Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Gata nu mai zic nimic. Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Da' ma puneti si nas?Eu stiu ca o data vede nasul puta finei(nu ca nu as fi vazut-o,dar sa nu stie finul) Ca ai vazut-o, asta e exact treaba ta, poate ai visat. Oricum, pe-a miresei (a finei din discutie) nu aveai cum s-o vezi, doar daca ai mai nasit-o o data. Doar zic. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 ... Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Dar ce m-a nasit... Pai era vorba ca doar o vede. A vrut sa se asigure ca nu e butaforie, inteleg Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Ca ai vazut-o, asta e exact treaba ta, poate ai visat. Oricum, pe-a miresei (a finei din discutie) nu aveai cum s-o vezi, doar daca ai mai nasit-o o data. Doar zic. Pai de ce nu aveam cum s-o vad?Doar nu fut pe intuneric. Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 nu esti discret deloc, discretule Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Pai de ce nu aveam cum s-o vad?Doar nu fut pe intuneric.daca vrei poti sa o duci si pe stadion, in lumina reflectoarelor dar ziceam si "io", "ashea" ca sa nu ii dai de banuit "mirelui" Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 --PICON SI CELEBRA LUI FASOLE!! Fetelor eu zic sa va faceti programare la el daca doriti sa mancati o fasole gatita cu dragoste si sa fiti ''muncite''cum trebuie dupa masa propriu-zisa! Acum mai trebuie sa ma invete treaba cu ''iii-urile'',inca nu sunt 100% dumerita si sper sa ma invite si pe mine la o fasole! Acum,sa fie cu iertare Corynuta...da; ce legatura are totusi titlul cu continutul? Inca nu ai papat fasolica. 2 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 ... 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 ... Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Pai de ce nu aveam cum s-o vad?Doar nu fut pe intuneric.Ia "neshte" pre si tuneaza-le, pune-le LED-uri, xenoane,.. Sa vezi tu lumina atunci, mai ceva ca la "Big Bang" Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Să revenim la recenzii! 4 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Să revenim la recenzii! Mai vrei? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 :rax2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Să revenim la recenzii! Amu amu.. Hmm @picon un adevarat domn si in realitate si aici pe forum,un bucatar bun care surprinde cu tot felu de bunati alese da si un mascul pe masura mea” Nota finala este 9RECOMAND 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Amu amu.. Hmm @picon un adevarat domn si in realitate si aici pe forum,un bucatar bun care surprinde cu tot felu de bunati alese da si un mascul pe masura mea” Nota finala este 9RECOMAND Tu ai papat fasolica de la picon? Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Tu ai papat fasolica de la picon? nu, am mancat altceva defapt cu 3 feluri mo surprins 3 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Aspect Hm, un domn ingrijit, simpatic, zambaret , aici trebuie sa dau 10, tocmai pt ca nu prea ii piere zambetul de pe buze AtitudineGazda atenta, 10 pt drobul de miel (am mancat prima data in viata mea), dimineata cafeluta era pregatita deja cand m-am trezit, Curatenie 10 aici no comment, cum zicea cineva pe forum ori e, ori nu e Actiune detaliataNo, aici il depunctez pt preludiu, a fost prea infierbantat de oralul aplicat de mine , s-a grabit un pic sa treaca la alte chestiuni Mai mult ce sa detaliez? ii place sexul de ar sta nonstop in bratele unei femei sau unor femei DimensiuniAducator de orgasm De recomandat.. da, recomand, daca vreti un domn atent, grijuliu, si care simti ca te apreciaza exact cum esti sau fix pt cum esti, 21 Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Aspect Hm, un domn ingrijit, simpatic, zambaret , aici trebuie sa dau 10, tocmai pt ca nu prea ii piere zambetul de pe buze AtitudineGazda atenta, 10 pt drobul de miel (am mancat prima data in viata mea), dimineata cafeluta era pregatita deja cand m-am trezit, Curatenie 10 aici no comment, cum zicea cineva pe forum ori e, ori nu e Actiune detaliataNo, aici il depunctez pt preludiu, a fost prea infierbantat de oralul aplicat de mine , s-a grabit un pic sa treaca la alte chestiuni Mai mult ce sa detaliez? ii place sexul de ar sta nonstop in bratele unei femei sau unor femei DimensiuniAducator de orgasm De recomandat.. da, recomand, daca vreti un domn atent, grijuliu, si care simti ca te apreciaza exact cum esti sau fix pt cum esti, Foarte frumoasa recenzia! Felicitari Cassy!La cum ai povestit, de maine ati belit p*a fetelor, pe care va mai viziteaza achitati "halatu' " )) 2 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Foarte frumoasa recenzia! Felicitari Cassy!La cum ai povestit, de maine ati belit p*a fetelor, pe care va mai viziteaza achitati "halatu' " )) Hehe, regulamentul nu prevede asa ceva Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Hai că dacă o ţineţi aşa, în curând o să cer eu halatu'! Mulţumesc fetelor, am fost impresionat de gentileţea voastră! 8 2 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Mah mosh mitic cu capu mic ... vezi dara, sa nu ti-o iei in cap, auzisi bre ?Te cam lauda fetele vaz ... P.S. Sa zic si io ca esti un precin bun ? 1 2 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Hai că dacă o ţineţi aşa, în curând o să cer eu halatu'! Mulţumesc fetelor, am fost impresionat de gentileţea voastră! Halat de "master chef"! Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Amu amu.. Hmm @picon un adevarat domn si in realitate si aici pe forum,un bucatar bun care surprinde cu tot felu de bunati alese da si un mascul pe masura mea” Nota finala este 9RECOMAND El este Picon Fiti ca Picon.! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate