picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 11, 2016 Da .Cu frunze maaaaari ...
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 11, 2016 Am un nufar intre picioare...e o plantatie intreaga acolo 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 e o plantatie intreaga acolohttp://www.mecanturist.ro/wp-content/uploads/2012/05/DSC_7642.jpg 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Ianuarie 11, 2016 Mai Corina, dar tu mai faci si secs, sau doar postezi pe forum? Sau le faci in acelasi timp? 5
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 Pe mine ma distreaza comentariile astea.. Ce le duce-ti atata grija fetelor? Daca nu mai aveau clienti scadeau preturile, bagau o oferta ceva
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 11, 2016 Pe mine ma distreaza comentariile astea.. Ce le duce-ti atata grija fetelor? Daca nu mai aveau clienti scadeau preturile, bagau o oferta ceva Nu le duce-m bre! Le fute-m. 5 2
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 Voi nu futeti!...faceti amor!
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 11, 2016 Voi nu futeti!...faceti amor! 2 2
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Ianuarie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Ianuarie 12, 2016 Pe mine ma distreaza comentariile astea.. Ce le duce-ti atata grija fetelor? Daca nu mai aveau clienti scadeau preturile, bagau o oferta ceva Ai lipsit la emisiunea lui Pruteanu? PS. realizezi acum cat de penibil ești cand faci pe profesorul de gramatica pe forum? 2
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2016 Ai lipsit la emisiunea lui Pruteanu?PS. realizezi acum cat de penibil ești cand faci pe profesorul de gramatica pe forum?Dupa cum am mai zis, stiu ca si eu gresesc; mai aluneca degetul, mai am lacune.Si nu am facut pe profesorul de gramatica, ci de vocabular. Daca pun o cratima aiurea sau mananc/schimb o litera, pe un forum unde sunt anonim, ma doare in pula. Dar daca folosesti expresii/cuvinte gresite, pai alea cel mai probabil asa le folosesti si in vorbirea curenta, sa auda si cei pe care-i ai in fata cat de gresit vorbesti. 1
yka Reputație: 9109 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2016 Dupa cum am mai zis, stiu ca si eu gresesc; mai aluneca degetul, mai am lacune.Si nu am facut pe profesorul de gramatica, ci de vocabular. Daca pun o cratima aiurea sau mananc/schimb o litera, pe un forum unde sunt anonim, ma doare in pula. Dar daca folosesti expresii/cuvinte gresite, pai alea cel mai probabil asa le folosesti si in vorbirea curenta, sa auda si cei pe care-i ai in fata cat de gresit vorbesti.Oare cum o fi sa ti-o tragi gramatical ???
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2016 Oare cum o fi sa ti-o tragi gramatical ???Incercam data viitoare
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Ianuarie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Ianuarie 12, 2016 Dupa cum am mai zis, stiu ca si eu gresesc; mai aluneca degetul, mai am lacune.Si nu am facut pe profesorul de gramatica, ci de vocabular. Daca pun o cratima aiurea sau mananc/schimb o litera, pe un forum unde sunt anonim, ma doare in pula. Dar daca folosesti expresii/cuvinte gresite, pai alea cel mai probabil asa le folosesti si in vorbirea curenta, sa auda si cei pe care-i ai in fata cat de gresit vorbesti.Întrebarea era daca realizezi cat ești de penibil...se pare ca nu. Uite, ca sa te ajut, ai auzit de expresia "un prost care face pe desteptul" ? (ca tot ești tu tare in expresii). E, daca-ai auzit, aia e definiția penibilitatii. Prietene, un sfat: daca te apuci sa corectezi pe cineva, neintrebat, măcar fii sigur ca scrii impecabil, altfel ești ce am scris eu mai sus. Si inca o expresie pt tine, care n-o s-o găsești in DEX: hai pa!
miskinofsingapore Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2016 Postat Ianuarie 12, 2016 Întrebarea era daca realizezi cat ești de penibil...se pare ca nu. Uite, ca sa te ajut, ai auzit de expresia "un prost care face pe desteptul" ? (ca tot ești tu tare in expresii). E, DAC-AI auzit, aia e definiția penibilitatii. Prietene, un sfat: daca te apuci sa corectezi pe cineva, neintrebat, măcar fii sigur ca scrii impecabil, altfel ești ce am scris eu mai sus. Si inca o expresie pt tine, PE care n-o s-o găsești in DEX: hai pa!Avea Mark Twain o zicere despre, mdaaa.......de altfel celebra prin saloanele dambovitene...
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2016 Întrebarea era daca realizezi cat ești de penibil...se pare ca nu. Uite, ca sa te ajut, ai auzit de expresia "un prost care face pe desteptul" ? (ca tot ești tu tare in expresii). E, daca-ai auzit, aia e definiția penibilitatii. Prietene, un sfat: daca te apuci sa corectezi pe cineva, neintrebat, măcar fii sigur ca scrii impecabil, altfel ești ce am scris eu mai sus.Si inca o expresie pt tine, care n-o s-o găsești in DEX: hai pa! De-ai stii cat de penibil ma simt acum, bine ca ai gasit greseala asta, sa-mi arati ca de prost sunt, ca nu stiu ce ma faceam.Da' eu cred ca mai bine sa fiu un prost care e dispus sa invete, decat un destept care crede ca le stie pe toate.Ti-am corectat o greseala de exprimare, am argumentat si de ce am ales sa corectez acea greseala si nu altele (nu neaparat ale tale); si acum faci spume de fiecare data cand gresesc ceva? Vezi ca stiu eu cel putin alte doua postari in care am facut greseli de tipar, vrei sa le caut sa-ti dau link? Si de final, o expresie pe care o gasesti in DEX (asta daca nu cumva gresesc):Hai sictir!
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 12, 2016 Numaivă sictiriț! 3 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 12, 2016 De-ai stii cat de penibil ma simt acum, bine ca ai gasit greseala asta, sa-mi arati ca de prost sunt, ca nu stiu ce ma faceam.Da' eu cred ca mai bine sa fiu un prost care e dispus sa invete, decat un destept care crede ca le stie pe toate.Ti-am corectat o greseala de exprimare, am argumentat si de ce am ales sa corectez acea greseala si nu altele (nu neaparat ale tale); si acum faci spume de fiecare data cand gresesc ceva? Vezi ca stiu eu cel putin alte doua postari in care am facut greseli de tipar, vrei sa le caut sa-ti dau link? Si de final, o expresie pe care o gasesti in DEX (asta daca nu cumva gresesc):Hai sictir!*de-ai sti 5
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2016 *de-ai sti IMG_20160112_123018.JPG Multumesc de atentionare
raffaello Reputație: -6837 Postat Ianuarie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 12, 2016 *de-ai stiIMG_20160112_123018.JPGCine e nasoasa ? Cred ca o concureaza pe Corina la "buze"
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 12, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 12, 2016 *de-ai stiIMG_20160112_123018.JPG
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Ianuarie 12, 2016 Numaivă sictiriț!Nu v-a mai sictiriţ! 5
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 12, 2016 Incep io Aficanu' Continuati Clar esti tras pe nas. )))YoContinuati. :clapp
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum