Sari la conținut

NEW - Irina Ruxandra

Vizitator Obsedatul

Irina noastra cea aproape zilnica... :)  

58 membri au votat

1. 1. Daca Irina Ruxandra ar oferi servicii sexuale complete, ati vizita-o?

• Da, indiferent de tarif!
    • Da, daca tariful este modic.
    • Nu, nici daca ma plateste!

Postări Recomandate

Vizitator vyypuss
Reputație: 0
Postat

Eeeeeeeeeeete ce se animara spiritele pe aici pentru o poza de alu IRINUCA cu nuri in vant si o lada de coniac .................... In loc sa zici sarna ca te-am scapat de haimanalele alea de @obsedatu si@pp02 :2808.gif , tu ma pedepsesti si imparti lada de coniac cu ei .....da tu tii cu ursii.................

Apropo lada de coniac sa o dea moderatorii ca i-am scapt de moderat conflicte printr-un singur post ............ CAtegoria grea , sau pilierii aveti grija fratilor ca vine uvertura din spate.......................

Ca sa mai introducem un personaj in peisaj astept si postarea Maestrului Emerit Premiant la Sectiune Futut de a Rupt @Chuckychuck ....care se trage pe fund de ceva vreme pe acilea pe forum si nu mai zice nimic ........................Ia zi tu chucky ............... nu imi aduci tu poza minune ........... :barbell ......... sau nu te mai bagi in seama cu golanii si curvariiii.................

@ Obsedatu daca tu vrei sa stay pe canapea si sa fredonezi din Pasarea Colibri ,tine-l si pe fratele @pp02 langa tine sa iti bage un LA **spam editat** ........laaaaaalalallalallal ......iar eu ma duc pana in dormitor sa ii soptesc ceva la ureche Mayeiiiiiiii................si asa i-am promis-oooooooo .........soapta dracilor la ce va gandeati ......... :blowjob.................

@gold digger .......lasa pozele ..pe forum tata nu fi rau .............. sa vedem si noi pe pozarii amatori cum stiu ei sa acapareze lumina naturala pe fundalul Irinei ......upssssss.......scuze pe corpul Irinei.............. DOAR cu pozele vor ramane si apa in gura in acelasi timp ....... :bravo :bravo

Ia sa mai vad acum comentariiiiiiiiiiiii....................................

Vizitator euflo96
Postat

@Irina,ataseaza,te rog,si a patra intrebare,si anume :"Daca Irina ar face-o cu tine,i-ai provoca un orgasm?"

Imi aduc aminte de-un post(nu prost)de-al tau unde ai zis ca nu prea ai avut parte de multe.Adevarat?

Sa vezi atunci tsunami pe aici...

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

ups..intram in categoria grea...ca sa am eu orgasm barbatul trebuie sa fie cu adevarat bun la pat..cat mai romantic, pasional si implicat..si trebuie sa dureze ceva (la 3 minute nici nu cred ca m-as uda)...sexul la comanda mi se pare cea mai mare prostie a secolului in care traim...ar pentru mine, partenerul care doreste sa ma satisfaca trebuie sa ma descopere si sa fie cat se poate de rabdator si perseverent...placerea sa fie de ambele parti....perne care stau pe spate si mimeaza orgasm am cunoscut si eu..si mai bine spui pas...daca nu exista preludiu care sa continua pupaturi la maxim, complimente si limbi cat cuprinde(macar primul orgasm prin cunnilingus, sa fiu uda suficient inainte de penetrare) toata munca e in zadar. exact ca la o amanta pe care ti-o doresti cu adevarat si pe care in sfarsit ai reusit sa o cupriniz in bratele tale, dupa multa munca de cucerire si dorinta pasionala de a o determina sa te patrunda intr-u totul...am raspuns complet sau mai trebuia si altceva??

Vizitator Obsedatul
Postat

Bine, bine, da' cu pozele cum ramane? =))

post-27467-0-40171400-1335527794_thumb.jpg

Eu m-am pregatit... :rax2

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

luni dupa amiaza?sau seara...

Vizitator Obsedatul
Postat

@Irina Ruxandra

Tipic feminin... :)

Luni dupa-amiaza sau seara, cel tarziu marti dimineata sau sambata la pranz.... :rax2

Traiasca 1MAI muncitoresc! :ylsuper

P.S. Afriq, mai in gluma, mai in serios, cred ca ar merge si un thread privind istoria zile de 1 Mai. =))

• Like 1
Vizitator Irina Ruxandra
Postat

clar luni dupa amiaza sau seara. AM ZIS!!

Vizitator Obsedatul
Postat

@Irina Ruxandra

Pana in data de 03 mai, inclusiv, am agenda super-imbacsita.

Pot sa-l imputernicesc pe fratiorul meu petrepetre02 pentru indeplinirea acestei sarcini? :cry2

@Afriq

Esti os domnesc, confrate, os domnesc... Se pare ca nu stii nimic despre traditiile ero(t)ice proletare... =))

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Frate Obsedatu nu merg fara tine deci ne incolonam miercuri si facem un mini mele la usa fetii sa o punem apoi de o gramada.....de poze, nud evident, cu Irina si mai evident! Irinuca fato de 1 mai muncitoresc nu se munceste, deloc!

• Oras:b
Postat

colegi, ce se petrece la irinuca este arta, nu munca, deci se poate presta si de 1 mai.

eu merg maine in inspectie si va povestesc daca e loc suficient de party pentru viitorul chiolhan epic...

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

atunci uite acus na!!e bine??

• Oras:Kabul
  • Oras:Kabul
Postat

Am fost eu azi si e loc si de party si de buna dispozitie. O sa fac o recenzie completa pe thread-ul Oanei. Concluziile sunt bune :)

Postat

Sal'TARE!

Sa inteleg ca miercuri e ziua in care se calca lumea in picioare la usa Irinei? Asta inseamna ca vizita de lucru pe care mi-am propus-o trebuie sa o decalez :( ca va stiu io pe voi... daca ajungeti acolo monopolizati toate fetitele si nu mai are loc si un om bartan pe acolo :(

@Obsedatu': eu de 1 mai muncitoresc fugeam cu gasca pe litoralul patriei nostre, ne imbatam bine, dupa care, anesteziati puternic, faceam o baie in mare si ne faceam de cap cu colegele, altceva nu mai e de povestit... monoton... poate tu sa ai ceva mai vioi de impartasit...

Vizitator Obsedatul
Postat

@Afriq

Confrate, regret saracia experientelor traite de tine... :(

Sa nu te superi ca nu le impartasesc pe ale mele, dar un prieten "plecat", care a trait si boema perioada interbelica, din postura de mentor, m-a facut sa pricep ca un barbat adevarat nu are nevoie si nu trebuie sa se laude nici cu femeile pe care le-a tinut in brate, nici cu altceva.

Cu sinceritate, iti doresc spor la conspectarea istoriei traite de altii si pentru altii. :)

Postat

Magister... nu ai ce sa regreti... mi-am trait viata din plin, Poate mult mai mult decat altii... dar de "sarbatori" ca 1 mai, 23 august si alte imbecilitati de gen aveam incapatanarea de a manifesta acest spirit de fronda... cu dedicatie.

Istoria pe care am prezentat-o e pur si simplu pentru informare stiind ca acest segment de nisa nu prea e popularizat. Si cred ca are oarece succes. Asa cum zici... nici eu nu am nevoie sa ma laud... doar sa ma simt bine sa ma bucur pe mine si, din cat pot, sa ii bucur si pe altii prin modeste eforturi.

Si, referitor la conspecte, cum zicea Esop: "Ne gloriari libeat alienis bonis!" nu am de ce... eu doar am conspectat

Vizitator Obsedatul
Postat

@Irina Ruxandra

Daca tot nu ni se suprapun programele si fratiorul pp02 nu vrea sa patrunda singur in "Dragon's Lair" (stie el ce stie...), pot sa o rog pe Oana sa-ti faca cateva poze? :)

Vizitator vyypuss
Postat

daca Oana va face pozele ........................... pierdeti pariul fratilor ..... si cred ca ma imbat cu lada de coniac ...si dupa ma indrept catre o noapte cu o doamna aleasa de pe forum si platita de fratiorii categoria grea @pp02 ,@obsedatu' .................. Yhaaaaaaaaaaaaaaaaa m-am scos...............

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

poi acus schimbam protagonistii? mai bine o punem pe Oana sa stea sa-i fac eu niste poze..daca nu reusim pana pe 3 cum a zis cred ca Obsedatul, ma duc la un studiu profesionist si le fac . pwp

...X-Worker, asteptam cu interes recenzia aceea...poate o scri in threadul "Irina masaj" (acolo ne-a dat voie Prafuit sa scriem despre toate fetele care lucreaza in apartament).

Vizitator Obsedatul
Postat

@vyypuss

Ca sa nu-ti produc paguba, elegant, eu am declinat pariul. Ai grija, frate, nu te juca cu cu.ul gol pe langa p..a sculata ca s-ar putea sa te doara cand faci kk. :)

In privinta faptului ca te lauzi ca "alcoolizat bine" vei mai fi in stare de ceva, nu comentez. Sper doar sa nu-i arati domnisoarei ce ai consumat la masa. =))

Sa ne vedem cu bine si sa petrecem la fel!

@Irina Ruxandra

Iti propun sa mergi direct la un studio profesionist. Nu sunt un bun fotograf. :)

Spre deliciul confratilor, sunt binevenite si poze cu Oana. Daca doresc si vor sa ne incante cu pozele lor, le primim cu ochii larg deschisi si pe celelalte fete.

Vizitator vyypuss
Postat

Frate @O sa dea dumnezeu sa ne petrecem cum numai noi stim........................ de abia astept sa vin deja am AMR ............... 6,5,4,3,2,1..... Vineri.... 04.05.2012 orele amieziiii........

Vizitator Obsedatul
Postat

@Irina Ruxandra

Irina, am o idee! :hooray

Tot poze pot fi socotite si Print Screen-urile facute dupa o webcam. Ce zici? Bem un coniac pe banii vyypuss-ului? =))

@vyypuss

:rax2

Vizitator Cautatorul
Postat

Webcam cu rezolutie de 10 megapixeli, altfel nu voi considera pozele valide... Si trebuie acoperite toate "unghiurile"...

Postat

ca sa iasa niste poze macar decente cu un webcam trebuie sa ai cel putini lumini de studio foto, altfel zgomotul de imagine este teribil. o sa ma sacrific eu maine, incerc sa mai fac o vizita la oana si iau si aparatul cu mine, poate iese ceva bun, daca au fetele chef... asa, sa-i facem pofta lui vyypuss, sa vina cu chef de treaba :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...