19boss73 Reputație: 43 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Ce faci Flory ? Cum ai petrecut zilele astea ? Link spre comentariu
necunoscu Reputație: 2 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Salut colegi.In ce zona o gasim pe doamna minunata ??? Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Salut Nairpic7, am sunat de vreo 6-7 ori si nu a raspuns, sms si nu a raspuns...o data am vb la telefon dar nu s-au nimerit programele. Chiar o sa ma duc, dar sa pot stabili o intalnire, apoi povestesc obiectiv. Intradevar din ce citesc, cred ca este ceva deosebit si merita experienta.Mie imi plac maturele si cred ca Flori are multe de oferit!Cum se spune "bag mana in foc ca o sa fie belea". 1 2 Link spre comentariu
19boss73 Reputație: 43 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2017 Burebista Link spre comentariu
19boss73 Reputație: 43 Postat Mai 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2017 Astept recenzia lui LAURY .... Link spre comentariu
19boss73 Reputație: 43 Postat Mai 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2017 Hello, noua Flory, ce faci ?Nu dai nici un semn de viață ?!? Link spre comentariu
tacapaca Reputație: 22 Postat Mai 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2017 Dar poze cu Flory unde putem sa vedem? Link spre comentariu
19boss73 Reputație: 43 Postat Mai 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2017 Nu a găsit nimeni poze.Nu cred că ar avantaja-o pozele !?! Link spre comentariu
tacapaca Reputație: 22 Postat Mai 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2017 Bun asa Link spre comentariu
nairpic7 Reputație: 764 Postat Mai 16, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 16, 2017 Salutare.O noua vizita incheiata cu succes la aceasta minunata doamna.Fiind client fidel, am preferat partida de sex si dupa aceea bine venitul masaj (ca doar tremuram tot).Note: ON 8.5, tendinte de deep, umed, si atenta la zonele de langa.AP: 10NP: 8.5Locatie :9Aspect :8.5Masaj :10*.Achitat :200 ron . 4 Link spre comentariu
podaru Reputație: 126 Postat Mai 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2017 Minciuni...te respinge la telefon de parca ai fi de la ANAF si as cere bani.nu as da...... si am dorit doar masaj.. a inceput sa intrebe ...ce fel de masaj...ce tip...ce zona te doare...mi-am bagat plua. 2 Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Mai 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2017 A simtit ca esti prost. 1 Link spre comentariu
podaru Reputație: 126 Postat Mai 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2017 A simtit ca esti prost.Sugeo kakatule...i-ao de nevasta...nu inteleg de ce nu isi asuma meseria....cred ca e promovata pentru a pacali fraeri... 1 Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Minciuni...te respinge la telefon de parca ai fi de la ANAF si as cere bani.nu as da...... si am dorit doar masaj.. a inceput sa intrebe ...ce fel de masaj...ce tip...ce zona te doare...mi-am bagat plua. me se pare intrebari normal daca vrei masaj. Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Mai 17, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 17, 2017 Mai fratilor. Nu am nimic cu doamna in cauza...dar uneori are momentele ei de paranoia. 2 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Mi se pare ligic sa revin cu intrebarea.- cei care tot vorbiti, la adresa ei, ..ati vazut-o vreodata?Eu am fost si a fost super ok. Ma gandesc ca trebuie sa mai lucrati la capitolul comunicare...nu mergi la piata, dai banu si ai primit rosiile...oameni buni, un pic de civilizatie, decenta va scoate din toate imprejurarile.Frate nu vrei sa ramani la Flory...ok, mi-a povestit despre modul cum se prezinta unii clienti: jenant din partea unora, zis "domni" ...mai degraba niste frustrati....eu zic sa o vizitati si vorbiti in cunostinta de cauza.Bafta 3 2 Link spre comentariu
nairpic7 Reputație: 764 Postat Mai 17, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 17, 2017 Mai fratilor. Nu am nimic cu doamna in cauza...dar uneori are momentele ei de paranoia. Provocate de unii .Pt mine e important, ca nu a fost odata sa nu ma simt bine , in rest ,acest forum , este sa ne impartasim experientele , iar altii sa profite de pe urma acestor recenzii (cum profitam majoritatea), sa nu treaca prin experiente neplacute. Acum daca cineva, care nu a fost niciodata si ar vrea sa o viziteze pe Flory, ar trebui sa parcurga putin ce sa scris pe aici si va stii exact cum trebuie abordata aceasta doamna sa nu aiba surpriza neplacuta sa fie refuzat. Intr adevar refuzul ei , din ce am inteles este foarte transant si dur ,asta datorita faptului ca, femeia se respecta si nu are nevoie de chibiti, frustrati si mai sunt si alte feluri de barbati pe care nu-I voi mai enumera. In rest va doresc sa aveti parte , doar de partide reusite , indiferent cu cine. 3 Link spre comentariu
nairpic7 Reputație: 764 Postat Mai 17, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 17, 2017 Sugeo kakatule...i-ao de nevasta...nu inteleg de ce nu isi asuma meseria....cred ca e promovata pentru a pacali fraeri... Am inteles de ce nu te-a primit ,vad ca te stradui sa pui liniute , dar nu-ti iese. Parca-i fi Vanghelie citind "almanahe" )))) 3 Link spre comentariu
ocupat Reputație: 191 Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 Confirm, daca esti civilizat, om normal si un pic atent, poti avea parte de experiente minunate cu doamna Flory. Am fost de cateva ori, masajul a fost foarte bun iar sexul pe masura. Cadou 200 lei de fiecare data.Bafta si ciocane tari, indiferent daca mergeti la Flory sau nu. 3 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 Am inteles de ce nu te-a primit ,vad ca te stradui sa pui liniute , dar nu-ti iese. Parca-i fi Vanghelie citind "almanahe" ))))Totusi e de apreciat ca stia de treaba cu liniuta (cratima) ...pozitia i-a facut feste. Stii bine ca si scoala are rolul ei...daca la fara frecventa a fost mai mereu...asta iese ...se considera Greuceanu...muschii incordati, oglinda sa ii admire apoi baga niste injuraturi, ca de "cine plateste e seful". 2 2 Link spre comentariu
nairpic7 Reputație: 764 Postat Mai 18, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 18, 2017 Totusi e de apreciat ca stia de treaba cu liniuta (cratima) ...pozitia i-a facut feste.Stii bine ca si scoala are rolul ei...daca la fara frecventa a fost mai mereu...asta iese ...se considera Greuceanu...muschii incordati, oglinda sa ii admire apoi baga niste injuraturi, ca de "cine plateste e seful". Si putem spune ca e adevarata expresie: Omul cat traieste invata si cand moare tot prost moare! Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 Si putem spune ca e adevarata expresie: Omul cat traieste invata si cand moare tot prost moare!Intr-un fel se poate spune, dar cuantumul prostiei difera. 1 2 Link spre comentariu
maru88 Reputație: 352 Postat Mai 18, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 18, 2017 Stie cineva cam care e programul doamnei? Ca nu am vazut pe nimeni sa mentioneze. Multam. Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 Stie cineva cam care e programul doamnei? Ca nu am vazut pe nimeni sa mentioneze. Multam.Sa ne intelegi...nu suntem in bussines cu Flory sa stim programul. Eu de ex am sunat intr-o zi la ora 11, am discutat civilizat iar la ora 17 am fost la usa...fara incidente. A fost de poveste experienta 2 2 Link spre comentariu
maru88 Reputație: 352 Postat Mai 18, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 18, 2017 Nu ma asteptam sa fie nimeni "in business" cu doamna, doar ca nu am vazut mentionat in nicio recenzie chestia asta cu orarul. Ajung saptamana viitoare in jurul orei 21 in Bucuresti si ma gandeam daca are rost sa insist la ora aia sau nu. In fine... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum