Sari la conținut

dentist

tk2xxx

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Am si eu o intrebare

E normal sa cada o plomba temporara dupa aprox 10 ore ? Am muscat dintr-o coaja de paine si s-a dezlipit ...

Dr nu mi a zis nimic sa am grija cand mananc. Acum tb sa mi puna cica o coroana . Ce parere aveti , sa ma mai duc la el , sau e incompetent ?

Haba nu am cum a putut sa cada dupa cateva ore ( e plomba alba fotopolimerizata cu lumina albastra)

:slap2

Postat

Am si eu o intrebare

E normal sa cada o plomba temporara dupa aprox 10 ore ? Am muscat dintr-o coaja de paine si s-a dezlipit ...

Dr nu mi a zis nimic sa am grija cand mananc. Acum tb sa mi puna cica o coroana . Ce parere aveti , sa ma mai duc la el , sau e incompetent ?

Haba nu am cum a putut sa cada dupa cateva ore ( e plomba alba fotopolimerizata cu lumina albastra)

Nu a mai avut nimeni plomba temporara ?

Cat a tinut ?

• Telefon: azareth.maximus@yahoo.ro
  • Oras:Avalon
Postat

Stimate utilizator, aici nu este forum medical sau stomatologic, pentru asemenea intrebari incercati Sfatul Medicului, Ce Se Intampla Doctore sau chiar Facebook. Va multumim pentru interesul acordat forumului nostru.

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Am si eu o intrebare

Nu e normal să cadă, eu știu că dentistul ţi-o dă jos în momentul în care ţi-o pune p-aia definitivă...cel puţin, în cazul meu, așa s-a procedat ;)

De regulă, dentiștii, îţi spun ca minimum două ore după ce-ţi umblă prin gură să nu mănânci...plm, cre' că ne luminează Chris73 :)

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am si eu o intrebare

Au și plombele mândria lor!  :laugh2

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Stimate utilizator, aici nu este forum medical sau stomatologic, pentru asemenea intrebari incercati Sfatul Medicului, Ce Se Intampla Doctore sau chiar Facebook. Va multumim pentru interesul acordat forumului nostru.

Ce-ai, mă, cu el, prizatule? =))

Al dreaq, p-ăla c-a deschis numa' topinge d-ampulea, nu l-ai luat la pulă...ai simţit terenu' mai slab aicișa, este? :)

• Like 3
Postat

O fi fost contaminată, zici? =))

Cert! I-a dat cu bormașina...pardon...freza, neprotejat.  :laugh2

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Ce-ai, mă, cu el, prizatule? =))

Al dreaq, p-ăla c-a deschis numa' topinge d-ampulea, nu l-ai luat la pulă...ai simţit terenu' mai slab aicișa, este? :)

Da' ce bre, l-am luat la pula p'asta ? .... I-am replicat frumos, politicos  :laugh2

Postat

Da' ce bre, l-am luat la pula p'asta ? .... I-am replicat frumos, politicos :laugh2

Dă-i un sfat pertinent, ajută omu', în pula mea...lasă dreaq off-topingu' =))

• Like 1
Postat

Am si eu o intrebare

In primul rand sa te duci la el sa remedieze problema sau sa-ti explice  care sunt cauzele aparitiei acesteia. Pentru orice profesionist ar fi normal sa incerce sa-si repare greseala pe cat posibil.

• Like 1
Postat

Dă-i un sfat pertinent, ajută omu', în pula mea...lasă dreaq off-topingu' =))

Multumit ?

Postat

PUNCTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... vreau PUNCTE...în plm!

• Like 4
  • Minus 3
Postat

PUNCTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... vreau PUNCTE...în plm!

Ia cu paine  :laugh2  ..... da' nu-i da lu' Trelle  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Nu bre, vreau puncte de dat, nu de luat! 

Peseu... de acord cu ce a spus în ultima postare, dar e cam egoist. :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Bag pula e serioasa treaba . vrea doctorita 1200 euro pt o coroana O_o.... Cred ca vin in romania ca ies si mai ieftin... Bp in ea de Germania ca in 10 ani o sa fie arabificata complet.

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

Bag pula e serioasa treaba . vrea doctorita 1200 euro pt o coroana O_o.... Cred ca vin in romania ca ies si mai ieftin... Bp in ea de Germania ca in 10 ani o sa fie arabificata complet.

Vino bre in Romania. Aici e 850 euro (daca nu cauti) un implant.  Da-o-n pula mea de coronita la 1200 euro. Du-te si foreazo-n gat pe doctorita. Nu cu freza bre, cu pula! 

• Like 2
Postat

Nu bre, vreau puncte de dat, nu de luat!

Peseu... de acord cu ce a spus în ultima postare, dar e cam egoist. :laugh2

Corect....băga-ne-am :) (și Azorel să se uite =)) )

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am si eu o intrebare

Aici ti-ai gasit sa intrebi :) ? Din  informatiile tale e greu de spus. oricum in general materialele de obturatie proviziroe sunt auto nu foto ( polimerizante ) adica se intaresc singure. Poatre fi si greseala lui dar si tu sa fi exagerat cu muscatura aia . E clar ca trebuia sa o menajezi daca stiai ca e temporara. Si de ce era temporara , voia sa scoata nervul , sa salveze dintele sa iti faca o lucrare protetica ? Vino in Ro te rezolva aici ieftin ( relativ )  si bine. Dar acolo ar trebui sa va plateasca asigurarea.

Postat

Aici ti-ai gasit sa intrebi :) ? Din  informatiile tale e greu de spus. oricum in general materialele de obturatie proviziroe sunt auto nu foto ( polimerizante ) adica se intaresc singure. Poatre fi si greseala lui dar si tu sa fi exagerat cu muscatura aia . E clar ca trebuia sa o menajezi daca stiai ca e temporara. Si de ce era temporara , voia sa scoata nervul , sa salveze dintele sa iti faca o lucrare protetica ? Vino in Ro te rezolva aici ieftin ( relativ )  si bine. Dar acolo ar trebui sa va plateasca asigurarea.

Asig nu plateste decat cacaturi de plombe din alea din amalgam

• Like 1
  • Minus 2

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

Bre da magari mai sunt nemtii astia. Nici la noi nu se mai foloseste amalgam. Suntem dati dracu', i-am facut pe nemtoi  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...