreau sa-ti postez numele real, nu sintem vecini, dar cv.-ul sa nu-i spunem cazier il stiu. Ajunge atat cu schimbul de replici.GABRIELA chiar e numele/prenumele meu real si pe strada si in buletin (linda vestita linda) eram ”poreclita” in tinerete cand eram bataușă ,cazieru meu ii alb ca lacrima 6 Link spre comentariu
inter2 Reputație: -91 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 alb ca laptele 3 Link spre comentariu
camarro Reputație: 2978 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 azareth-ule, nu te erija in "avocatul poporului" ca nu te reprezinta. Esti tu membru VIP, dar asta nu-ti da dreptul la mai mult de a posta niste recenzii legate de experintele traite alaturi de curve.Chris73: n-am sustinut ca Gabrielei ii sta rau in echipament de braconier, ci am scris ca respectivul echipament e prezent cam mult, o fi criza de tzoale.Gabriela: nu vreau sa-ti postez numele real, nu sintem vecini, dar cv.-ul sa nu-i spunem cazier il stiu. Ajunge atat cu schimbul de replici.Stii o pula......Si daca stii esti sigur ca ar interesa pe cineva? 3 Link spre comentariu
inter2 Reputație: -91 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 si m.ai vazut tu ” ; pe strada cam aceeasi garderoba.” cu camasa aia sau ce vrei sa spui? pe strada port haine normale, vara nu port nimic sub rochie. ..altceva mai ai sa,mi ”reprosezi/spui”? este pe o mana cu http://images.protv.md/articles/2014/09/01/679781/img_1376191_thumbs_600x400_1407251.jpg stii a cui e poza macar? 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 stii a cui e poza macar?a lu măta 5 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Iulia Albu Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Iulia Albu De gaina era vorba. 4 5 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Chateau Loulou de la Fraise Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 a lu mătaE bună de pulă. Aia din poză, zic. Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 E o nebuna, il chinuie pe barba'su de-l gasesc dracii! Stiu de pă surse Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Normala nu poate fi daca umbla cu gaina dupa ea. Doar aia de la Kanal D ce-o mai baga in seama. 14 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 E bună de pulă. Aia din poză, zic. gaina ?!! Zoofilule ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum