azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 La varsta ei nu cred ca ararna, sper.... Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 nici lana n-are !tatiiiiii da-mi culoarea mea si numai a mea. VREAUUU, vleau, vleau, vleau. uite si Piconas a militat pt cauza mea si olygofrenu' si multi altii. stii cat de greu mi-e sa tac, nu ti se rupe inima cand ma vezi auto-exilata in silenzio stampa cu gurita mea frumoasa astupata? fa-mi cadouas plzzzzzhai fii pisicos si vesel si da-mi ca altfel iar tac. si asa crede lumea ca-s salbatica. vreau si io culoarea mea speciala, doar atat ti-am cerut cu sufletul meu neprihanit de copil spune repede , primesc? ps poti saq-i multumesti oficial lu thecat ca el mi-a adus aminte si la cati draci mi-ai facut in toate vietiile tale feline doar asa te iert Link spre comentariu
zdranganel Reputație: 172 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 azorel are mamele pan la brau 1 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 tatiiiiii da-mi culoarea mea si numai a mea. VREAUUU, vleau, vleau, vleau. uite si Piconas a militat pt cauza mea si olygofrenu' si multi altii. stii cat de greu mi-e sa tac, nu ti se rupe inima cand ma vezi auto-exilata in silenzio stampa cu gurita mea frumoasa astupata? fa-mi cadouas plzzzzzhai fii pisicos si vesel si da-mi ca altfel iar tac. si asa crede lumea ca-s salbatica. vreau si io culoarea mea speciala, doar atat ti-am cerut cu sufletul meu neprihanit de copil spune repede , primesc? E greu sa faca asta, trebuie sa creeze special pentru tine o noua categorie de useri, meriti tu asta ? Ce-i oferi ? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 E greu sa faca asta, trebuie sa creeze special pentru tine o noua categorie de useri, meriti tu asta ? Ce-i oferi ? 1 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 E greu sa faca asta, trebuie sa creeze special pentru tine o noua categorie de useri, meriti tu asta ? Ce-i oferi ? Lasa mai, e mai liniste p'acilea daca tu taci 1 Link spre comentariu
zdranganel Reputație: 172 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Lasa mai, e mai liniste p'acilea daca tu taci mue kuku 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 tati mi-ieiiiiiiiiiii?? http://r35.imgfast.net/users/3514/13/14/67/smiles/2209608875.gif Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 tati mi-ieiiiiiiiiiii?? http://r35.imgfast.net/users/3514/13/14/67/smiles/2209608875.gifParcă erai in silenzio stampa..Nu te poți abține,este? 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Motane,dă-i frate culoarea aia că ne-a astenizat! Poate de bucurie ne arată și tatele fără sutien,că tot e topicul despre tate! 4 2 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Motane,dă-i frate culoarea aia că ne-a astenizat! Poate de bucurie ne arată și tatele fără sutien,că tot e topicul despre tate! Poate de bucurie tace mai bine zis 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Motane,dă-i frate culoarea aia că ne-a astenizat! Poate de bucurie ne arată și tatele fără sutien,că tot e topicul despre tate!lui i-am aratat deja Poate de bucurie tace mai bine zis suge-o Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 lui i-am aratat deja suge-o Suge-ti-as sanii, corect Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 http://m2.paperblog.com/i/65/655208/sono-riusciti-a-farmi-stare-zitta-per-ora-L-9hdj0W.jpeg 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 lui i-am aratat deja Vrea și ochișorii noștri sa vază! suge-o Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Motane,dă-i frate culoarea aia că ne-a astenizat! Poate de bucurie ne arată și tatele fără sutien,că tot e topicul despre tate!Nu poti face in asa fel incat sa-ti arate doar matale...? 1 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Nu poti face in asa fel incat sa-ti arate doar matale...?poate nu ti-e bine si vrei si tute execut de indata 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Episodul 3: LåmolPana si pisicii ii e scarba ca s-a apropiat cu gura de ea atat de mult.http://i.imgur.com/JheVWbw.jpg 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Episodul 3: LåmolPana si pisicii ii e scarba ca s-a apropiat cu gura de ea atat de mult.http://i.imgur.com/JheVWbw.jpghttps://i.ytimg.com/vi/dLgMJ0q2Tb4/maxresdefault.jpg 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Episodul 3: LåmolPana si pisicii ii e scarba ca s-a apropiat cu gura de ea atat de mult.http://i.imgur.com/JheVWbw.jpgce sa te duca capsoru cocalar decat sa iei poze cu fufete anonime de pe net si sa le dai drept mine. are mare haz ce faci tu. du-te matura o bordura Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Hai sa terminam balciul. Roz, ai 2 variante. Ne arati tatele de bunavoie sau ti le aratam pe ale noastre? Uite, si pisica e curioasa. 1 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ce sa te duca capsoru cocalar decat sa iei poze cu fufete anonime de pe net si sa le dai drept mine. are mare haz ce faci tu. du-te matura o bordura nici acu nu m-ai bagat få la ignore? p.s poza aia e postata de tine, baga-mi-ai mana in sân la pulå. murdara paine mai mananci.... Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Picture 190.jpgnu ii injur ca urla foamea in ei, nici nu le raspund ca n-am resturi si nu-i frumos sa tachinezi oameni flamanzi poate le dai sperante aiurea.dar nah fie asta astazi facuta si dedicatie pt tine sa ma lasi odata in pace cu pozele tale cu totPS altadata nu mai cere:)))Sincer fata , faci mai multa galagie decat lovele , bag de seamaSe vede ca inca ai minte de copila (chiar daca ai 26 de ani) . Te comporti ....pffff si chiar nu inteleg cum ai ajuns la asemenea reputatiVezi d'aia de multe ori reputatia nu spune totul , comportamentul tau , da 11 21 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 poate nu ti-e bine si vrei si tute execut de indataTe rog insistent sa nu faci publice pozele! Pula mea, n-am gresit (inca) cu mimic... 2 2 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 o avea sau nu o avea tate...rozi compenseaza cu altceva! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum