Sari la conținut

Andreea animatoare - Nerva Traian 0736414183

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Super fetita 👌👌👌ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

post-98410-0-06833600-1482393936_thumb.jpeg

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Buna baieti

Azi sunt la birou pana la ora 21

Va urez Craciun fericit!!!!

Si ne vedem saptamana viitoare,voi fi la birou pe 27,28 si 29 dec,dupa care ma voi intoarce pe data de 4 ianuarie,va sarut dulce :*

• Oras:-
  • Oras:-
Postat
 Mi se pare adorabila. Daca nu aveam sotia imi venea sa o iau si acasa.

trebuie sa-ti spui, o luai acasa daca ea ar fi acceptat (ma refer la Andreea..) :laugh2

• Like 1
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat

Bună. Am și o intrebare:anal faci si care sunt preturile ca tot caut și nu găsesc. Poate nu ma descurc eu!Sărbători fericite!

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu as mai lua-o acasa. Nu am bani sa tin asemenea femeie. :) Stau in banca mea mai bine. M-am mai gandit. :) Ajung la sapa de lemn.

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Buna baieti!am adaugat cateva poze neretusate,asa cum mi ati cerut :girly :gifs_ojos sper sa va placa!!!pupici dulci :2qm40hg :2qm40hg :2qm40hg

:kiss3  :kiss3

Postat

Da cred ca asa o as fie pe peste tot. :) Eu as face o vizita Andreei, dar e greu sa prinzi loc. Ar fi o ocazie buna azi. :)

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Andreea iti multumesc pentru momente si senzatii minunate in compania ta...Sper ca ai reusit sa scoti masina din zapada....Multumeste te rog colegei ca ne a lasat sa imprumutam patul.. sper ca nu ai avut febra la picioare ziua urmatoare...Te sarut in locul tau preferat...

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Andreea iti multumesc pentru momente si senzatii minunate in compania ta...Sper ca ai reusit sa scoti masina din zapada....Multumeste te rog colegei ca ne a lasat sa imprumutam patul.. sper ca nu ai avut febra la picioare ziua urmatoare...Te sarut in locul tau preferat...

o recenzie pe cinste... scurta si la obiect. trebuia sa scrii doar "Merita sa o vizitati!"

• Like 1
  • Minus 2
Postat

o recenzie pe cinste... scurta si la obiect. trebuia sa scrii doar "Merita sa o vizitati!"

Sau mai scurt: vezi ca iar a nins, sa nu intarzii la birou ca ingheata clientul in fata blocului.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...