Sari la conținut

Rozkendra nu are Tzatze :((

loganu

Postări Recomandate

• Oras:worldwide

nici lana n-are !

tatiiiiii da-mi culoarea mea si numai a mea. VREAUUU, vleau, vleau, vleau. uite si Piconas a militat pt cauza mea si olygofrenu' si multi altii. stii cat de greu mi-e sa tac, nu ti se rupe inima  cand ma vezi auto-exilata in silenzio stampa cu gurita mea frumoasa astupata? fa-mi cadouas plzzzzz

hai fii pisicos si vesel si da-mi ca altfel iar tac. si asa crede lumea ca-s salbatica. vreau si io culoarea mea speciala, doar atat ti-am cerut cu sufletul meu neprihanit de copil :( spune repede , primesc? 

ps poti saq-i multumesti oficial lu thecat ca el mi-a adus aminte si la cati draci mi-ai facut in toate vietiile tale feline doar asa te iert

Link spre comentariu

tatiiiiii da-mi culoarea mea si numai a mea. VREAUUU, vleau, vleau, vleau. uite si Piconas a militat pt cauza mea si olygofrenu' si multi altii. stii cat de greu mi-e sa tac, nu ti se rupe inima  cand ma vezi auto-exilata in silenzio stampa cu gurita mea frumoasa astupata? fa-mi cadouas plzzzzz

hai fii pisicos si vesel si da-mi ca altfel iar tac. si asa crede lumea ca-s salbatica. vreau si io culoarea mea speciala, doar atat ti-am cerut cu sufletul meu neprihanit de copil :( spune repede , primesc? 

E greu sa faca asta, trebuie sa creeze special pentru tine o noua categorie de useri, meriti tu asta ? Ce-i oferi ?  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Episodul 3: Låmol

Pana si pisicii ii e scarba ca s-a apropiat cu gura de ea atat de mult.

http://i.imgur.com/JheVWbw.jpg

https://i.ytimg.com/vi/dLgMJ0q2Tb4/maxresdefault.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Episodul 3: Låmol

Pana si pisicii ii e scarba ca s-a apropiat cu gura de ea atat de mult.

http://i.imgur.com/JheVWbw.jpg

ce sa te duca capsoru cocalar decat sa iei poze cu fufete anonime de pe net si sa le dai drept mine. are mare haz ce faci tu. du-te matura o bordura

Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

ce sa te duca capsoru cocalar decat sa iei poze cu fufete anonime de pe net si sa le dai drept mine. are mare haz ce faci tu. du-te matura o bordura

nici acu nu m-ai bagat få la ignore? =))

p.s poza aia e postata de tine, baga-mi-ai mana in sân la pulå. murdara paine mai mananci....

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

attachicon.gifPicture 190.jpg

nu ii injur ca urla foamea in ei, nici nu le raspund ca n-am resturi si nu-i frumos sa tachinezi oameni flamanzi poate le dai sperante aiurea.

dar nah fie asta astazi facuta si dedicatie pt tine sa ma lasi odata in pace cu pozele tale cu tot

PS altadata nu mai cere:)))

Sincer fata , faci mai multa galagie decat lovele , bag de seama

Se vede ca inca ai minte de copila  (chiar daca ai 26 de ani) . Te comporti ....pffff si chiar nu inteleg cum ai ajuns la asemenea reputati

Vezi d'aia de multe ori reputatia nu spune totul , comportamentul tau , da

• Like 11
  • Minus 21
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...