Jump to content

3x3cut0r

Maistru Curvar
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Utilizator De Incredere

About 3x3cut0r

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  -

Recent Profile Visitors

684 profile views
 1. revizitat! recenzii am mai facut asa ca numai revin cu alta din lipsa de timp, totul ok pentru cerintele mele, servicii de calitate! voi reveni de fiecare data cu placere!
 2. Atras de funduletul din imagine (care e super ok) am ajuns la deea dupa o programare pe wazzup si multe injuraturi in trafic :) Locatie - 9 bloc nou as zice, ceva probleme cu parcarea dar intr-un final am gasit, camera curata si baie cu toate cele. Igienă - 10 Aspect - 8.5 miniona, fundul e la piece de resistance, pacat ca nu e in meniu! ON - 9, destul de ok, regretul e ca nu am rezistat mai mult :) NP - N/A GFE - e ok vorbareata ai cu cine vorbi daca cauti asta :) Halat - 150/fin Ms deea!
 3. Felicitari Diana! Sper sa ne vedem cat de curand! :hooray
 4. Gusturile nu se discuta. Notele nu sunt mici nu am zis ca fata nu ar fi ok, doar ca nu a fost pentru mine ce ma asteptam pe baza recenziilor citite.
 5. cred ca ma confunzi nu am alte recenzii pe pitesti :)
 6. Veni, vedi, vici! ... :) Pe scurt: programare telefonic (whatsapp nu are, la sms nu rasp), locatie eremia grigorescu, bloc vechi, etaj superior apartament vechi, mai are o colega. Fata: 8 - genul slim, carne moale, sani mici GFE: 8 - vorbareata si receptiva la nevoile clientului ON: 8 - ok cu CIM (in functie de client) fara artificii NP: N/A - nu am cautat AP: N/A - nu e in meniu Cadou: 100fin Nu pot aprecia daca exista oferte mai bune ... Eram in trecere :)
 7. O actualizare de servicii si tarife te rog. Ms.
 8. cred ca asa ti-am scris si eu si am intrebat de servicii si desi ai citit tarziu nu ai mai raspuns :) ms de clarificari sper sa ne sincronizam curand :P
 9. buna, adelina programari se pot face si prin whatsapp? daca da cu cat timp inainte ? ms
 10. programarile se fac telefonic sau sms ? la wazzup am incercat si nu raspunde. ms
 11. Vizitat din nou ... Aceeasi fata ok vorbareata si atenta la dorintele clientului ... Un plus pentru programul matinal :)
 12. A 2-a oara a fost la fel de ok :) Servicii de calitate superioara si cel mai important la oral ... fara maini :)
 13. Veni, vedi, vici! ... :) Pe scurt: programare pe wazzup, locatie baba novac, bloc relativ nou, etaj superior garsoniera curata. Am optat pentru 1h total venind pe baza recenziilor anterioare si pot spune ca nu am fost dezamagit nici de fata nici de servicii. Fata: 8,5 - genul slim, carne tare, sani mici, dusat in prezenta mea GFE: 10 - desi nu am cautat asta andreea e foarte vorbareata si te face sa te simti ca si cum ai fi de-al casei ON: 10 - aici hmm nu am cuvinte oral foarte bun cu deep total, face si face-fuck ... mno asa am inceput asa am terminat :) NP: N/A - nu am cautat AP: 10 - ia
 14. Fiecare cu gusturile si asteptarile lui ... Eu am trecut de patru ori pe la diana si totul a fost cum am vrut si am cerut. Comunicativa si atenta la nevoile tale.
×
×
 • Create New...