Sari la conținut

Diana zona dristor kaufland 0767 791 309

Postări Recomandate

Vizitator diana_dia
Reputație: 0
Postat

Nu merge sa pun, am incercat.

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila🤗🤗🤗

Vizitator diana_dia
Postat

💋💋💋

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila💋💋💋

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila🥰

• Oras:unde vreau eu
Postat

Am avut si eu o experienta cu domnisoara.

Am luat legatura pe WhatApp, programare si prezentare la fata locului. Programare respectata de ambele parti.

M-a intampinat o dra dezinvolta, mi-a enumerat serviciile si tarifele si am zis ca raman pentru o finalizare. Stie sa vorbeasca, e zambitoare dar am observat (mai tarziu) ca este o tactica jmekereasca in cazul ei, sa te faca sa te relaxezi si sa treci cu vederea unele minusuri.

Am purces la baie, curata, cu multe geluri la alegere si am revenit in camera. Am ales ON, m-am asezat pe spate si am lasat-o sa-si arate talentul. Plusul ei este ca nu se ajuta de mana, sau se ajuta foarte rar iar minusul este ca sunt momente cand ia doar capul. Putina atentie la oua, fara tenta macar de deep, fara priviri, era spre doru lelii.

Am trecut la normal unde am ales pozitia capritei autohtone si dupa 1 minut imi spune sa nu mai dau asa tare !!! WTF... chiar nu sunt genu, nu sunt pe repede inainte sau sa dau ca surdu dar na....

Lipsa totala de implicare, in urmatorul moment ma asteptam sa-mi zica sa iau mana si de pe sani. Imi pare rau sa spun: scanduraaaa !!!

Finalizat, dusat si plecat.

Note:

Diana: 7-8/10

Locatie-Apartament-Baie: 9/10

ON: 6-7/10

NP: 6/10

GFE: 7/10

Halat: 100

De revenit: eu NU

Confirm spusele la colegul de mai sus , azi am revizitat-o si mare greseala am facut! Platit 200 de lei-bani aruncati degeaba! Dupa 20 de minute era obosita si vroia sa termin cu toate ca aveam o ora platita
Vizitator diana_dia
Postat

Daca tu vrei sa stau o ora fara oprire sa ti sug pula ca termini sau nu termini , nu am sa fac asta, ai venit de atatea ori la mine si sti foarte bine cat m am straduit sa termini azi poate am avut o zi proasta sau ai exagerat tu dar in fine ma bucur ca nu o sa mai vi.

O seara buna!

Sa sti ca ai stat fix o ora nu te am dat afara doar ca m am straduit destul fara rezultat.

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila🥰🥰🥰

Postat

Salut, am vizitat si eu fata asta si nu am decat cuvinte de lauda la adresa ei. Poze false, miros d3 peste mort dinspre pasarica, foarte zeflematica de zici ca am fost sa o fut cu mana goala, deci topicul este incorect referitor la aceasta fata. Incerca-ti pe pielea voastra totusi. Stima

Vizitator diana_dia
Postat

Hei... cred ca aberezi🤪🤪🤪

Postat

Daca tu vrei sa stau o ora fara oprire sa ti sug pula ca termini sau nu termini , nu am sa fac asta, ai venit de atatea ori la mine si sti foarte bine cat m am straduit sa termini azi poate am avut o zi proasta sau ai exagerat tu dar in fine ma bucur ca nu o sa mai vi.

O seara buna!

Sa sti ca ai stat fix o ora nu te am dat afara doar ca m am straduit destul fara rezultat.

dar  nu  vrei  mai  bine  si  iti  este  mai  usor  sa  iei  banii  si  sa nu  faci  nimica? si  sa  facem  noi  toata  treaba? sincer  mai  bn  ma  duceam  la  una mai  ieftina  daca  stiam,  dar  cand  dam  o  suma  mai  mare  avem  si  noi  pretentii  pe  banii  nostrii 

CORECT  ESTE  NU  ITI  PLACE  DE  O  PERSOANA  NU  IL  PRIMESTI  ,  nu  ii  iei  banii  si  dupa  schimbi  atitudinea .  si  am incheiat-o.

o  zi  buna  sa  ai  !

Vizitator diana_dia
Postat

Spor la alta mai ieftina ,sper sa te suporte ca eu ti am suportat figurile ,crezi ca daca vi si plătești toate te ling in fund.....eu nu.

Asa ca iti urez succes si cu asta am încheiat orice comentariu.

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila🥰🥰🥰

Vizitator diana_dia
Postat

Disponibila💋💋💋

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibilă 🥰🥰

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila🥰🥰🥰

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila🥰🥰🥰

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibilă🥰🥰🥰

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila😚😚😚

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila🥰🥰🥰

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila🥰🥰🥰

Vizitator diana_dia
Postat

Buna, da

Vizitator diana_dia
Postat

Buna dimineata

Disponibila🥰🥰🥰

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...