Sari la conținut

Vreau cat mai multe informatii despre Amanda sau N-am.ce.face.acum

loganu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

vreau si io macar o poza cu dansa,, ca imi place cum comenteaza pe aici,, si .. asa de curiozitate

Pune-ti pofta in cui! :laugh2

Esti simpatic, dar nu ma cauta in coarne... :laugh2

:hug1

Acoloşa e teren minat , sunt 3000 divizii de blindate T-55 plus subunităţi auxiliare

Si tu esti capos, de, tot berbec, dar capos sa faci idiotenii sa-mi mananci nervii.

Numai tu stii ce logica au actiunile tale si numai tu le intelegi.

Tanc? A trebuit sa aduc toata armata! :laugh2

If I never see you again, it will be too soon.

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Atentie la detalii, nu e transportorul SFDkz 101, e vorba de acele 2 tunuri (super-tancul de 1000 Tone, singurul construit pana la capitulare de catre nemti, din pacate - sau din fericire - niciodata folosit). Probabil ca Amada daca era pe atunci il dezmembra bucata cu bucata !

http://www.warhistoryonline.com/wp-content/uploads/2015/03/ratteeinsatzsfswia1-640x479.jpg

Vrei să zici ca il mânca...

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Atentie la detalii, nu e transportorul SFDkz 101, e vorba de acele 2 tunuri (super-tancul de 1000 Tone, singurul construit pana la capitulare de catre nemti, din pacate - sau din fericire - niciodata folosit). Probabil ca Amada daca era pe atunci il dezmembra bucata cu bucata !

http://www.warhistoryonline.com/wp-content/uploads/2015/03/ratteeinsatzsfswia1-640x479.jpg

Nenea, io am pus tancul T 34 rusesc, știi ce zic.  :laugh2  Oricum, așa rudimentar, simplist cum era, a fost cel mai bun. 

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nenea, io am pus tancul T 34 rusesc, știi ce zic.  :laugh2  Oricum, așa rudimentar, simplist cum era, a fost cel mai bun. 

Ooo, da, era temut de nemti ! ;) Da, nu era lucrat chiar "perfect", nu era bine finisat si nici nu avea un design de 5 stele, insa in fata lui nu prea era in siguranta nici macar un "King Tiger" sau Panther !

Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks

O mica precizare daca nu este cu suparare. 

T34 este un tanc greu american. Tancul mediu rusesc este T-34. Doar o liniuta (-) face diferenta :)

post-187379-0-28960500-1453549701_thumb.jpg

post-187379-0-47233000-1453549713_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Era cel mai mult nu cel mai bun

Era cel mai bun. De ce? Pentru că era extrem de fiabil, ușor de întreținut și reparat, avea blindajul bine gândit, iar când au mărit calibrul tunului (88 parcă) o mai mare forță de distrugere.

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

La pârțuri te referi?

pârțurile sunt parfum pe langa ce poti sa patesti daca o superi pe Amada.

PS Nu cred ca trage pârțuri, altfel n-ar comenta mereu de  fasolea lui nea Picon. :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...