picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 sunt acas prostu ma-tii ca nu fac injectia in vizita. bah tu din tot dg esti unul dintre cei mai limitati la cel cel mai sexi organ la un barbat, el fiind creieru. felicitari, esti si tu intr-un top macar odata in viata dupa 5 conturi cu oly oli ol si lambda si cum ma-ta mai erai. esti printre cei mai prostuti, efectiv te vad ca o gasca, cizma sau ceapa ca iq. da-te mai in spate ca se ia drq prostiaRoz, ușor cu mamele, da? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 sunt acas prostu ma-tii ca nu fac injectia in vizita. bah tu din tot dg esti unul dintre cei mai limitati la cel cel mai sexi organ la un barbat, el fiind creieru. felicitari, esti si tu intr-un top macar odata in viata dupa 5 conturi cu oly oli ol si lambda si cum ma-ta mai erai. esti printre cei mai prostuti, efectiv te vad ca o gasca, cizma sau ceapa ca iq. da-te mai in spate ca se ia drq prostiaInjectii !? Ce injectii faci, Roz ? Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ...) daca nu te futi nu e valid, deci sa o numim ruptura permanenta nu despartire Atunci asta ce pwla mea e ? Cu gurita ta ai scris asta, nu ? m-am despartit de el dupa fix o saptamana NUVAMAIDROGATI # Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Roz, ușor cu mamele, da? n-am zis mah de ma-sa . am zis prostul ma-tii, cineva totusi la nascut, am zis de el nu de ea, invatati sa cititi )) Injectii !? Ce injectii faci, Roz ? da voluntar, la vreo 2 ani pt intarirea sistemului imunitar. si mor de ciuda ca asistenta mea e asa frumoasa, de treaba si blanda si rad mereu cu ea, daca era urata si antipatica o injuram in gand in momentul durerii asa nu pot:))) si seara bag vitaminele de imi lasa piciorul amortit vreo 30 min dar sunt f toleranta la ace, intepaturi, tatuaje etc, numai cu venele am o problema sunt f dificil de gasit si mereu ma tortiureaza alea cand merg la analize Atunci asta ce pwla mea e ? Cu gurita ta ai scris asta, nu ? NUVAMAIDROGATI # am scris asa ca imi venea la indemana rapid cum scfriu eu nu ai vrea sa fiu si descriptiva pt un incetinit mental strain ca tine care isi baga nasul in viata mea personala? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 n-am zis mah de ma-sa . am zis prostul ma-tii, cineva totusi la nascut, am zis de el nu de ea, invatati sa cititi )) "prostul mă-tii" și "cum mă-ta mai erai" nu-s trimitere la/către mamă, zici, aaa??? Auzi, da' tu când mă-ta te mai dezinfectezi??? 1 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 cand ploua ) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 "prostul mă-tii" și "cum mă-ta mai erai"nu-s trimitere la/către mamă, zici, aaa???Auzi, da' tu când mă-ta te mai dezinfectezi??? apa e udă....brrrrr 2 Link spre comentariu
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Asta parca era un topic despre ţâţe. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Asta parca era un topic despre ţâţe. Nimic nu e ceea ce pare a fi 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 "prostul mă-tii" și "cum mă-ta mai erai" nu-s trimitere la/către mamă, zici, aaa??? Auzi, da' tu când mă-ta te mai dezinfectezi??? zilnic ca nu stau ca la voi in satra in cort sa astept sa ploua.acum nu ma mai cita, iti interzic sa imi vorbesti . si tu si mareanu si jili zburati chiar acum in ignore list, laolata cu dolores, sarmanu cophcil ce odata papa doar din vie acum viseaza la caviarnu ma asociez cu neamuri proaste, ca sfat uita-te la Ticutza ca se poate sa fii tigan si decent dl trole. e o problema la tine, nu la etnie, vezi binemarsh satra saracii credeau ca am la mine resturi de aia s-au bagat iarasi a enspe mia oara in seama cu mine, dar totul are un final pana la urma.PS validati-va incontinuare intre voi sa fiti siguri ca insemnati altceva decat niste lepre sociale si sa vada lumea cata valoare aveti. e destul sa confirmati intre voi, toata lumea va crede pe bune. Sa stiti ca am primit destule pmuri de la oameni care va vad exact ca mine niste gunoaie umane, dar nu se baga in discutii in troaca ca voi ))) Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 rozikaaa... nuuu Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 zilnic ca nu stau ca la voi in satra in cort sa astept sa ploua.acum nu ma mai cita, iti interzic sa imi vorbesti . si tu si mareanu si jili zburati chiar acum in ignore list, laolata cu dolores, sarmanu cophcil ce odata papa doar din vie acum viseaza la caviarnu ma asociez cu neamuri proaste, ca sfat uita-te la Ticutza ca se poate sa fii tigan si decent dl trole. e o problema la tine, nu la etnie, vezi binemarsh satra saracii credeau ca am la mine resturi de aia s-au bagat iarasi a enspe mia oara in seama cu mine, dar totul are un final pana la urma.PS validati-va incontinuare intre voi sa fiti siguri ca insemnati altceva decat niste lepre sociale si sa vada lumea cata valoare aveti. e destul sa confirmati intre voi, toata lumea va crede pe bune. Sa stiti ca am primit destule pmuri de la oameni care va vad exact ca mine niste gunoaie umane, dar nu se baga in discutii in troaca ca voi ))) Ja la duș 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Și io-mi mușc mâinile și plâng înFUNDat... Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 #cikalakacikycea ...@Tikă so cheres mo pral ...)) 8 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Ja la duș N-o mai înjura, las-o că-i ajunge! 2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 #cikalakacikycea ...@Tikă so cheres mo pral ... ))Tika, ja la forum, mo! 4 2 Link spre comentariu
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 zilnic ca nu stau ca la voi in satra in cort sa astept sa ploua.acum nu ma mai cita, iti interzic sa imi vorbesti . si tu si mareanu si jili zburati chiar acum in ignore list, laolata cu dolores, sarmanu cophcil ce odata papa doar din vie acum viseaza la caviarnu ma asociez cu neamuri proaste, ca sfat uita-te la Ticutza ca se poate sa fii tigan si decent dl trole. e o problema la tine, nu la etnie, vezi binemarsh satra saracii credeau ca am la mine resturi de aia s-au bagat iarasi a enspe mia oara in seama cu mine, dar totul are un final pana la urma.PS validati-va incontinuare intre voi sa fiti siguri ca insemnati altceva decat niste lepre sociale si sa vada lumea cata valoare aveti. e destul sa confirmati intre voi, toata lumea va crede pe bune. Sa stiti ca am primit destule pmuri de la oameni care va vad exact ca mine niste gunoaie umane, dar nu se baga in discutii in troaca ca voi ))) Te-a supărat băeţii? Ai dreaqu cum se bagă ei în seamă cu tine Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 De acum încolo să-i spuneți @Tikă Indianu'...)) 1 8 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ratati pe viata Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 De acum încolo să-i spuneți @Tikă Indianu'... )) Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ))) 2 8 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Te-a supărat băeţii? Ai dreaqu cum se bagă ei în seamă cu tine nu m-au suparat ca in general ma pot supara doar persoanele la care tin , ma cunosc si inseamna ceva pt mine. sunt putine persoanele pe forumul asta care m-au suparat, pe degetele de la o mana ii numeri, desi multi ma tot cauta si nu-nteleg de ce ca nu-i vreau, nu-i plac, nu-mi trebuiein niciun caz nu niste ciorditori, ciori, cartofori, alcoolici, sarantoci si cu maxime frustrari lipsite de autocontrol Link spre comentariu
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Acum serios, cam multe apelative fara nici o baza: ciorditori, hoti, alcoolici... Cam gratuit arunci cu cuvintele. LE: in fine, nu e treaba mea. 1 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ratati pe viata Pariuri, ceva? Cât o ține să nu se mai bage în seamă? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Acum serios, cam multe apelative fara nici o baza: ciorditori, hoti, alcoolici... Cam gratuit arunci cu cuvintele.Greșit! EA are dreptate și când se-nșeală! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum