va iubesc Reputație: -25 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 mai pleaca ma baga mi as pula in dumnezeu tauTreci la spovedanie pacatosule! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 de ce te-ai enervat asa amanda Ce tangente aveam eu cu tine in PM? Cat de cretina sa fii sa te dai Pisi in fatza mea?! :laugh2 A plecat mandra? Doar nu sta inca o saptamana/2...
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 1, 2016 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 1, 2016 amanda stapana amanda iar ai baut azi noapte de ce te-ai enervat asa amanda foooarte interesante dialogurile intre Amada si pisicuts... io, unu'. nu pricepesc nimic (hmmm...ma fac a nu pricepe nimic, 'ntalegi?!?) pisicuts, pune si tu, cand scrii, te rog, semne de pontoatie. 10q
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 1, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 1, 2016 http://1.bp.blogspot.com/-3qxhNlReu5k/Tszy4rVEa-I/AAAAAAAAAHE/swcFg6-2MNg/s1600/GC3XF.png 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Nu am plecat! Ii fac sarmale la motan! La cat creier ai, vezi ca se pune in varza, nu pungi...Lasa arfele, mi-e ca nu ma mai abtin si Pisi nu te salveaza daca vreau sa te vad cheala... Cu cine glumesti, tarfo? Sunt femeie, dar nici un barbat nu-mi comenteaza, o zdreanta cu atat mai mult.Ti se pare ca... doar ti se pare.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Nu pare chiar foarte bine murata varza aia ! :blushing2 Si nu le pune pe toate cu varza, fa si cateva cu foaie de vita ! Si fierte in oala de lut ies muulltt mai bune ! :blushing2 Gatit placut ! 1
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Februarie 1, 2016 1 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2016 Sunt femeie, dar nici un barbat nu-mi comenteaza, o zdreanta cu atat mai mult..*cu atat mai puţin 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 *cu atat mai puţin Vrei sa-mi aleg cuvintele cand mandra nici nu stie sa scrie? :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Amada's mood now: http://i.imgur.com/baZaV.gif 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Nu imi plac cele in foi de vita! Mhuh... in fine... Da pe pisic l-ai intrebat, poate el vrea si cu foi de vita, ca doar nu le mananci doar tu, am inteles ca gatesti (si) pentru el !!! :slap2 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Nu imi plac cele in foi de vita! Era si culmea sa invelesti sarmale in tine! Te-ai prins pana la urma, tampito, dar eu inca nu vreau sa iert, ce zici, meriti? 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2016 E tie-break. 2 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Nu am nevoie de iertarea ta! Hai ca ti-am facut jocul prea mult timp,numai o minte odihnita ar putea sa creada ca eu sunt cu motanu!Sunt plecata din tara ,crezi bine daca nu ma doare undeva! Esti atat de retardata incat te-ai laudat ca te duci la motan... Nu esti cu el? Cine s-a bagat ci mine in seama in PM?! El nu!Lasa arfele, eu nu santajez, eu doar anunt...Nu te potolesti, uit de bune maniere, nu e o amenintare.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Da....! Am vorbit in p.m! Pastreaza-le ca dovada! Dovada la ce? Am dovedit ca esti cretina! Ce te-a mancat in pizda sa te dai mare tocmai cu mine?! Eu sunt proasta ta?! Pai pentru asta tu crezi ca eu vorbesc prostii, eu cand spun de obicei fac.Mai las de la mine, dar nu provocata de o retardata!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Concluzia :esti o nebuna! ) Deci nu.Ok. Fac o declaratie ca eu o sa o tund pe "Corina"...Cand nu dau, ce mi se va aplica = zero.N-aveai destui, trebuia sa ma... si pe mine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 https://media0.giphy.com/media/OMoUcsnm0Gble/200.gif 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2016 Fetelor, decât să vă certați, mai bine-un cântec vesel să cântați! https://www.youtube.com/watch?v=PDK_ooivXd8&feature=player_detailpage 5 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum