Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
Postat

RAFINATA, ofer servicii de cea mai buna calitate nu ezita sa ma suni, bruneta, 21 de ani, poze reale, masaj de relaxare terapeutic, garantez revenirea

Pret 50 lei

post-2-0-98589700-1452942603_thumb.jpg

post-2-0-39608300-1452942604_thumb.jpg

post-2-0-84159100-1452942604_thumb.jpg

post-2-0-35271200-1452942605_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:In inima femeilor
Postat

am vizitat=o cand lucra vis a vis de zepter

Postat

Pozele sunt ale ei dar sunt vechi,reala? grasuta.Doream sa merg la Adela pe la trei dimineata asa ca am sunat si a raspuns ea zicandu-mi ca Adela nu este. Zic bine ,atunci vin la tine ca imi este lene sa merg in alta parte dar vreau sa ma rezolve cineva.Asa ca m-a primit ea.Am lungit-o in pat si am inceput sa o pup pe tatele nr 3 ,frumoase ,tari bune de supt.Stai ca ma gadili imi zice ea,ok zic treci la oral.S-a ghemuit intre picioarele mele si dupa un supt de vreo zece minute a reusit sa o scoale cat de cat si sa-i puna preze ca sa trecem la normal,dar cand sa o bag i-am vazut burta care atarna si mi s-a culcat instantaneu.Scuze este vina mea cred ca sunt prea obosit am mintit-o eu ca sa nu se simnta ea prost .Ce era sa-i spun ca atunci cand iti moare pula, in 90% din cazuri femeia este de vina ca este nepriceputa? sau arata hidos? NU. Asa ceva nu se face. Am dat jos preze si am poftit-o sa treaca din nou la oral ca poate mai salvam ceve din situatia jenanta in care ma aflam.Am continuat cu oralul vreo 15 min pana am reusit sa termin pe sanii ei si un pic pe mine..M-a sters cu sevetel umed stiind ca nu fac dus, ca la ora aia merg la hotelul unde lucrez si fac dus acolo .Am mai fumat impreuna vreo doua tigari si am plecat la munca ca se facuse deja patru dimineata si trebuia sa ajung la mic dejun.Multumesc Mada

• Like 9
  • Minus 4
Postat

Pozele sunt ale ei dar sunt vechi,reala? grasuta.Doream sa merg la Adela pe la trei dimineata asa ca am sunat si a raspuns ea zicandu-mi ca Adela nu este. Zic bine ,atunci vin la tine ca imi este lene sa merg in alta parte dar vreau sa ma rezolve cineva.Asa ca m-a primit ea.Am lungit-o in pat si am inceput sa o pup pe tatele nr 3 ,frumoase ,tari bune de supt.Stai ca ma gadili imi zice ea,ok zic treci la oral.S-a ghemuit intre picioarele mele si dupa un supt de vreo zece minute a reusit sa o scoale cat de cat si sa-i puna preze ca sa trecem la normal,dar cand sa o bag i-am vazut burta care atarna si mi s-a culcat instantaneu.Scuze este vina mea cred ca sunt prea obosit am mintit-o eu ca sa nu se simnta ea prost .Ce era sa-i spun ca atunci cand iti moare pula, in 90% din cazuri femeia este de vina ca este nepriceputa? sau arata hidos? NU. Asa ceva nu se face. Am dat jos preze si am poftit-o sa treaca din nou la oral ca poate mai salvam ceve din situatia jenanta in care ma aflam.Am continuat cu oralul vreo 15 min pana am reusit sa termin pe sanii ei si un pic pe mine..M-a sters cu sevetel umed stiind ca nu fac dus, ca la ora aia merg la hotelul unde lucrez si fac dus acolo .Am mai fumat impreuna vreo doua tigari si am plecat la munca ca se facuse deja patru dimineata si trebuia sa ajung la mic dejun.Multumesc Mada

Multumesc Liviu
  • Minus 3
Postat

Da vis a vis de Zepter era parca in urma cu niscavai timp, dar nu arata cine stie ce, isi da silinta dar nu poate destul.

Postat

Așa este,am vorbit cu ea de cel puțin 20 de ori și i-am explicat ca la vârstă ei este păcat să aibe burta.

• Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Așa este,am vorbit cu ea de cel puțin 20 de ori și i-am explicat ca la vârstă ei este păcat să aibe burta.

si te-a inteles?

Postat

Esti analfabet fraiere? mancam-ai sangele curvelor de pe centura ,pisat-as in gura.Citeste up (adica mai sus unde scrie ca este grasa ) Dar  tu nu esti invatat cu '' sus '' ca toata viata ta de homosexual ai stat aplecat ca sa fi futut in cur in timp ce sugi slobozul din pizda curvelor :felatie :sexanal  

Postat

Cand te mai mananca in gura spune-mi ca te scarpin cu pwla  pana si in gaurile de la carii :laugh2

Postat

Fetiță iar te mănâncă întâi în cur pe urma în gură? Vagaboanda masculina ,te pot fute întâi în cur pe urma în gură ca să o speli de cacat

Postat

Lache (homosexual,ca să înțelegi) tu nu vezi cât de proastă ești? Nu ai pic de jargon de cartier ești ca o fetiță care suge pula până la ora 20 când trebuie să fie în casă ca altfel o pedepsește curva de maicasa?

• Oras:everywhere
Postat

Multumesc Liviu

adica ???? deci tu multumesti in numele ei ? bleah, ce pute a pescarie......deci,de=astia -mi-esti..."futacios de nimfomane"....ia sa analizam noi toate recenziile tale......daca a fost o postare cu tenta sarcastica,scuze,dar misuna pestii pe aici mai ceva xca in Dunare......

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Iar ai ieșit mă țărane, de pe tarla? Citește în plm, în context!  Omul a întrebat ceva și colegul a făcut o recenzie edificatoare, pentru asta i-a mulțumit. 

Postat

Iar ai ieșit mă țărane, de pe tarla? Citește în plm, în context!  Omul a întrebat ceva și colegul a făcut o recenzie edificatoare, pentru asta i-a mulțumit. 

MARS, MA ,INAPOI IN CRETACICUL DIN CARE AI IESIT, MA , LINGAU PRAPADIT !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...