Sari la conținut

Rozkendra nu are Tzatze :((

loganu

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

sunt acas prostu ma-tii ca nu fac injectia in vizita. bah tu din tot dg esti unul dintre cei mai limitati la cel cel mai sexi organ la un barbat, el fiind creieru. felicitari, esti si tu intr-un top macar odata in viata dupa 5 conturi cu oly oli ol si lambda si cum ma-ta mai erai. esti printre cei mai prostuti, efectiv te vad ca o gasca, cizma sau ceapa ca iq. da-te mai in spate ca se ia drq prostia

Roz, ușor cu mamele, da? 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

sunt acas prostu ma-tii ca nu fac injectia in vizita. bah tu din tot dg esti unul dintre cei mai limitati la cel cel mai sexi organ la un barbat, el fiind creieru. felicitari, esti si tu intr-un top macar odata in viata dupa 5 conturi cu oly oli ol si lambda si cum ma-ta mai erai. esti printre cei mai prostuti, efectiv te vad ca o gasca, cizma sau ceapa ca iq. da-te mai in spate ca se ia drq prostia

Injectii !? Ce injectii faci, Roz ? :(

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

...) daca nu te futi nu e valid, deci sa o numim ruptura permanenta nu despartire

Atunci asta ce pwla mea e ?  Cu gurita ta ai scris asta, nu ? 

m-am despartit de el dupa fix o saptamana 

NUVAMAIDROGATI # 

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Roz, ușor cu mamele, da? 

n-am zis mah de ma-sa . am zis prostul ma-tii, cineva totusi la nascut, am zis de el nu de ea, invatati sa cititi :)))

Injectii !? Ce injectii faci, Roz ? :(

da voluntar, la vreo 2 ani pt intarirea sistemului imunitar. si mor de ciuda ca asistenta mea e asa frumoasa, de treaba si blanda si rad mereu cu ea, daca era urata si antipatica o injuram in gand in momentul durerii asa nu pot:))) si seara bag vitaminele de imi lasa piciorul amortit vreo 30 min dar sunt f toleranta  la ace, intepaturi, tatuaje etc, numai cu venele am o problema sunt f dificil de gasit si mereu ma tortiureaza alea cand merg la analize

Atunci asta ce pwla mea e ?  Cu gurita ta ai scris asta, nu ? 

NUVAMAIDROGATI # 

am scris asa ca imi venea la indemana rapid cum scfriu eu nu ai vrea sa fiu si descriptiva pt un incetinit mental strain ca tine care isi baga nasul in viata mea personala?

Link spre comentariu

"prostul mă-tii" și "cum mă-ta mai erai"

nu-s trimitere la/către mamă, zici, aaa???

Auzi, da' tu când mă-ta te mai dezinfectezi??? :)

zilnic ca nu stau ca la voi in satra in cort sa astept sa ploua.

acum nu ma mai cita, iti interzic sa imi vorbesti . si tu si mareanu si jili zburati chiar acum in ignore list, laolata cu dolores, sarmanu cophcil ce odata papa doar din vie acum viseaza la caviar

nu ma asociez cu neamuri proaste, ca sfat uita-te la Ticutza ca se poate sa fii tigan si decent dl trole. e o problema la tine, nu la etnie, vezi bine

marsh satra :laugh2  :laugh2  saracii credeau ca am la mine resturi de aia s-au bagat iarasi a enspe mia oara in seama cu mine, dar totul are un final pana la urma.

PS validati-va incontinuare intre voi sa fiti siguri ca insemnati altceva decat niste lepre sociale si sa vada lumea cata valoare aveti. e destul sa confirmati intre voi, toata lumea va crede pe bune. Sa stiti ca am primit destule pmuri de la oameni care va vad exact ca mine niste gunoaie umane, dar nu se baga in discutii in troaca ca voi :))))

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

acum nu ma mai cita, iti interzic sa imi vorbesti . si tu si mareanu si jili zburati chiar acum in ignore list, laolata cu dolores, sarmanu cophcil ce odata papa doar din vie acum viseaza la caviar

nu ma asociez cu neamuri proaste, ca sfat uita-te la Ticutza ca se poate sa fii tigan si decent dl trole. e o problema la tine, nu la etnie, vezi bine

marsh satra :laugh2 :laugh2 saracii credeau ca am la mine resturi de aia s-au bagat iarasi a enspe mia oara in seama cu mine, dar totul are un final pana la urma.

PS validati-va incontinuare intre voi sa fiti siguri ca insemnati altceva decat niste lepre sociale si sa vada lumea cata valoare aveti. e destul sa confirmati intre voi, toata lumea va crede pe bune. Sa stiti ca am primit destule pmuri de la oameni care va vad exact ca mine niste gunoaie umane, dar nu se baga in discutii in troaca ca voi :))))

Ja la duș =))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland

marsh satra :laugh2  :laugh2  saracii credeau ca am la mine resturi de aia s-au bagat iarasi a enspe mia oara in seama cu mine, dar totul are un final pana la urma.

Te-a supărat băeţii? Ai dreaqu cum se bagă ei în seamă cu tine  :laugh2

Link spre comentariu

Te-a supărat băeţii? Ai dreaqu cum se bagă ei în seamă cu tine  :laugh2

nu m-au suparat ca in general ma pot supara doar persoanele la care tin , ma cunosc si inseamna ceva pt mine. sunt putine persoanele pe forumul asta care m-au suparat, pe degetele de la o mana ii numeri, desi multi ma tot cauta si nu-nteleg de ce ca nu-i vreau, nu-i plac, nu-mi trebuie

in niciun caz nu niste ciorditori, ciori, cartofori, alcoolici, sarantoci si cu maxime frustrari lipsite de autocontrol

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...