no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Vaaai! Păi cu notele alea de 10 pe linie, cum rămâne? Poate au prins-o într-o zi mai bună, cine știe?! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Terminați măi fraților, cu 10 pe linie! Dă-o dreaq de treabă, nu are nimeni cum să fie perfect/perfectă - în cazul de față! Suntem subiectivi, e drept și e normal să fie așa, suntem poate extrem de mulțumiți de o întâlnire cu o fată, dar dacă vrem să facem un bine comunității și nu fetelor, trebuie să încercăm să nu depășim un anumit prag al subiectivismului.Mulțumim pentru înțelegere! Oare au primit reducere? Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Vin 2-3 din ăștia,apoi prețul sare cu minim 50 de lei. Oare au primit reducere? Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Domnii mei eu unul nu am primit nicio reducere. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Domnii mei eu unul nu am primit nicio reducere.O să primești. Link spre comentariu
kinley Reputație: 254 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2016 O să primești. Pai si acu zici? Puneam si eu 10 peste tot daca stiam, ca nu ma durea mana :-) Stima celor care pot fi obiectivi referitor la pizde.Eu unul recunosc ca nu pot, dar nici nu ma straduiesc :-) 1 Link spre comentariu
jonhnnycum Reputație: 35 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2016 O idee ar fi sa scriem recenziile "la rece", dupa cateva zile si nu imediat dupa. Poate castigam ceva obiectivitate. Zic si eu... 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Vin 2-3 din ăștia,apoi prețul sare cu minim 50 de lei. In acest fel procedeaza toate: daca au clienti suficienti la pretul crescut, asa ramane.Dupa o perioada, daca ele cred ca se poate inca o marire, incearca din nou la fel Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 8, 2016 O idee ar fi sa scriem recenziile "la rece", dupa cateva zile si nu imediat dupa. Poate castigam ceva obiectivitate. Zic si eu...Corect,așa se și face! Acest lucru l-am spus și eu de mai multe ori, au spus-o și alții. Link spre comentariu
anaise_hot Reputație: 160 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:București ,sector 3 Oras:București ,sector 3 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Dragul meu , recenziile mele nu sunt exagerate si nu ma astept sa multumesc pe oricine ,in momentul in care vii aici si trag de juniorul tau aproape ora si nu se poate ridica ,iar pretențiile tale sint exagerate ,nu înțeleg de ce nu scrie nici un bărbat de faptul ca este complexat de prezervativ , ce sa zic imi pare rau ca exista si bărbați care se cred atat de potenți cum este cazul tau,cum îți explici tu ca dupa câte persoane mi-au călcat pragul tocmai o persoana atat de mândra ca tine a fost nemulțumit .La o ora atat de tarizie peste programul meu de lucru.O seara buna in continuare si bafta la următoarea captura Link spre comentariu
anaise_hot Reputație: 160 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:București ,sector 3 Oras:București ,sector 3 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 anaise hot Astazi, 22:41 Dragul meu , recenziile mele nu sunt exagerate si nu ma astept sa multumesc pe oricine ,in momentul in care vii aici si trag de juniorul tau aproape ora si nu se poate ridica ,iar pretențiile tale sint exagerate ,nu înțeleg de ce nu scrie nici un bărbat de faptul ca este complexat de prezervativ , ce sa zic imi pare rau ca exista si bărbați care se cred atat de potenți cum este cazul tau,cum îți explici tu ca dupa câte persoane mi-au călcat pragul tocmai o persoana atat de mândra ca tine a fost nemulțumit .La o ora atat de tarizie peste programul meu de lucru.O seara buna in continuare si bafta la următoarea captura 2 Link spre comentariu
giulia_popescu Reputație: 684 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:BULEVARDUL UNIRII(ZEPTER) Oras:BULEVARDUL UNIRII(ZEPTER) Partajează Postat Octombrie 8, 2016 anaise hotAstazi, 22:41 Dragul meu , recenziile mele nu sunt exagerate si nu ma astept sa multumesc pe oricine ,in momentul in care vii aici si trag de juniorul tau aproape ora si nu se poate ridica ,iar pretențiile tale sint exagerate ,nu înțeleg de ce nu scrie nici un bărbat de faptul ca este complexat de prezervativ , ce sa zic imi pare rau ca exista si bărbați care se cred atat de potenți cum este cazul tau,cum îți explici tu ca dupa câte persoane mi-au călcat pragul tocmai o persoana atat de mândra ca tine a fost nemulțumit .La o ora atat de tarizie peste programul meu de lucru.O seara buna in continuare si bafta la următoarea capturaDaca si @no_body are probleme cu erectia atunci eu ma las de meserie 1 Link spre comentariu
anaise_hot Reputație: 160 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:București ,sector 3 Oras:București ,sector 3 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 nu era vorba despre acel domn ,Draga mea Giulia Popescu, Link spre comentariu
anaise_hot Reputație: 160 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:București ,sector 3 Oras:București ,sector 3 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Sau daca nu era vorba despre acel domn ,Draga mea Giulia Popescu,nu era vorba despre acel domn ,Draga mea Giulia Popescu,Ma bucur ca-l Cunoști pe domnul si STI ce poate ,dar daca el a vrut sa încerce si altceva ,înseamnăCa aveti ceva in comun ,păcat a vrut sa încerce si altceva ,doar sperând ca daca este taximetrist si seamănă cu Liviu Vârciu poate obține ce vrea Link spre comentariu
anaise_hot Reputație: 160 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:București ,sector 3 Oras:București ,sector 3 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Nu fac reduceri dragilor si fetelor vedeți va de serviciile voastre ...eu sunt ffff bazată pe serviciile mele pe clienții mei Daca chiar vb despre persoana mea ma bucur. Înseamnă ca exist .Va las .mai am trei programari!!!! Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Anaiso, stai așa, în pula mea, tu cu cin'te cerți?Că eu nu stătui decât vreo 30 de minute la tine (D2D), nu-s taximetrist si nu semăn cu Vârciu.Ca să nu mai vorbim că nu avusei "probleme" din alea.Nu e cazul să te revolți, e doar părerea mea despre ceea cea "am beneficiat". Mai bine ai medita puțin la ce am scris și ai mai schimba câte ceva pe ici -pe colo, prin punctele esențiale, ca să fie bine -să nu fie rău. Dragă Giulia, sărumâna mult pentru susținere, cu atât mai mult cu cât nu cred că am avut plăcerea să ne cunoaștem... deocamdată. 3 Link spre comentariu
anaise_hot Reputație: 160 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:București ,sector 3 Oras:București ,sector 3 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Buna nu ma cert cu nimeni ,merci mult pentru ca ai răspuns ,altfel credeam ca este altcineva ,imi cer scuze imi pare rau ca te-am dezamăgit ,te pup si bafta in continuare Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Anaiso, stai așa, în pula mea, tu cu cin'te cerți?Că eu nu stătui decât vreo 30 de minute la tine (D2D), nu-s taximetrist si nu semăn cu Vârciu.Ca să nu mai vorbim că nu avusei "probleme" din alea.Nu e cazul să te revolți, e doar părerea mea despre ceea cea "am beneficiat". Mai bine ai medita puțin la ce am scris și ai mai schimba câte ceva pe ici -pe colo, prin punctele esențiale, ca să fie bine -să nu fie rău. Dragă Giulia, sărumâna mult pentru susținere, cu atât mai mult cu cât nu cred că am avut plăcerea să ne cunoaștem... deocamdată. Taximetristule , ai o recenzie la testate! Incearca, si ai sa-mi multumesti!E muuuult peste ce stiam noi!Te astept cu spritzu' dupa ce testezi, sa faci cinste! Si vezi sa ai licenta valabila, taximetristule, sa nu te ia politia-n trafic! 1 5 Link spre comentariu
anaise_hot Reputație: 160 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:București ,sector 3 Oras:București ,sector 3 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Anaise,33 ani,1.65 m,50 kgpasionala prin esența,tandră din fire,frumoasa ,stilata si deschidă la fantezii erotice,ofer clipe de pasiune si extaz , intr-un cadru intim si discret,la mine,fiind alegerea perfecta pentru tineMa poți găsi in fiecare zi de la 17:00 pana la 02:00150lei-sex normal ,diferite poziții,oral Deep cu finalizare orală prin inghitire,dominare, dus asistat [imagini atasate] 2 Link spre comentariu
anaise_hot Reputație: 160 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:București ,sector 3 Oras:București ,sector 3 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Anaise,33 ani,1.65 m,50 kgpasionala prin esența,tandră din fire,frumoasa ,stilata si deschidă la fantezii erotice,ofer clipe de pasiune si extaz , intr-un cadru intim si discret,la mine,fiind alegerea perfecta pentru tineMa poți găsi in fiecare zi de la 17:00 pana la 02:00150lei-sex normal ,diferite poziții,oral Deep cu finalizare orală prin inghitire,dominare, dus asistat [imagini atasate] 7 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Taximetristule , ai o recenzie la testate! Incearca, si ai sa-mi multumesti!E muuuult peste ce stiam noi!Te astept cu spritzu' dupa ce testezi, sa faci cinste! Si vezi sa ai licenta valabila, taximetristule, sa nu te ia politia-n trafic! Ok, merg pe mâna ta, cumetre. 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Ok, merg pe mâna ta, cumetre. Și eu. 1 2 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Nu mai puteam ... după ce am citit recenziile lu alde ăia cu 10 cu felicitări . 2 Link spre comentariu
anaise_hot Reputație: 160 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:București ,sector 3 Oras:București ,sector 3 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Nu fac reduceri dragilor!!!asa servicii asa preturi!!!Va pup Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Nu fac reduceri dragilor!!!asa servicii asa preturi!!!Va pupCât voia să îți dea ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum