Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bdul Mircea Voda :)
Postat

Azi ești asa forță? Cu programul asta?

Sunt,sunt. M-am odihnit :D
  • Oras:bucuresti
Postat

Atunci îmi fac și eu programare la tine,dacă ești asa odihnita

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Trebuie sa fac si eu recenzia dar nam avut timp sper sa mi accepți scuzele :)))

• Like 2
  • Oras:europa
  • Oras:europa
Postat

mai zilele trecute am vizitat-o si eu pe Miruna.

Programarea am facut-o telefonic, fata amabila si m-a ghidat corect.

Locatia este pe Mircea Voda, usor de ajuns, locuri de parcare. Apartament curat cu 2 camere, mobilat minimalist.

Miruna are undeva peste 80 kg., insa pentru amatorii de fete plinute, este O.K.  O ajuta foarte mult si tineretea, la vreo 40 de ani, s-ar putea sa nu mai fie chiar o.K. cu greutatea actuala.

Serviciile sunt, de asemenea O.k. French Kiss, oral NP foarte bun, pasarica destul de stramta si foarte curata, fara mirosuri sau alte chestii nasoale. Are un fund mare si rotund de care era sa ma indragostesc...I-am solicitat si anal, insa m-a prevenit ca nu e foarte mare amatoare si ca merge greu; desi aveam chef, am renuntat finca eram obosit.

Pe scurt, Miruna m-a cucerit nu prin tehnica deosebita, nici printr-un GFE deosebit, nici prin PSE, Miruna este o fata plinuta frumoasa, curata si se caracterizeaza prin amabilitate si bunavointa, face tot ce poate ea sa iti fie pe plac, dar trebuie sa ii spui. Nu este cu fite, nu este nici prefacuta. Am prestat si eu un oral, insa nici macar nu a incercat sa se prefaca incantata, pur si simplu accepta asta, la fel a fost si in ceea ce priveste sexul propriu-zis, nu era extaziata, insa nici nu era acrita, scarbita sau oripilata.

Merita incercata si probabil voi reveni.

Note: Locatie: 8,5

Aspect: 9, pentru amatorii de fete plinute

Igiena: 9,5 (nu era epilata de cateva zile (3-4)

GFE: 9

• Like 8
Postat

Trebuie sa fac si eu recenzia dar nam avut timp sper sa mi accepți scuzele :)))

:))) Se accepta si dupa 3 luni :)))
  • Like 2
Postat

mai zilele trecute am vizitat-o si eu pe Miruna.

Programarea am facut-o telefonic, fata amabila si m-a ghidat corect.

Locatia este pe Mircea Voda, usor de ajuns, locuri de parcare. Apartament curat cu 2 camere, mobilat minimalist.

Miruna are undeva peste 80 kg., insa pentru amatorii de fete plinute, este O.K.  O ajuta foarte mult si tineretea, la vreo 40 de ani, s-ar putea sa nu mai fie chiar o.K. cu greutatea actuala.

Serviciile sunt, de asemenea O.k. French Kiss, oral NP foarte bun, pasarica destul de stramta si foarte curata, fara mirosuri sau alte chestii nasoale. Are un fund mare si rotund de care era sa ma indragostesc...I-am solicitat si anal, insa m-a prevenit ca nu e foarte mare amatoare si ca merge greu; desi aveam chef, am renuntat finca eram obosit.

Pe scurt, Miruna m-a cucerit nu prin tehnica deosebita, nici printr-un GFE deosebit, nici prin PSE, Miruna este o fata plinuta frumoasa, curata si se caracterizeaza prin amabilitate si bunavointa, face tot ce poate ea sa iti fie pe plac, dar trebuie sa ii spui. Nu este cu fite, nu este nici prefacuta. Am prestat si eu un oral, insa nici macar nu a incercat sa se prefaca incantata, pur si simplu accepta asta, la fel a fost si in ceea ce priveste sexul propriu-zis, nu era extaziata, insa nici nu era acrita, scarbita sau oripilata.

Merita incercata si probabil voi reveni.

Note: Locatie: 8,5

Aspect: 9, pentru amatorii de fete plinute

Igiena: 9,5 (nu era epilata de cateva zile (3-4)

GFE: 9

Multumesc frumos:* Te pup si te mai astept :*
Postat

Heey Buna  Miruna ..  la domiciliul clientului tot nu accepti.. te pup

Doar la cei pe care ii cunosc :)
Postat

Doar la cei pe care ii cunosc :)

pai si daca vi la mine ai sa ma cunosti s au am putea vb daca vrei pe skype daca ai cont ma si vezi sunt o persoana serioasa ai sa vezi daca ne vom cunoaste si daca tot e ok as vrea sa ne vedem mereu  pup zi minunata sa ai ...

Postat

Poze recente nu mai pui și tu? Ești o superba

:P

post-195764-0-04749700-1468588151_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Am vizitat-o aseara pe Miruna convins fiind de recenziile voastre si nu mi-au fost inselate asteptarile cu nimic.

Am sunat-o, m-a programat intr-o ora, am fost ghidat corect catre locatie. Am fost intampinat intr-o tinuta provocatoare si tocuri, fapt ce o faceau sa para mult mai inalta de cat banuiam eu.

Vizita a fost foarte scurta, fundul Mirunei facandu-ma sa termin mult mai repede decat am banuit vreodata, cu alte cuvinte am ramas dator...

Oral: 8

Normal: 9

Am platit 100 lei pentru o finalizare, recomand pentru pasionatii de fete plinute. Cu siguranta voi reveni.

• Like 4
Postat

Am vizitat-o aseara pe Miruna convins fiind de recenziile voastre si nu mi-au fost inselate asteptarile cu nimic.

Am sunat-o, m-a programat intr-o ora, am fost ghidat corect catre locatie. Am fost intampinat intr-o tinuta provocatoare si tocuri, fapt ce o faceau sa para mult mai inalta de cat banuiam eu.

Vizita a fost foarte scurta, fundul Mirunei facandu-ma sa termin mult mai repede decat am banuit vreodata, cu alte cuvinte am ramas dator...

Oral: 8

Normal: 9

Am platit 100 lei pentru o finalizare, recomand pentru pasionatii de fete plinute. Cu siguranta voi reveni.

Iti multumesc frumos :* Si te mai astept cu mare drag :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...