Sari la conținut

Vreau si eu o M*** !!!! Se ofera cineva !??!!

Postări Recomandate

• Oras:Mihai Bravu (Prosper)
Postat
Iti  doresti  o  femeie  care  sa  iti  indeplineasca  orice  fantezie , indiferent  cat  de  perversa  ar  fi ?? Ce  mai  astepti ? Sunt  la  distanta  de  doar  un  telefon ! Tot ce nu ai indraznit sa incerci acasa poti face cu mine ! Dominare pasiva sau dominare activa , in fct. de preferintele tale si bineinteles companie intima !

Bondage , spitting , swearing , slapping , facefuck , facesitting , roleplay , ponyplay , dresaj , feminizare , footfetish , URO , contact oral (neprotejat  in  fct.  de  igiena) cu  fin. orala , faciala  sau  corporala  si  normal (obligatoriu protejat) in orice pozitie , deepthroat , anilingus , cunilingus  si  multe  altele.

0737.204.401

**250 ron/ora**

post-100870-0-55053400-1454418478_thumb.jpg

post-100870-0-92153100-1454418494_thumb.jpg

post-100870-0-94405200-1454418510_thumb.jpg
  • Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna mai esti!!Sunt poze recente dragutzo?

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Aida, ai un corp foarte frumos, dar te strica ochelarii si freza aia...

Poarta si tu lentile de contact, lasa parul sa creasca, ai avea mult de castigat.

• Like 1
Postat
  La 02.02.2016 la 14:05, Czr a spus:

Buna mai esti!!Sunt poze recente dragutzo?

Multumesc  frumos!!

Postat
  La 02.02.2016 la 14:11, codered a spus:

Poarta si tu lentile de contact, lasa parul sa creasca, ai avea mult de castigat.

Lol. Ce crezi? Am avut lentile si toti clientii mei au fost dezamagiti pt ca din pct. lor de vedere sunt sexoasa cu ochelari.Cat despre freza ma caracterizeaza , sunt ALTFEL

Pup

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
  La 02.02.2016 la 14:11, codered a spus:

Ochelarii sunt sexy. 

• Like 2
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat
  La 02.02.2016 la 15:26, aida ex adda a spus:

Lol. Ce crezi? Am avut lentile si toti clientii mei au fost dezamagiti pt ca din pct. lor de vedere sunt sexoasa cu ochelari.Cat despre freza ma caracterizeaza , sunt ALTFEL

Pup

Yep, lasa asa, ca-ti sta perfect asa cum esti (si coafura, si ochlearii), nu trebuie sa schimbi nimic ! :kiss3

Postat
  La 02.02.2016 la 15:29, picon a spus:

Ochelarii sunt sexy. 

Mc mult Picon .Tzuc

Postat
  La 02.02.2016 la 15:32, lopix a spus:

Yep, lasa asa, ca-ti sta perfect asa cum esti (si coafura, si ochlearii), nu trebuie sa schimbi nimic ! :kiss3

Te sarut si iti multumesc!!

Postat
  La 02.02.2016 la 16:30, gansteru_eu2008 a spus:

Buna Aida. Ești superba. Ma interesează daca mâine ești liberă? Deepthroath pana la sufocare accepți? O seara frumoasa !

Buna

Multumesc. Maine sunt de la 13.30-23.00 cu un tel in prealabil cu 20-30 min. Accept deepthroat hard

Postat
  La 02.02.2016 la 16:32, picon a spus:

Esti  CRIMINAAAAAAAAAAAAAAAL!!!

Pup

Postat
  La 02.02.2016 la 20:31, sculadescula a spus:

pe cand anal? de cand ast...   :)

..............niciodata.............

• Oras:Bucharest City
Postat

din cate am inteles 1 finalizare / 250 lei.....sa fi tampit sa dai banii astia si sa -ti dai drumu' in 10 min....stau si te urmares de ceva timp recenii 1 la 10 luni...iti convine sa ai pretul asta si astfel de pretentie doar 1 finalizare si sa ai 1 client la 5 luni??? nu stiu e o intrebare care incerc sa i aflu raspunsul....

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 04.02.2016 la 21:43, antonio19 a spus:

din cate am inteles 1 finalizare / 250 lei.....sa fi tampit sa dai banii astia si sa -ti dai drumu' in 10 min....stau si te urmares de ceva timp recenii 1 la 10 luni...iti convine sa ai pretul asta si astfel de pretentie doar 1 finalizare si sa ai 1 client la 5 luni??? nu stiu e o intrebare care incerc sa i aflu raspunsul....

Vrei sa te apuci si tu de treaba sau de ce intrebi? Ori esti contabil si e defect profesional? :thinking

• Like 1
Postat
  La 04.02.2016 la 22:04, Roberto a spus:

Vrei sa te apuci si tu de treaba sau de ce intrebi? Ori esti contabil si e defect profesional? :thinking

iti face discount daca raspunzi tu in locul ei?? vezi ca eu ti am facut tatuajul ala , asa ca ia'o usor..

Postat
  La 04.02.2016 la 21:43, antonio19 a spus:

Curiozitatea poate ucide. 

• Like 3
  • Minus 11
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...