dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 25, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Februarie 25, 2016 Si na...se vede in semnatura...e in faza de proiect, cand se descarca de pe teava, sau a intrat deja cu capul in ovul? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 25, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 25, 2016 E doctor cum sunt eu balerinaPăi nu ești...? 2 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Februarie 25, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Februarie 25, 2016 e in faza de proiect, cand se descarca de pe teava, sau a intrat deja cu capul in ovul?Eee Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Februarie 25, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Februarie 25, 2016 Păi nu ești...?Ba da!Pai ce am zis?! Ps: sa ne mutam de aici ca nu e frumos fata de titulara topicului.Am o discutie cu el pe subforumul meu Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Februarie 25, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Februarie 25, 2016 Asa crezi tu Am o gagica noua, daca sunteti cuminti v-o prezint si voua Hai da-o pe goarna, ca stim ca nu poti sa tii in tine. 1 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2016 Ai pe dracuFa i niste loby poate ti o fute tot forumul si iar te plangi ca nu are vreme sa ti faca o muieIi fac o recenzie fara modalitate de contact, ce zici de asta? Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Februarie 25, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Februarie 25, 2016 Ii fac o recenzie fara modalitate de contact, ce zici de asta? Zic ca ce visezi noaptea crezi ca ai trait ziua Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 25, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Februarie 25, 2016 lasati-mi animatoarea in pace!!!!!! 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 lasati-mi animatoarea in pace!!!!!! Da bravo mă! 2 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Februarie 25, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Februarie 25, 2016 Sa revenim la animatoare iMpula mea! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Sa revenim la animatoare iMpula mea!Păi nooo 3 Link spre comentariu
andreea5222 Reputație: 906 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 29, 2016 Buna baietiAzi sunt pana la ora 21Va pupic dulceee 7 1 Link spre comentariu
mahinho Reputație: 89 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 29, 2016 Hm...vazand pozele mi se pare cam exagerat 400ron/ 1h. Mi se pare rezonabil pe la 300 ron/h si 200ron/fin...decide domnita...pana atunci pas, exista si alte oferte la pret accesibil. 1 Link spre comentariu
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2016 BunaAzi sunt pana la ora 23Va pupacesc mult si dulce! 6 1 Link spre comentariu
alex stomatologul Reputație: -300 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2016 cine pica ...pica.si daca nu pica cade.valoarea e aceeasi doar volumul mai mic...pentru cine intelege 2 Link spre comentariu
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 2, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 BunaAzi ma gasiti pana la ora 22Pupicei! Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 cine pica ...pica.si daca nu pica cade.valoarea e aceeasi doar volumul mai mic...pentru cine intelege Daca tot pica volumul in mod constant, ajunge in picaj si valoarea. Link spre comentariu
alex stomatologul Reputație: -300 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 Iar ca sa sa si mentina echilibrul financiar va trebui sa creasca constant pretul...de ...analist financiar 2 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 Iar ca sa sa si mentina echilibrul financiar va trebui sa creasca constant pretul...de ...analist financiarDepinde daca gaseste amatori de a achita cat mai mult pentru acelasi produs, cu aceleasi optiuni. Ca atlfel trebuie sa adauge altele extra. Link spre comentariu
alex stomatologul Reputație: -300 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 Are un amic de al meu o vorba...daca o scoate din cur si o baga in gura...ii dau .... ron in plus 2 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 Are un amic de al meu o vorba...daca o scoate din cur si o baga in gura...ii dau .... ron in plusCu sau fara balonash? Link spre comentariu
alex stomatologul Reputație: -300 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 m ai prins..dar sun si l intreb ! 2 Link spre comentariu
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2016 BunaAzi ma gasiti la "birou" pana la ora 22Va pupacesc! Link spre comentariu
panteras8848 Reputație: 29 Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Acum o saptamana, mai exact sambata trecuta, cu treaba prin Bucuresti, am zis ... cum as putea eu sa ratez o seara fara a fi incantat de una din D-soarele din Capitala. Zis si facut. Cu o programare prealabila de joi, trimisesem mesaj unei alte persoane si din pura intamplare am nimerit la Andreea ... Cand mi-a comunicat tarifele am stat putin in dubii nu prea stiam ce sa fac .. mi se parea ca cere cam mult pentru vasta oferta din Bucuresti ... Nu mi-a luat mult si m-am convins ca am facut cea mai buna alegere. Initial alesesem o ora cu posibilitatea de prelungire, care pana la urma s-a transformat in 2 ore, binenteles cu bonusul de rigoare ... M-a atras foarte mult zambetul ei carismatic si libertatea de a discuta orice cu ea ... parca ma cunostea de o viata ... te simti cel putin ca cel mai bun prieten .. .amant ... Dupa o discutie, care s-a lungit cam mult, in care am trecut prin toate placerile conversatiei ... experienta de animatoare isi pune puternc amprenta , am purces la igienizarea corespunzatoare ... chiar mai mult am invitat-o la un dus in 2, unde am avut parte de un preludiu cum rar intalnesti ... A fost doar un pas .. si foarte bine incalziti ... direct in camera de joaca. Totul venea de la sine ... parca imi ghicea gandurile. Igiena impecabila m-a facut sa nu am nici o retinere ... terminand in balonas dupa o serie de gemete din partea ei, incantatoare ... Joaca un rol impecabil, ar putea sa se fac linistita actrita ... Vorba unui antevorbitor, nu vreau sa imi imaginez cum trece prin toate starile emotionale atunci cand danseaza. Dupa o mica pauza in care am povestit vrute si nevrute ... se dezlantuie uraganul ... trecut prin toate pozitiile imaginate si neimaginate ... nici nu stiu cum a trecut cea de a doua ora ... Din pacate uneori timpul e mult prea scurt pentru anumite placeri ale vietii ... Ametit de placere si bulversat, stapanindu-mi cu greu emotia ma indrept spre iesire ... Daca ma intrebati ce am facut in cele 2 ore nu as putea sa redau nici macar jumatate atat de natural a decurs totul... Si acum sa trecem la note ... desi totul, cel putin pentru mine, a fost de 10+ pe linie, a fost si acel click de care ai parte cu anumite persoane Locatie - 10 (curatenie, prosop uscat, un loc unde te simti ca acasa) Aspect - 9 (10 e rezervat doar unei singure persoane, ochi care te baga in boli de inima, slim, sanii destul de mici, dar compenseaza prin prezenta scenica, undeva la 1.65 si maxim 50 kg, varsta pana in 30 ani, versata, trecuta prin viata, dar te face sa te simti ca si cum ai fi cu o pustoaca care iti indeplineste toate visurile, si sa nu uit foarte copilaroasa, iar rasul simpatic nu mai zic) GFE - 10 (te face sa te simti mai mult decat cel mai bun prieten al ei) FK - 10 (totul e foarte natural vine de la sine) Oral - 10 (sincer nu mai tin minte, dar a fost si el undeva pe acolo) Normal - 10 (la un moment dat mi-era frica sa nu se rupa in doua, are niste ochi si o senzualitate in glas de scoala si mortii din somn) Decartat - 400 lei/ora + bonusul de rigoare pentru diferenta de timp Concluzia : purtati-va frumos cu ea si veti avea parte de cele mai frumoase clipe alaturi de cea mai buna prietena. Lasa-ti-va condusi in piesa ei de teatru. Pentru mine a trecut pe locul 2 atat din Bucuresti cat si din Iasi(tine strict de gusturile personale), dupa o alta mare simpatie a mea din Bucuresti, care din pacate s-a retras. 8 Link spre comentariu
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 Acum o saptamana, mai exact sambata trecuta, cu treaba prin Bucuresti, am zis ... cum as putea eu sa ratez o seara fara a fi incantat de una din D-soarele din Capitala. Zis si facut. Cu o programare prealabila de joi, trimisesem mesaj unei alte persoane si din pura intamplare am nimerit la Andreea ... Cand mi-a comunicat tarifele am stat putin in dubii nu prea stiam ce sa fac .. mi se parea ca cere cam mult pentru vasta oferta din Bucuresti ... Nu mi-a luat mult si m-am convins ca am facut cea mai buna alegere. Initial alesesem o ora cu posibilitatea de prelungire, care pana la urma s-a transformat in 2 ore, binenteles cu bonusul de rigoare ... M-a atras foarte mult zambetul ei carismatic si libertatea de a discuta orice cu ea ... parca ma cunostea de o viata ... te simti cel putin ca cel mai bun prieten .. .amant ... Dupa o discutie, care s-a lungit cam mult, in care am trecut prin toate placerile conversatiei ... experienta de animatoare isi pune puternc amprenta , am purces la igienizarea corespunzatoare ... chiar mai mult am invitat-o la un dus in 2, unde am avut parte de un preludiu cum rar intalnesti ... A fost doar un pas .. si foarte bine incalziti ... direct in camera de joaca. Totul venea de la sine ... parca imi ghicea gandurile. Igiena impecabila m-a facut sa nu am nici o retinere ... terminand in balonas dupa o serie de gemete din partea ei, incantatoare ... Joaca un rol impecabil, ar putea sa se fac linistita actrita ... Vorba unui antevorbitor, nu vreau sa imi imaginez cum trece prin toate starile emotionale atunci cand danseaza. Dupa o mica pauza in care am povestit vrute si nevrute ... se dezlantuie uraganul ... trecut prin toate pozitiile imaginate si neimaginate ... nici nu stiu cum a trecut cea de a doua ora ... Din pacate uneori timpul e mult prea scurt pentru anumite placeri ale vietii ... Ametit de placere si bulversat, stapanindu-mi cu greu emotia ma indrept spre iesire ... Daca ma intrebati ce am facut in cele 2 ore nu as putea sa redau nici macar jumatate atat de natural a decurs totul... Si acum sa trecem la note ... desi totul, cel putin pentru mine, a fost de 10+ pe linie, a fost si acel click de care ai parte cu anumite persoane Locatie - 10 (curatenie, prosop uscat, un loc unde te simti ca acasa) Aspect - 9 (10 e rezervat doar unei singure persoane, ochi care te baga in boli de inima, slim, sanii destul de mici, dar compenseaza prin prezenta scenica, undeva la 1.65 si maxim 50 kg, varsta pana in 30 ani, versata, trecuta prin viata, dar te face sa te simti ca si cum ai fi cu o pustoaca care iti indeplineste toate visurile, si sa nu uit foarte copilaroasa, iar rasul simpatic nu mai zic) GFE - 10 (te face sa te simti mai mult decat cel mai bun prieten al ei) FK - 10 (totul e foarte natural vine de la sine) Oral - 10 (sincer nu mai tin minte, dar a fost si el undeva pe acolo) Normal - 10 (la un moment dat mi-era frica sa nu se rupa in doua, are niste ochi si o senzualitate in glas de scoala si mortii din somn) Decartat - 400 lei/ora + bonusul de rigoare pentru diferenta de timp Concluzia : purtati-va frumos cu ea si veti avea parte de cele mai frumoase clipe alaturi de cea mai buna prietena. Lasa-ti-va condusi in piesa ei de teatru. Pentru mine a trecut pe locul 2 atat din Bucuresti cat si din Iasi(tine strict de gusturile personale), dupa o alta mare simpatie a mea din Bucuresti, care din pacate s-a retras.multumesc mult,te mai astept cu drag,te sarut dulce! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum