Sari la conținut

Bloc nou vs bloc vechi

Postări Recomandate

• Oras:Pyongyang
Postat

nu stiu ce cacat de topic e si asta, dar va invit la penthouse-ul meu de pe Herastrau (ca pe Dorobanti e a lu' Versace)

e la subsol?

• Like 4
  • Oras:sud
Postat

Pai tocmai asta e problema ca intr-un bloc comunist 80% nu-si permit reparatii pe partile comune sau pur si simplu nu vor sa plateasca (ar putea daca ar renunta la tigari si bautura) si astfel incet-incet blocul se degradeaza iar viata celor cu bani de acolo devine un cosmar. Cu ce ma incalzeste pe mine sa stiu ca o teava de canalizare fisurata se poate tehnic inlocui fara probleme daca "stimabilii" vecini "nu pot" sau "nu vor"? Deci, nu multumesc!

Mai nou sunt restantieri la intretinere si la blocurile noi cu avertisment de oprire a apei pentru toata lumea.

O tara de megacăcat!

nuuuuuuu, de magaimaj

• Like 1
Postat

nu stiu ce cacat de topic e si asta, dar va invit la penthouse-ul meu de pe Herastrau (ca pe Dorobanti e a lu' Versace)

spune-ne strada şi număru"

• Oras:Bucuresti
Postat

ai vrea nebunule sa calci pe acolo =)))

Nu mersi nu calc pe la voi :) Cica poarta ghinion sa calci in sediul celorlalti :lol:

• Oras:duc cu sorcova
Postat

Nu mersi nu calc pe la voi :) Cica poarta ghinion sa calci in sediul celorlalti :lol:

eu am calcat prin toate sediile si n-am patit nimic. probabil ca din cauza ca imi si permit. :)

Postat

are pentausuri mari la subsol pacolo

iar tu mai da-te-n plm cu cavoul ma-tii de la subsol, ca te-am bagat putin in seama si incepi sa prinzi importanta. te tii ca raia dupa curu' meu. astepti basina? =)))

Postat

Eu ma multumesc cu sediul nostru. Nu ma joc cu superstitiile :) Vorba lui Niels Bohr: cred, nu cred, superstitiile oricum lucreaza :lol:

Postat

eu am calcat prin toate sediile si n-am patit nimic. probabil ca din cauza ca imi si permit. :)

La cat de usor se poate cumpara un PSO-1 din talciocul din Donetsk e mai bine sa fim prudenti...

Postat

iar tu mai da-te-n plm cu cavoul ma-tii de la subsol, ca te-am bagat putin in seama si incepi sa prinzi importanta. te tii ca raia dupa curu' meu. astepti basina? =)))

sati fut toti mortii neamului mati sia lu tactu si toti copii nascuti sau nenascuti cacamas pe viitorul si soarta lor din gunoi sa nu iasa niciunu si toti sa se nasca morti si putreziti

Postat

ai mancat din toate closetele clistirigiule

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...