Sari la conținut

Fata ok, dar pret cam mare

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Am vazut acum poza de pe watsapp. Locatia in care am vizitat-o a este cea despre care scriam in mesajul anterior. Negociasem si pentru anal. Cand a venit vorba sa il incercam, m-a intrebat cum il vreau, protejat sau neprotejat, asa ca atentie mare.

Frate, este fata din poza de la whatsup sau nu?
Postat

Am vazut acum poza de pe watsapp. Locatia in care am vizitat-o a este cea despre care scriam in mesajul anterior. Negociasem si pentru anal. Cand a venit vorba sa il incercam, m-a intrebat cum il vreau, protejat sau neprotejat, asa ca atentie mare.

Alta bomba biologica? Bagami-as pula in ea de situație...
Postat

Eu am lansat bomba, tot eu o dezamorsez.

Fata e f draguta si placuta, GFE 10, actiune 9, eu am scris ca 100 e cam mult gandindu-ma la minusurile fizice pe care le-am specificat. Mai bine recunosc ca am exagerat (fara intentie, asa credeam cand am scris titlul; cu toate ca, daca imi reciteam recenzia il schimbam) decat sa fac o apreciere gresita.

mai omule tu judeci inainte de a da note pe aici ? Nota 10 respectiv 9? Oameni buni, sunt unii care ne induc in eroare, fara supărare...:
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost la ea prin octombrie-noiembrie, un bloc vis-a-vis de posta de pe Campineanu, la etaj superior.

Inca de la telefon am negociat si pentru anal.

Odata ajuns in locatie, am fost la dus, a fost ea la dus, i-am dat banii si am inceput actiunea. Intai oral neprotejat, apoi normal protejat, a avut cateva tentative de fk dar am refuzat. Are dintii strambi si cam ingalbeniti. I-am propus sa incercam si anal dar replica ei m-a lasat fara cuvinte: ok...cu asta(prezervativul) sau fara? I-am spus ca vreau cu el si pana a cautat ea o crema mi se inmuiase asa ca am renuntat. Replica ei deja ma pusese pe ganduri.

Oral: 8 - a fost acceptabil

Normal: 8 - se implica, nu comenteaza la pozitii

Anal: n-am facut...am renuntat la idee

Locatia: 9 - era ok

Aspect: 7-8 - e cat de cat ok dar dantura...

Igiena: nu dau nota. nu au fost mirosuri neplacute, s-a spalat, dar revin la intrebarea ei... "cu sau fara?"

Atunci avea anunturi care variau intre 60 fin si 100 fin. Anal doar daca intrebam si era +50.

• Like 2
  • Minus 7
Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

La nr asta 0765.655.370 mie nu mi apare whatsup!!ai alt nr tu?

Vizitator menache
Postat

Ba da, verifica mai bine, trebuie adăugată l-o contacte ca sa o vezi pe wap.

ea e dar e ciudata rau poza aia!!!deci in realitate este altfel!!!mergi cu incredere o sa vezi....daca nu o sa ti placa pe mn sa ma injuri
Postat

ea e dar e ciudata rau poza aia!!!deci in realitate este altfel!!!mergi cu incredere o sa vezi....daca nu o sa ti placa pe mn sa ma injuri

in poza aia pare plinuță. Asa e ea?
Vizitator menache
Postat

in poza aia pare plinuță. Asa e ea?

Nu ma nu e grasa chiar ma mira de ce oare si a pus poza aia la profil pt ca e o poza oribila

• Oras:Bucuresti
Postat

mai omule tu judeci inainte de a da note pe aici ? Nota 10 respectiv 9? Oameni buni, sunt unii care ne induc in eroare, fara supărare...:

Am dat 10 la GFE pentru ca e foarte simpatica si comunicativa, 9 la actiune pentru ca se straduieste sa te faca sa te simti bine in timpul actiunii. Nu stiam ca face anal neprotejat, dar cu ce te-am indus in eroare? Colegii nostri s-au suparat ca am scris ca 100 finalizarea e cam mult, tu te superi pe invers, ca 10 respectiv 9 sunt prea mari. Eu am scris ce am considerat eu in momentul acela, nu am avut nici o intentie sa scriu tendentios, sa prezint faptele sub o alta lumina decat cea pe care am simtit-o eu. Imi pare rau daca te-am indus in eroare.

• Like 2
Postat

Am dat 10 la GFE pentru ca e foarte simpatica si comunicativa, 9 la actiune pentru ca se straduieste sa te faca sa te simti bine in timpul actiunii. Nu stiam ca face anal neprotejat, dar cu ce te-am indus in eroare? Colegii nostri s-au suparat ca am scris ca 100 finalizarea e cam mult, tu te superi pe invers, ca 10 respectiv 9 sunt prea mari. Eu am scris ce am considerat eu in momentul acela, nu am avut nici o intentie sa scriu tendentios, sa prezint faptele sub o alta lumina decat cea pe care am simtit-o eu. Imi pare rau daca te-am indus in eroare.

Pentru nota 10 la GFE trebui sa te Faca sa te Simo ca si cum ar fi prietena ta in timpul petrecut la ea, Asta presupune Pe Langa socializarea de dinainte preludiu si in timpul acțiunii french kiss, eventual îmbrățișări, săruturi peste tot. La partea de acțiune nota 9 presupune ca schimba mai multe poziții, da contre, are diverse inițiative kinky, eventual face deepthroat, lins zonele adiacente si multe altele. Spor in continuare, la cat mai multe, așteptam noi descoperiri din partea ta.
Postat

Nu cunosteam regulile astea, am scris dupa cum am crezut eu. Faza cu "ai gresit cand ai scris ca pretul e cam mare" are o corectie facuta chiar de fata: azi a dat un anunt cu 60 finalizarea.

Ma bucur ca ai sesizat ca ma straduiesc sa merg la fete fara nici o recenzie, care mi se par mai tentante, munca de cercetare in folosul propriu si al colegilor. Nu sunt de acord cu cei care scriu "nu (ma) risc sa merg decat la o fata cu cel putin doua recenzii"; adica asteapta sa se sacrifice altii pentru el, el doar sa culeaga roadele. Plus ca verbul a risca nu e reflexiv, nu te risti pe tine insuti, ci doar risti.

• Like 1
Postat

Am vizitat-o pe Roxana si confirm spusele confratelui eduarrdd, care a deschis acest topic  :hihat

Programarea am facut-o dupa primul apel telefonic, dupa ce m-am asigurat ca locatia este inca in zona Salii Palatului, ca nu stiu de ce retinusem o alta zona din anuntul de pe AT...

Apartamentul fetei e unul foarte ingrijit si curat. Luminos. Aerisit. Incalzit. Cu asternuturi curate. Baie OK. Nota 9.

Roxana e o pustoaica de provincie nebunatica si haioasa. Asta am remarcat eu din secunda in care am intrat in casa  :laugh2 Miniona. Slabuta. Naturala; adica nefardata, nemachiata. M-a intampinat in haine de casa ce-i drept, insa atitudinea ei dezinvolta mi-a placut mult. Atentie, deci, la acest aspect, cei care puneti pret pe asta!

Nu m-a grabit. Dimpotriva. Am platit pentru o ora, adica 150 de lei. Habar n-am cat am stat de fapt, ca n-am simtit nevoia sa ma uit pe ceas.

Dupa un mic "preambul" in living, ne-am retras in dormitor, unde dupa ce am facut fiecare cate o scurta igienizare, ne-am apucat de trante si de tavaleli prin pat  :laugh2

Ce sa zic, foarte multe detalii nu o sa dau. Se simte ca ii place ceea ce face.

Preludiu lung. Tachinari cat cuprinde. Lipicioasa rau. Am fost, cum se spune, mai mereu skin-on-skin :laugh2

Oral bun. Cu presiune. Foarte placut. Nota 9. Surprinzator de bun pentru varsta ei...

Normal fara cusur. Cum spuneam mai sus, ii place. E implicata. Ca sta deasupra - unde zici ca-ti danseaza lasciv  in brate - sau sta dedesupt - unde se ancoreaza cu picioarele de tine, pentru o penetrare maxima - senzatia e tot aia, de nota 10.

Igiena buna. A facut dus. Epilata inghinal. Caninii ii are un pic mai proeminenti si pielea ii e punctata de multe alunite, asta pentru cei care tin la detaliile astea.

Atitudine de nota 10+.

P.S. Nu ii mai aduceti ciocolata, ca i se pare ca a facut burtica. Prefera J&B. Pe bune  :laugh2

post-138107-0-24206200-1453743702_thumb.jpgpost-138107-0-62486000-1453743710_thumb.jpgpost-138107-0-57316200-1453743718_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 5
Postat

La nr asta 0765.655.370 mie nu mi apare whatsup!!ai alt nr tu?

Ba da, verifica mai bine, trebuie adăugată l-o contacte ca sa o vezi pe wap.

si-a scos poza de pe whatsapp =)))))

Postat

Edi si menache, nu merge sa va dau mesaj privat. As pune poza aici insa iar imi sare lumea in cap, ce vina am eu pana la urma ca isi punea ea poze pe un număr public? In fine respect regula insa vreau sa ma duc la ea dar trebuie sa stiu si eu daca in poza e ea sau "the Fish". Astept răspunsul vostru, cei care ați vizitat-o. Mulțam!

Imi poti trimite poza prin mesaj privat? M-ai facut curios. :snap E pe lista si nu vreau sa bat drumu degeaba.

Postat

Daca doriti cei care s-au simptit ok? ma găsiți pe nr de telefon 0721894173, si app nu sunt grasă am poze reale preturile da recunosc leam tot schimbat,ma găsiți la pretu de 100//200ora mise pare ok pt ca revenind poze ok, locație ok,nu stiu ce comentari ar fi eu ok.va astept cei care ma simpatizanți si totusi stiti sa apreciati eforturile făcute .va poop si va astept sa ne jucam 😘😘😘😘

Postat

oricum pare de o inteligenta sclipitoare :laugh2

• Like 1
  • Oras:ici... colo...
  • Oras:ici... colo...
Postat

te duci sa futi sau sa o arzi intelectual? 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...