Sari la conținut

Andreea animatoare - Nerva Traian 0736414183

Postări Recomandate

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Am fost acum vreo luna jumatate. Locatia adiacenta nerva traian, se ajunge usor, locuri de parcare in spate. La balconul de la etajul 1 de deasupra intrarii se hlizeau niste cocalari de-aia spargatori de seminte si un pic mai inainte pe alee era o masina cam dubioasa cu alti cocalari... sau mai degraba cioroi, care se smenuiau ei sau cine stie ce faceau ei acolo. In fine, noroc ca m-a primit foarte frumos Andreea si ca e foarte sociabila, ca am uitat imediat detaliile astea.

Note:

Andreea: 8,5 fara tocuri, 9 pe tocuri 

Igiena: 10

Atitudine: 10 spre 72, foarte volubila si simpatica

ON: cam 61, exact pe gustul meu

NP: 9

GFE: 9,5

Locatie: 5 ca sa caut si eu nod in papura... fara papuci de unica folosinta, intunecoasa, mobila veche, asternuturi care au vazut multe sunt sigur.

Cadou: 400/h bine investiti

De revenit, mai ales daca isi gaseste o locatie mai faina.

• Oras:bucuresti
Postat

Am fost acum vreo luna jumatate. Locatia adiacenta nerva traian, se ajunge usor, locuri de parcare in spate. La balconul de la etajul 1 de deasupra intrarii se hlizeau niste cocalari de-aia spargatori de seminte si un pic mai inainte pe alee era o masina cam dubioasa cu alti cocalari... sau mai degraba cioroi, care se smenuiau ei sau cine stie ce faceau ei acolo. In fine, noroc ca m-a primit foarte frumos Andreea si ca e foarte sociabila, ca am uitat imediat detaliile astea.

Note:

Andreea: 8,5 fara tocuri, 9 pe tocuri 

Igiena: 10

Atitudine: 10 spre 72, foarte volubila si simpatica

ON: cam 61, exact pe gustul meu

NP: 9

GFE: 9,5

Locatie: 5 ca sa caut si eu nod in papura... fara papuci de unica folosinta, intunecoasa, mobila veche, asternuturi care au vazut multe sunt sigur.

Cadou: 400/h bine investiti

De revenit, mai ales daca isi gaseste o locatie mai faina.

Ms frumos :*

Postat

Buna baieti

Azi sunt la birou pana la ora 22

Va sarut dulce :*

Te puuuup

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Ba esti prost 400 un futai...idioti.

• Oras:Galati, Bucuresti
  • Oras:Galati, Bucuresti
Postat

Buna, Andreea !

Putem avea o sedinta de anilingus ?

• Oras:Dacia
  • Oras:Dacia
Postat

Salutare confrați futăcioşi

Sosit azi în capitală şi fiind în căutare de acțiune am ales, mulțumită recenziilor voastre, să o vizitez pe Andreea. Andreea e o companie excelentă, m-a direcționat cu precizie spre cuibușorul de nebunii, e punctuală la sosire dar nu te cronometrează. Ăsta e un punct forte pe lângă aspect şi gfe. După o scurtă introducere de cca 10 min. am fost la duş şi a început "furtuna". A fost o acțiune intensă cu fiori pe șira spinării încheiată cu o finalizare de vis. Cât mai stau pe aici sunt abonatul ei.

Note:

Aici e cam greu pt. că nu am experiență pe forum şi s-ar putea să fiu subiectiv

Locație: 9 (e cam întortocheat Bucureștiul)

Igienă: 10 (nici un miros neplăcut)

ON:10+

NP: 10

Gfe:10

• Like 2

Postat

Salutare confrați futăcioşi

Sosit azi în capitală şi fiind în căutare de acțiune am ales, mulțumită recenziilor voastre, să o vizitez pe Andreea. Andreea e o companie excelentă, m-a direcționat cu precizie spre cuibușorul de nebunii, e punctuală la sosire dar nu te cronometrează. Ăsta e un punct forte pe lângă aspect şi gfe. După o scurtă introducere de cca 10 min. am fost la duş şi a început "furtuna". A fost o acțiune intensă cu fiori pe șira spinării încheiată cu o finalizare de vis. Cât mai stau pe aici sunt abonatul ei.

Note:

Aici e cam greu pt. că nu am experiență pe forum şi s-ar putea să fiu subiectiv

Locație: 9 (e cam întortocheat Bucureștiul)

Igienă: 10 (nici un miros neplăcut)

ON:10+

NP: 10

Gfe:10

Ms mult :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...