_moot_ Reputație: 124 Postat Noiembrie 6, 2022 Oras:... Oras:... Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Nu vreau sa va tulburi viețile, dar parcă nici sa va las așa nu-mi vine: Dacă contul e șters, numerele de telefon închise și deconectate de la rețea, nimeni nu mai știe nimic, atunci zic sa tragem concluzia potrivită: S-A RETRAS!!! Cu plăcere! Thread closed. 1 Link spre comentariu
cornel77 Reputație: 203 Postat Ianuarie 7, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 da, ai drepate, dar nu mi vine sa cred. eu am fost la ea, cred ca cu o sap inainte, sa se "retraga" pt mine personal, este o pierdere mare poate totusi revine Link spre comentariu
cornel77 Reputație: 203 Postat Mai 9, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2023 nimeni nu stie daca mai revine? Link spre comentariu
3x3cut0r Reputație: 29 Postat Mai 10, 2023 Oras:- Oras:- Partajează Postat Mai 10, 2023 prin vara anul trecut zicea ca mai are ceva investitii de facut pe acasa si apoi se retrage. se pare ca asa a facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum