cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 15, 2016 Multi barbati de pretutindeni sufera de afectiuni de prostata, aceste probleme de sanatate fiind, cu siguranta, unele dintre cele mai comune in randul lor. Toti barbatii sunt expusi riscului de afectiuni ale prostatei avand in vedere ca toti sunt purtatori de prostata, insa doar unii pot dezvolta probleme din cauza acestei glande, ca urmare a factorilor genetici, a varstei, rasei, statusului hormonal,regimului alimentar sau stilului de viata. Chiar daca prostata se poate dezvolta la orice barbat, iata ca in randul barbatilor turci, aceasta problema de sanatate nu apare. De ce? Care este secretul lor? - See more at: http://www.secretele.com/2016/01/de-ce-barbatii-turci-nu-fac-niciodata.html#sthash.Rc0dNqxW.dpuf Toţi bărbaţii sunt expuşi riscului de afecţiuni ale prostatei, însă doar unii pot dezvoltă probleme din cauza acestei glande, ca urmare a factorilor genetici, a vârstei, rasei, statusului hormonal, regimului alimentar sau stilului de viaţă.În rândul bărbaţilor turci, această problemă de sănătate nu apare. De ce? Care este secretul lor?Se pare că aceştia au fost învăţaţi de la vârste foarte fragede ca nevoile fiziologice (urinatul) să nu se facă stând în picioare, ci aşezat. Această este singura explicaţie în ceea ce priveşte numărul redus de probleme cu prostata în rândul lor, scrie secretele.com V-a pus pe ganduri? mine da 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 O ineptie. Hai sa-i speriem si cu alte boli ca despre asta nu s-a discutat.De fapt, daca ii facem sterili si impotenti se va gasi multumirea?Nu afecteaza pe nimeni. Sunt rea, dar ce plm o fi in capul unora care nu se gandesc absolut la ceilalti cu topice de cancer, sifilis si alte balarii...Nici beata manga nu-mi trecea prin cap ca e un subiect altul decat demasculinizare.Ori unii mai vor sa si futa pe aici ca de, site de pizde, nu boli. 3
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 V-a pus pe ganduri? mine da Din cate stiu exista studii serioase care arata ca nu e vorba doar de urinat, ci si de defecat. Pozitia naturala pentru chestia asta e pe vine (termenul wc turcesc va zice ceva?). Sunt medici care recomanda celor cu hemoroizi sa foloseasca pozitia respectiva. Dar imi vine greu sa cred ca nu exista cazuri de hemoroizi la barbatii turci - poate doar sa fie un procent semnificativ mai mic. Cauzele aparitiei hemorizilor sunt multe. 1
estrogen Reputație: 1705 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 15, 2016 Poti sa te pisi si din pozitia stand in cap cand e sa ai probleme cu prostata, le ai. Eu zic ca nu merita citite toate articolele scrise de cine stie ce nefututa la timp, sau de cine stie ce labar. Castiga si ei trei lei ca sa umple paginile unor reviste de cacat. Si e pacat pt ca trebuie taiati copaci ca sa scrii asemenea ineptii.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 15, 2016 Se pare că aceştia au fost învăţaţi de la vârste foarte fragede ca nevoile fiziologice (urinatul) să nu se facă stând în picioare, ci aşezat. V-a pus pe ganduri? mine da Și unde mai e plăcerea de a auzi o voce suavă spunând duios: "iar nu ai ridicat colacu' la WC porcule!" Acuma serios vorbind, se pare că într-adevăr, urinatul în poziția șezănd e preferabilă, explicația pe care mi-a dat-o un medic fiind aceea că astfel se elimină aproape complet urina. Așa o fi ... Din cate stiu exista studii serioase care arata ca nu e vorba doar de urinat, ci si de defecat. Pozitia naturala pentru chestia asta e pe vine (termenul wc turcesc va zice ceva?). Sunt medici care recomanda celor cu hemoroizi sa foloseasca pozitia respectiva. Dar imi vine greu sa cred ca nu exista cazuri de hemoroizi la barbatii turci - poate doar sa fie un procent semnificativ mai mic. Cauzele aparitiei hemorizilor sunt multe. Nenea... tu te poți căca din picioare? 4 2
moccasin Reputație: -4 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 Nu frate, urinatul pe canapea, pe covor, in capul vecinului de la parter cand iese la balcon...asta te fereste de prostata))) Plus ca asa arata si cuvantul, doar prostii au probleme cu prostata, desteptii au cu desteptata))) 1
cine Reputație: -598 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 15, 2016 Decat sa ma pis ca o fata, mai bine sufar ca un barbat... 1 6
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 15, 2016 Nu frate, urinatul pe canapea, pe covor, in capul vecinului de la parter cand iese la balcon...asta te fereste de prostata))) Plus ca asa arata si cuvantul, doar prostii au probleme cu prostata, desteptii au cu desteptata))) Știi tu ce știi! 3 2
moccasin Reputație: -4 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 Știi tu ce știi! Nuuuu, doar imi imaginez)))) 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 15, 2016 Decat sa ma pis ca o fata, mai bine sufar ca un barbat...O să mori mă!
cine Reputație: -598 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 15, 2016 O să mori mă!
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 15, 2016 Nope. Eu sunt Nemuritoru'.
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Ianuarie 15, 2016 Decat sa ma pis ca o fata, mai bine sufar ca un barbat...Si ce misto e cand te bate vantul 1
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Autor Postat Ianuarie 15, 2016 No, eu am impartit pt ca nu articolul e primul loc de unde am auzit despr asta
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 Din cate stiu exista studii serioase care arata ca nu e vorba doar de urinat, ci si de defecat. Pozitia naturala pentru chestia asta e pe vine (termenul wc turcesc va zice ceva?). Sunt medici care recomanda celor cu hemoroizi sa foloseasca pozitia respectiva. Dar imi vine greu sa cred ca nu exista cazuri de hemoroizi la barbatii turci - poate doar sa fie un procent semnificativ mai mic. Cauzele aparitiei hemorizilor sunt multe.Mi se pare genial ca va luati de tot felul de chestii zise de mine, dar numai de faptul ca articolul postat de cassy e despre prostata iar eu vorbesc de hemoroizi nu zice nimeni nimic Oricum, articolul prezentat exagereaza, asa cum banuiam. In toata Europa rata de cancer de prostata este de 92 de cazuri la 100.000 de persoane. In Turcia e doar 35 la 100.000 - comparativ cu 37 in Romania si doar 24 in Albania. Nu am cautat alte probleme legate de prostata, posibil sa fie diferente mai mari, da' cancerul de prostata e cea mai serioasa afectiune a prostatei, si nu stau cel mai bine turcii la asta. Si cine intreba daca ma cac in picioare... la turci (nu in hoteluri, ca alea-s pentru turisti) se poarta wc-ul turcesc. Adica stai pe vine (stai pup, ghemuit) sa te caci , nu sezi ca pe scaun. Si daca vreti link catre datele pomenite mai sushttp://eco.iarc.fr/eucan/CancerOne.aspx?Cancer=29&Gender=1http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25422189 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 Mi se pare genial ca va luati de tot felul de chestii zise de mine, dar numai de faptul ca articolul postat de cassy e despre prostata iar eu vorbesc de hemoroizi nu zice nimeni nimic Oricum, articolul prezentat exagereaza, asa cum banuiam. In toata Europa rata de cancer de prostata este de 92 de cazuri la 100.000 de persoane. In Turcia e doar 35 la 100.000 - comparativ cu 37 in Romania si doar 24 in Albania. Nu am cautat alte probleme legate de prostata, posibil sa fie diferente mai mari, da' cancerul de prostata e cea mai serioasa afectiune a prostatei, si nu stau cel mai bine turcii la asta. Si cine intreba daca ma cac in picioare... la turci (nu in hoteluri, ca alea-s pentru turisti) se poarta wc-ul turcesc. Adica stai pe vine (stai pup, ghemuit) sa te caci , nu sezi ca pe scaun. Si daca vreti link catre datele pomenite mai sushttp://eco.iarc.fr/eucan/CancerOne.aspx?Cancer=29&Gender=1http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25422189 E clar ca e o tampenie, dar luand in calcul ca problema efectiv netratabila la prostata e cancerul, cine mai putea deschide topingul asta cu cutia de conserva in mana?Sunt iar rea, dar de cersetoare care te scuipa cand nu le dai sunt satula.Extra rea daca e cazul, dar cu lipsa de ciunga in par. 1 1
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 E clar ca e o tampenie, dar luand in calcul ca problema efectiv netratabila la prostata e cancerul, cine mai putea deschide topingul asta cu cutia de conserva in mana?Sunt iar rea, dar de cersetoare care te scuipa cand nu le dai sunt satula.Extra rea daca e cazul, dar cu lipsa de ciunga in par.Sincer, mie nu imi dai senzatia ca esti rea. Comentariile astea imi dau senzatia ca esti doar stupida. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 Rozeto, nu te mai baga cu mine in seama, aceeasi rugaminte cu stima o am la Cassi, nu ma incalzesc alea pozitive, ma doare in paispe de alea negative, ma fac doar sa platiti prea mult pentru necugetari...Nu sunt prietena voastra si am obosit sa iert, iar eu cand aleg sa nu mai las de la mine si sa dau (2 nesimtite) se simte.Vedeti bani la anul amandoua, nu s-a intalnit hotul cu prostul. Sincer, mie nu imi dai senzatia ca esti rea. Comentariile astea imi dau senzatia ca esti doar stupida. Nu prea ma impresioneaza parerea unui afectat fara imaginea completa...Esti liber sa crezi orice aberatii vrei, iar parerea mea te poate lasa indiferent. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 15, 2016 de baut stiam ca bea pana face pipi pe ea,mai nou se drogheaza. auzi sa-mi dea saraca far' de tastatura mie bani Punctez pozitiv ori negativ orice am eu chef,dupa propria-mi cuvinta,tu umple-ti galeata cu bere si adapa-te acoloDumnezeu sa vegheze asupra ta copila!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 de baut stiam ca bea pana face pipi pe ea,mai nou se drogheaza. auzi sa-mi dea saraca far' de tastatura mie bani Dumnezeu sa vegheze asupra ta copila! Nu-ti dau bani, tampito, te las fara ei.Stiu eu cum. Tu fa figuri, sa vezi ce rad eu la sfarsit. 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 15, 2016 de baut stiam ca bea pana face pipi pe ea,mai nou se drogheaza. auzi sa-mi dea saraca far' de tastatura mie bani Dumnezeu sa vegheze asupra ta copila!de ce treci tu granita patratelului tău de joaca fără pașaport?părinții tăi știe? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 15, 2016 de ce treci tu granita patratelului tău de joaca fără pașaport?părinții tăi știe?hai sictir si du-te fluiera la trenuri. ce fel de papagal se baga intre 2 femei. mai bine ai ingriji-o sa nu se faca ca un porc si sa atace constant un om deja bolnav.magar batran si fara creier ce esti
tomson Reputație: 5778 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 15, 2016 Eu asa urinez la mine acasa sau in orice loc curat unde merg, sezand pentru mai multe motive : 1. primordiat , curatenia! asa sepastreaza curatenia e mult mai igienic, pentru ca din picioare e imposibil sa nu dai pe langa si mizerie , miroase ... .2. Cand faci din picioare inevitabil aburul ti se urca in nas si iti mirosi urina ceea ce ...naspa .3. E muult mai comod , dihnitor , urinatul tine de automatismul sistemului vegetativ parasimpatic adica de relaxare deci mictiunea se face mai bine, tihnit . Urinatul barbatesc din picioare e un avantaj doar in spatii publice si afara in conditii mai vitrege , de urgenta. 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 hai sictir si du-te fluiera la trenuri. ce fel de papagal se baga intre 2 femei. mai bine ai ingriji-o sa nu se faca ca un porc si sa atace constant un om deja bolnav.magar batran si fara creier ce esti Singurul om bolnav aici e tu.Eu duc bagaje f mari si fara somn si mancare mai cedez... Nu te mai compara, din ce pot face eu si obosita... o sa fii in curul gol pe asfalt.Da, retardato, eu ridic si eu cobor.Din pacate pentru tine psihic nu sunt, am dus 3 luni fara prea mult somn, o saptamana fara mancare si tot am stat sa raspund macar telepatic, in scris, pentru ca multi arunca, dar nu citesc raspunsul, l_am scris.Renunta ca sunt ca prea multi retarzi ca tine care se uita si nu inteleg.Nu fetitza, schizo scrie pe tine, iar pe mine pe viitor sa ma ignori, daca azi te-am pus cert in curul gol pe asfalt (efectul vine, nu e imediat) data viitoare in asfalt cu dintii.Nu am uitat cand ai incercat prostii cu mine... sa-mi demonstrezi... ti-a mers? Stai blanda sa nu ma bag si in tot ce te inconjoara...Asta vine de la o persoana nascuta cu maxime puteri si care a stat in nesiguranta cautand altfel de raspunsuri... Mi-am dezvoltat spiritualitatea pentru ca nu mi-a placut ca tie valoarea superficiala.Ce fac eu nu se cumpara. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 15, 2016 pai ignora-ma odata si du-te invartindu-te femeie. nu mai scrie sa imi zici ca ma ignori,fa-o! si mai usor cu violenta ca nu-s klm si eu daca e sa ma apar fizic ca n-as sari la bataie prima cu tot gabaritul tau cred ca tot eu as ajunge sa-ti platesc dentist. eject,tai-o,arzi in culori,orice dar nu mai vorbi cu mine.rabdarea nu este nicidecum virtutea mea principala
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum