Sari la conținut

acvaristica??

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cica sarlota ar fii fish ..

nu mai fa afirmatii cu subiect si predicat... tu n-auzi ca nu e voie? :P

=))

na ca i-ai stricat si rezumatu' =))

e ca si cum ti-ar spune cineva dinainte ca erou principal din film o fute pe sorsa vitrega si apoi ea il omoara la sfarsit =))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu mai fa afirmatii cu subiect si predicat... tu n-auzi ca nu e voie? :P

=))

na ca i-ai stricat si rezumatu' =))

e ca si cum ti-ar spune cineva dinainte ca erou principal din film o fute pe sorsa vitrega si apoi ea il omoara la sfarsit =))

Am pus cuvantul"cica" in fata ...deci nu este o afirmatie!
Postat

Am pus cuvantul"cica" in fata ...deci nu este o afirmatie!

ei cum sa nu fie... e o afirmatia mascata... ce naiba tu chiar te faci ca nu intelegi...

suficient m-am facut eu azi ca nu pricep.. acum te faci si tu...? :P

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

insinuezi maestro

le-am deschis unul dupa altul intentionat.. la poate 2 minute unul de altul.. nu am asteptat sa vad daca are sau nu priza la public...

eu am pus INTREBARI, nu afirmatii mascate ca nu suntem avocati in sedinta la instanta

creieri blocati in zeama de pasarica tanara = gandire afectata de afinitatea pentru pasarica vreuneia sau pentru ea toata. nu e o jignire. si e de inteles daca se intampla. dupa cum am spus deja.

stiu sigur ca nu ai ciunga in par deci nu te-am suspectat de asa ceva, ai doar o anumita vanitate cand gandirea iti e incetosata de fixismul cu privire la parerile-ti proprii, mai ales daca e vorba si de vreo afinitate cu aroma de labii prin zona.

nu te simti te rog jignit de nimic din ce am zis. nu am avut aceasta intentie.

nu ma consider abil, mi se pare chiar de o banalitate evidenta postarea acestui topic, cat si continutul lui, cat si raspunsurile pe care le-am dat

Dragul meu, la vârsta mea îmi permit să am vanitate.  :laugh2

Cât despre gândire încețoșată datorită unei afinități cu aromă de labii, te cam înșeli, tinere coleg! Păi uite, de curând, @andrei.andrei.andrei, a făcut-o de comandă pe Coryna, cu scociorât pe topic( muncă frate, nu glumă), pentru că i-a dat țeapă. Reacția mea? Deși îmi e simpatică și am avut 2 întâlniri super cu ea, nu am ezitat să o "trag de urechi" pe tema țepelor - asta a propos de aromă de labii ... păi dacă nici Coryna nu are labii ...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Eu sunt de parere ca nu trebuie sa faci o referire mascata la adresa amantului meu @picon! :D

Ai ceva de zis fii barbat si iesi in fata! :D ^_^

mie imi place mai pe la spate asa... (mare atentie ca maschez afirmatiile)

sa-ti traiasca amantu, sa mai faca un ciolan si sa mai daruiasca

chiar n-am nimic cu el, doar sunt eu de parere ca fiecare ar trebui la modul civilizat sa aibe dreptul la a pune subiecte in discutie, la a pune intrebari la a-si exprima pareri.. atat...

ca ele deranjeaza, ca sunt diferite de ale noastre... asta e viata

Postat

Dragul meu, la vârsta mea îmi permit să am vanitate.  :laugh2

Cât despre gândire încețoșată datorită unei afinități cu aromă de labii, te cam înșeli, tinere coleg! Păi uite, de curând, @andrei.andrei.andrei, a făcut-o de comandă pe Coryna, cu scociorât pe topic( muncă frate, nu glumă), pentru că i-a dat țeapă. Reacția mea? Deși îmi e simpatică și am avut 2 întâlniri super cu ea, nu am ezitat să o "trag de urechi" pe tema țepelor - asta a propos de aromă de labii ... păi dacă nici Coryna nu are labii ...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

hai fi sincer... adica intalnirile cu Coryna au fost mai "super" decat intalnirile cu Sarlota?

na, poftim aici provocare... hai sa te vad acum ce raspunzi... si uite asa intri in gura femeilor fara sa ai vreo vina (dar tot rau spre bine, ca nu am auzit pe nimeni sa se planga ca e rau in gura unei femei bune ;) )

PS: Varsta nu are legatura cu slabirea controlului asupra eventualelor defecte pe care le avem... e o alegere, nu vine o data cu varsta sau conditionat de aceasta.

PPS: Doar presupui ca sunt tanar. Probabil pentru ca am mentionat ca iti respect varsta. Normal mi se pare sa o respect indiferent ca am 20 de ani sau aproximativ aceeasi varsta cu tine ;)

Postat

Eu cred ca ti s-a facut pofta de labiiile mele si nu sti cum sa o spui!

Fii barbat si iesi in fata! @_@

da ce ai patit tanaro... nici tie nu iti plac afirmatiile mascate?

hmmm... cred ca de aia te potrivesti cu pico nashu :P

Vizitator
Postat

iar topic nou descoperit prea tarziu. nici n am citit nimic.

rezumat va rog.

a fasait shaormeria ;)

• Like 2
Postat

a fasait shaormeria ;)

la cum il stiu eu pe doctoru il doare direct in varfu pulii

si la cum o stiu pe sarlota... nu a fost anuntata inca de existenta acestui topic, dar nu mai dureaza mult.. iar cand va afla imi voi mai cumpara un frigider =))

• Like 2
  • Minus 3
Postat

hai fi sincer... adica intalnirile cu Coryna au fost mai "super" decat intalnirile cu Sarlota?

na, poftim aici provocare... hai sa te vad acum ce raspunzi... si uite asa intri in gura femeilor fara sa ai vreo vina (dar tot rau spre bine, ca nu am auzit pe nimeni sa se planga ca e rau in gura unei femei bune ;) )

PS: Varsta nu are legatura cu slabirea controlului asupra eventualelor defecte pe care le avem... e o alegere, nu vine o data cu varsta sau conditionat de aceasta.

PPS: Doar presupui ca sunt tanar. Probabil pentru ca am mentionat ca iti respect varsta. Normal mi se pare sa o respect indiferent ca am 20 de ani sau aproximativ aceeasi varsta cu tine ;)

Fiecare a fost super, fiecare în felul ei. Au stiluri diferite, fiecare fiind bună pentru stilul abordat.

P.S. Nu presupun că ești mai tânăr ca mine, în mod cert toți sunt mai tineri ca mine, pentru că eu sunt Nemuritoru'.  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Fiecare a fost super, fiecare în felul ei. Au stiluri diferite, fiecare fiind bună pentru stilul abordat.

P.S. Nu presupun că ești mai tânăr ca mine, în mod cert toți sunt mai tineri ca mine, pentru că eu sunt Nemuritoru'.  :laugh2

ei hai ca te lauzi acuma.. sunt convins ca mai ai si tu momentele tale de rusine cand iti mai moare... toti le-am avut... hai nu te rusina =))

mda... diplomatic raspuns.. ce sa zic... pentru fiecare in felul ei... bineinteles... tu fiind stilistul in trantele dintre voi nu? :P =))

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

picon&alexxxx, va rog sa scrieti mai putin daca se poate. servesc micul dejun si sunteti greu de urmarit.

multu'!

• Like 1
Vizitator
Postat

picon&alexxxx, va rog sa scrieti mai putin daca se poate. servesc micul dejun si sunteti greu de urmarit.

multu'!

Pofta mare !

• Like 1
Postat

multu'!

micul dejun la orele 04:00 piem (ora Romaniei) in a 5a zi de uichend nu?

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Plictisiti mai sunteti, vorbeste ciobul de oala sparta. :laugh2

In postura de client ar trebui sa te doara in paispe daca Sarlota e acvatica sau nu, e numai problema ei daca se trezeste cu vizitatori nechemati la usa... :)

Postat

Pofta mare !

n-ai inteles....

el stabileste cum e pofta, sau daca e sau nu e... nu e dupa pofta poftei... stii ce zic? =))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

micul dejun la orele 04:00 piem (ora Romaniei) in a 5a zi de uichend nu?

ce sa fac, ma chinui si eu cum pot.

• Like 2
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Plictisiti mai sunteti, vorbeste ciobul de oala sparta. :laugh2

In postura de client ar trebui sa te doara in paispe daca Sarlota e acvatica sau nu, e numai problema ei daca se trezeste cu vizitatori nechemati la usa... :)

sarutmana distinsa doamna

si am lasat cumva gresita si falsa impresie cum ca nu m-ar durea in 14 sau cum?

cu deosebita stima si profunda consideratie va rog sa-mi permiteti sa va salut deosebit de respectuos,

sarutmainile :)

:P

Postat

sarutmana distinsa doamna

si am lasat cumva gresita si falsa impresie cum ca nu m-ar durea in 14 sau cum?

cu deosebita stima si profunda consideratie va rog sa-mi permiteti sa va salut deosebit de respectuos,

sarutmainile :)

:P

:) Poate nu ma refeream la tine... :laugh2

:*

Postat

ce sa fac, ma chinui si eu cum pot.

vezi ca pica greu la stomac icrele negre si vreo spurcaciune de Laurent-Perrier sau de Bottega daca nu ai avut parte de o finalizare orala inainte sa se mai elibereze organismu de rele ;)

• Like 1
  • Minus 3

Postat

ei hai ca te lauzi acuma.. sunt convins ca mai ai si tu momentele tale de rusine cand iti mai moare... toti le-am avut... hai nu te rusina =))

mda... diplomatic raspuns.. ce sa zic... pentru fiecare in felul ei... bineinteles... tu fiind stilistul in trantele dintre voi nu? :P =))

Mă refeream la vârsta. Și nu, stilistele sunt fetele, fiecare abordând un anumit stil, știi ce zic. 

• Like 3
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...