Sari la conținut

Diana zona dristor kaufland 0767 791 309

Postări Recomandate

Vizitator diana_dia
Reputație: 0
Postat

Disponibila

Vizitator diana_dia
Postat

Disponibila

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Poze noi Dienuța?? Suntem multi care vrem sa venim pe la tine pe o zi innorata..asa ca renunta la halat si haine si baga 2-3 poze incitante!! 😊

Vizitator diana_dia
Postat
150lei o ora, oral-normal, ANAL NU, zona Brancoveanu-Metrou

100lei o finalizare, maxim 30 min

(CIM) (69)  Cunilingus In functie de igiena

Nu acc FK si Deep

PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT sau BEEP 

post-193272-0-20374500-1457950101_thumb.jpg

post-193272-0-70372800-1457950141_thumb.jpg

post-193272-0-55293000-1457950166_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare

Am fost si eu la Diana. Locatia e langa Mc Brancoveanu 😠ap cu 3 camere, semidecomandat, in care mai presteaza o colega.

Diana e o blonda miniona cu ochi albastri, slabuta, cu sani nr 2 putin cam moi si cu un fund ferm, fara celulita,cu un bronz de solar.

Actiunea a inceput cu un oral neprotejat interesant. Desi nu face deep, linge pula de la un cap la altul pe toate partile, baga doar capul pulii in gura dar are o miscare rotativa, in timp ce cu mana iti face un fel de laba. Oricum, interesant.

La normal am schimbat 2 pozitii. Intai ea deasupra unde se misca binisor, apoi pe la spate unde am dat ca surdul in tobe pana am terminat in prezervativ.

Pret halat 100 lei/ finalizare

Note:

Locatie 8. Etaj superior, te roaga sa urcu cu liftul un etaj mai sus si apoi sa cobori pe scari. Baie regulamentara. Are colega.

Corp: 8. Micuta, slabuta, putina burtica, sani mici, putin lasati. La fata pare de 27-29 ani.

Oral 7. Nu baga decat capul pulii in gura

Normal 8. Gemete, ceva contre, pe alocuri larguta, implicare medie.

Pret 100 tigri/finalizare

Bafta si ciocane tari

• Like 5
Vizitator diana_dia
Postat

Disponibila pana la 20h

Postat

Salutare,

Astazi cu putin chef de nebunii sun la mai multe fete si pana la urma ajung la Diana, colega Andreei de la brancoveanu. Zis si facut, fac o programare pentru ora 18:10. Programare respectata atat de mine cat si de dameza. Ajung in locatie(deja stiam ce si unde) urc la etaj si sunt asteptat dupa usa de Diana care era imbracata destul de provocator cu un fund deosebit de frumos care te facea sa fi numai cu ochii pe el. Decartez halatul, cer la dus, primesc un prosop mare alb si curat din sertarul de la baie. Baia curata cu mai multe geluri de dus, apa de gura ce am vazut listerine. Revin in camera si o gasesc pe Diana goala. Incepem cu un oral neprotejat destul de binisor executat. Trecem la normal incepand cu on top(se misca bine) apoi o iau putin in pozitia mama iedului o mai pun pe spate in misionar, o iau si in brate peste mine si intr un final o mai pun putin sa ma calareasca. Dupa care trecem la un oral de cateva minute si in final ejacularea orala bestiala care sincer mi a placut la nebunie. Cel mai mult mi a placut ca a continuat "sa suga"(scuze de expresie) chiar dupa ce mi am dat drumul. Se pare ca a fugie sa decarteze la bucatarie ca era mai aproape :)) !

Baia: 9 curat, nu am ce spune

Fata: 9 foarte placuta fata !

Oral: 9 se putea mai bine dar e ok si asa

Normal: 9 se vede ca e de ceva timp in domeniu

Anal: nu face

Gfe: 10 a fost click

Igiena: 10 foarte curata fata si miroase foarte bine !!!

Motanul: in camera cu andreea

In final recomand cu incredere confutaciosilor carora le plac fetele mai slim(1.60m  si 45kg). E de mers cat mai activeaza fata !!!

Iti multumesc pentru serviciile oferite si sper sa ne revedem cu bine ! Numai bine iti doresc Diana.

o seara frumoasa

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator diana_dia
Postat

Salutare,

Astazi cu putin chef de nebunii sun la mai multe fete si pana la urma ajung la Diana, colega Andreei de la brancoveanu. Zis si facut, fac o programare pentru ora 18:10. Programare respectata atat de mine cat si de dameza. Ajung in locatie(deja stiam ce si unde) urc la etaj si sunt asteptat dupa usa de Diana care era imbracata destul de provocator cu un fund deosebit de frumos care te facea sa fi numai cu ochii pe el. Decartez halatul, cer la dus, primesc un prosop mare alb si curat din sertarul de la baie. Baia curata cu mai multe geluri de dus, apa de gura ce am vazut listerine. Revin in camera si o gasesc pe Diana goala. Incepem cu un oral neprotejat destul de binisor executat. Trecem la normal incepand cu on top(se misca bine) apoi o iau putin in pozitia mama iedului o mai pun pe spate in misionar, o iau si in brate peste mine si intr un final o mai pun putin sa ma calareasca. Dupa care trecem la un oral de cateva minute si in final ejacularea orala bestiala care sincer mi a placut la nebunie. Cel mai mult mi a placut ca a continuat "sa suga"(scuze de expresie) chiar dupa ce mi am dat drumul. Se pare ca a fugie sa decarteze la bucatarie ca era mai aproape :)) !

Baia: 9 curat, nu am ce spune

Fata: 9 foarte placuta fata !

Oral: 9 se putea mai bine dar e ok si asa

Normal: 9 se vede ca e de ceva timp in domeniu

Anal: nu face

Gfe: 10 a fost click

Igiena: 10 foarte curata fata si miroase foarte bine !!!

Motanul: in camera cu andreea

In final recomand cu incredere confutaciosilor carora le plac fetele mai slim(1.60m  si 45kg). E de mers cat mai activeaza fata !!!

Iti multumesc pentru serviciile oferite si sper sa ne revedem cu bine ! Numai bine iti doresc Diana.

o seara frumoasa

Multumesc pentru recenzie, ma bucur ca te-ai simtit bine.

Apropo, am 2 bai, baia mare si baia de serviciu.

Postat

Vizitat domnița Diana acum 3 zile.

Locatia bine cunoscuta aproape de metrou Brancoveanu,colega cu Andreiuța.

Locuri de parcare se gasesc usor pentru cei ce vin cu bolizii! 😊

Sunat,programat,respectat programarea de amandoi!

Ajuns la locatie,sunat,urcat la etaj superior,Diana ma astepta dupa usa,foarte sexy imbracata,invitat in dormitor,eu m-am cerut la baie,stiam exact ce si cum,primit prosop alb curat,facut dus dupa care am revenit in dormitor pentru meci! 😎

M-am intins pe spate,Diana era deja goala,a venit peste mine frecandu-se cu sanii de ,,puță,, era un dute-vino.."bara" fiind erecta,a inceput un oral neprotejat,foarte ok,cu atentie si la ouțe,se poate mai bine dar e ok!

Dupa repriza de oral am cerut-o căpriță ru stand in picioare..pompat vreo 5 min deoarece eram obosit,am scos prezervativul si stand in picioare mi-a facut oral pana am explodat in gurița ei mica..dupa ce am terminat,a mai supt nitel si a fugit la baita! Finalizarea mi-au facut picioarele sa tremure cateva secunde!! ðŸ˜

Eu m-am imbracat si am plecat acasica!

Locatia: 9 - aproape de metrou Brancoveanu,locuri de parcare,apartament ok,prosop curat,gel de dus.

Fetița: 9,5 - foarte vorbareata,glumeata,draguta,blonduta cu ochii ca ai mei! 😜

Oral: 9,5 - neprotejat,CIM,atentie ouțelor.

Normal: 9 - Nu prea am avut eu chef.

Anal: Nu este pe lista.

De revenit? Cu siguranta..este exact pe calibrul meu!

Halatul : 150 lei / 1 finalizare / 30 min., pusi pe dulapior inainte de meci!

Diana..te pup si ne vom revedea in curând!! 😘

• Like 7
Postat

Scuze de greseala!!

** 100 lei / 1 finalizare / 30 min!

Eram cu gandul la ... Diana!! 😊

Diana tre sa trec pe la tine mami!!

• Like 1
Vizitator diana_dia
Postat

Disponibila

Vizitator diana_dia
Postat

Disponibila

Vizitator diana_dia
Postat

Disponibila

Postat

Dienuța,nu mai pui si tu o poza noua,sa te mai vedem si noi??

Dar una nouă,fresh :))

Vizitator diana_dia
Postat

Bună scumpilor !

Disponibila până la 21 ,în nouă mea locație ....dristor kaufland.

Pupici....

Postat

Ziua buna fratilor..vizitat fetita aseara in noua locatie la Dristor (Kaufland) blocul turn nou!

Sunat,programat pentru ora 21,ajuns la Kaufland,indrumat de catre Dienuța (etaj,apartament) intrat in garsoniera,ea asteptandu-ma imbracata sexi!

Foarte ok garsoniera,utilata modern,Diana locuieste singurica acum.

Facut dus eu,ea probabil facuse inainte,m-am intins pe pat si am avut parte de un oral neprotejat foarte bun,cu ruperi de ritm,cu limbi pe ouțe,mangaieri,atingeri cu sanii micuti si frumosi pe peleu 😜

Dupa vreo 10-15 min de oral am "erupt" in gurita ei,ea continuand inca vreo 30 sec..m-am cutremurat bine dupa care am mers la dus pentru reimprospatare.

Revenit in camera,am mai stat putin de vorba si a inceput cu un oral,pentru "revenire" dupa care am pus caciulita si am pompat misionar,are pasarica stramta..iar cand am simtit ca termin am scos cauciucul si am mai facut putin cu mana dupa care am bagat-o la fetiță in gurița ei umedă pentru a finaliza "a la carte".Finalizat iar CIM,dupa care la dus,am mai stat la o tigarica ca inca nu trecuse 1 ora,dupa care ne-am luat la revedere urmand sa ne revedem curand!

Acum notele pentru fetiță:

Locatie........ 10 - bloc nou,stradal,garsoniera foarte curata,prosop curat,geluri de dus.

Fetita...... 10 curata,draguta,zambareata,sociabila.

Oral........ 9.5 umed,ruperi de ritm,atentie sporita zonelor apropiate "pitonului",CIM bombă!!

Normal........8 - nimic special,am incercat doar misionar pentru putin timp,eram cam obosit.

Anal........ Nu este in program (momentan 😊)

Fk........... Nu!

Mălaiul plătit........ 150 leuți - 1 h (2 finalizări).

De revenit? Eu da si o recomand!

Raport pret/calitate,foarte ok!

• Like 5
Postat

Scrie clar sus..FK - nu!

Doar la locatia ei.

Vizitator diana_dia
Postat

Pupici

post-193272-0-98949000-1459270532_thumb.jpg

Postat

😘

Vizitator diana_dia
Postat

Disponibila

Vizitator diana_dia
Postat

disponibila

Vizitator diana_dia
Postat

Disponibila

Postat

Nu amai vizitat-o nimeni pe Dienuța? 😟

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...