Sari la conținut

NEW - Irina Ruxandra

Vizitator Obsedatul

Irina noastra cea aproape zilnica... :)  

58 membri au votat

1. 1. Daca Irina Ruxandra ar oferi servicii sexuale complete, ati vizita-o?

• Da, indiferent de tarif!
    • Da, daca tariful este modic.
    • Nu, nici daca ma plateste!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai piconele,ce ai tu cu tinereii astia doi mai,noi asa ti-am facut tie cind tu nu mai plecai de la Ela?Sau ti s-au urcat savarinele la cap :laugh2 ?Futacios-man,sa ne inviti si pe noi la nunta!Va salut cu prietenie pe amindoi,dragilor.

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

@doixdoi

cele mai cordiale salutari.

daca va fi nunta, vei fi in capul listei, promitem :)

sa-mi povesteasca si mie cineva faza cu savarinele, picon si ela, ca am impresia de fiecare data ca pic in mijlocul unei discutii mai vechi.

• Like 6
Vizitator Raffaello
Reputație: 0
Postat

Draga Irina ,

In primul rand vreau sa-ti spun ca asa ca multi altii care ti-au admirat pozele , nici eu nu am ce sa-ti reprosez, dimpotriva , Esti o fata superba !

E drept ca gusturile nu se discuta , insa tu arati pe gustul meu ( si se pare al multora care saliveaza pe aici ) .

Revenind la postari mai recente ... ai scris ( spre regretul multora ) : "poi..povestea va fi cam in felul urmator: voi mai lucra toata luna mai si voi incheia apoteotic cu o petrecere intre membri forumului..."

Pot sa te intreb de ce decizia asta ?

Sincer , un batran curvar ca mine simte o briza de amor in toata treaba asta ... Asa e ? Sageata lui Cupidon te-a atins ?

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

o stii pe aia cu actualul fost viitor sot?! e iz de amor...de doua feluri..unul pleaca altul vine...

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

unde a disparut Obsedatul?

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

Draga Irina referitor la Obsedatu', se pare ca cineva din echipa cu putere de decizie l-a banat. De ce? Speram sa aflam si noi intr-o zi. Caci daca spiritul cinic de observatie si gandirea la rece deranjeaza pe cineva tot consider ca ar fi cazul sa fim anuntati. Nu de alta dar eventual ne putem inscrie in hoarda de pupincuristi, telefonisti sau cersetori de reputatii.

Asta nu e off-topic si sper sa fie tratat ca atare. E un spirit de fronda pt ca dreptatea se imparte dupa bunul plac uneori si doar de anumiti........

Sa ma astept si eu la banare?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator lordandrew
Postat

lasă petre, au banat userul, nu omul. probabil ca obsedatul ne citeste acum de după alt avatar:D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

• Like 1
  • Administrator
Reputație: 114415
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Hola

Explicatia banarii o sa fie vizibila in thread-ul cu banari si suspendari. Soon.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Pp02 odata tu ai fost de acord cu mine la o chestie,nu mai tin minte.Acum imi vine rindul.Obsedatul este un personaj de nebanat sau avertizat.El este spiritul liber care uneori lipseste multora dintre noi,este individul care spune ce are de spus fara sa-l doara undeva,genul care as fi vrut sa fiu eu toata viata daca ma tinea inima,finalmente un tip destept.M-a bucurat inclusiv faptul ca a stiut si sa faca pact de neagresiune cu un tip incompatibil cu el.Alt caracter dar tot un om de valoare pe care eu il apreciez.Eu am mai zis,cind sint primit in casa cuiva ma supun regulilor casei asa ca nu comentez decizia luata.Dar vin cu propunerea ca inclusiv membrii avertizati sa apara la respectiva rubrica.(ex.Weasel,cred ca a patit-o asemanator).Nu sint vreunul dintre cei amintiti de pp02,pur si simplu functionez pe principiul "violenta naste violenta",sint omul dialogului intre parti.

P.S. Petre,ce inseamna telefonisti?

• Like 1
Postat

Frate Mulder telefonistu' e ala care doar suna sa vada care e treaba, nu practica datu' la buci sau sexu' oral (fie ca il dai fie ca il primesti) ca de anal nu se pune problema si apoi vine aici si ne anunta.....lume, lume (si acum urmeaza tobele) am sunat, am vorbit (alte tobe) si va zic eu cum e treaba.....samd.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Frate Petre,nu e Mulder,ala e prea destept,e jigodia aia de Hank Moody (vezi Californication)

Postat

Eu prefer Mulder combinat cu ala de futea tot, stiu serialul si e bestial. Parerea mea. Hac

Vizitator vyypuss
Postat

Draga Irina referitor la Obsedatu', se pare ca cineva din echipa cu putere de decizie l-a banat. De ce? Speram sa aflam si noi intr-o zi. Caci daca spiritul cinic de observatie si gandirea la rece deranjeaza pe cineva tot consider ca ar fi cazul sa fim anuntati. Nu de alta dar eventual ne putem inscrie in hoarda de pupincuristi, telefonisti sau cersetori de reputatii.

Asta nu e off-topic si sper sa fie tratat ca atare. E un spirit de fronda pt ca dreptatea se imparte dupa bunul plac uneori si doar de anumiti........

Ehe frate @Pp02 de acum incolo ai grija ce postezi , pe unde postezi si pe cine jignesti .... mai ales ca tu esti amic bun cu @papuasul si inca vreo doi ... daca este trimis vreun PM la aplicatorii legilor de pe aici ....e posibil sa iti iei si tu o muiala ..... ca alti "frati" din "fratie".oricum cred ca ar trebui sa citim chiar noi mai bine regulamentul , poate reusim sa povatuim si noi la randul nostru si chiar sa aducem imbunatatiri regulamentului pentru a nu mai fi asa usor de interpretat, doar stim toti ca sunt o gramada de portite in el . A si sa nu uit .....

@Irinuca mama deschisese Maria Ta un thread pe aici pe la Discutii Generale despre un client care te ameninta sau ca doresti un thread numai al vostru ,ceva in genul asta ,ma cam lasat memoria si nu mai stiu cum se intitula , UNDE naiba l-ai ascuns ca il caut de imi iese pe ochi , sau ai cerut sa fie sters , as fi dorit sa zic si eu doau vorbe in completarea celorlalti ....PLSSSS

Postat

Picon, te-as ruga sa nu dai linkul...sa descopere singuri, e mai palpitant!

Ehe, Irinuca, nici pana acum nu am gasit reclama la vreo bere in care apari tu! E drept ca nici nu prea stiu cum ar trebui anume sa o caut. In schimb, am dat peste o reclama cu tine la o telefonie mobila (nu stiu daca am voie sa spun care anume). Si acum imi dau seama ca o vazusem si pe la televizor acum ceva timp. Se pare ca ai avut ceva activitate extracuriculara, ca sa ii zic asa. Felicitari si cat mai multe "succesuri". Aratai foarte bine in acea reclama.

Vizitator Cautatorul
Postat

Axelm, sa inteleg ca-ti place Irina pe bicicleta?

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

multam!!m-a dat de gol bicicleta cumva? sau cum ai reusit?

Postat

Eh, asta e secret de-al casei. Poate candva iti voi spune in mod personal, desi nu stiu daca ar trebui. Momentan, in schimb, mai am treaba sa caut reclama aia cu berea. Sa vad cand mai am timp ca vin examenele. :(

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

vezi poate gasesti si altele...

Vizitator sexaddict
Postat

Pot sa dau un indiciu despre reclama la bere? :))

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

ce rautacios...vezi sa nu dai indicii si pentru celelalte..ca e plin youtubele bre...lasa reclamele la locul lor!!

Vizitator sexaddict
Postat

bine....pastrez secretul!Cine vrea sa vada sa caute dom'le! :)

Eu inca le mai caut pe celelalte :)

Vizitator vyypuss
Postat

@Irinuca mama imi esti simatica foc as ca, ieri nu aveam ce face si mi-am verificat si conturile , mi-am dat seam ca imi pot satisface una veche pofta ce am poftit .............. :innocent :hump

DECI in asentimentul thredului si ca sa il mai dinamizam un pic vin si eu cu o contraoferta "Ofer 1200 EUR pentru 3 ore de meeting privat si intim cu tine" .

Trei ore cred ca sunt de ajuns sa imi satisfac pofta ce-am poftit , toata noaptea iese din discutie pentru ca eu nu sunt Futacios Man ( orice asemanre cu personaje reale este pura coincidenta ) de felul meu , eu sunt direct, adanc si la obiect =)) . :dus2

Oferta mea este valabila daca te vei decide sa faci pasul cel mare , oricum mai vb , mai radem pe mess ......

Astept raspunsul tau ......... cu drag si spor

Poate vine careva cu contra ofertta ca va sparg ..... :256

Vizitator Has Mo Car
Postat

@domnisoara Irina Ruxandra: Ofer 1.500 EUR/3ore, discretia este garantata, inclusiv accept ca futacios_man sa priveasca, dar sa nu participe.

Daca esti interesata, revin in tara in data de 15/06/2012. In acest moment sunt in Germania cu niste afaceri. Ma poti contacta pe adresa de e-mail care am folosit-o la inregistrare si pe care o poti obtine de la un moderator.

Astept raspunsul tau. Tschuss!

@domnul vyypuss: Te rog sa nu-mi porti pica. Voi, romanii, nu stiti sa pretuiti o femeie.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...