Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Disponibila pana la 17😉😉😉😉😉
neol23 Reputație: 21 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Until when you will be available today?
niceguy Reputație: 201 Postat Iunie 1, 2016 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Postat Iunie 1, 2016 BIG LIKE !!!! :*
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Disponibila pâna la 20- 21…!!!
Membru Premium castellano Reputație: 10455 Postat Iunie 2, 2016 Oras:... Oras:... Membru Premium Postat Iunie 2, 2016 Frumoasa esti. :clapp De la spate.Ai grija ca te-ai ars cu urme...sub buci... 22
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Frumoasa esti. :clapp De la spate.Ai grija ca te-ai ars cu urme...sub buci... Prea cusurgiu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Buna dimineața!Disponibilă!
karateca Reputație: -410 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2016 Frumoasa esti. :clapp De la spate.Ai grija ca te-ai ars cu urme...sub buci... e buna si cu urme 1
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iunie 3, 2016 diana.pngsuperba... 1
infernul Reputație: 9 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2016 Te pup diana sper sa ajung si eu la tine ca demult ma tin
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Buna ,astazi cred ca sunt pana la 19 ....nu am ceva stabil pentru ziua de azi .
clodclaudiuww Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2016 nu raspunde la tel
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Dacă sunt ocupată nu răspund la telefon.
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Disponibila până la 19....
dependentu'dsex Reputație: 64 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Plecat dupa dodo Oras:Plecat dupa dodo Postat Iunie 9, 2016 Salutare, colegi!Am fost și eu pe la Diana mânat de dorința de a încerca ceva nou. Am sunat-o, mi-a răspuns amabilă cu un accent vag moldovenesc, m-a îndrumat exact, am nimerit foarte ușor la locurile de parcare din spatele blocului ei. Am citit recenziile de mai sus și gurița ei m-a purtat în luptă spre blocul cel nou de pe colț la etajul penultim.Cum am intrat în cameră m-a primit zâmbitoare, îmbrăcată ca în poze. M-a poftit din holul îngust în cameră și chiar înainte să încep să mă dezbrac mi-a precizat că nu acceptă săruturi, anal și deep prea adânc. Am înghițit în sec și am acceptat oferta rămasă.Mi-a oferit un prosop curat, alb, fără mirosuri dubioase. La baie erau vreo cinci sau șase geluri de duș diferite, apa caldă vine mai greu, iar presiunea este mică. Deh, blocuri noi, etaje superioare.Am revenit curățel în cameră și am observat două priveliști noi: bulevardul și un sfert de capitală plin de lumină văzut de la înălțime și grăsimea în exces, ce nu pare s-o deranjeze pe domnișoară, de pe burta dânsei. Bea pepsi până la loc comanda, apă nu prea, mănâncă doar fast food, toate acestea sunt culese din propriile ei declarații. Cred că acea grăsime este remanentă din copilărie, mie așa mi se pare.Este micuță de înălțime, blondă vopsită, nu așa skinny, pielea netedă, fără defecțiuni, are un sân mai mare și unul mai mic, rasă la sud, per ansamblu drăguță ca prezență, serviabilă ca dispoziție. Mi-a oferit și mie pepsi sau apă. Face un oral excelent, pare că-i place pula, dar la normal implicarea ei este insignifiantă. Stă relativ relaxată și pasivă deși acceptă s-o pui în orice poziție, dar nu ia parte ca o iubită sau măcar ca o profesionistă la ceea ce are de făcut. Are ceva din zona moldovenească, și în voce și în limbaj și în accent și în atitudine. S-ar putea să mi se pară mie. Locatie: 9, Mihai Bravu, pe strada Laboratorului, garsonieră bloc nou, cada cam scârțâie - prost fixată și izolată, pare a locui singură.Fizic: 6 - minionă, sâni mici și asimetrici, neerectili, boită, cam 1,55-1.60 m, grăsime multă pe burtă, manichiura ciobită.Igiena: 9 - S-a spălat înainte, s-a spălat și în pauză, mirosea bine, nu miroase a nimic rebarbativ.Atitudine: 7 - lejeră, comunicativă, ușor detașată și neimplicată în ceea ce face, dar fără FK, DT și anal e greu. Nu o interesează să slăbescă, să se imbunătățească, este mulțumită cu ceea ce este și oferă acum. Păcat.Oral: 8 - variații, ruperi de ritm, atentă la periferii, m-a dat cu un lubrifiant, scuipă, se pricepe și-i place s-o sugă, dar nu se uită în ochii tăi, nu geme, folosește mâna cam mult.Normal: 7 - acceptă diferite poziții, nu comentează, relativ strâmtă, nu se implică, cam ”scândură”.Anal și FK: nu face, m-a anunțat franc și răspicat încă de la intrare. GFE: 7, discută, acceptă subiecte frivole, e răbdătoare, timpul trece în favoare ei. Cadou:150/ două boabe / 50 min (nu s-a grăbit, dar mi-a dat de înțeles că are treabă după ce termină cu mine) Este de vizitat pentru o variație și un loc de relaxare pe lângă casă. Tariful este cam supraevaluat, mergea și un singur număr. Nu cred că mai revin. Locatie: 10 - intersectie str. Laboratorului cu Mihai Bravu (strada cu unic sens, de preferat parcarea din fata KFC-ului de langa Kaufland, blocul repede de localizat, izolat in spatele KFC-ului), garsoniera noua, undeva la etajul 10, singura in locatie. Fizic: 8 - skinny, sani mici, frumoasa, 1,60 inaltime Igiena: 10 - dus inainte, dus dupa, nimic de reprosat. Atitudine: 9 - vorbareata, mereu te intreaba daca ai nevoie de ceva, m-a servit cu un Pepsi la doza. Oral: 9 - neprotejat, bine executat, umed, atenta la zonele adiacente. Normal: 9 - am schimbat doua pozitii (doggy si celebrul misionar), gemete naturale, contre. Finalizare in prezervativ. Anal: fara nota - nu am incercat, dar nici nu face. FK: fara nota - nu as fi incercat, dar nici aici nu GFE: 7 - comunicativa, dar nu foarte lipicioasa, sustine orice discutie si cam atat. Halat:100 ron/ o finalizare/ 30 minute (nu m-a grabit deloc, desi spunea ca are programari in continuare) 3
dependentu'dsex Reputație: 64 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Plecat dupa dodo Oras:Plecat dupa dodo Postat Iunie 9, 2016 Scuze, mai sus s-a produs o eroare de copiere. Răspunsul meu este: Salutare, colegi!Am fost și eu pe la Diana mânat de dorința de a încerca ceva nou. Am sunat-o, mi-a răspuns amabilă cu un accent vag moldovenesc, m-a îndrumat exact, am nimerit foarte ușor la locurile de parcare din spatele blocului ei.Am citit recenziile de mai sus și gurița ei m-a purtat în luptă spre blocul cel nou de pe colț la etajul penultim.Cum am intrat în cameră m-a primit zâmbitoare, îmbrăcată ca în poze. M-a poftit din holul îngust în cameră și chiar înainte să încep să mă dezbrac mi-a precizat că nu acceptă săruturi, anal și deep prea adânc. Am înghițit în sec și am acceptat oferta rămasă.Mi-a oferit un prosop curat, alb, fără mirosuri dubioase. La baie erau vreo cinci sau șase geluri de duș diferite, apa caldă vine mai greu, iar presiunea este mică. Deh, blocuri noi, etaje superioare.Am revenit curățel în cameră și am observat două priveliști noi: bulevardul și un sfert de capitală plin de lumină văzut de la înălțime și grăsimea în exces, ce nu pare s-o deranjeze pe domnișoară, de pe burta dânsei. Bea pepsi până la loc comanda, apă nu prea, mănâncă doar fast food, toate acestea sunt culese din propriile ei declarații. Cred că acea grăsime este remanentă din copilărie, mie așa mi se pare.Este micuță de înălțime, blondă vopsită, nu așa skinny, pielea netedă, fără defecțiuni, are un sân mai mare și unul mai mic, rasă la sud, per ansamblu drăguță ca prezență, serviabilă ca dispoziție. Mi-a oferit și mie pepsi sau apă. Face un oral excelent, pare că-i place pula, dar la normal implicarea ei este insignifiantă. Stă relativ relaxată și pasivă deși acceptă s-o pui în orice poziție, dar nu ia parte ca o iubită sau măcar ca o profesionistă la ceea ce are de făcut. Are ceva din zona moldovenească, și în voce și în limbaj și în accent și în atitudine. S-ar putea să mi se pară mie. Locatie: 9, Mihai Bravu, pe strada Laboratorului, garsonieră bloc nou, cada cam scârțâie - prost fixată și izolată, pare a locui singură.Fizic: 6 - minionă, sâni mici și asimetrici, neerectili, boită, cam 1,55-1.60 m, grăsime multă pe burtă, manichiura ciobită.Igiena: 9 - S-a spălat înainte, s-a spălat și în pauză, mirosea bine, nu miroase a nimic rebarbativ.Atitudine: 7 - lejeră, comunicativă, ușor detașată și neimplicată în ceea ce face, dar fără FK, DT și anal e greu. Nu o interesează să slăbescă, să se imbunătățească, este mulțumită cu ceea ce este și oferă acum. Păcat.Oral: 8 - variații, ruperi de ritm, atentă la periferii, m-a dat cu un lubrifiant, scuipă, se pricepe și-i place s-o sugă, dar nu se uită în ochii tăi, nu geme, folosește mâna cam mult.Normal: 7 - acceptă diferite poziții, nu comentează, relativ strâmtă, nu se implică, cam ”scândură”.Anal și FK: nu face, m-a anunțat franc și răspicat încă de la intrare. GFE: 7, discută, acceptă subiecte frivole, e răbdătoare, timpul trece în favoare ei. Cadou:150/ două boabe / 50 min (nu s-a grăbit, dar mi-a dat de înțeles că are treabă după ce termină cu mine) Este de vizitat pentru o variație și un loc de relaxare pe lângă casă. Tariful este cam supraevaluat, mergea și un singur număr. Nu cred că mai revin. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum