dinumihai Reputație: 196 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: (0748) 580 206 Oras:Bucuresti Telefon: (0748) 580 206 Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Doar singura ) Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2016 Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Da,fac 69 Link spre comentariu
ryciu Reputație: 24 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Neata, în ce interval orar lucrează domnița??? Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Neata, în ce interval orar lucrează domnița???Suna ca o gasesti si la ora asta,este o fata deosebita si foarte amabila 10 6 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Dupa ora 10...din cate stiu eu.. Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Buna dimineata !Incepand de acum sunt disponibila. Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Suna ca o gasesti si la ora asta,este o fata deosebita si foarte amabila Multumesc pentru complimente! Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Multumesc pentru complimente! Am vorbit amandoi de cateva ori si asta este realitatea Link spre comentariu
gsp Reputație: 134 Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Trecut ieri pe la buna prietena Diana pt a discuta una alta si pt un pic de actiune.Actiunea nu a fost decat orala care sa desfasurat pe 2 fronturi al ei si al meu.Cu toate ca repet dar nu stiu de ce am senzatia de un pic de graba ( adik ne grabim dar pe urma stam de vorba intelegeti.......daca ne grabim ca sa plec inteleg dar buna prietena a mea nu ma da afara deci.... poate e doar o senzatie ) actiunea petrecuta pe frontul meu primeste 9. 1 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Buna dimineata!Disponibila Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Disponibila ... Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Buna dimineata !Disponibila pana la 18!Pupici dulci:*:*:* Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Disponibila😉 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 si Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Buna dimineata!Disponibila pana in jurul orei 16. Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Disponibila😃 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Buna dimineata!Disponibila .... Link spre comentariu
ovu Reputație: 105 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 salutare, Am fost în vizită la Diana cam acum o luna după care am trimis la recomandare și un prieten. Din păcate aduc recenzia abia acum Ajuns la Diana în locație mă primește îmbrăcată într un costum sexi mă invită la baie după care trecem la un oral protejat(numai așa îl face). Trecem după la un normal de excepție împreună cu Diana care îmi lasă o amintire plăcută până în ziua de azi. Note: Locația: 10(chiar mi a plăcut chiar dacă a fost puțin mai greu de ajuns) Aspect: 9(persoană cu care împarți momente contează mult și diana este o persoană specială. Menționez că are puțină burtică dar asta nu înseamnă nimic) Oral: 8 Normal: 10(mi a plăcut) GFE: 10 Recomand și încerc revenirea la Diana este o persoană specială !!! Îți mulțumesc pentru serviciile oferite(chiar dacă am avut noi o patatie mai sper sfârșit fiind marți seară) și numai bine !!! 1 Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 salutare, Am fost în vizită la Diana cam acum o luna după care am trimis la recomandare și un prieten. Din păcate aduc recenzia abia acum Ajuns la Diana în locație mă primește îmbrăcată într un costum sexi mă invită la baie după care trecem la un oral protejat(numai așa îl face). Trecem după la un normal de excepție împreună cu Diana care îmi lasă o amintire plăcută până în ziua de azi. Note: Locația: 10(chiar mi a plăcut chiar dacă a fost puțin mai greu de ajuns) Aspect: 9(persoană cu care împarți momente contează mult și diana este o persoană specială. Menționez că are puțină burtică dar asta nu înseamnă nimic) Oral: 8 Normal: 10(mi a plăcut) GFE: 10 Recomand și încerc revenirea la Diana este o persoană specială !!! Îți mulțumesc pentru serviciile oferite(chiar dacă am avut noi o patatie mai sper sfârșit fiind marți seară) și numai bine !!!Cum adica numai asa al face ..spune ca face si nepro daca igiena permite si cu finalizare.!! 1 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Buna dimineata!Ovu iti multumesc pentru recenzie si imi pare rau ,dar se pare ca a fost o neintelegere la faptul cum fac eu sexul oral.Ori nu am inteles eu ca vrei neprotejat , ori nu ai inteles tu serviciile mele si anume ca : sexul oral il fac NEPROTEJAT.Imi pare foarte rau pentru neintelegere , dar ma bucur ca restul serviicilor au fost pe placul tau.Data viitoare sa stii ca sexul oral este NEPROTEJAT sI cu CIM.Te pupic . Link spre comentariu
ovu Reputație: 105 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Buna dimineata!Ovu iti multumesc pentru recenzie si imi pare rau ,dar se pare ca a fost o neintelegere la faptul cum fac eu sexul oral.Ori nu am inteles eu ca vrei neprotejat , ori nu ai inteles tu serviciile mele si anume ca : sexul oral il fac NEPROTEJAT.Imi pare foarte rau pentru neintelegere , dar ma bucur ca restul serviicilor au fost pe placul tau.Data viitoare sa stii ca sexul oral este NEPROTEJAT sI cu CIM.Te pupic .Neînțelegerea mea.. 1 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Buna dimineata!Astazi sunt pana la 12.Sambata (maine) sunt de la 9-10 pana la 19 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Disponibila😃 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Disponibila😃 Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Buna dimineata !Disponibila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum