Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2020 Postat Ianuarie 4, 2020 Nu merge sa pun, am incercat.
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2020 Postat Ianuarie 6, 2020 Buna dimineata Disponibila🤗🤗🤗
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2020 Postat Ianuarie 7, 2020 Buna dimineata Disponibila💋💋💋
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2020 Postat Ianuarie 8, 2020 Buna dimineata Disponibila🥰
paul2014 Reputație: 559 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Ianuarie 8, 2020 Am avut si eu o experienta cu domnisoara.Am luat legatura pe WhatApp, programare si prezentare la fata locului. Programare respectata de ambele parti. M-a intampinat o dra dezinvolta, mi-a enumerat serviciile si tarifele si am zis ca raman pentru o finalizare. Stie sa vorbeasca, e zambitoare dar am observat (mai tarziu) ca este o tactica jmekereasca in cazul ei, sa te faca sa te relaxezi si sa treci cu vederea unele minusuri.Am purces la baie, curata, cu multe geluri la alegere si am revenit in camera. Am ales ON, m-am asezat pe spate si am lasat-o sa-si arate talentul. Plusul ei este ca nu se ajuta de mana, sau se ajuta foarte rar iar minusul este ca sunt momente cand ia doar capul. Putina atentie la oua, fara tenta macar de deep, fara priviri, era spre doru lelii.Am trecut la normal unde am ales pozitia capritei autohtone si dupa 1 minut imi spune sa nu mai dau asa tare !!! WTF... chiar nu sunt genu, nu sunt pe repede inainte sau sa dau ca surdu dar na....Lipsa totala de implicare, in urmatorul moment ma asteptam sa-mi zica sa iau mana si de pe sani. Imi pare rau sa spun: scanduraaaa !!!Finalizat, dusat si plecat. Note:Diana: 7-8/10Locatie-Apartament-Baie: 9/10ON: 6-7/10NP: 6/10GFE: 7/10Halat: 100De revenit: eu NU Confirm spusele la colegul de mai sus , azi am revizitat-o si mare greseala am facut! Platit 200 de lei-bani aruncati degeaba! Dupa 20 de minute era obosita si vroia sa termin cu toate ca aveam o ora platita
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2020 Postat Ianuarie 8, 2020 Daca tu vrei sa stau o ora fara oprire sa ti sug pula ca termini sau nu termini , nu am sa fac asta, ai venit de atatea ori la mine si sti foarte bine cat m am straduit sa termini azi poate am avut o zi proasta sau ai exagerat tu dar in fine ma bucur ca nu o sa mai vi.O seara buna!Sa sti ca ai stat fix o ora nu te am dat afara doar ca m am straduit destul fara rezultat.
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2020 Postat Ianuarie 9, 2020 Buna dimineata Disponibila🥰🥰🥰
placere24 Reputație: 2 Postat Ianuarie 9, 2020 Postat Ianuarie 9, 2020 Salut, am vizitat si eu fata asta si nu am decat cuvinte de lauda la adresa ei. Poze false, miros d3 peste mort dinspre pasarica, foarte zeflematica de zici ca am fost sa o fut cu mana goala, deci topicul este incorect referitor la aceasta fata. Incerca-ti pe pielea voastra totusi. Stima
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2020 Postat Ianuarie 9, 2020 Hei... cred ca aberezi🤪🤪🤪
paul2014 Reputație: 559 Postat Ianuarie 9, 2020 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Ianuarie 9, 2020 Daca tu vrei sa stau o ora fara oprire sa ti sug pula ca termini sau nu termini , nu am sa fac asta, ai venit de atatea ori la mine si sti foarte bine cat m am straduit sa termini azi poate am avut o zi proasta sau ai exagerat tu dar in fine ma bucur ca nu o sa mai vi.O seara buna!Sa sti ca ai stat fix o ora nu te am dat afara doar ca m am straduit destul fara rezultat.dar nu vrei mai bine si iti este mai usor sa iei banii si sa nu faci nimica? si sa facem noi toata treaba? sincer mai bn ma duceam la una mai ieftina daca stiam, dar cand dam o suma mai mare avem si noi pretentii pe banii nostrii CORECT ESTE NU ITI PLACE DE O PERSOANA NU IL PRIMESTI , nu ii iei banii si dupa schimbi atitudinea . si am incheiat-o.o zi buna sa ai !
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2020 Postat Ianuarie 9, 2020 Spor la alta mai ieftina ,sper sa te suporte ca eu ti am suportat figurile ,crezi ca daca vi si plătești toate te ling in fund.....eu nu.Asa ca iti urez succes si cu asta am încheiat orice comentariu.
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 Buna dimineata Disponibila🥰🥰🥰
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2020 Postat Ianuarie 13, 2020 Disponibila💋💋💋
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2020 Postat Ianuarie 14, 2020 Buna dimineataDisponibilă 🥰🥰
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2020 Postat Ianuarie 15, 2020 Buna dimineata Disponibila🥰🥰🥰
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2020 Postat Ianuarie 16, 2020 Buna dimineata Disponibila🥰🥰🥰
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2020 Postat Ianuarie 18, 2020 Buna dimineata Disponibilă🥰🥰🥰
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2020 Postat Ianuarie 22, 2020 Buna dimineata Disponibila😚😚😚
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 Buna dimineata Disponibila🥰🥰🥰
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 Buna dimineata Disponibila🥰🥰🥰
trebuie Reputație: 209 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:Da Oras:Da Postat Ianuarie 30, 2020 Buna,faci finalizare orala?
trebuie Reputație: 209 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:Da Oras:Da Postat Ianuarie 30, 2020 Buna, daMultumesc
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 Buna dimineata Disponibila🥰🥰🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum