Sari la conținut

edit

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

--PICON SI CELEBRA LUI FASOLE!!

Impresia mea virtuala despre acest maestru al fasolei cu ciolan era ca in spatele monitorului se ascunde o acritura pentru ca mereu ma intepa si ma ''ataca''pe unde ma prindea!

El avea dreptate intr-un fel,nu toate raspunsurile si fotografiile postate de mine la debutul meu pe @nimfomane au fost laudabile,iar el ca un castor batran statea in spatele monitorului asteptand momentul sa imi gaseasca greselile! :laugh2

Intr-o zii s-a intamplat minunea si ma trezesc la usa cu .....@picon cel nesuferit care nu a vrut sa isi desconspire identittaea lui virtuala,dar nasul meu finut nu a putut fii pacalit! :no2si l-a mirosit! :yummy

Ca aspect fizic arata si se intretine bine,este uns cu toate alifile,sunt sigura in perioada lui de glorie a frant multe inimi :girly,nu ca nu ar mai avea succes si  ,dar de cand a descoperit ''ograda cu pasarici a motanului'' se lasa  cu programare la o fetita de top si nu numai!  :laugh2

Sfaturile si povatele lui sunt demne de luat in calcul!!

Despre cum se dezlantuie fiara din el cand ajungem in intimitate nu o scriu,nu este frumos! :refoz

Este un client de nota 10+ :* ,si un bun fotograf! :snap

Fetelor eu zic sa va faceti programare la el daca doriti sa mancati o fasole gatita cu dragoste si sa fiti ''muncite''cum trebuie dupa masa propriu-zisa!

Acum mai trebuie sa ma invete treaba cu ''iii-urile'',inca nu sunt 100% dumerita :girly si sper sa ma invite si pe mine la o fasole!

Te pup @piconas si sper sa zambesti cand vei vedea talentul meu literar! :bye

aspect:9-trebuie sa mai slabeasca putin

igiena:10

coportament:10

Da eu il recomand!

Te pup și eu "buzițe"! Ai talent literar, fără îndoială și da... m-ai făcut să zâmbesc a râs, dar m-am aPținut pentru că ... radar.

Acum face brioșe, dar o să mănănc puține pentru că într-adevăr, trebuie să dau jos vreo 4-5 kile.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Te pup și eu "buzițe"! Ai talent literar, fără îndoială și da... m-ai făcut să zâmbesc a râs, dar m-am aPținut pentru că ... radar.

Acum face brioșe, dar o să mănănc puține pentru că într-adevăr, trebuie să dau jos vreo 4-5 kile. :laugh2

E dă bine?

Ce poola mea a zis?

Să-mi fie cu pardon, nu citesc curvili :( (peste două rânduri)

• Like 1
Link spre comentariu

:laugh2 :laugh2 Sa nu mai vezi pizda straina,daca nu slabesti!

Hai syctyr! Pă new.

E dă bine?

Ce poola mea a zis?

Să-mi fie cu pardon, nu citesc curvili :( (peste două rânduri)

E dă bine, cică să mai slăbesc uMpic.  :laugh2

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...