perpulis Reputație: 400 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2016 La noi (la unii) , pe alea de 20 lei le lovim moca, dar avem asa o fantezie pentru alea mai purii!E vreo problema daca avem gusturi diferite? 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 10, 2016 Futeti si nu va mai certati! Pizda este destula, pentru toate gusturile si la orice tarif.Babardeala va doresc!😄 Link spre comentariu
perpulis Reputație: 400 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2016 Ai si tu dreptate in felul tau!😀😀😀😀! Link spre comentariu
masternice Reputație: 55 Postat Februarie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2016 Am fost la Flory împins de curiozitate și nu de aspectul din poze.Femeie la doi poli,dar arăta bine,țate 3,îngrijită.înmânat cadoul 100 din ,sau poate am pățit prosopul? Ca asta am primit după ce am dat cadoul.Da și? Cât a fost ea ieșită din cameră m-am dezbrăcat la peleul gol și fuguta direct pe masa de masaj cu el în sus și eu pe spate.Ce priveliște zice doamna intrand în camera și se repede să mă maseze pe piept.Nici nu știu cum am ajuns eu cu mâna în pizda și ea cu gogu în gură.Era îmbrăcată în blugi dar simțeam umezeală între picioarele ei.Era uda de la dus sau plecase cu robinetul de la cadă între picioare? Hai să mă conving.Am dezbracat-o încet și am intins-o pe pat,nu avea robinet se udase natural.A montat preze stad amîndoi în cur pe pat,am iminns-o pe spate cu picioarele în sus,i-am luat mâna și am pus-o să se frece la pizda în timp ce i-am infipt-o direct în cur.Au început gemetele,icnetele,opturile,după câteva minute am scos-odin cur și ia-m bagat-o în pizda.Ce priveliște frumoasă,ea pe spate și eu în genunchi între picioarele ei cu o mâna țineam pula și i-o frecam de două trei ori de pizda după care i-o bagam de două trei ori în pizda și cu mâna cealaltă pe vibratorul înfipt în cur.Transpirase toată,era fleașcă,gemea miscanduse frenetic .Cerea pula .Sa arcuit întinzând picioarele precum un Lipițan.Am simtit-o cu se lărgește la interior când își da drumu' nu am mai rezistat nici eu,a scuipat-o gogu cu viteză unui glonț.M-am întins pe ea și am rămas îmbrățișați și vlăguiți preț de câteva minute.Eram vlaguiti. Transpirați.Fericiți.O să revin.Ne-a plăcut .Locație 9Gfe 9Oral 9Normal 9MultumescFutanzeule ! 1 Link spre comentariu
masternice Reputație: 55 Postat Februarie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2016 Concluzia ? Grasunica ne fute, daca ne place. Daca nu, ramanem cu masajul 2 Link spre comentariu
barbul Reputație: 5 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Tzeapa mare pt.aia obsedati si tampiti. TIPA NU SE FUTE- totul e o farsa di granda. Nu are nici topic isi face cea mai mincinoasa reclama prin cateva conturi la fel de false. Se observa ca scrie una si aceeasi persoana. Ideea e geniala,nu genitala: reclama imposibil de verificat la fructul oprit. Pe varul meu nu la rrfuzat nici o femeie (asta fyte si mireasa la nunta cand ii vine chef). Numai smechera asta nu era "dispusa!? Dracul a pus-o, l-a mintit si l-a jignit. D ar tot a apucat sa-i vada burta si tzatzele cazute, lipsa taliei si curul plat. Pe asta, daca o vezi dezbracata, o iei la fuga. Dar ea a pus la cale smecheria de dus prostii de pula. Dar cu varu-miu a avut mare ghinion: asta e politist si lucreaza cu aia de la fisc, la prinderea evazionistilor. Succes madam! Multi vor f razbunati la ce urmeaza. Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 11, 2016 Vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii 4 4 Link spre comentariu
masternice Reputație: 55 Postat Februarie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2016 Tzeapa mare pt.aia obsedati si tampiti. TIPA NU SE FUTE- totul e o farsa di granda. Nu are nici topic isi face cea mai mincinoasa reclama prin cateva conturi la fel de false. Se observa ca scrie una si aceeasi persoana. Ideea e geniala,nu genitala: reclama imposibil de verificat la fructul oprit. Pe varul meu nu la rrfuzat nici o femeie (asta fyte si mireasa la nunta cand ii vine chef). Numai smechera asta nu era "dispusa!? Dracul a pus-o, l-a mintit si l-a jignit. D ar tot a apucat sa-i vada burta si tzatzele cazute, lipsa taliei si curul plat. Pe asta, daca o vezi dezbracata, o iei la fuga. Dar ea a pus la cale smecheria de dus prostii de pula. Dar cu varu-miu a avut mare ghinion: asta e politist si lucreaza cu aia de la fisc, la prinderea evazionistilor. Succes madam! Multi vor f razbunati la ce urmeaza.@Barbule, e varu' de la tocmai.ro !? 1 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2016 Doamne cata idiotenie mai pute in unii,cu varu de la Fisc,care fute pamantu cand i se scoala(dar cam rarut) ce o sa faca o sa verifice daca da bon fiscal,esti penibil,esti un fel de Sherlock Holmes al curvasariei,esti pamant.unii devin penibili in momentul in care sunt refuzati,in loc sa ti-o asumi ca nu ai fost in stare sa convingi o grasa burtoasa fara cur si cu tzate lasate sa ti-o suga. 4 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 11, 2016 Tzeapa mare pt.aia obsedati si tampiti. TIPA NU SE FUTE- totul e o farsa di granda. Nu are nici topic isi face cea mai mincinoasa reclama prin cateva conturi la fel de false. Se observa ca scrie una si aceeasi persoana. Ideea e geniala,nu genitala: reclama imposibil de verificat la fructul oprit. Pe varul meu nu la rrfuzat nici o femeie (asta fyte si mireasa la nunta cand ii vine chef). Numai smechera asta nu era "dispusa!? Dracul a pus-o, l-a mintit si l-a jignit. D ar tot a apucat sa-i vada burta si tzatzele cazute, lipsa taliei si curul plat. Pe asta, daca o vezi dezbracata, o iei la fuga. Dar ea a pus la cale smecheria de dus prostii de pula. Dar cu varu-miu a avut mare ghinion: asta e politist si lucreaza cu aia de la fisc, la prinderea evazionistilor. Succes madam! Multi vor f razbunati la ce urmeaza.Cred ca de ăia nu s-a futut cu voi ca sunteți " obsedați și tampiti" 3 4 Link spre comentariu
barbul Reputație: 5 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Jale mare printre postacii tocmiti sau ma rog, printre unii si altii. Futeti-o voi in imaginatie si alte aranjamente.DUPA PROMPTITUDINEA REACTIILOR SE VEDE CA E CINEVA CARE URMARESTE CUM MERGE AFACEREA. sucar mare acum ca va trebui sa-si piarda si urma. Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2016 Jale mare printre postacii tocmiti sau ma rog, printre unii si altii. Futeti-o voi in imaginatie si alte aranjamente.DUPA PROMPTITUDINEA REACTIILOR SE VEDE CA E CINEVA CARE URMARESTE CUM MERGE AFACEREA. sucar mare acum ca va trebui sa-si piarda si urma.da, toti suntem pesti si urmarim afacerea !?! care e problema ?!? lasa ca ne prinde varul tau Brad Pitt de la fisc ))) daca are si buze reci eu m~am speriat deja !Pentru moderatori .. nu e cumva o incalcare a regulamentului ? amenintari , acuzatii fara dovezi etc 1 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2016 Tzeapa mare pt.aia obsedati si tampiti. TIPA NU SE FUTE- totul e o farsa di granda. Nu are nici topic isi face cea mai mincinoasa reclama prin cateva conturi la fel de false. Se observa ca scrie una si aceeasi persoana. Ideea e geniala,nu genitala: reclama imposibil de verificat la fructul oprit. Pe varul meu nu la rrfuzat nici o femeie (asta fyte si mireasa la nunta cand ii vine chef). Numai smechera asta nu era "dispusa!? Dracul a pus-o, l-a mintit si l-a jignit. D ar tot a apucat sa-i vada burta si tzatzele cazute, lipsa taliei si curul plat. Pe asta, daca o vezi dezbracata, o iei la fuga. Dar ea a pus la cale smecheria de dus prostii de pula. Dar cu varu-miu a avut mare ghinion: asta e politist si lucreaza cu aia de la fisc, la prinderea evazionistilor. Succes madam! Multi vor f razbunati la ce urmeaza.Daca don juan asta fute tot ce prinde si nu l- a refuzat nimeni , de ce vroia sa futa una "cu burta ,cu tatele lasate , fara talie si cu curul plat " ??? hai ca te-am incurcat acum ) si ce o sa faca militianu ?? o retine pentru ca n-a vrut sa se futa ?!? sau ca nu da bon la masaj ? pai nici nu are masaj in legatura cu partea de companie intima ( cu fututul ~ ca sa intelegi si tu si militianu de la fisc !! )... deci unde minte tipa ?!?? 2 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 11, 2016 @Barbul, esti italian? Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2016 E jale mare ca Don' Juanii nu mai pot fute nici platind,vai pulile voastre de minti inguste care va imaginati scenarii care mai decare SF.vezi cand mai merge Varu' sa nu uite de bon,eventual sa-i treaca si RO ca poate deconteaza. 2 Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2016 Tzeapa mare pt.aia obsedati si tampiti. TIPA NU SE FUTE- totul e o farsa di granda. Nu are nici topic isi face cea mai mincinoasa reclama prin cateva conturi la fel de false. Se observa ca scrie una si aceeasi persoana. Ideea e geniala,nu genitala: reclama imposibil de verificat la fructul oprit. Pe varul meu nu la rrfuzat nici o femeie (asta fyte si mireasa la nunta cand ii vine chef). Numai smechera asta nu era "dispusa!? Dracul a pus-o, l-a mintit si l-a jignit. D ar tot a apucat sa-i vada burta si tzatzele cazute, lipsa taliei si curul plat. Pe asta, daca o vezi dezbracata, o iei la fuga. Dar ea a pus la cale smecheria de dus prostii de pula. Dar cu varu-miu a avut mare ghinion: asta e politist si lucreaza cu aia de la fisc, la prinderea evazionistilor. Succes madam! Multi vor f razbunati la ce urmeaza. Baiete, daca stii sa citesti, doamna ofera masaj, iar ocazional BARBATII o conving sa le ofere ocazional si sex. Anuntul ei nu minte, iar tu nu ai de ce sa fii frustrat ca ei nu-i plac puberii sau baieteii uscativi care-i ia vantul fara ceas la mana.. si e de inteles.. probabil are copii mai mari ca tine.. cei care au sub 30 de ani sa nu se mai chinuie ca nu vor primi mai mult de un masaj .. cat despre varul tau pe care il iubesti pe ascuns fa-i o felatie si cere-i bon fiscal.. sunt sigur ca va gusta gluma si-ti va raspunde la fel.. Deci ai gresit locul.. aici nu e forum de gay, aici oamenii fut femei si dau pontul si altora care la randul lor returneaza acest favor cand au ocazia.. De obicei nu folosesc un limbaj licentios, dar dupa cum scrii, sunt sigur ca altfel nu ai fi inteles. Ciao! 5 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2016 Am fost azi dimineata la doamna - prima programare la ora 9.Am avut parte de un masaj foarte bun pe care o sa il repet.Nota :10De revenit. 1 Link spre comentariu
touareg69 Reputație: 8 Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Am fost si eu ieri la doamna si am primit un masaj foarte bun din parte ei ...de data asta a fost foarte amabila si simpatica.Dupa masaj am mai stat de vorba si mia promis o surpriza data viitoare.Nota 10 pt aziSigur mai revin 1 Link spre comentariu
galmencea2 Reputație: -28 Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Am fost si eu ieri la doamna si am primit un masaj foarte bun din parte ei ...de data asta a fost foarte amabila si simpatica.Dupa masaj am mai stat de vorba si mia promis o surpriza data viitoare. Nota 10 pt azi Sigur mai revin fratica e plin de saloane de masaj cu fete frumoase si-ti fac si-o laba alea daca vrei masaj sati destinzi muschii esti cont suspect oricum ten plm 1 Link spre comentariu
galmencea2 Reputație: -28 Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 vorba omului conturi false sa-i faca reclama 1 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2016 Am fost si eu ieri la doamna si am primit un masaj foarte bun din parte ei ...de data asta a fost foarte amabila si simpatica.Dupa masaj am mai stat de vorba si mia promis o surpriza data viitoare.Nota 10 pt aziSigur mai revinPai nu spuneai domne' ca e nasparlie vai mortii ei si ca nu o sa mai calci pe la ea,asa sunt unii,intai arunca cu noroi,dupa ce le vine mintea la cap si vad ca, cu putin bun simt ajung departe isi schimba atitudinea. Spor la treaba. 2 Link spre comentariu
gyolgau Reputație: 89 Postat Februarie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Pai nu spuneai domne' ca e nasparlie vai mortii ei si ca nu o sa mai calci pe la ea,asa sunt unii,intai arunca cu noroi,dupa ce le vine mintea la cap si vad ca, cu putin bun simt ajung departe isi schimba atitudinea. Spor la treaba.acum o scuipa acum o pupa !Bine ca am dat eu pontul . Pe mine mai avea putin si ma facea fish(peste)Bafta la futut @tuareg ! vezi ca ii place sa ii sugi sfarcurile , se uda rau...,si te fute de te rupe ! 2 Link spre comentariu
johnybegood Reputație: 831 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2016 E real. Am fost de 3 ori si de fiecare data am avut parte de surprize. Daca vrea... Vrea... Daca nu... Nu. La mine a vrut mereu. Trebuie sa il ai pe lângă tine si pe Caragiale. 1 Link spre comentariu
touareg69 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Multumesc pt pont.. Gyolgau.. esti tare .te ti la curent!!! Link spre comentariu
touareg69 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 vorba omului conturi false sa-i faca reclama"Galmencea2"bai cacatule care esti si sugi pula aiurea nu te mai baga in seama ca chiloti in pizda ..dute la curve de 300 ron si mai dai si 100 spaga ..ba labagiule nu ai o chifla in stomac si vorbesti a prost Nu fac nici o reclama eu chiar am facuto varza ca mia dat o data teapa ..asa ca mai citeste si tu inainte sa vorbesti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum