Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Miskin zice ca-s Kofi Annan de la ONU, Roz ca-s Elvetia... plm, talk about multicultural diversity... Bambuchaa? Unul din cei cu care mi-ar placea sa beau o bere, suc, cafea etc Ehhh... Miskin asta.... Un fel de Che Guevara, dar un rebel fara cauza... 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Miskin zice ca-s Kofi Annan de la ONU, Roz ca-s Elvetia... plm, talk about multicultural diversity... Bambuchaa? Unul din cei cu care mi-ar placea sa beau o bere, suc, cafea etc dar il consideri pe bambu obraznic si jucaus? PS miskin e impetinent. meritai mai mult. vezi bine ca eu ti-am dat o tara
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 27, 2016 Bei o laie Thecatule! De 2 ani mă amenință că ieșim la o bere! Un pulete... ioi... ce-l rup pe genunchi când îl prind! 5 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Bambu, Piconash te face salbatic si antisocial asa pe fata! Ce ai de gand sa ii transmiti? ))
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Bambu, Piconash te face salbatic si antisocial asa pe fata! Ce ai de gand sa ii transmiti? )) hodorogu ala ? o suje si el e inofensiv 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Piconash sa nu sugi ca faci ingatita mai bine linji
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 bai lumeeeee mor de ras mi-a venit in cap o maxima aroganta, ma jur ca numai mie imi vin asa idei sa il rog pe pisicuts dupa vreo inca cincizeci de pagini sa mute topicu pe subforumu meu unde haterii nu vin ca fug de el ca dracu de tamaie, evident pe subforumu meu nu se porcaie nimeniparca ii vad cum le tremura degetelele si devin emotivi, ezitand vreo 15-20 de minute sa dau click, sa nu dau? daca intru totusi risc sa ramas captiv?? sa se tulbure saracii de tot sunt prea perversa zau
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Miskin zice ca-s Kofi Annan de la ONU, Roz ca-s Elvetia... plm, talk about multicultural diversity... Bambuchaa? Unul din cei cu care mi-ar placea sa beau o bere, suc, cafea etc De fapt, tu esti THE MOTHER.Cand se cearta lumea p-aici, apari tu, apoi fiecare zice : "dar el a inceput!", iar tu, de la inaltimea prestantei si nu mai putin evidentei intelepciuni solomonice, emiti judecati, nu sentinte. Apoi pleci in treaba ta, iar astia iar se iau la cearta, fara sa dea doi bani pe discursul tau.Cred ca mai degraba aduci a Romeo Dallaire...uneori Iti dai seama ca sunt ironic...Lopix zice ca am avut ceva cu tine...Do you feel the same way? 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Ia de aici , ca faci buba sa se tina cont , ca este laptop 222.jpg evident, este un laptop numit DESKTOP-635FQBH esti funny! 1 6
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 27, 2016 pe filelist nu l-am gasit si imi e lene sa iau de pe tracker externEste pe filelist.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 evident, este un laptop numit DESKTOP-635FQBH dotat cu un procesor cu slot FCBGA1440 intalnit doar pe placile de baza desktop. esti funny! post-28076-0-28707900-1453880830.jpg Sa faci boala ca mint eu ? , cauta pe net asus rog gl552vw , daca habar nu ai de tehnologie , mai bine taci in pula mea din gura.Ai modificat si postarea , ca ma faceai oarecum prost asa...probabil ti-ai dat seama de cat de prost esti tu de fapt. 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 m-am documentat, tampitzel, dar daca esti atat de prostanac sa-ti botezi laptopul DESKTOP, poti linistit sa te retragi pe o insula pustie, unde prostia ta nu-i va deranja pe ceilalti. sau meseriasul care ti-a instalat sistemul de operare, ca tu nu pari capabil de mai mult de mirc, nu si-a batut capul ca oricum era evident ca nu le ai... e trist ca nu ai observat ca am taiat afirmatia initiala, subliniind doar paradoxul unul laptop numit desktop. dar e cunsocut faptul ca personalul de deservire de pe avioane nu debordeaza de inteligenta....
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 m-am documentat, tampitzel, dar daca esti atat de prostanac sa-ti botezi laptopul DESKTOP, poti linistit sa te retragi pe o insula pustie, unde prostia ta nu-i va deranja pe ceilalti. si te fute pe tine grija cum imi denumesc eu laptopul ??? daca scria TABLET in loc de Desktop , trageai concluzia ca e tableta ? boule 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 si te fute pe tine grija cum imi denumesc eu laptopul ??? daca scria TABLET in loc de Desktop , trageai concluzia ca e tableta ? boule mi-a tulburat simtul dreptatii, animalule
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 mi-a tulburat simtul dreptatii, animalule dupa ce ca esti prost...mai esti si tare-n gura ... ai sarit repede ca ars..ca hata , l-am prins pe bambucha ca minte si acum vrei s-o dregi , PIZDOIULE , hai marsh de aici , ca te-am bagat prea mult in seama fai zdreanta. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 si te fute pe tine grija cum imi denumesc eu laptopul ??? daca scria TABLET in loc de Desktop , trageai concluzia ca e tableta ? boule te rog frumos sa nu imi debusolezi haterul care e ocupat sa invete sa respire corect. atatea capturi si tehnicalitati pt biata feriga plapanda si asa bate in retragere si nu mai imi face mie norma aicea. si eu care speram sa intrec cu acest topic minunatu jurnal de vreo 500 de pagini s-a dus pe pl dorinta mea 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 dupa ce ca esti prost...mai esti si tare-n gura ... ai sarit repede ca ars..ca hata , l-am prins pe bambucha ca minte si acum vrei s-o dregi , PIZDOIULE , hai marsh de aici , ca te-am bagat prea mult in seama fai zdreanta. ce nervos esti, te-au bagat astia pe zboruri interne, stewardezule?saracul de tine, hai ca te las, continua s-o lingi pe kendra in pizda ei jegoasa, muistule!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 ce nervos esti, te-au bagat astia pe zboruri interne, stewardezule?saracul de tine, hai ca te las, continua s-o lingi pe kendra in pizda ei jegoasa, muistule!of baba, eu nu te vreau, bambu nu te vrea, esti practic potaia nimanui mie imi pare rau de tine si sa stii ca uite iti voi oferi putin atentie, baga ura si iti raspund. zi-le cu sufletPS bambu nu are de ce sa ma linga ca are ce fute, la fel si eu. Nu e genul sa stea sa atarne asa cu japca ca altii {nu e auzie la tine nicidecum} . asta inseamna ca ai cu ce sa futi, las ca intr-o zi trag speranta vei vedea si tu cum e, macar o singura data sa nu zici ca ai murit nedorit ce trist sa speram ca nu ma bagi in depresii apeland la empatia mea 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 27, 2016 hodorogu ala ? o suje si el e inofensiv Mai zbori mă? 4 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Mai zbori mă? btw ca mi-am amintit Piconash si parca thecat au zis. eu nu prea injur, tre' sa fiu prea grabita si sa raspund la prea multe adunate. eu insult. sau sunt foarte taioasa. asta da. s-a inteles pe aici ca imi castig existenta si dominand si/sau umilind verbal nu? daca nu as fi buna la asta probabil as beli-o virtual cum s-a zis ceva mai in urma in orice caz mereu ca raspuns
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2016 S-a și-ntors slinoasa dă la ski? 2
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 27, 2016 Din ce am citit, aseara a fost un "film" de lung metraj:))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Din ce am citit, aseara a fost un "film" de lung metraj:))cu topicu asta sunt convinsa ca voi atinge pagina 699 asa cum nazuiam o sa vedeti voi ))ce zici bre?
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 27, 2016 Ce le-ai facut la baietii de pe aici de au sarit asa pe tine?
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 27, 2016 S-a și-ntors slinoasa dă la ski? A-mpuțit pârtia... 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum