alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Ianuarie 20, 2016 Pe SEBASTIAN GHITZA! http://teamnet-dedalus.ro/solutii/ Si pe IRINA SOCOL http://www.siveco.ro/ro/despre-siveco-romania/presa/comunicate-de-presa/prescriptia-electronica-si-cardul-national-de 1 5
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 20, 2016 Hehe, luni am scapat la un mm. A trebuit sa merg la medic, si mi-a prescris antibioticul si cand asta la farmacie ma serveste.. pac, cardul nu mai mergea. Bine ca am apucat consultatia
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 20, 2016 Si inca tot n-am reusit sa inteleg pt ce cod pin pt card. Mai ales ca se poate trece pe el ca ai vrea sa donezi organele in caz de... intreb si eu: pe ala in moarte cerebrala cum il intreaba pinul? 1
cine Reputație: -598 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 21, 2016 Pentru urgente (coma, accidente, fracturi, etc) nu e nevoie de card. Nu e nevoie sa fii asigurat medical. Chiar si in sistemul asta capitalist, inca mai suntem oameni, nu poti sa lasi omul sa sangereze de moarte pentru ca nu are cardul la el. Insa dupa ce-i opreste sangerarea, el sau un apropiat trebuie sa aduca totusi cardul, ca sa-i faca operatie reparatorie. Te tin gratis in viata, dar pusul pe picioare costa. 1 6
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 22, 2016 dupa ce-i opreste sangerarea, el sau un apropiat trebuie sa aduca totusi cardul,Da, dar cica pinul doar detinatorul trebuie sa stie, deci ala care poate fi inconstient. Eu ziceam ce sens are pinul la card , si ce sens are ca poti trece pe card ca ai vrea sa ti se doneze organele in caz ca intri in moarte cerebrala.. daca nimeni nu stie pinul... ce rost are statutul de donator pe card cat timp are p[in No, nu reusesc sa explic.. mie una mi se pare absurda existenta acelui pin, cat timp doar niste aparate specifice il pot citi 1
cine Reputație: -598 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 22, 2016 Cardul, este o cutie cu o cheie, cheie cu care se intra in datele de pe un server. PIN-ul, este cheia cu care deschizi cutia/cardul. Dar se poate intra in datele de pe server si direct, de catre aia de sus din Minister. Datele la care te referi tu sunt pe server, nu pe card. Cardul e menit sa nu mai permita oricarui doctoras fomist sa dea retete fictive de zeci de milioane oamenilor sanatosi, in complicitate cu o mafie a farmacistilor, pentru a jumuli Bugetul si asa subtire. Daca tu lasi cardul unui medic si ii dai si PIN-ul, atunci ala poate deconta in numele tau ce vrea el. Dar automat devii si tu complice. http://incont.stirileprotv.ro/social/mafia-retetelor-false-pentru-bolnavii-de-cancer-ar-fi-prejudiciat-cnas-cu-3-5-mil-euro-procurorii-fac.html http://www.timisoaraexpress.ro/stiri-nationale/cum-lucreaza-mafia-medicilor-farmacistilor-si-functionarilor-cas_16595 Ca treaba s-a facut ca la romani, e alta poveste. Dar ideea e buna. 1 6
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 22, 2016 Da, ideea si mie mi se pare buna, insa executarea, punerea in practica. dar mai ales functionarea ... Ca, na, cum am zis , zilele trecute doar norocul a facut sa pot fi consultata.. si era urgent si important sa incep sa iau medicamente cat mai repede
cine Reputație: -598 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 22, 2016 Stiu, pun economisti Ministri ai Sanatatii si macelari drept medici. Si nimeni nu zice nimic.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 23, 2016 Băsescu e de vină!
crystinutza Reputație: 7707 Postat Ianuarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Ianuarie 23, 2016 Băsescu e de vină! Noi suntem de vina picon pt ca ii lasam, inchidem ochii la orice schimbare vor, nu suntem uniti sa revoltam. Am iesit in strada, ce am rezolvat? -ciuciu, a, scuze, au inchis 4 sau 5 cluburi 3 saptamani daca nu ma insel.Pt de imi trebuie cardul de sanatate? sa ma sterg cu el la fund?
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 23, 2016 Da. Dar zgârie
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2016 Postat Ianuarie 23, 2016 Noi suntem de vina picon pt ca ii lasam, inchidem ochii la orice schimbare vor, nu suntem uniti sa revoltam. Am iesit in strada, ce am rezolvat? -ciuciu, a, scuze, au inchis 4 sau 5 cluburi 3 saptamani daca nu ma insel.Pt de imi trebuie cardul de sanatate? sa ma sterg cu el la fund?Atentie ca este indiferenta intre "hai sa iesim pe strada uniti si organizati" (cum a fost la noi in noiembrie, pana au confiscat "unia" protestele) si "haidi ba sa iesim pi strazi ca si Gheoghi si Ivan si Igor iesi" (cum e la Chisinau, unde e haos si unde "motanul" Putin abia asteapta sa puna laba)....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum