vardevar Reputație: -514 Postat Iulie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 9, 2016 Azi ești asa forță? Cu programul asta? 1 3
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 9, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 9, 2016 Azi ești asa forță? Cu programul asta?Sunt,sunt. M-am odihnit
vardevar Reputație: -514 Postat Iulie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 9, 2016 Atunci îmi fac și eu programare la tine,dacă ești asa odihnita
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 10, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 10, 2016 Disponibila pana la 23
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 10, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iulie 10, 2016 Trebuie sa fac si eu recenzia dar nam avut timp sper sa mi accepți scuzele )) 2
marcel turda Reputație: 148 Postat Iulie 10, 2016 Oras:europa Oras:europa Postat Iulie 10, 2016 mai zilele trecute am vizitat-o si eu pe Miruna.Programarea am facut-o telefonic, fata amabila si m-a ghidat corect.Locatia este pe Mircea Voda, usor de ajuns, locuri de parcare. Apartament curat cu 2 camere, mobilat minimalist.Miruna are undeva peste 80 kg., insa pentru amatorii de fete plinute, este O.K. O ajuta foarte mult si tineretea, la vreo 40 de ani, s-ar putea sa nu mai fie chiar o.K. cu greutatea actuala.Serviciile sunt, de asemenea O.k. French Kiss, oral NP foarte bun, pasarica destul de stramta si foarte curata, fara mirosuri sau alte chestii nasoale. Are un fund mare si rotund de care era sa ma indragostesc...I-am solicitat si anal, insa m-a prevenit ca nu e foarte mare amatoare si ca merge greu; desi aveam chef, am renuntat finca eram obosit.Pe scurt, Miruna m-a cucerit nu prin tehnica deosebita, nici printr-un GFE deosebit, nici prin PSE, Miruna este o fata plinuta frumoasa, curata si se caracterizeaza prin amabilitate si bunavointa, face tot ce poate ea sa iti fie pe plac, dar trebuie sa ii spui. Nu este cu fite, nu este nici prefacuta. Am prestat si eu un oral, insa nici macar nu a incercat sa se prefaca incantata, pur si simplu accepta asta, la fel a fost si in ceea ce priveste sexul propriu-zis, nu era extaziata, insa nici nu era acrita, scarbita sau oripilata.Merita incercata si probabil voi reveni.Note: Locatie: 8,5Aspect: 9, pentru amatorii de fete plinuteIgiena: 9,5 (nu era epilata de cateva zile (3-4)GFE: 9 8
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 10, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 10, 2016 Trebuie sa fac si eu recenzia dar nam avut timp sper sa mi accepți scuzele )))) Se accepta si dupa 3 luni )) 2
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 10, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 10, 2016 mai zilele trecute am vizitat-o si eu pe Miruna.Programarea am facut-o telefonic, fata amabila si m-a ghidat corect.Locatia este pe Mircea Voda, usor de ajuns, locuri de parcare. Apartament curat cu 2 camere, mobilat minimalist.Miruna are undeva peste 80 kg., insa pentru amatorii de fete plinute, este O.K. O ajuta foarte mult si tineretea, la vreo 40 de ani, s-ar putea sa nu mai fie chiar o.K. cu greutatea actuala.Serviciile sunt, de asemenea O.k. French Kiss, oral NP foarte bun, pasarica destul de stramta si foarte curata, fara mirosuri sau alte chestii nasoale. Are un fund mare si rotund de care era sa ma indragostesc...I-am solicitat si anal, insa m-a prevenit ca nu e foarte mare amatoare si ca merge greu; desi aveam chef, am renuntat finca eram obosit.Pe scurt, Miruna m-a cucerit nu prin tehnica deosebita, nici printr-un GFE deosebit, nici prin PSE, Miruna este o fata plinuta frumoasa, curata si se caracterizeaza prin amabilitate si bunavointa, face tot ce poate ea sa iti fie pe plac, dar trebuie sa ii spui. Nu este cu fite, nu este nici prefacuta. Am prestat si eu un oral, insa nici macar nu a incercat sa se prefaca incantata, pur si simplu accepta asta, la fel a fost si in ceea ce priveste sexul propriu-zis, nu era extaziata, insa nici nu era acrita, scarbita sau oripilata.Merita incercata si probabil voi reveni.Note: Locatie: 8,5Aspect: 9, pentru amatorii de fete plinuteIgiena: 9,5 (nu era epilata de cateva zile (3-4)GFE: 9Multumesc frumos:* Te pup si te mai astept
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 11, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 11, 2016 Disponibila pana la 23
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 12, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 12, 2016 Disponibila pana la 23
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 13, 2016 Disponibila
mihai230579 Reputație: 7 Postat Iulie 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2016 Heey Buna Miruna .. la domiciliul clientului tot nu accepti.. te pup
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 14, 2016 Heey Buna Miruna .. la domiciliul clientului tot nu accepti.. te pupDoar la cei pe care ii cunosc
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 14, 2016 Disponibila pana la 23
mihai230579 Reputație: 7 Postat Iulie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2016 Doar la cei pe care ii cunosc pai si daca vi la mine ai sa ma cunosti s au am putea vb daca vrei pe skype daca ai cont ma si vezi sunt o persoana serioasa ai sa vezi daca ne vom cunoaste si daca tot e ok as vrea sa ne vedem mereu pup zi minunata sa ai ...
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 15, 2016 Disponibila pana la 4-5 dimineata
loverboy.cristi Reputație: 7 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2016 Poze recente nu mai pui și tu? Ești o superba
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 15, 2016 Poze recente nu mai pui și tu? Ești o superba 4
loverboy.cristi Reputație: 7 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2016 Minunata ca și pana acum pe zi ce trece ești din ce în ce mai buna iar Nu vrei deloc sa stai cu fundul la mine
yoyoyo12 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 :Pbuna, daca faci si show web, da-mi un mesaj privat sau aici cu id-ul tau de skype
andrei_fmj Reputație: 10 Postat Iulie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2016 Am vizitat-o aseara pe Miruna convins fiind de recenziile voastre si nu mi-au fost inselate asteptarile cu nimic.Am sunat-o, m-a programat intr-o ora, am fost ghidat corect catre locatie. Am fost intampinat intr-o tinuta provocatoare si tocuri, fapt ce o faceau sa para mult mai inalta de cat banuiam eu.Vizita a fost foarte scurta, fundul Mirunei facandu-ma sa termin mult mai repede decat am banuit vreodata, cu alte cuvinte am ramas dator...Oral: 8Normal: 9Am platit 100 lei pentru o finalizare, recomand pentru pasionatii de fete plinute. Cu siguranta voi reveni. 4
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 16, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 16, 2016 Am vizitat-o aseara pe Miruna convins fiind de recenziile voastre si nu mi-au fost inselate asteptarile cu nimic.Am sunat-o, m-a programat intr-o ora, am fost ghidat corect catre locatie. Am fost intampinat intr-o tinuta provocatoare si tocuri, fapt ce o faceau sa para mult mai inalta de cat banuiam eu.Vizita a fost foarte scurta, fundul Mirunei facandu-ma sa termin mult mai repede decat am banuit vreodata, cu alte cuvinte am ramas dator...Oral: 8Normal: 9Am platit 100 lei pentru o finalizare, recomand pentru pasionatii de fete plinute. Cu siguranta voi reveni. Iti multumesc frumos Si te mai astept cu mare drag
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 17, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 17, 2016 Disponibila pana la ora 24
mihai230579 Reputație: 7 Postat Iulie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 17, 2016 Hey Buna Miruna ceva poze noi cu fundulet si sanii pup zi minunata...
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Iulie 18, 2016 Disponibila pana la 23
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum