Sari la conținut

Tzepele Corinei ( buze )

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Am un nufar intre picioare...

e o plantatie intreaga acolo

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

e o plantatie intreaga acolo

http://www.mecanturist.ro/wp-content/uploads/2012/05/DSC_7642.jpg

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pe mine ma distreaza comentariile astea.. Ce le duce-ti atata grija fetelor? Daca nu mai aveau clienti scadeau preturile, bagau o oferta ceva :P

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pe mine ma distreaza comentariile astea.. Ce le duce-ti atata grija fetelor? Daca nu mai aveau clienti scadeau preturile, bagau o oferta ceva :P

Nu le duce-m bre! Le fute-m.  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Voi nu futeti!...faceti amor!

:innocent 

:werinlove

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ai lipsit la emisiunea lui Pruteanu?

PS. realizezi acum cat de penibil ești cand faci pe profesorul de gramatica pe forum?

• Like 2
Postat

Ai lipsit la emisiunea lui Pruteanu?

PS. realizezi acum cat de penibil ești cand faci pe profesorul de gramatica pe forum?

Dupa cum am mai zis, stiu ca si eu gresesc; mai aluneca degetul, mai am lacune.

Si nu am facut pe profesorul de gramatica, ci de vocabular. Daca pun o cratima aiurea sau mananc/schimb o litera, pe un forum unde sunt anonim, ma doare in pula. Dar daca folosesti expresii/cuvinte gresite, pai alea cel mai probabil asa le folosesti si in vorbirea curenta, sa auda si cei pe care-i ai in fata cat de gresit vorbesti.

• Like 1
Postat

Si nu am facut pe profesorul de gramatica, ci de vocabular. Daca pun o cratima aiurea sau mananc/schimb o litera, pe un forum unde sunt anonim, ma doare in pula. Dar daca folosesti expresii/cuvinte gresite, pai alea cel mai probabil asa le folosesti si in vorbirea curenta, sa auda si cei pe care-i ai in fata cat de gresit vorbesti.

Oare cum o fi sa ti-o tragi gramatical  :hmmm ???

Postat

Întrebarea era daca realizezi cat ești de penibil...se pare ca nu. Uite, ca sa te ajut, ai auzit de expresia "un prost care face pe desteptul" ? (ca tot ești tu tare in expresii). E, daca-ai auzit, aia e definiția penibilitatii.

Prietene, un sfat: daca te apuci sa corectezi pe cineva, neintrebat, măcar fii sigur ca scrii impecabil, altfel ești ce am scris eu mai sus.

Si inca o expresie pt tine, care n-o s-o găsești in DEX: hai pa!

Postat

Întrebarea era daca realizezi cat ești de penibil...se pare ca nu. Uite, ca sa te ajut, ai auzit de expresia "un prost care face pe desteptul" ? (ca tot ești tu tare in expresii). E, DAC-AI auzit, aia e definiția penibilitatii.

Prietene, un sfat: daca te apuci sa corectezi pe cineva, neintrebat, măcar fii sigur ca scrii impecabil, altfel ești ce am scris eu mai sus.

Si inca o expresie pt tine, PE care n-o s-o găsești in DEX: hai pa!

Avea Mark Twain o zicere despre, mdaaa....:)...de altfel celebra prin saloanele dambovitene...:)

Postat

Întrebarea era daca realizezi cat ești de penibil...se pare ca nu. Uite, ca sa te ajut, ai auzit de expresia "un prost care face pe desteptul" ? (ca tot ești tu tare in expresii). E, daca-ai auzit, aia e definiția penibilitatii.

Si inca o expresie pt tine, care n-o s-o găsești in DEX: hai pa!

De-ai stii cat de penibil ma simt acum, bine ca ai gasit greseala asta, sa-mi arati ca de prost sunt, ca nu stiu ce ma faceam.

Da' eu cred ca mai bine sa fiu un prost care e dispus sa invete, decat un destept care crede ca le stie pe toate.

Ti-am corectat o greseala de exprimare, am argumentat si de ce am ales sa corectez acea greseala si nu altele (nu neaparat ale tale); si acum faci spume de fiecare data cand gresesc ceva? Vezi ca stiu eu cel putin alte doua postari in care am facut greseli de tipar, vrei sa le caut sa-ti dau link?

Si de final, o expresie pe care o gasesti in DEX (asta daca nu cumva gresesc):

Hai sictir!

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

De-ai stii cat de penibil ma simt acum, bine ca ai gasit greseala asta, sa-mi arati ca de prost sunt, ca nu stiu ce ma faceam.

Da' eu cred ca mai bine sa fiu un prost care e dispus sa invete, decat un destept care crede ca le stie pe toate.

Ti-am corectat o greseala de exprimare, am argumentat si de ce am ales sa corectez acea greseala si nu altele (nu neaparat ale tale); si acum faci spume de fiecare data cand gresesc ceva? Vezi ca stiu eu cel putin alte doua postari in care am facut greseli de tipar, vrei sa le caut sa-ti dau link?

Si de final, o expresie pe care o gasesti in DEX (asta daca nu cumva gresesc):

Hai sictir!

*de-ai sti

post-104506-0-92317700-1452602384_thumb.jpg

• Like 5

• Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Incep io  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Aficanu'

Continuati  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Clar esti tras pe nas. :))))

Yo

Continuati.

:clapp

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...