Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2016 Postat Iunie 9, 2016 Știi ce nu înțeleg eu ...ai scris 2 recenzii,dar diferite și note diferite cum s-au copiat??Cam dubios ... Dar dacă tu zici , fie că tine . Foarte dubios... Te pup.
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2016 Postat Iunie 9, 2016 Odată mă implic la normal si gem natural iar în a 2-a recenzie stau scândură .....ești pus pe rele tu.
dependentu'dsex Reputație: 64 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Plecat dupa dodo Oras:Plecat dupa dodo Postat Iunie 9, 2016 Știi ce nu înțeleg eu ...ai scris 2 recenzii,dar diferite și note diferite cum s-au copiat??Cam dubios ... Dar dacă tu zici , fie că tine . Foarte dubios...Te pup.Diana,Recenzia corectă este cea de-a doua. Ce care se termină la ”Este de vizitat pentru o variație și un loc de relaxare pe lângă casă. Tariful este cam supraevaluat, mergea și un singur număr. Nu cred că mai revin.”Eu am copiat partea care apare mai jos de la un antefutăcios ca să o am de model și să dau notele complet la toate categoriile. Dar la final, înainte să dau enter, am uitat s-o șterg. Scuză situația.Nu-i nimic dubios. E doar greșeală de redactare, atât. Ia ca recenzie cea de-a doua postare.Seară bună!
dependentu'dsex Reputație: 64 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Plecat dupa dodo Oras:Plecat dupa dodo Postat Iunie 9, 2016 Odată mă implic la normal si gem natural iar în a 2-a recenzie stau scândură .....ești pus pe rele tu.Cum am mai spus, repet: de la ”Este de vizitat pentru o variație și un loc de relaxare pe lângă casă. Tariful este cam supraevaluat, mergea și un singur număr. Nu cred că mai revin.” în jos nu sunt rândurile mele. Sunt ale unui coleg de la care am copiat formatul de evaluare pentru a păstra o formă comună și general acceptată.Evaluarea mea este:”Locatie: 9, Mihai Bravu, pe strada Laboratorului, garsonieră bloc nou, cada cam scârțâie - prost fixată și izolată, pare a locui singură.Fizic: 6 - minionă, sâni mici și asimetrici, neerectili, boită, cam 1,55-1.60 m, grăsime multă pe burtă, manichiura ciobită.Igiena: 9 - S-a spălat înainte, s-a spălat și în pauză, mirosea bine, nu miroase a nimic rebarbativ.Atitudine: 7 - lejeră, comunicativă, ușor detașată și neimplicată în ceea ce face, dar fără FK, DT și anal e greu. Nu o interesează să slăbescă, să se imbunătățească, este mulțumită cu ceea ce este și oferă acum. Păcat.Oral: 8 - variații, ruperi de ritm, atentă la periferii, m-a dat cu un lubrifiant, scuipă, se pricepe și-i place s-o sugă, dar nu se uită în ochii tăi, nu geme, folosește mâna cam mult.Normal: 7 - acceptă diferite poziții, nu comentează, relativ strâmtă, nu se implică, cam ”scândură”.Anal și FK: nu face, m-a anunțat franc și răspicat încă de la intrare. GFE: 7, discută, acceptă subiecte frivole, e răbdătoare, timpul trece în favoare ei. Cadou:150/ două boabe / 50 min (nu s-a grăbit, dar mi-a dat de înțeles că are treabă după ce termină cu mine)” Sper că acum sunt clare lucrurile și nu mai este nimic și nimeni pus pe rele. Clară? 2
tevezis Reputație: 1053 Postat Iunie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Salutare, colegi!Am fost și eu pe la Diana mânat de dorința de a încerca ceva nou. Am sunat-o, mi-a răspuns amabilă cu un accent vag moldovenesc, m-a îndrumat exact, am nimerit foarte ușor la locurile de parcare din spatele blocului ei. Am citit recenziile de mai sus și gurița ei m-a purtat în luptă spre blocul cel nou de pe colț la etajul penultim.Cum am intrat în cameră m-a primit zâmbitoare, îmbrăcată ca în poze. M-a poftit din holul îngust în cameră și chiar înainte să încep să mă dezbrac mi-a precizat că nu acceptă săruturi, anal și deep prea adânc. Am înghițit în sec și am acceptat oferta rămasă.Mi-a oferit un prosop curat, alb, fără mirosuri dubioase. La baie erau vreo cinci sau șase geluri de duș diferite, apa caldă vine mai greu, iar presiunea este mică. Deh, blocuri noi, etaje superioare.Am revenit curățel în cameră și am observat două priveliști noi: bulevardul și un sfert de capitală plin de lumină văzut de la înălțime și grăsimea în exces, ce nu pare s-o deranjeze pe domnișoară, de pe burta dânsei. Bea pepsi până la loc comanda, apă nu prea, mănâncă doar fast food, toate acestea sunt culese din propriile ei declarații. Cred că acea grăsime este remanentă din copilărie, mie așa mi se pare.Este micuță de înălțime, blondă vopsită, nu așa skinny, pielea netedă, fără defecțiuni, are un sân mai mare și unul mai mic, rasă la sud, per ansamblu drăguță ca prezență, serviabilă ca dispoziție. Mi-a oferit și mie pepsi sau apă. Face un oral excelent, pare că-i place pula, dar la normal implicarea ei este insignifiantă. Stă relativ relaxată și pasivă deși acceptă s-o pui în orice poziție, dar nu ia parte ca o iubită sau măcar ca o profesionistă la ceea ce are de făcut. Are ceva din zona moldovenească, și în voce și în limbaj și în accent și în atitudine. S-ar putea să mi se pară mie. Locatie: 9, Mihai Bravu, pe strada Laboratorului, garsonieră bloc nou, cada cam scârțâie - prost fixată și izolată, pare a locui singură.Fizic: 6 - minionă, sâni mici și asimetrici, neerectili, boită, cam 1,55-1.60 m, grăsime multă pe burtă, manichiura ciobită.Igiena: 9 - S-a spălat înainte, s-a spălat și în pauză, mirosea bine, nu miroase a nimic rebarbativ.Atitudine: 7 - lejeră, comunicativă, ușor detașată și neimplicată în ceea ce face, dar fără FK, DT și anal e greu. Nu o interesează să slăbescă, să se imbunătățească, este mulțumită cu ceea ce este și oferă acum. Păcat.Oral: 8 - variații, ruperi de ritm, atentă la periferii, m-a dat cu un lubrifiant, scuipă, se pricepe și-i place s-o sugă, dar nu se uită în ochii tăi, nu geme, folosește mâna cam mult.Normal: 7 - acceptă diferite poziții, nu comentează, relativ strâmtă, nu se implică, cam ”scândură”.Anal și FK: nu face, m-a anunțat franc și răspicat încă de la intrare. GFE: 7, discută, acceptă subiecte frivole, e răbdătoare, timpul trece în favoare ei. Cadou:150/ două boabe / 50 min (nu s-a grăbit, dar mi-a dat de înțeles că are treabă după ce termină cu mine) Este de vizitat pentru o variație și un loc de relaxare pe lângă casă. Tariful este cam supraevaluat, mergea și un singur număr. Nu cred că mai revin.Locatie: 10 - intersectie str. Laboratorului cu Mihai Bravu (strada cu unic sens, de preferat parcarea din fata KFC-ului de langa Kaufland, blocul repede de localizat, izolat in spatele KFC-ului), garsoniera noua, undeva la etajul 10, singura in locatie.Fizic: 8 - skinny, sani mici, frumoasa, 1,60 inaltimeIgiena: 10 - dus inainte, dus dupa, nimic de reprosat.Atitudine: 9 - vorbareata, mereu te intreaba daca ai nevoie de ceva, m-a servit cu un Pepsi la doza.Oral: 9 - neprotejat, bine executat, umed, atenta la zonele adiacente.Normal: 9 - am schimbat doua pozitii (doggy si celebrul misionar), gemete naturale, contre. Finalizare in prezervativ. Anal: fara nota - nu am incercat, dar nici nu face.FK: fara nota - nu as fi incercat, dar nici aici nu GFE: 7 - comunicativa, dar nu foarte lipicioasa, sustine orice discutie si cam atat.Halat:100 ron/ o finalizare/ 30 minute (nu m-a grabit deloc, desi spunea ca are programari in continuare)sal fii atent ce ai scris Fizic: 6 - minionă, sâni mici și asimetrici, neerectili, boită, cam 1,55-1.60 m, grăsime multă pe burtă, manichiura ciobită daca ai vaz ca are fizic de 6 dc ai stat ??
darknightmare Reputație: -6 Postat Iunie 9, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iunie 9, 2016 sal fii atent ce ai scris Fizic: 6 - minionă, sâni mici și asimetrici, neerectili, boită, cam 1,55-1.60 m, grăsime multă pe burtă, manichiura ciobită daca ai vaz ca are fizic de 6 dc ai stat ??probabil din lipsa de altceva, n-avea ce face si-i era greu sa-si stapaneasca instinctele sexuale in acel moment 1
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2016 Postat Iunie 10, 2016 Și dacă eu sunt de nota 6 de ce a mai stat o ora , stătea o finalizare să își potolească instinctul si aia era...Domnu s-a supărat că nu fac FK părerea mea ,dar scrie peste tot ca nu fac ,dar probabil el a crezut că îmi suceste mințile și nereusind a fost dezamăgit.Va pupic si cu asta ma opresc din comentarii.Ps : faza cu sâni asimetrici e amuzanta rău ,nu mi-a mai spus nimeni așa ceva ,poate domnul le are cu geometria
tevezis Reputație: 1053 Postat Iunie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 10, 2016 loooool:)))))caterinca omul în schimb tu ești o draguta:*
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2016 Postat Iunie 10, 2016 Mulțumesc ,pupici multi multi!
andrei8484 Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Este prima mea recenzie ... asa ca daca nu o fac cum trebuie sper ma iertati Am fost si eu azi la Diana pentru a doua oara, am mai vizitat-o mai demult, draguta la telefon, gasit timp pentru o finalizarecu cu toate ca am sunat din scurt. Locatia, baia...nota 10, destul de multe geluri de dus, bloc nou garsonierea curata ...Aspect 8, skinny, sani mici, frumoasa, 1,60 inaltime. Igiena 10 (dusul obligatoriu ... atat pentru mine cat si pentru ea ceea ce am apreciat,) GFE 9 din punctul meu de vedere, chiar daca a lipsit fk, pro client, urmeaza indicatiile, conversatia destul de naturala.Oral nepro 10 , facut bine, masaj la oo in timpul oralului, schimbat pozitii la oral, il face instinctual. Este cu siguranta punctul ei forte. Normal protejat 8, cu ea deasupra schimbat pozitii din initiativa ei, gemete, contre, se uda natural, ii place...Finalizarea am facut-o oral in gurita ei... pentru ca asa imi place Cadou 100 lei fin 30 min dtd, nu m-am simtit deloc grabit ... stat si la o tigara dupa. O recomand si voi reveni. Este genul selectiva dpdv igiena, se comporta in functie de partener, daca sunteti domni veti primi pe masura.Spor in toate! 1
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2016 Postat Iunie 10, 2016 Mulțumesc Andrei ,te pupic.
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2016 Postat Iunie 13, 2016 Buna dimineata!Disponibila pana la 19.
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2016 Postat Iunie 13, 2016 Sâmbătă asta lucrez de la 10 la 19
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 Buna dimineața! Disponibila
rozkeendra Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Pe Pula Oras:Pe Pula Postat Iunie 15, 2016 Disponibila!!! buna, dianasunt roz, primesti si femeii? eu sunt oleak mai uratica, dar sa sti ca platesc bine te rog sa raspunzi imediat, pupici
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Buna dimineața ,astăzi sunt disponibilă până la ora 16.
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2016 Postat Iunie 17, 2016 Disponibila pana la ora 17!!!Va pupic!
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2016 Postat Iunie 18, 2016 Disponibila pana la 16-17!
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2016 Postat Iunie 21, 2016 Disponibila Aer condiționat pentru cei care vor răcoare si relaxare.
norbert1976us Reputație: 1436 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iunie 21, 2016 si o doza de pepsi twist ffff rece
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2016 Postat Iunie 22, 2016 Buna dimineața!Disponibila
cercetas Reputație: 21 Postat Iunie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 22, 2016 Salutare futaciosi,Ieri pe canicula mare care era afară răsfoiam forumul si vad ca vechea mea prietena Diana are aer condiționat și am zis să mă răcoresc si sa ma și descarc puțin,am sunat am făcut programare și am plecat la ,,oaza,, dianei.Am intrat în casă o atmosferă plăcută răcoare fraților,am făcut un dus rapid si am intrat în ,,oaza,,dianei.A început cu un oral neprotejat,dupa câteva minute am cerut un 69 ca are o păsărică drăguță foc .După ce m.am săturat de păsărică era gogu tocmai bun de îmbrăcat ,l.a îmbrăcat și am optat LOT cu spatele ,pffff ce priveliște păsărică ei se prelingea pe gogu mirific ,nu am rezistat si am explodat .M.a șters atent si am stat câteva minute la o țigare ,m.a servit cu un pepsi la cutie rece.Ca note pentru mine este o veche prietenă.Locație 11 aer condiționat Fata 9Oral 9 umed si atenție mare la restulNormal de data asta 10 cur mișto bronzat iar din poziția care am practicat o nu am cum să nu dau 10Gfe pentru mine e de 10 Recomand cu drag . Va salut Mulțumesc Diana te pup si ne mai vedem.Halat 100 fin 3
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2016 Postat Iunie 23, 2016 Cu placere te mai aștept.
gigi balamuc Reputație: 10 Postat Iunie 23, 2016 Oras:Corbeanca Oras:Corbeanca Postat Iunie 23, 2016 Are aer conditionat ? Neam de neamul ei până la ea nu au avut aer conditionat, nu ştiau de ce pun oamenii radiatorul la geam
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum