Sari la conținut

gaura in penis

Postări Recomandate

Postat

Pe langa faptul cu bilele,am vazut la un dement facuta o gaura in penis(dedesubtul glandului)prin care isi bagase par de cal !!!!Nebunie curata,fratilor…zicea ca in momentul cand o fute pe una curge sange ca la ciclu !!!Omul avea multi(da multi)ani de parnaie !!!!

Postat

Struna de cal , cum mai e denumita faza cu parul de cal , nu se infige in scula. Se ia pur si simplu cateva fire din coama unui cal , se leaga in zona preputului si se lasa cateva mustati pentru placerea partenerei.Cel putin asa se practica odata la tara de alde Ion , Gheorghe si alti agricultori rurali.Majoritatea tipilor care au bile in scula le au din plasticul manerului de la periuta de dinti.Acestea se obtin prin frecarea de pardoseala de ciment din penitenciarele patriei a unor bucatele de plastic pana ce acestea devin rotunde. Se introduc intre 5 si 7 bile , dar nu pe toata zona sculei ci in jurul preputului ,asa cum arata bilele intr-n rulment.Specific asta deoarece am vazut multe comentarii total aiurea , niste povesti deformate .

Postat

am avut neplacerea sa vad un penis plin de bile.lucram intr-o discoteca si a iesit un nebun din baie la un moment dat cu penisul in mana cautand-o pe o tipa…..mi sa facut rau pe loc…arata ca un porumb:))))nu as face sex cu asa ceva….am folosit prezervative cu cornite si cate striatii dar penis cu bile nu as vrea in viatza mea….o idee buna sunt mansoanele de mai sus….am gasit cadoul de craciun pt husbandul meu

Postat

yo nu stiu daca am mai povestit \despre sperietura kre am tras’o atunci cand m’am trezit ca mi’a curs sange ….asa ca ….nu mi’as mai dori indiferent ce s’ar intampla…yo snt de parere ca nu marimea conteaza atat timp cat stie ce sa faca cu ea:))) …….degeaba o ai mare si tare daka te uiti la ea si nu sti de unde sa incepi …

Vizitator simon
Reputație: 0
Postat

doamneee plina e lumea cu prosti…am vazut si eu stire la tv..nasol rau,inchipuitiva ce durere la femeie..omg..oare ce e in capul lor??..eu cred ca sunt niste frustrati si niste incostienti..doamnee mare e gradina ta

Postat
doamneee plina e lumea cu prosti…am vazut si eu stire la tv..nasol rau' date='inchipuitiva ce durere la femeie..omg..oare ce e in capul lor??..eu cred ca sunt niste frustrati si niste incostienti..doamnee mare e gradina ta[/quote']:jackass:jackass:jackass
Postat

ce am vazut eu asa era…o gaura practicata sub gland(cap)prin care erau trecute cateva fire…din par de cal…acum ce sa spun…or fi mai multe feluri de prindere…dar ma gandesc ca la cel pe care il spui tu se putea rani si posesorul ..scarbos oricum

Postat
=))))ganditiva cat de idioti poa’ sa fie oamenii de genu…kre-si baga plumb in pula…ca sa ce?!?k sa o sparga pe una….cik!io am copilarit printre oameni de diferite genuri….si am cunoscut prieteni care erau in aceeasi situatie..(cu plumb in pl)majoritatea dintre ei,nu sunt in stare sa futa mai mult de 2-3min,si asta-i complexeaza…si stiti ce a fost in capu lor cand si-au bagat bile,nu?”lasa frate,ca-mi bag bile pa pula…(cat mai multe) sa o fut si io pa agripina cum trebuie,sa ma simta si ea,sa ma tina minte toata viata ei frate..”….hy bine…sa zicem ca ii intelegem pe oameni care fac si gesturi dastea pentru femei( :P:o:O ) omg…dar daca tot ti le-ai bagat frate….de ce ti le mai scoti????nu ti se mai scoala pula???e prea grea si nu se mai ridik?iti dai cu genunkii in bile???cocosh,unde dracu ti-a fost capu cand ai luat decizia asta???te credeai omu de fier ROBOCOP???
Postat

Ce idioti nene! Bine ca pana acum nu am dat de vreun psihopat d-asta….vorba de mai sus cum st futi cu un porumb ? ;) ) am vazut doar poze cu penisuri cu bile si m-am ingrozit….daca esti bun nici nu-ti trebuie pula sa faci femeia sa geama…..d-aia aveti limba :P Si cum st futi non=stop cu unu care are bile? Hmmmm….nasol….oricum al meu o are foarte groasa daca isi mai baga si bile nu cred k mai are loc in gauri

Vizitator vai
Postat
ce am vazut eu asa era…o gaura practicata sub gland(cap)prin care erau trecute cateva fire…din par de cal…acum ce sa spun…or fi mai multe feluri de prindere…dar ma gandesc ca la cel pe care il spui tu se putea rani si posesorul ..scarbos oricum
sustin ideea:P
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

am avut neplacerea sa vad un penis plin de bile.lucram intr-o discoteca si a iesit un nebun din baie la un moment dat cu penisul in mana cautand-o pe o tipa…..mi sa facut rau pe loc…arata ca un porumb:))))nu as face sex cu asa ceva….am folosit prezervative cu cornite si cate striatii dar penis cu bile nu as vrea in viatza mea….o idee buna sunt mansoanele de mai sus….am gasit cadoul de craciun pt husbandul meu

ai mai vazut ceva recent?

• Like 1
Vizitator
Postat

Resuscitare topic din 2010 !? :thinking :laugh2 :laugh2

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Va plateste pisicuts sa dezgropati topice putrezite?

da da!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu recunosc că am o gaură în penis. Prin ea mă piș și uneori mai scot și lapte de călugăr.

• Like 2
  • Minus 1

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Eu recunosc că am o gaură în penis. Prin ea mă piș și uneori mai scot și lapte de călugăr.

ochiu sarpelui cu puchini

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare