Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Du-te mah dreaq de trist. tu crezi ca e usor sa faci curat dupe lumea buna ?!?! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Mișkine, bagă o poză, nu te lăsa precizeaza saitu'
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 8, 2016 picon ce mesaj ai pentru amada care injura de la inceput de an 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 8, 2016 Să fie sănătoasă și fericită! 8 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 8, 2016 picon ce mesaj ai pentru amada care injura de la inceput de annu e destul rău in lume.ce ne.am fi făcut fără postarea ta 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 8, 2016 liniste,azi ne vom tavali in grup organizat
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 picon ce mesaj ai pentru amada care injura de la inceput de an Am injurat sau te-am injurat? Ti-am tras doar o mica palma ca-ti place, nu le am cu injuratul. Pe Picon l-am palmuit putin mai mult... ca o cauta mai des. Să fie sănătoasă și fericită! Multumesc frumos, de asemenea! nu e destul rău in lume.ce ne.am fi făcut fără postarea ta Ti s-a acrit cu binele tie. Ei, daca intri si tu in categoria (cel mai probabil) care-si da seama dupa ce pierde...Eu am plans juma de zi, m-am obisnuit sa ma refac... tu nu o sa-ti mai revii.Am atentionat acum ceva timp.... Sanatate si fericire tuturor! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 8, 2016 klm mereu am anticipat ca vei deveni o muratura
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Ianuarie 8, 2016 liniste,azi ne vom tavali in grup organizat Adica un fel de gang-bang ? ... m-am trezit cu idei, o fi de la febra ?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Ianuarie 8, 2016 klm mereu am anticipat ca vei deveni o muratura Il mureaza Amada de nu sa vede, il leaga fedeles si-l baga la borcan 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 8, 2016 Adica un fel de gang-bang ? ... m-am trezit cu idei, o fi de la febra ? nu te obraznici cu mine ca am destule personalitati care sa te insulte in dauna totala,fiecare mai cu spor decat toti acesti useri de pe minunatul topicorganizat,adica facem lista cu care ce calareste.eu il rezerv pe Pisicuts
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 8, 2016 klm mereu am anticipat ca vei deveni o muratura 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 Il mureaza Amada de nu sa vede, il leaga fedeles si-l baga la borcan M-am nascut cu imense puteri, trebuie sa ma cobor pentru rabdare...Lucrurile sunt simple: Ce vrei, asta dau.Si nu ma opresc la jumatati... Ori iubesc, ori distrug!Pe langa faptul ca el isi face rau singur... m-a adus in stara de nervi sa-l fac pachet.Sa-l culeaga cine vrea, dar piesele au zburat prea departe sa fie gasite...Am mai spus: D-zeu ti-a dat un dar, nu-ti bate joc de el! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 8, 2016 a se vedea cum febra m-a tampit iremediabil. in loc sa citesc la ultimul comentariu 'nu ma opresc la jumatati',eu am citit jumari 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 8, 2016 Lasă că și eu inițial am citit "Șoc și găoază"! 6 2
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 8, 2016 in loc sa citesc la ultimul comentariu 'nu ma opresc la jumatati',eu am citit jumari You little pervert. Uite ce-ai facut! Acuma trebuie (chiar trebuie, there is no turning back!) sa ma duc sa-mi cumpar o mana de jumari, altfel ii grav.Si afara-i vant si lapovita... 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 8, 2016 You little pervert. Uite ce-ai facut! Acuma trebuie (chiar trebuie, there is no turning back!) sa ma duc sa-mi cumpar o mana de jumari, altfel ii grav.Si afara-i vant si lapovita... aoleu,aici a iesit soarele si e atat de multa lumina ca vampirul din mine aproape a demisionat.sa ai pofta 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 Jumari nu, nici un fel de mancare de fapt. Dar ma bucur sa vad dispozitii bune cand sunt pliiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaa de nervi...Duamne, ce mi-am luat pe cap! Va pupicesc! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 8, 2016 Barbatii-s Satana,am zis
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 8, 2016 Jumari nu, nici un fel de mancare de fapt. Dar ma bucur sa vad dispozitii bune cand sunt pliiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaa de nervi...Duamne, ce mi-am luat pe cap! Va pupicesc! Te mâncă-n cur cu jumările astea, știi că nu mă pot abţine =)) 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 8, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 8, 2016 "Șoc și găoază"! NE SPALATA......)) by Apuci......)) 2 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 8, 2016 "Șoc și găoază"! NE SPALATA......)) by Apuci......))Văd că o cauţi cu Azorel =)) 3
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 8, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 8, 2016 Văd că o cauţi cu Azorel =))n-am treaba cu el...))))) mie imi plac cateii ...pisicile ma deranjeaza ))))) 1 9
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Ianuarie 8, 2016 "Șoc și găoază"! NE SPALATA...... )) by Apuci...... )) Citind asta. Roberto tocma-i a avut ejaculare precoce, da' sa vezi Piconas ce te-a lua cand va vedea ca i-ai editat vorbele
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Ianuarie 8, 2016 Citind asta. Roberto tocma-i a avut ejaculare precoce, da' sa vezi Piconas ce te-a lua cand va vedea ca i-ai editat vorbele roaga-te sa nu vada sorina cum ai scris tocmai 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum