norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 16, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 16, 2016 buna...ce faci? cand revii? 1 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Buna dimineața!Disponibilă pana la 21 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Va mulțumesc pentru recenzii pupici Link spre comentariu
vladimir123 Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2016 Se poate la 21? Ai programare? Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Buna dimineata !Disponibila Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Mulțumesc pentru recenzii , pupici dulci! Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 19, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 19, 2016 Buna..esti disponibila astazi in jurul orei 10? 1 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Buna scumpule,pentru o programare mă poți suna. Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Nu fac programări pe forum ,doar telefonic . Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Mai 19, 2016 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Mai 19, 2016 Frumoase poze..... Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Mulțumesc Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Disponibila pana la 21! Link spre comentariu
pierreth Reputație: 6 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2016 Bifat si eu astazi la Diana. Sunat cu o ora inainte pentru programare, la numarul specificat in titlu, foarte draguta la telefon, voce placuta. M-a asteptat in tinuta de mai sus, alba cu bretele negre. Locatie: 10 - intersectie str. Laboratorului cu Mihai Bravu (strada cu unic sens, de preferat parcarea din fata KFC-ului de langa Kaufland, blocul repede de localizat, izolat in spatele KFC-ului), garsoniera noua, undeva la etajul 10, singura in locatie.Fizic: 8 - skinny, sani mici, frumoasa, 1,60 inaltimeIgiena: 10 - dus inainte, dus dupa, nimic de reprosat.Atitudine: 9 - vorbareata, mereu te intreaba daca ai nevoie de ceva, m-a servit cu un Pepsi la doza.Oral: 9 - neprotejat, bine executat, umed, atenta la zonele adiacente.Normal: 9 - am schimbat doua pozitii (doggy si celebrul misionar), gemete naturale, contre. Finalizare in prezervativ. Anal: fara nota - nu am incercat, dar nici nu face.FK: fara nota - nu as fi incercat, dar nici aici nu GFE: 7 - comunicativa, dar nu foarte lipicioasa, sustine orice discutie si cam atat.Halat:100 ron/ o finalizare/ 30 minute (nu m-a grabit deloc, desi spunea ca are programari in continuare) De revenit? Eu da si o recomand!Raport pret/calitate, foarte ok! 4 Link spre comentariu
dangxg Reputație: 6 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2016 Am fost si eu astazi la Diana. Fata este vorbareata,draguta si cu bun simt. La fata arata bine, fundul si abdomentul nu prea.Locatia este de nota 10, curat, elegant, usor de ajuns.Igiena 10Oral 9 neprotejat cu pasiune.Normal 8, putina implicareAspect- la Fata 8 la fund 7 la abdoment 5 (nu mi-a placut sunculita de pe abdoment de nici o culoare, era si destul de multa, in poze nu se vede) Colegului de mai sus vad ca i-a placut din moment ce nu a mentionat nimic.Anal: NUFK: NU O recomand pentru un oral bun. Pentru pret, merita incercata odata. De revenit nu as mai reveni. 5 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 Disponibila până la 17 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Buna dimineata! Link spre comentariu
thorben Reputație: 11 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2016 Dupa ultimul set de poze am decis sa o vizitez si eu pe Diana, vizita petrecuta saptamana trecuta. Am sunat la nr din topic, am dat peste o voce draguta, am gasit liber intr-o ora si-am plecat spre Diana.Locatia este in zona Kaufland Mihai Bravu, usor de ajuns, destule locuri de parcare.Am ajuns eu ceva mai devreme, am sunat pentru a afla adresa exacta, blocul si apartamentul. M-a rugat sa astept 5 minute pt a se pregati, dupa care am sunat din nou si-am primit toate detaliile.Am fost primit in lenjerie intima si pe tocuri, o priveliste frumoasa. Diana este o fata draguta, vorbareata si te face foarte usor sa te simti comod. Apartamentul este in bloc nou, f bine mobilat si f curat.S-a oferit sa ma serveasca cu apa sau pepsi, am ales apa Am primit papuci si prosop curat dupa care am purces catre dus. Baia arata bine, noua, destule geluri de dus pt cei mai pretentiosi.Intors in camera am gasit-o dezbracata; arata bine, nu ma plang; are ceva burtica asa cum au spus niste colegi mai sus, dar pe mine nu m-a deranjat.Pentru prima intalnire am ales doar sexul oral, de care fusese laudata de colegi, restul alta data.Actiunea a decurs in felul urmator: m-am pus frumos pe spate in pat, dupa care Diana a inceput cu saruturi pe corp. Mi-a cerut permisiunea de a folosi ulei de masaj, am accepta, dupa care a incept un masaj al corpului cu sanii, inclusiv in zonele mai importante de jos M-a intrebat daca doresc oralul protejat sau neprotejat, eu alegand varianta neprotejat.A inceput cu un sex oral foarte bun, ala micul s-a trezit foarte repede, lucru care nu mi se intampla atat de des cu femei la care n-am mai fost.A dat mare atentie si zonelor adiacente, ouala mele s-au bucurat de un lins si un supt indelungat si de multe ori, nerefuzand sa faca asta de cate ori ii ceream.A folosit si manuta ce e drept, dar acest lucru nu m-a deranjat.Cand a vazut ca sunt foarte excitat si-mi place ce face a folosit si scuipat, lucru care m-a excitat foarte tare.In timp ce mi-o sugea imi masa si coaiele cu manuta ei delicata, lucru care era foarte excitat.Nu peste mult timp mi-am dat drumul in gurita ei, ea neoprindu-se pana n-a colecat si ultima picatura si continuand sa-mi maseze ouale.Dupa ce-am finalizat complet s-a dus si ea sa se igienizeze si m-a igienizat si pe mine, am fost la baie sa ma spal, mi-a oferit iar niste pepsi pe care l-am acceptat de aceasta data, m-am imbracat si am plecat. Si-acum notele, conform regulamentului: Locatia - 10, bloc nou, apartament la etaj superiorIgiena - 10, foarte curat peste tot, atat in camera de tragere, cat si la baieFata - 9, ca de obicei aici este partea cea mai subiectiva; din punctul meu de vedere arata bine, este foarte futabila, nu caut perfectiune; detaliile care au fost deranjante pentru unii se regasesc si-n poze, asa ca nu ar trebui sa aveti surprize; este draguta si la fatza, lucru pe care-l apreciez si mai tare la eaOral - 10, foarte bine executat, umed, nu lasa pula deloc in pace , atentie mare si la zonele adiacenteNormal - N/A, fiind prima vizita am preferat doar oral, pt a ma acomoda cu dameza; poate data viitoareGFE - 10, pentru mine a fost de nota 10, cu toate ca nu ofera FK, ceea ce oricum nu ma interesa; m-a facut sa ma simt foarte bine, acest lucru contand cel mai mult pentru mineNota de plata - 100 lei ~ 30 minute De revenit voi mai reveni, le recomand si colegilor care vor un oral foarte bun. La restul nu ma pronunt inca. Te pup Diana! Colegilor le urez spor la futut ! 3 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Mulțumesc pentru recenzie .Și eu te pupic si aștept să te revăd. Link spre comentariu
cercetas Reputație: 21 Postat Mai 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2016 Foarte frumoasa si sexy.O să te revizitez când ajung în București . Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Buna dimineata !Disponibila Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Disponibila Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Kiss Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Disponibila! Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Astăzi sunt pana la 20-21!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum