Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

am fost si eu joi la domnisoara. locatia pe mircea voda, usor accesibila.

locul e un cuib in care salasluiesc mai multe prestatoare, dar care se organizeaza excelent si nu te lasa sa dai nas in nas cu alti clienti. nu am mai intalnit in alte locuri o atentie asa de mare din acest punct de vedere.

ca si aspect ramona mi s-a parut de un 7 (o trage putin fata in jos) pentru ca nu era machiata. la corp ii dau un 8.5.

am cerut doar oral si am primit unul de o sa-l tin minte toata viata. fata asta ii da clasa si lui alice. DT de la mama lui, saliva multa, alternari de ritm. mi-a facut oral vreo 15 minute si nu reuseam sa imi dau drumul motiv pt care am luat-o si la normal doar doar. din pacate aici e un pic cam larga. am trecut iar la oral si am reusit sa termin in gurita ei.

note:

aspect: 8/10

oral: 10/10 (neprotejat)

normal 6/10

recomand pentru oral clar s pt rabdarea de care da dovada. mi-a placut f mult ca nu m-a grabit.

• Like 2
Link spre comentariu

Va salut!

Am fost si eu saptamana trecuta la Ramona. Astfel, revin cu o recenzie in ajutorul nehotaritilor :)

Numar de telefon: cel din titlu

Locatia: Mircea Voda, usor de gasit, locuri de parcare suficiente.

Povestea: Am sunat-o cu vreo 30 minute inainte, a zis ca e ok sa ma primeasca. Din cauza intemperiilor am intarziat 10 minute, anuntat, mi-a spus amabila ca ma asteapta. Cand am ajuns, mi-a spus sa stau 2 minute in scara, pana sa urc, ca sa aiba timp sa se pregateasca. Am stat putin, si cand am urcat la primul etaj era sa gresesc usa - noroc ca a deschis ea si nu m-am apucat sa sun aiurea pe la oameni la usa :))

M-a pofitit inauntru din spatele usii, iar cand am intrat s-a scuzat ca nu a mai avut timp sa-si puna si sutienul pe ea. Mare suparare pe mine... Not! Astfel, am mers intr-o camera, i-am cerut un prosopel ca sa ma improspatez putin - am zis ca doar la cel mic, ca oricum facusem un dus cand am plecat, deci eram ok. Mi-a dat un prosop din dulap, uscat si curat. Dat fiind faptul ca nu trebuia decat sa dau cu putina apa si sapun pe cel mic, m-a intrebat daca ma deranjeaza sa folosesc toaleta de serviciu, pe care am si folosit-o, deci nu pot sa va relatez despre baie daca are geluri de dus sau mai stiu eu ce treburi..

Dupa ce am iesit din baie, cand mergeam spre camera, aparuse inca o fata pe la bucatarie (tocmai ce plecase alt client cu care nu m-am intalnit) pe numele ei, Bianca. Despre ea nu va dau niciun detaliu, nu de alta dar nu cred ca are rost.

Am intrat cu Ramona in dormitor, mobilat minimal (pat, sifonier, atat), pat mare, confortabil, asternuturile asa si asa.. Discutam serviciile, zic ca vreau doar oral, m-a intrebat de ce sunt asa chitit pe oral, daca am citit pe forum. Am zis ca da si i-am dat banii pt o finalizare.

Am inceput cu mine in picioare pe marginea patului, foarte bine executat oralul, a reusit sa mi-o scoale rapid de tot. Dupa putina actiune in pozitia asta, ne-am schimbat pozitia - eu intins pe pat si ea pe langa mine, intr-un fel de 69, numai ca eu doar am stat, nu am prestat. Foarte frumos oralul, evident cu DT. De mentionat ca are o oglinda pe sifonier, orientata catre pat. Cand am stat pe pat, am surprins-o uitanduse in oglinda cand o sugea si o infigea in gat, de aici reiese, din punctul meu de vedere, ca ii place ce face. Cand am terminat m-a simtit ca sunt pe cale sa imi dau drumu si a luat-o si a tinut-o in gat in timpul orgasmului - ceva de vis! Dupa finalizare n-am mai mers la baie, am folosit un servetel umed si-am fugit in treburile mele.

Concluzii/Note:

-Locatia: usor de ajuns, apartament spatios si curat, baia nu am vazut-o dar la cum e apartamentul cred ca e ok. Nota 8.

-Fata: aprox 165cm, sani normali, foarte frumosi, fundul rotund si frumos, tare, pielea fina. As fi dat o nota mai mare, insa din pacate nu e genul meu la fatza. Nota 7

-Servicii: Nefiind interesat decat de oral, nu am intrebat nimic despre servicii adiacente gen FK, anal, normal etc.

-Oral: OWO. Foarte bun, cu DT reusit (desi nu a reusit sa o ia pe toata - a mai ramas baza pe dinafara). As fi dat 10, insa acesta este pt Rahela, Ramona fiind la Nota 9.

-Atitudine: Are o atitudine foarte deschisa, mi-a lasat impresia ca vrea sa ma simt confortabil si relaxat  cu ea. Nu vorbeste foarte mult dar nici nu poti sa spui ca esti cu vreo muta. Plus ca zambeste mult. Nota 8

-Pret: 60 lei/finalizare

In concluzie, mie mi-a placut experienta per total, deci voi reveni. Probabil, data viitoare voi incerca si normal, ca aveam asa putin chef si de sex dar pt prima data m-am rezumat doar la oral.

Sper ca am prins toate aspectele. Daca nu, va stau la dispozitie pt mai multe detalii.

Acestea fiind scrise, va doresc sarbatori fericite in continuare si sa va faceti cadouri cat mai nefitoase si ready to please!

• Like 5
Link spre comentariu

Salutare,

Am fost si eu intr-o scurta vizita pe la Ramona acum vreo 2 luni, cand inca activa pe Decebal; din lipsa de timp am omis a scrie recenzia.

Am contactat-o telefonic pe la pranz pt a ma prezenta la ea cam in 1 h si jumatate de la acest apel. Am sunat cand am ajuns in fata pt a mi se spune interfonu ( desi mai fusesem in locatie la Alice, dar deeeh..sa stie fata ca vin, nu sa apar hop la usa).

M-a intampinat Andreea, un fel de matroana a acelei locatii, am stat de vorba cu ea cam 10 minute deoarece Ramona era cu un client. La un momentan am intrebat-o pe ea daca se baga si a spus ca e pe stop, astfel ca am asteptat..mi-a facut placere sa vorbesc cu ea, e dezghetata fatuca.

M-a intampinat Ramona in sutien si chilotei, m-a intrebat daca fac un dush (facusem acasa, nu era nevoie), a mers ea in schimb. Este o tipa care arata bine, cartea tare pe ea, sani frumosi,un fund chiar bun si tare, insa la fata nu e genul meu.Nu e chiar urata, dar sigur nici frumoasa, probabil de origine conationala.I-am pus cadoul pt o finalizare, 60 lei, ne-am dezbracat si a inceput actiunea, nu inainte de a-mi adresa niste complimente binevenite.

Am optat doar pt oral, curios fiind cum e in urma recenziilor anterioare, si bine am facut...deci pt mine este PESTE ALICE! Reuseste mai bine DT, ii da cu saliva, se bate peste fata, mai arunca un ochi sa vada o reactie, ce mai..ste meserie. Nu a reusit un DT total, dar o simteam prinsa in niste ventuze, foarte tare senzatia. Am rezistat cam 10 minute, cu CIM, a curatat, s-a dus la baie. 

Am cerut sa merg la dus, baie ok, dar destul de multa apa pe jos si prosop foarte mic dar curat, multe geluri de dus.

Am iesit, imbracat, pupat pe obraz si dus la ale mele.

Niste note, asa de inceput de an:

Aspect fata: corp 9, fata 7

Oral: 9

GFE : 8 (este o prezenta placuta dar parca nu e rost de FK and stuff)

Raport calitate-pret f bun!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:"la momentul atunci"
  • Oras:"la momentul atunci"

Am ajuns si eu la Ramona acum cateva zile. Dupa ce in vreo 20-25 min. a terminat vreo doi.

Am sunat pt Anda, dar mi-a spus ca si-a luat zborul din cuib. Am intrebat cine mai e pe acolo. Mi s-a ca e Bianca, Ramona si Alice. Zic, ok. Ajung in maxim o ora. Nu am spus la care as vrea, ca poate una din ele o fi ocupata pana ajung eu. Ajung in fata blocului, sun, imi confirma ca acela e blocul. Sun la interfon, mi se deschide. Urc pe scari, ajung la usa, mi se deschide. Din nou tipa care coordoneaza lucrurile pe acolo. Am uitat sa o intreb, cum o cheama. O striga pe Ramona, iese pe 3 sferturi in usa, din camera a doua pe dreapta. Imi spune ca ea e Ramona, doar ca are acum un client si mai tre sa astept, si daca nu as vreao pe Bianca, care are un chip frumos si mai plinuta. Mi-a descris-o doar, nu a si chemat-o sa o vad cum arata. Am zis ca astept dupa Ramona.
Ma invita in living sa astept, si ma intreaba daca vreau un pahar de cola. Ii spun ca vreau apa. Imi aduce paharul de apa, si din nou incearca sa mi-o bage pe gat pe Bianca. Stia ca am mai fost la Anda, asa ca incepe cu, "da Anda era plinuta, bla bla bla". Ii spun ca da era, dar nu exagerat. Doar un pic si ca arata ok. La care ea, ca ea arata ok, si arata spre ea.
Astept uitandu-ma la braduletul acela, ca un idiot. Am mai auzit cum si-o trageau aia, in camera alaturata. Si la un moment dat, se duce, un client cred, la dush. Se auzea ca dracu apa de la baie. Ceva comun, in blocurile astea comuniste. Aud ca pleaca si clientul Ramonei. Dupa vreo 11 min., ca m-am tot uitat la ceas, vine Ramona la mine si ma invita in camera alaturata. Intru, iar ea iese putin. Si aud din hol, "da nu pe ala trebuia sa il iei. urma altul. ala se mai astepte!", ii spunea tipa care coordoneaza pe acolo. Si cred ca clientul care urma, adica era inaintea mea, nu stiam asta, l-a bagat in living. In tot acest timp cine era la dush, a terminat. Nu se mai auzea ca dracu apa de la baie. Vine tipa aia si ma intreaba de dush, ii spun ca am facut acasa. "Da cand ai facut?". La Craciun am facut, dooh. Ii spun ca inainte sa plec. Apoi, fiti atenti aici, imi spune ca Ramona se duce sa faca si ea un dush, ca doar ce a terminat cu un client. Dar de fapt ea s-a dus la alt client. Sunt sigur de asta, pt ca apa la baie nu s-a auzit deloc. V-am zis, face o galagie, de auzi din living, iar acum eram exact langa baie. Nu mi-a placut deloc ca a mintit in halul asta. Aici are un minus tot cuibul.
Trec iarasi vreo 10 minute. Intra Ramona in camera, cu un prospop in jurul ei, ca si cum ar fi iesit de la baie. "Ai facut dush?", ceva-n genu i-am zis. Ea ca da. Ma dezbrac, ca pana atunci nu m-am dezbracat, pt ca, daca dura mai mult, am zis ca plec. Oricum aveam ganduri sa plec. Stau in picioare la marginea patului si incepe cu un oral. Inainte de asta, imi sterge capul, al de jos, cu servetulul umed. Cu toate ca i-am zis ca am facut dush inainte sa vin. In fine.
Oralul facut cu dintii mai mult. Ceea ce nu mi-a placut. Si mai agresiv, dar asta nu era problema, daca nu folosea dintii! M-a sarutat un pic pe corp inainte. In rest, nu a avut grija de zonele adiacente, ce sa mai zic de oua. A fost un oral, facut sa trezeasca sculamentul. Dupa un minut de oral, ma intreaba daca punem prezervativul. Intr-un fel o inteleg, a avut o gramada de clienti. Cred ca momentan, ea a atractia acolo. O intreb daca se poate sarut, spune ca nu. Apoi o intreb daca pe corp se poate. Spune ca da. Si acum ca o sarut si mangai, sesizez ca e rece. Totusi, cand iesi de la dush, nu esti atat de rece, precum era ea. M-am jucat si cu sanisorii aia putin. Frumusei. O mangai la pasarica, si abia acum, a inceput si ea sa se mai aprinda putin. Am intrebat daca pot baga degetul. NU. Nashpa. Cam multe restrictii. Am degetele subtiri. Ma pun culcat, pe spate, si incepe iarasi un oral. La cum facea oralul, parca vroia sa ma termine. Dupa inca cam un minut de oral, ii spun sa punem prezervatitul. Il pune, si se pune capra. Dau ce dau. Frumoasa privelistea. Si da, pielea ei e fina. Pe urma a stat in picioare si i-am dat pe la spate. A fost mishto, ca eram exact in fata oglinzii. Cu toate ca aici, am cam simtit ca dau intr-un lemn. Era tot rece, parca astepta sa se termina odata. Eu ma mai holbam in oglinda, "Ce macho sunt". La un moment dat s-a uitat si ea, dar... Si are ea o chestie, ca face cum face, se imbarliga cu laba piciorului de tine si te impinge spre ea. Mi se pare cam posesiva treaba. Nu doar la pozitia asta a facut asa, ci si cand s-a pus deasupra mea. Aici am dat cateva minute bune. Apoi s-a pus ea deasupra mea. S-a pus fain, dar iarasi si-a imbarligat nush cum picioarele. Cred ca ii place sa aiba control. Aici dadea ea mai mult. Si, si, abia acum s-a incalzit si fata. In sfarsit. Se simte altfel cand fata e calda. Am dat, am dat. Aveam un moment de acela, "Sa imi dau drumu in ea, sau pe ea?". A zis ca imi pot da drumu pe ea, doar de la gat in jos. Nu a zis nimic de CIM, si nici eu nu am intrebat. Am prins-o de tatele alea mici si i-am dat cu gandul de a... si happy end.
Dupa, nu a fost prea comunicativa. Cu toate ca incercam si eu leg o conversatie doua. GFE, slab. Inca o faza. I-am zis ca prima oara cand am vrut sa merg la ea, am ajuns la Anda pt ca ea nu lucra in acea zi. "Da, a fost o zi in care nu am lucrat. Asta a fost pe 26." Parca era vb de noiembrie, ca am si intrebat. Dar 26 noiembrie a fost lunea, iar stiu sigur ca nu am luni. A fost miecuri sau joi. I-am spus ca Anda, mi-a zis ca ai fost la scoala. Cand a auzit asta, a facut o fatza, care nu prea i-a convenit ca, stiam asta. "Da, mai dau si pe la scoala". Cam aiurea.
Poate nu ii placea ei de mine. Sau era satula de pula, cam asta era atitudinea ei. Ideea e ca, cuibul ala, incepe sa fie un fast-fuck. Pretul e corect. Dar cu atatea minciuni, si fara dushuri intre clienti, cam nashpa.

Revin doar daca nivelul testosteronului mie mult prea ridicat. Aaa, si daca nu am de asteptat juma de ora.

Locul: e ok, curat. acum depinde si cat des schimba asternuturile
Fata: 8
Oral: 6.5
Normal: 8
GFE: 3 (dar oarecum voitoare)

*acest review se mai afla pe un forum de profil, facut tot de mine, sub un alt user. spun asta ca nu se alarmeze careva apoi.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Everywere
  • Oras:Everywere

Salut

Am fost si eu la d-soara din acest topic. Sunat, stabilit intalnirea, ajuns la fata locului. Cand am fost eu avea locatia la Mall Vitan , pe straduta care intra spre parcarea subterana, prima scara pe dreapta. Am urcat la etaj, mi-a deschis , ascunsa dupa usa , cum se intampla de cele mai multe ori. 

Fata arata foarte bine din punctul meu de vedere. Sanii micuti dar ridicati, fund , nota 10, fara celulita.

Am ales varianta o finalizare, apoi am mers la dush. Am primit un prosop curat dar foarte mic :)

Actiunea s-a petrecut intr-o camera in care era doar o saltea pe jos.

Oral bunicel cu deep, dar un pik prea violent pentru mine, a zgariat un pik cu dintii, dar placut, neprotejat - 8,5

La normal se misca bine , fara prea multe artificii, s-a umezit frumos, cam tacuta, dar in rest ok. - 8,5

Anal nu face, din ce am inteles.

GFE - destul de slab, ii scoti cuvintele cu clestele.

FK - nu

Raport calitate-pret = foarte bun

Platit 60 ron, plecat multumit.

• Like 4
Link spre comentariu

TREI fete sexy, reale, senzuale te asteapta intr-o locatie curata si discreta pentru a petrece clipe de vis, Ramona, Adda, Bianca. Vezi Nr si numele pe poze, 12 Jun 11:00

Bucuresti

60L

FETE senzuale te asteapta intr-o locatie curata si discreta pentru a petrece clipe de vis, Ramona, 20 ani, Adda, 29 ani, Bianca, 20 ani, vezi nr si numele pe poze, 12 Jun 11:00

Bucuresti

60L

FETE senzuale, te asteapta intr-o locatie curata si discreta pentru a petrece clipe pline de erotism, Ramona 20 ani, Bianca 20 ani. Vezi nr. si numele pe poze. Nu raspundem la privat; 12 Jun 13:40

Bucuresti

60L

Locatia este tot la mall vitan , mai are inca 2 colege , pe Adda si Bianca, le gasim pana la orele 22.00.

post-16555-0-80779300-1371049750_thumb.jpg

post-16555-0-07621000-1371049755_thumb.jpg

post-16555-0-49581800-1371049759_thumb.jpg

post-16555-0-12826900-1371049764_thumb.jpg

post-16555-0-24700100-1371049770_thumb.jpg

post-16555-0-22584700-1371049776_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

O experienta din categoria Maitreyi oferita de Ramona

Duminica a fost o zi foarte calduroasa. Mie imi cam luase orice chef. Chiar si poftele carnale erau putin diminuate. Am inceput cu o limonada prin centrul vechi apoi citind recenziile pentru ramona am simtit ca de fapt nu stiu mare lucru de ea. Am devenit curios. M-am luat contra lipsei de chef si am vrut sa incerc ceva nou. Am sunat si am zis ca daca nu raspunde din prima am sa sar peste aceasta experienta. Am sunat si a raspuns din prima. M-am bucurat deoarece am banuit ca este o zi mai linistita. Duminica. Foarte cald. Canicular afara, am banuit ca poate multi se gandesc de doua ori inainte de a pleca la drum. La telefon are o voce placuta, relaxata, foarte receptive si mi-a placut ca nu am discutat totul fatis. Am discutat cu mici subtilitati, imi place sa nu ma simt de parca merg la magazine sau comand ceva. La inceput a fost putin reticienta in glas, dar treptat pe masura ce o antrenam in discutie si ma rataceam, s-a amuzat, iar vocea i-a devenit zglobie. A fost foarte clara cu indicatiile, o voce placuta, agreabila, a avut rabdare si prezenta de spirit. “Great troubleshooting” pentru ca initial nu am nimerit blocul potrivit. Parea asa aproape si chiar este atat de aproape de mall si de bulevardul principal incat nu mi-a venit sa cred si am continut sa merg ca naluca.

O gasesc pe Ramona intr-o zona foarte in regula. Centrala. Langa Mall. Foarte in regula. Locuri de parcare. Bancute. Verdeata. La bulevard mare. Este usor de gasit si usor de memorat, mai ales datorita experientei cu Ramona. Intrarea este cu interfon, dar Ramona este destul de draguta sa iti deschida. Am ajuns rapid la ea, este undeva la etaj. Se deschide o usa, nu vad pe nimeni. Ce vad din pragul usii nu este deloc incurajator. Un apartament racoros, putin intunecat, neingrijit, nemobilat decat cu strictul necesar. In orice caz, nu inspira incredere si nu inspira comod. Cu toate acestea am facut un pas mare in interior. Zbang. Usa dubla de lemn se inchide in spatele meu. Ma intorc. Ramona. Uit de apartament. Imi capteaza atentia. Raman surprins deoarece fata nu este in concordanta cu apartamentul. Ramona este inalta, cu un par negru ondulat la capete ce I se scurge de pe umeri pe spate. Tenul este inchis, Ramona este creola, apropiat de niste poze cu printese nubiene. Intr-adevar corpul este al unei printese nubiene. Inalta, zvelta, sani mici cu sfarcuri mici, dar foarte placuti la atingere. Tari, rotunzi, foarte incitanti. Observ picioarele foarte bine definite, musculatura si cand se intoarce un fundulet mic dar foarte ferm. Imediat ma duce cu gandul la handbal, la volei. Ramona a facut baschet si volei. Nu sunt surprins. Are un corp atletic, hardbody, atletica. Obisnuita cu persoane ce poate nu stau asa mult la conversatie in fata unui corp asa incitant, incepe sa zambeasca si sa povesteasca cand incep sa o ademenesc la conversatie. Ramona este atenta la musafir. Reactioneaza in functie de acesta. Tine la glume si face glume. Are povesti despre viata si din viata ei. Poarta conversatii placute si are un chip cu trasaturi fine. Un chip rotund, cu ochi curiosi ce zambesc cand faci o gluma sau spui o intamplare. Un zambet perfect, utlizat doar exclusive cand chiar ai haz. M-a asteptat intr-o rochita foarte vaporoasa. O rochita ce apare si prin poze. Apartamentul nu este ingrijit. Pare descurajator de neingrijit si chiar lasat in paragina. Din ce am observat Ramona e ingrijita. Nu investeste prea mult in prezentare, dar mi-a dat impresia de grija fata de persoana proprie.

M-a poftit in camera. Nu se grabea. M-a rugat sa ma fac comod. Era usa deschisa catre curtea interioara. Putina racoare de acolo. Camera era racoroasa. Cred ca cel mai bine experimentezi camera cu ochii inchisi. Ce vezi nu are cum sa te incante, in afara de aspectul Ramonei. Totul pe indelete. Nu s-a grabit. A lipsit putin din camera. Apoi s-a intors. Pentru ca am vrut sa o cunosc mai bine m-am decis sa raman o ora. In apartament mai era o tipa care se uita la TV. Nu am vazut decat din departare prezenta ei.

Am vorbit putin, apoi ea a initiat intalnirea. Mi-a dat impresia ca se simte bine in prezenta mea. Joaca bine teatru sau poate chiar asa o fi fost. A lasat rochita sa alunece de pe ea. Patul este foarte jos, dar este urias. O oglinda la spatarul patului. A initiat un preludiu din pupici pe corp, mangaieri, imbratisari, fara sarutat sau pupici pe buze. Nu am incercat, dar nici nu a initiat. Nu cred ca ii este draga practica asta. Este huggable, are un corp frumos, ce se induieste frumos. Ne-am intins si am continuat sa ne sarutam pe corp. Ne-am imbratisat. Ne-am sarutat. A inceput sa coboare incet cu mici saruturi, terminand cu un oral. A fost un pic cam dur pentru gustul meu, dar foarte incitant. I-am oferit acelasi cadou. Am facut-o sa sara in sus pentru ca atunci cand am terminat, fiind prea entuziasmat am muscat putin din ea. Mi-a parut rau, dar a fost involuntar. Apoi a fost amuzant. Oral ritmat, schimbari de intensitate, un pic cam dur, dar foarte placut si deosebit de alte experiente. A acceptat CIM si a continuat si dupa ce am terminat. M-a lasat sa o mangai, sa o strang in brate, sa o sarut pe corp, sa o ating si a acceptat si oral.

Apoi am stat de vorba si m-am bucurat de prezenta ei de spirit si de corpul ei atletic intins langa al meu. Nu am mai incercat si altceva deoarece eram curios ce mai zice. Mi-a facut placere sa o cunosc. Mi-a oferit vizita la dus, nu s-a grabit, a fost prietenoasa. Sunt tentat sa o mai vizitez pentru a o vedea si in alte ipostaze. Banuiesc ca este o fire pasionala si as fi curios cum reactioneaza si intr-o partida completa.

Amplasare apartament: 10

Apartament: 7

Oral: 8

GFE: 9

FK - nu

Normal - nu am incercat

Atitudine - 10

Aspect fata si corp - 9

Eu o recomand si as fi curios de o partida completa cu ea. Cred ca totusi experienta e placuta doar daca reusesti sa o faci sa rada, sa se simta bine si in largul ei. Pare o fire pasionala, dar cred ca poate la fel de bine sa pastreze pentru ea destul de mult daca nu devine entuziasmata sau macar curioasa sa ofere un plus de atitudine. Ramane de vazut.

• Like 12
  • Minus 1
Link spre comentariu

salutare confrati ciocanari !

vin cu o recenzie scurta pt ca in ultima perioada am tot acumulat informatii pe care vreau sa le impartasesc cu voi.

concret:

plecat de la birou acum 3 saptaman in pauza de masa cu un coleg. sunat la o tipa de la vitan care mi-a spus ca putem sa venim si cand am ajuns ne-a dat teapa.... apoi am intrat pe forum ca sa ma reorientez si am gasit numarul acestor stimabile domnisoare.

locatie, cand vii dinspre zepter, treci de mall vitan si primul bloc pe stanga, intrarea se face prin fata parcarii subterane. Eu am intrat cu domnisoara ramona colegul cu adda. Ramona.... in opinia mea o tipa comuna la fata, dar cu un corp frumos si o atitudine placuta. 

Aspect/igiena: 8/10

Oral: 8 dar pt CIM mai dam un punct .... 9

Normal: 8 docila, ascultatoare, face ce ii ceri, se implica cat de cat ... fast fuck ideal :)

ps: eu am prins-o intr-o situatie putin neplacuta intrucat astepta pe cineva la o programare si am cam insistat sa intre si cu mine ... a facut gen un sacrificiu, pt ca in loc sa se odihneasca pana la programare a intrat cu mine. o sa revin si in alt context :) are potential de crestere 

HALAT 60 lei 

colegul a avut numai cuvinte de lauda despre adda ... kinky, dirty, buna :) doar ca el fiind mai nesimtit ... e cam trepied ... a cam chinuit-o pe saraca fata... se vaita cand am plecat :))))))

• Like 4
Link spre comentariu

Buna seara frati!

Ieri, cum stateam eu asa fara chef pe internet.. mi-a aparut o reclama de-aia instant,ceva legat de sex.. de mi-au facut ochii in cap ca girofaru', atat mi-a fost

si din reflex in 1,2 secunde am si intrat pe AT, si cum cautam eu acolo am zarit anuntul domnisoarei din topic, pun mana pe telefon repede.. si sun, ma prezint.. se prezinta,toate bune si frumoase, glumim putin si trecem la lucruri mai serioase, personal.. mi-a placut de la telefon ca sa zic asa, dar n-am vrut sa ma arunc pe fata.. intr-o oarecare masura stabilisem sa ne vedem la o finalizare, conditia fiind sa o sun cand plec de acasa.. am inchis si m-am dus la baie sa ma improspatez, apoi m-am asezat inapoi la PC sa mai citesc cate ceva despre ea pe forum si am aflat ca defapt sunt mai multe.. atunci sincer sa fiu mi-au venit in cap tot felul de filme,ca se schimba fetele.. ca nu intru cu tipa pe care o vreau, si cu toate astea.. de curiozitate m-am urcat in masina si am fugit.. am sunat din nou la domnisoara sa o anunt ca este posibil sa ajung destul de greu, ca deh.. din Militari pana in Vitan este distanta destul de mare + trafiul GROAZNIC din Bucuresti, respectiv Unirii = INFERNAL, si usor usor .. iata-ma ajuns.

Locatia este chiar in dreapta mall-ului, pe unde se intra la parcarea subterana.. prima scara,pe colt. Locuri de parcare gasesti si in zona, insa eu am parcat la subteran.. ( 2 ore ai la dispozitie fara sa platesti ), desi.. poti sa stai fara probleme.

Am sunat pentru confirmare, mi sa comunicat interfonul si etajul.. si hop hop catre dameza..ajung, bat la usa.. deschide domnita si raman placut surprins sa vad ca este chiar tipa din poze, mi-am dat seama dupa tatuajul de pe coaste.., o tipa destul de mica de statura ( fara tocuri ), putin creola, sanii micuti dar foarte draguti..si cu un CUR super beton.

Am fost asteptat de dameza doar in chilotei, unii rosii.. ca focul sa-mi surada norocul, asa a fost defapt. Am fost rugat politicos sa ma descalt la usa pt ca domnisoara in cauza a facut curat si condus in camera. Ajuns in camera, am mai discutat inca o data despre servicii si am hotarat sa raman la o finalizare, mi-a cerut banutii si a plecat in bucatarie sa-i bage in " casa de marcat ", heh.. a uitat sa-mi dea bon fiscal sa-l decontez .. :)) si ma rugat frumos sa ma dezbrac, m-am conformat si m-am pus in pat.. asteptand sa vina si domnisoara, a venit.. nici nu pot spune ca sa dezbracat, era deja dezbracata de cand am intrat pe usa apartamentului, si sa apucat de oral.. un oral BUN.. cu deep, si incep sa observ ca femeile au diferite tehnici. Si cum eram incarcat,am zis sa profit de ocazie si sa nu raman doar la oral.. am mai lasat-o eu umpic sa se lupte cu T-Rex al meu si am rugat-o sa-mi puna prezervativul, ma intrebat ea de pozitii si astea..dar eu fiind deja setat pe fundul ei de la intrare.. n-aveam cum sa plec de acolo fara sa nu-l vad eu in pozitia aia, si dupa un timp am si finalizat in prezervativ.. a avut grija sa faca curat,sa ma stearga frumos, ba chiar sa oferit sa-mi dea si un servetel umed. Per total, experienta a fost super ok.. la inceput eram putin ingrijorat dar.. m-am calmat cand am ajuns in apartament si am vazut despre ce este vorba.

In timp ce ma imbracam, am mai discutat una alta.. si am aflat ca este destul de inaintata ca si varsta din fraza spusa de ea " de obicei babele nu-si spun varsta ", asta cel putin pe mine, ma amuzat. M-am imbracat,si cand sa dam sa iesim din camera.. aud vocea unui confrate care spune " pot sa ies ? ", si uite cum eram eu captiv in camera.

Igiena: 9

Oral: 8.5

Normal: 7, din cauza mea ca eram prea incarcat. Data viitoare, ma revansez.

Tarif: 60 L/ finalizare

P.S: Pe aceasta cale, il salut pe confratele care a fost in jurul ieri, in jurul orei 16:30 in camera cu duduia blonduta si cu lenjerie bleu/albastra daca nu ma insel, ne-am intalnit pe hol.

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...